Az ugyebár úgy volt, hogy az előző játék úgy kezdődött, hogy Az újonc civ az első körben kikasztráltatott egy valéóban instant killer lappal. Akkor határoztuk el, hogy ne legyenek valóban rögtönölő lapok. Ki is vettük, illetve átírtuk őket. Most nincsenek rögtönölők, az azonban sajna ezentúl is előfordulhat, hogy asz ember kap két támadást, amibe összességében belepistul.
Abban tök egyetértünk, hogy valahogy meg kéne akadályozni, hogy az első X körben kipusztuljon civ, mert ez télleg nem lehet túl lelkesítő. Hozhatnánk akár oylan szabályt is, hogy az első x körben egy civ poncáma sem csökkenhet y alá monnyuk.
Más: most esély mutatkozik rá, hogy úgy szerdáig nem leszek netközelben - legalábbis úgy nem, hogy a naplókat küldhessem. Igyekszem ezt valahogy kijátszani, de nem tuti, hogy sikerülni fog.
Remléjük, a hétvégén mennek a naplók :)
Adódik viszont a kérdés, hogy jó-e ez nekünk? Csupa jóindulatból mondok, első körben csak nem leszek már ilyen genocid, és nem csinálok rendet a pitbullal, erre mupffh.
Namost vagy elfeledjük gyorsan ezeket az instakill lapokat, vagy minden lap kap valami billogot, hogy hanyadik körtől lehet használni, merezígy kicsinyt kiegyensúlyozatlan.
Kezdenek körvonalazódni a finom összefüggések: az előző játékban volt egy civ, amelyik az első jópár kört aktív pihenéssel töltötte, és akkor csak az 5. körben történt az első civhalál... Most pedig az első körben ugyanez a civ rögtön hívott. Az eredmény... :)))
MMacs, én Psotafordultával válaszoltam a kérdéseidre. Nem kaptad meg?
Sajnálatosan egyelőrte határozott minoritást képviselnek a hívást már megejtők. Nem említeném név szerint az eminenseket, mert az is támpont lehet, de többiek, lécciléccilécci, híjjatok!
A SingII-höz hasonlóan az első körben hívott védelmek ezúttal is rögtön, vagyis már az első körben aktivizálódnak ellentétben a később hívott védelmekkel, melyek csak a következő körtől hatékonyak. Enélkül ugyanis az első körben mindenki tuti védtelen lenne, ugywebár...
Ne siessük el az első kört, legyen mondjuk a végső határidő hétfő koradélután. Lehet természetesen felderíteni is, bár aki túl korán kér felderítést, annak még lehet, hogy a célcivnak másnap hívott védelme még nem lesz bent a jelentésében - sőt, biztos :)
Na, gyűlünk. Eddig a következőktől kaptam nevet és kaszt:
Anibell
mmacs
Matyika
szvacs
winettu
Lajos
Holdwine
Várom még a ti méleteket:
Dütgen
radai
BaDani
És akkor meg is lesz a 10. Mondjuk péntekig várok, aki küld aki nem, a hétvégén megcsinálom az első naplókat, minimum heten már vagyunk, az kúl.
Viszont pénteken én legkésőbb dél körül vagyok netközelében, szal a triumvirátusnak üzenem, hogy legkésőbb addig nyomják a mélt. Köszi.
Sajna itt a suliban olyan mocsok lassú a gép, hogy ha mindenkinek külön csatolva, este is itt ülnék. Hétfőig legyen szíves szóljon, akinek mások sem tudták átküldeni, vagyis, akinek még akkor sincsen meg a cuccos.