Keresés

Részletes keresés

szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.23 0 0 16038

MT, én most múltam 53., és szerintem SOKKAL RÉGEBBI Albrti-Irsai fotók kellenének, mint 25 éve, a rendszerváltás idején: addigra a "szociálizmus" álnevű barbárság agyonváta már, ami itt szép volt.

 

Erről jut eszembe: az Alberti Pizzéria és a Műv. Ház közötti Revuczky-polgárház nyomorúságos homlokzati állapotát rendezni kellene....

Jelzem, a Revuczky-dinasztia Alberti legerősebb kereskedelmi és vendéglátós családja volt: a kultúrház eredetileg a Revuczky Nagyvendéglő volt, s a Alberti Cukrászda a családi polgárház másik végén szintén az övék volt.

 

"Odalent meg szocializmus van" - mondta a gyönyörű napsütésben Moszkvába repülő Boncz Géza humorista.....:(

S a Revuczky -ház a VÁROSRA vet rossz fényt ma....

Előzmény: Mega Tróger (16033)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.23 0 0 16037

Ez megoldás lenne, de TE értelmiségiként gondolkodol, és sokan normálisan: azonban vagy 60% erre MÁRIS (paranoiásan) megtámadna, verbálisan, de sok ember fizikailag is. Itt, helyben!

Mert Ő MONDHAT AMIT AKAR, mi közöd hozzá, ( pör volt: id. Török József és Gyurcsányiné MacKay Tünci ellen - szólásszabadságuk az összevissza, piszkos, alaptalan hazudozást is "magában foglalja" - de a törvény és bíróság szerint NEM!)

 

"Dixxicsirkének" is: kérdést  utálkozó, gyűlölködő szavakkal és imperatív, lenéző, parancsoló, fölsőbbrendű hangnem ben is lehet tenni.

 

Ez BECSÜLETSÉRTŐ kifejezésmód.

Bizony, röhejes és nagyon buta, nagyon csóró emberek még a MÁS EMBERHEZ szóló mondatért is (mint quasi "jogos védelmezők")  NEKIUGARANAK Irsánál lényegesen komolyabb helységben erős identitásúaknak, zakkant és téves "önérzetből"!

 

Elképesztő - ide és a Net-re sohasem látogató - alsóbb népréteg "szerzett jogának " tekinti a mocskolódást, bármilyen hivatalos, közfeladatot ellátó vagy éppen saját kockázatára vállalkozó emberekkel szemben! S ha erre reflexió jön, akkor máris dózsagyörgyökké válnának.....:(

Előzmény: Mega Tróger (16033)
Mega Tróger Creative Commons License 2015.09.17 0 0 16036

de jó hogy van ilyen is...

 

Egyet sajnálok - kb 14 éve egy digitális fényképezőgéppel az összes albertirsai boltot, kocsmát, éttermet lefényképeztem - de egy műszaki hiba elvitte az összeset. Ha valakinek van rá affinitása, érdemes ezt újból megcsinálni - és 25 év múlva kiállítani.

 

Viszont azóta már megtanultam, hogy a fontos dolgokat legalább duplán kell archiválni...

Előzmény: imre.herczeg (16035)
imre.herczeg Creative Commons License 2015.09.17 0 0 16035

Várunk mindenkit szeretettel!

dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.16 0 0 16034

igazad lehet, bár nem tudom, hogy venné ki magát, amint vadidegenként odaáll az ember a másik elé, és megkérdezi, hogy tényleg elkövette-e ezt meg azt,

és akkor inkább most pl. ne üzleteljen vele, mert bár tervben volt (még ismeretlenként is, mert pl. alapanyag beszállító szeretne lenni a kifőzdéjébe),

de ha ilyeneket csinál, akkor inkább mégse?

Előzmény: Mega Tróger (16033)
Mega Tróger Creative Commons License 2015.09.15 0 0 16033

Van egy egyszerű megoldás: odamész hozzá és megkérdezed, hogy igaz-e az amit hallottál, tudsz-e neki valamiben segíteni. Ennyi - tudom, ez olyan atipikus megoldás - a pletyka az sokkal albertirsaibb - faszságokkal telekürtölni a vonatot, piacot - sose változtok meg???  ... :(

Előzmény: dixxicsirke (16032)
dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.15 0 0 16032

egy kérdésért nem perelhet senki, ha a másik nem állított semmi valótlant, és nem vádaskodott alaptalanul

 

de hallani egyet-s-mást, ez lehet, hogy pletyka, lehet, hogy nem, ezért volt a kérdés

és nem azért, hogy az ember a másikon csámcsogjon, hanem, hogy tisztában legyen a tényekkel

Előzmény: szőkék hegedőse (16031)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.15 0 0 16031

Ezt a hírt MÉG NE adjuk tovább.

