Új helyszín a SALSA bulik világában.....csodálatos panoráma, csodálatos környezetben, nagy tánctér, jó zene.....mi kell más???? Hát ti.....várunk benneteket, hogy együtt bulizzunk minden pénteken a COLUMBUS HAJÓN. (az Erzsébet híd és a Lánchíd között a rakparton)
Nyitó party ezen a héten pénteken (OKTÓBER 9-én), 22 órától
A zenét Dj Adalberto bíztosítja és meghívtuk a Ricardo Salsa Club zenekart is akik 23 órától fokozzák a hangulatot.
Belépő : 1.000 Ft
Az első 50 főt egy pohár pezsgővel fogadjuk, hogy megalapozzuk a hangulatot !!!!
November 20-21-22 Péntektől-vasárnapig Táncos-Bulis hétvégét tartunk Agárdon, a Viking Hotelben. Aki volt már júniusban, annak azért, aki nem volt, annak meg azért érdemes eljönnie :-) Egy kis ízelítő a júniusi hétvégéről: http://www.youtube.com/watch?v=FVFbouIkYCs Amivel most várunk: 12 óra táncoktatás Kifulladásig tartó bulik Fellépések a Ritmo de la Luna tanáraival Egy kis ajándék És az elengedhetetlen koktélok
Elhelyezés: 2,3,4 ágyas apartmanokban (A megjegyzéshez írjátok be, kikkel szeretnétek egy szobában lenni.) Ellátás: félpanzió (vacsi és reggeli) A háromnapos Velencei Karnevál ára: 20 000 Ft/fő
Fizetés és a jelentkezés módja: Személyesen, vagy a weblapon, az előleg befizetésével készpénzben valamelyik Lunas tanárnál Előleg: 10 000 Ft, november 1-ig. Fenn maradó összeg: 10 000 Ft, november 19-ig. (Üdülési csekket sajnos nem tudunk elfogadni)
ISMERD MEG AZT A STÍLUST, AMELY VILÁGSZÍNVONALON FORRADALMASÍTJA A PÁROS TÁNCOT!!!
SALSA QUIMERA - salsa, ahogy még soha nem láttad!
Szeretnéd megtenni az első lépést a salsában? Vagy a már ismert stílusokat ötvözni, akár amatőr, profi vagy tánctanár legyél? Dinamikusan és látványosan szeretnél táncolni egyedi figurákkal és díszítésekkel? Vagy egyszerűen csak egy örömmel, energiával és szenvedéllyel teli órával gazdagodnál egy profi latin amerikai tánctanár vezetésével?
Ha IGEN a válaszod bármelyikre is, iratkozz be otthonról interneten keresztül a www.casadelamusica.hu oldalon, vagy hívj bátran a: 06-20/336-7228 (Santiago Maciel) vagy a: 06-20/414-5169-es (Kormos Dóri) számon!
A létszám korlátozott, jelentkezz minél előbb!
Egy kis ízelítő a SALSA QUIMERÁRÓL: www.leonazteca.hu
Gyerekek, a tegnapi Living Room egyszerűen kurvajó volt. Van levegő, és tágas a hely. Korrekt kiszolgálás a pultnál, , na és DJ Enrique *****-os zenéje. Belépő nincs, ellenben hangulat az van! Gyertek, ne hagyjunk veszni egy ilyen helyet!
Kíváncsi vagyok, mert a nyári Conga-hely pl, a kocsma az rémes hely volt, minden igyekezetük ellenére.
Ja, és megmaradt a Brooklyn, bár a múltkor (még a nyitás előtt) elég borúlátóan beszélt a tulaj, sztem már belefáradt :-(
Az igaz, hogy nem új találmány, de idáig aki csinált ilyet csak ilyen 4-5 órás workshop formában. Na amit mi találtunk ki az rendes hosszú tanfolyam kezdőtől a haladóig. És nem is lesz baj ha vki olyan jön akinek nincs meg a hip hop alapja mert onnan is kezdjük az egészet. És nem csak szoló részben lesz beéépitve hanem figurákba is. Most jelenleg 100 figurát találtunk ki amit tanítunk majd a kezdőtől
a ByB táborban idén volt hip-hop salsa. meg most is folyik egy 4 alkalmas workshop.
szerintem simán lehet ezt a salsával jól kombinálni. mondjuk valami timbás számra, vagy salsatonra jól nézhet ki. persze nem csak kizárólag ezt táncolva, de pl. egy szóló részbe beépítve...
az már más kérdés, hogy a tábori óra nekem nem igazán csinált kedvet hozzá, mert olyan hip-hop alap kellett volna hozzá, amivel én nem rendelkeztem. szóval nem igazán tudtam lekövetni.