 

Ha van is valami, szabs, vétség, stb.,, attól még nem akasztják föl.

 

Ellenem is volt ügy 17 éve, de pénzbüntetéssel zárult, ami azonnali mentesítéssel jár.

 

Aztán volt itt bolond öregasszony, szétkürtölte, mekkora csibész vagyok, mert PÍZÉÉ' merek dolgozni polgári pörben, NEKI:  aztán a harmadik bírósági határozat után, amely kötelezte ŐT az ügyvéd jogos járandóságom megfizetésére, fizetett, de máig hazudik és piszkol.

Miért?

Mert a faterom egy birka proli volt , én meg épp az ellenkezője. S nehogy már a vehemens kétdiplomás, vezető jogász kiemelkedjen az apja árnyékából!

(Lebanov Józsi Főtansegget is utálják, mert munkás az apja. De az apja egy úriember, az alberti ex-tsz-es, meg a feketemunkás mégis útálja.....)

 

Szóval , ne ítélj, hogy ne ítéltess.

 

Ja, és volt a Váradi Laci (Temesvári út) bolond, aki úgymond "feljelentett" engem, s másnap ezt ki is írta blogba és ide, hogyhát én "gyanúsított"lettem.....5. nappal később a ceglédi rendőrök a feljelentést elutasító határozatot kézbesíttettek, 

mert " a leírt cselekmény NEM BŰNcselekmény",

nem ragasztotta rá a feljelentő a 10 ezer Ft. illetékbélyeget, anélkül meg nem kezdenek hozzá,

s végül a 63 napon tette a sérelme miatt a panaszt, pedig 30nap a jogvesztő határidő.

 

Szóval , előre semmit, mert Ő PEREL BE, és fizethetsz!

Előzmény: dixxicsirke (16026)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.15 0 0 16030

IGEN, ez nagyon tipikus - kis funkciktól elhiszik a kemény szankcionálást, ez PARANOID félelem!

Ha sérelem éri - különösen  a VÁLASZTÁSI SZABADSÁGÁBAN , - úgy a közigazgatási feljebbvaló, elöljáró részéről a ktv.-t,  hivatali és közigazgatás rendje, valamint személy elleni (hivatali kényszerítés btette) , összesen 6 bűncselekmény halmazatban való bírói elbírálására, suzabadságvesztésre, közügyektől és foglalkozástól eltiltásra számíthat.

 

Ezt NEM az albertirsai nagyarcú, de tahó rendőrörs fogja elbírálni,.

 

Köztisztviselői jogviszonyból származó jogsérelmek elszenvedői a Munkaügyi Bíróságon (megyei szinten van) kereshet védelmet és orvoslást.

 

Ezek a helybéli nyavalyás kicsike tisztségviselők és vállalkozók nagyon szeretnek URAT játszani - pedig volt kommunisták....Örüljenek, hogy 90-91-ben nem kerültek likviditásra...:)

 

Mert bizony 26 éve NINCSEN komenizmus, néktök mög sömmi hatalmatok, bürge, te!!

Előzmény: Törölt nick (16025)
Mega Tróger Creative Commons License 2015.09.14 0 0 16029

mellébeszélés olyan Fazekas módra...

a költségekről kuss van természetesen, csakúgy, mint az eredményről...

Előzmény: dixxicsirke (16028)
dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.14 0 0 16028
Előzmény: Mega Tróger (16027)
Mega Tróger Creative Commons License 2015.09.14 0 0 16027

Irsai strandon mik lettek az eredmények? Hozott a városnak, vagy vitte a költségvetést?

http://www.termalfurdo.hu/furdozes/imadtak-ezeket-a-kis-budapesti-furdoket-4287

dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.13 0 0 16026

igaz a hír, hogy kóter vár a TS-gasztró és gsm bolt tulajára?

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.04 0 0 16025

"polgármesteri hivatali dolgozóként csak nem gondolom, hogy a Fazekas "ÚRON" (?) kívül másra szavaz!""

 

általam is ismert jelenség a dolog.

 

Nem is mernek másra szavazni, nehogy kitudódjon és akkor ugrott a "csoda "állás amiért érdemes feladni az elveinket..

 

azért ez nagyon sötét képet fest hogy micsoda megfélemlítésben vannak a helyi önkoris alkalmazottak

 

Előzmény: szőkék hegedőse (16024)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.04 0 0 16024

Kösz, helyettem is szóltál.

 

Az immár vagy 32-34 éve - nem nagyképűsködés - település-szociológiai elemzés és annak 4 évenkénti felülvizsgálata, benne a különböző vagyoni helyzetű, DE AZONOS TÁRSADALMI ÁLLÁSÚ  (nem értelmiségi) lakosság magatartás- és gondolatvilágát  értékelő módszer alapján, mindezt hivatalos (büntetőjogi vád és feljelentések, illetve polgári keresetlevelek) dokumentumokban felhasználva és  kinyilatkoztatva

 

azt kell mondanom, hogy Albertirsa lakosságának korábban mintegy 80%-a a roma-mulatós, kannásboros kategóriába tartozó cseléd- és zsellér típusú aljanép körébe tartozott.

 

Kb. 2000 év óta ez az arány a fiatal generáció érése folytán javult, de ma sincs az általad elvárt értékrendű lakosság (pedagógusok, főiskolások, egyetemisták, NEM POSZTKOMCSI értelmiségiek) 35%-nál több.

 

A vulgármarxista és ál-fideszes populista vezetés érdeke a TÖBBSÉG  megnyerése,  pörköltszagú, savanyú boros, kicsike és műveletlen vállalkozók megfuttatása a helyi rendezvény "piacán", nos EZ köll a (nem igazán magyar identitású helyi népnek, mert az a fajta többség szavaz rájuk!

 

Ez alól a Szőkék vezette "KLIKK" - akik nem azonosíthatók párt szerint, mert a csoport-falka szellemük Szőke Szabin kívül más értelmiségit nem enged szóhoz, és a vénevv Szőkével együtt mennek a PKKB-ra. Ezek nem fideszesek, hanem egy  falusi gittegylet.

 

A közigazgatás helyi hivatala ÁTIDEOLÓGIZÁLT és aktuálpolitizáló BALOS szervezet, jellemző, hogy a legutóbbi választások előtt egy ifjú hölgy a kampány során úgy nyilatkozott, hogy : "polgármesteri hivatali dolgozóként csak nem gondolom, hogy a Fazekas "ÚRON" (?) kívül másra szavaz!"........:)

Ez nem egy profi köztisztviselő szövege ám, hanem egy buta falusi libáé!

 

S bizony, az egykori ifjúkomcsi Odoreánu agg-kori diszkója  önkormányzati támogatása - benne a szolgáltatás nélkül megfizetett Berkivel - HŰTLEN KEZELÉS értéktől függően minősülő bűncselekménye.

 

Okos vezetés....

Előzmény: Törölt nick (16023)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16023

Azt látom itt ebben a városban hogy itt a vezetők nem gondolják hogy a lakók nem vevők a kultúrára!

 

 

Igen is laknak albertirsán olyanok(fiatalok és idősek egyaránt) - nem is kevés - akiket nem a mulatós, gagyi disco, berki krisztiánok, győzikék, bangók,juniorok érdekelnek hanem az igényes komolyzene, színház, művészet, jazz, népi zene!

 

Sok emberrel beszéltem már akik ezen a véleményen vannak, de kénytelenek budapestre,vagy más közeli városba(cegléd, mondor) menni ha kulturálódni akarnak mert érdekes azokban a városokban van ilyen lehetőség is.Felismerték hogy az emberek nem csak népbutítás műfajára vágynak hanem az igényes szórakozásra.

 

Monoron évről évre lépnek fel kamarazenekarok, nagyzenekarok (lásd:Máv Szimfónikus).

 

Cegléden idén is ilyen előadók lesznek láthatóak mint Udvaros Dorottya, Voith Ági, Hernádi Judit és Kern András.

 

Nagy színházaknak vannak roppant jó társulatai akik meghívásokra mennek, teltház lenne,érdekelné az embereket!!

 

Az elmúlt pár évtizedben a fesztiválzenekart leszámítva nem volt városunkban klasszikus zenekar-kamarazenekar.

Mikor volt szinészi társulat utoljára a művelődési házban?

 

Szándékos ez hogy városunkat elkerüli mindenféle kulturális program, vagy pedig csupán városunk vezetőségének bőven elég a berik, a győzike, a bangó, a mulatós,a gagyi diso és társai?

 

 

dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16022

ma kb ennyit kapnak (kb. nettó 52.000) 1 hónapra a közmunkások...

Előzmény: szőkék hegedőse (16019)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16021

A lólengés londoni olimpiai bajnoka és kétszeres világbajnok tornász.....T. MT-ke.

Előzmény: Mega Tróger (16010)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16020

Ezt úgy hívják, hogy NEPOTISTA korrupció. https://hu.wikipedia.org/wiki/Nepotizmus

 

EZÉRT NEM FIDESZES a helyi , nem a létező identitású és ideológiájú, kuczugh kispályás, Megye II.  minőségű, családi vállalkozássá lett önérdekű ál-Fidesz. Ezek azért lettek Fidesz-tagok, hogy a helyben így megnyíló, nem a barbár posztkomcsi érvényesülés melletti alternatív folyosót SAJÁT JAVUKRA KIHASZNÁLJÁK.

Ezeknek semmi közük a magyar nemzeti-konzi-keresztény országos Fidesz-hez.

 

Menősködők egy falucskában.

 

De nyugi: már folynak ellenük az eljárások és nem Cegléd szintjén ám.....

Előzmény: dixxicsirke (16008)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16019

Az 55 ezer egy órára az a 90-es évek ügyvédi megbízási díjával egy kaliber EGYETLEN TÁRGYALÁSRA.....

 

Ja' hogy ő nem jogász....Valójában produkciója nincs, még olyan sem, mint a Nagy Anikó-Debreceni Zita-Zimány Linda-Palácsik Timi csapatnak, hisz ők nyújtanak "szolgáltatást".

 

Ez a vég, ha kell az agyatlan söpredék LÉNYE egy rendezvényen.

Előzmény: dixxicsirke (16017)
szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16018

Egyetlen pillanatra a Berki nevű jazz-énekesre gondoltam, aki a Zeneakadémia jazz-énekes tanszékének vezetője.....egyébként borzasztó a free-jazz style előadásmódja.

 

DE AZTÁN beugrott a "lángosképű állat" (copyright: Nagy Feró....Ős-Bikini), aki egy abszolut SENKI!

Ezt az idiótát is Hajdú Pí találta ki.

 

Ez a fickó nagyon fiatal korában tartalék-kapus volt a Fradi NBI-es csapatánál, azonban úgy 25 évesen abbahagyta a focit. S swindler, szélhámos , csaló és sikkasztó lett. 

Volt kitől tanulnia: Furulyás tsz-elnök, aki "ingyen", 1 millióért látta el a szakosztályvezetői sunnyogást. Aztán SZABADI Béla - http://www.origo.hu/itthon/20061016itelethirdetes.html - részletek, végül 9 évvel a letartóztatása után  a Legf. Bír. is felfüggesztettet adott neki, de csak az eljárás elhúzódására, és mert 6 hónapig előzetesben, egy évig meg házi őrizetben volt. Ő volt a Fradi közvetlen vezetője, Torgyán meg a "díszelnöke".  Volt etikai péklda Berki előtt....

Ekkoriban volt az is, hogy a Fradi MASSZŐRJE (!) , Berki barátja, mulatók és kocsmák üzemeltetője a menő játékosok jétékjogát apportálta a cégeibe, és külföldre eladásuk esetén nagy summát vágott zsebre. Tőle nem csak a masszőrködést tanulta ki Berki, Az ürge (szakállas fickó, 20 évig volt masszőr a Fradinál) a maffia-világhoz is közel volt: az övé az a csodapalota (vagy 15 éve építette), amelyik Tasnádi Péter zsidó antiszociális állat szállása volt....Vajon miből?

 

S végül Szabó Zsófit "hengerelte le", a bombázó szőkeséget lájkolom az édeapja , Szabó Gyula elhunyt színész miatt is. Ilyenekkel került be a bulvárba - de a MŰSORVEZETÉS  és "celebség" egy nagykanizsai kőműves segédmunkás, Kulcsár attila "főbrocker" hírhez hasonló.... Írtam egy e-mailt Zsófinak, hogy ki ez a Berki, hogy jöhet neki diplomák és állások nélkül össze a Porsche811, hogy soha senki nem választotta a Fradi vezérévé, de ő úgy 4 hónapig ezt játszotta, míg a klub komoly vezetői el nem hajtották, továbbá, hogy 25 milliót sikkasztott, utólagos elszámolásra a klubtól felvett "költség" címén, már csak a tényekben kőkemény Kubatov hatalmi szavára fizette valahogy vissza.

 

No, szóval EZ EGY SENKI. Erős bűnözői gondolatvilággal. Aki ezt megrendeli, annak az elméje egy büdös bokazokni.

Előzmény: dixxicsirke (16015)
dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16017

"Fellépés" időtartama: 2 óra

így sem rossz órabér, bár ez a "versenyszféra", nem az állami szektor :)

Előzmény: dixxicsirke (16016)
dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16016
Előzmény: dixxicsirke (16015)
dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16015

nem tudom megítélni a házigazda ízlésvilágát, gondolom itt is a piac/média diktál, hogy "ilyeneket" kell egy ilyen eseményre megvenni. bocsánat, elhívni. bár nem lenne kötelező

kíváncsi lennék, hogy egy ilyen szintű "vendég" miatt annyival lesz-e több bevétel (meg a vendég, persze), hogy sikertörténetként lehessen elkönyvelni. vagy csak egy újabb

zsíros hakni lesz a "vendég"-nek. de persze ez már legyen a szervezők gondja

 

Rendelj Berkit 110-ért!

Az Animal Planet TV2 Édes Élet című trash-realityjének sztárja, Berki Krisztián már offline is hozzáférhető. Felejtse el a tortából kiugró meztelen csajokat, a latexos, ostoros táncosnőket, a stand up-osokat, Koós Jánost és Kozsót is. A rendezvényszervezésben új korszak[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Hajnal70 (16014)
Hajnal70 Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16014

A vendégeket az est házigazdája hívta... :)

Előzmény: dixxicsirke (16008)
dixxicsirke Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16013

ő róla érdemes beszélni

https://hu.wikipedia.org/wiki/Berki_Kriszti%C3%A1n_%28torn%C3%A1sz%29

 

de van egy névrokona - egykori focista -, aki bulvármédia és kereskedelmi tv csatornákon trash műsorok szereplője

https://hu.wikipedia.org/wiki/Berki_Kriszti%C3%A1n_%28labdar%C3%BAg%C3%B3%29

 

gyaníthatóan nem a tornász jön le diszkóba haknizni százezrekért...

Előzmény: Mega Tróger (16010)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16012

"

Hát én azt hiszem elég jól ismerem, ismertem - még általános lányka korából is.

Nem dörzsölődött egyáltalán azokhoz a családokhoz, akik dúsgazdagok"

 

hát kapásból 3 albertirsai ifjoncot is tudnék mondani akiknek anyucija és apucija nagyon nagyon tehetős ,de nem mondok neveket és nem folytatom.

lényeg hogy ilyen fiúk érdekelték.

 

Előzmény: Mega Tróger (16005)
Mega Tróger Creative Commons License 2015.09.01 0 0 16011

tényleg emiatt a nímand miatt nem jutott pénz a fáklyás menet megszervezésére???

Előzmény: dixxicsirke (16008)
Mega Tróger Creative Commons License 2015.09.01 0 0 16010

ki a fene az a Berki Krisztián?

jó nagy stár lehet ha még sosem hallottam róla...

melyik bandában játszik?

Előzmény: dixxicsirke (16008)
Bolimekurac Creative Commons License 2015.09.01 0 0 16009

Sokaknak elég lenne egy Temesvári utca elkerülő is, mert a település full kamionforgalma ott halad át. Útdíj mentesen!

 

Például az konzervvíz-művek összes 7.5 tonna feletti verdája, azon az úton ugye amit a lakók saját lóvéból dobtak össze 30 évvel ezelőtt és ahol a pár évvel ezelőtti kampányaszfaltozott  úttestnél csak a házfalak repedeznek jobban...

 

Persze ez semmi a kambodzsai nép szenvedéséhez képest :)

 

Előzmény: nagypapi (15851)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!