A táncról, hm, az biztos, hogy érdekes látvány lehet, de hogy mennyire lesz népszerű, azt nem tudom. Szerintem a hip-hop és a salsa mint a latin táncok egyike nagyon messze áll egymástól. Sarkos példa, de próbáld meg elképzelni a hip-hop és az argentin tangó keverékét... :D (főleg, hogy az argentin tangó valójában nem is latin tánc :) )
Szerintem még a reggeaton is messze áll a salsától.
A hip-hopot pedig nem igazán ismerem, de amit hallottam-láttam róla, annak alapján tőlem messze áll, de ez szigorúan rólam szól, nem a hip-hopról, remélem nem érted félre.
Vasárnap (27-e) akkor várok mindenkit szeretettel a Rouge Cafe-ba ( 1055 Bajcsy-Zsilinszky u. 74) egy kis hétvégi Reggaeton bulira. 19-20-ig tanítás lesz a Reggaeton alapokból és utána 20-24-ig tart a buli. Egész este csak Reggaeton zene lesz. Italakciókkal is várunk titeket! Belépés ingyenes!
Hy! Fél év munkája alatt a tematikát értettem és a figurákat. Az ötlet már régóta motoszgált bennünk csak késöbb kezdtük el összerakni. Teljesen igazad van hogy a hip hop koreográfiára épül. De amit mi most kitaláltunk azok salsa figurák lesznek (ami viszont ugye nem koreográfia mert buliba azt a figurát táncolod amelyikhez kedved van) csak bele vannak épitve a hip hop-os mozdulatok, lábtechnikák és a mozgás. Alapból egy más vezetést is igényel majd mint a sima salsa-ba. Tudom elég nehéz elképzelni az egészet. Mi már általába buliba ezt táncoljuk (tesztelgetjük) és teljesen jól le lehet vezetni. Ahogy kész a weblap irok és ott lesznek videok a figurákról is
nem azért hogy fikázzak, vagy kekeckedjek..de mire volt elég a fél év?
a weblapra? a tánciskolára? a tánc "kitalálásra"? s a hip-hop koreográfiára épül???én azt hittem, hogy vannak alapelemek, ezeket megatnulja az ember, aztán meg úgy variálja, s azt táncol, amit akar s érez a zenére...ha ez már koreográfia, akkor én koreográfiára salsázok :)
Egy Tánc amit még sehol nem láthattatok. Most Ti lehettek az elsők akik belekóstolnak egy új stílusba! Adott két tánc ( Kuba-i salsa és Hip Hop) mi ezt egyesítettük, és megmaradt a salsa-ból a páros tánc része, a látványos hip hop elemekkel és mozgássokkal bővítve. A tánc nem koreográfiára épül mint a hip hop hanem teljesen szabad stílust foglal magába De mi is ez?? Mivel a hip hop gyökerei New York- Bronx, ezért Bronxi salsa
Zenéi: SalsaTon (salsa+reggaeton)
Weblap hamarosan készen lesz :) (azonnal irom ha kész, de addig is egyéb informáciokat az iwiwen találtok ha bejelölitek a Bronxi Salsa-t)
Tanárok és Alapítok Mándoky Melinda ( Kuba-i Salsa, Salsa Aerobic, Reggaeton) Némethy Barbara (kubai salsa, Hip Hop, Reggaeton) Takács Attila (Kubai salsa, reggaeton, hip hop, Jackson style) Sziasztok És várjuk a hozzászolásaitokat és véleményeket :)
Ne vedd magadra, amit nem kell :-) -van ismerős is, nem is egy, ahol normális időpontokkal nem lenne gond, a sulibna aludni egyébként sem akarnék. Meg ha jó a buli, olyan kevés idő marad utána reggelig, h igazából nem is érdemes lefeküdni, "de így, pár évvel öregebben :)" már én se vállalom be ezt a macerát olyan könnyen :-)))) Az... :-(
aha, értem a célzást :) ha fiatalabb volnék pár évvel, akkor minden további nélkül felajánlanám, hogy aludj nálam ;), de így, pár évvel öregebben :), feleséggel és egy 3 hónapos gyerekkel már sajnos nem tehetem :)
Szombaton elvileg ott leszek, és végülis akár pénteken is mehetnék, csak nem szeretek az állomáson aludni, a volt sulimba meg nem mehetek hajnalban :-))))
- Csütörtök: új salsa buli a Műcsarnokban, szept. 17-től - Két terem, két salsa stílus, egy belépő! Welcome drink és értékes tombola! Részletek a SalsaLovers oldalon!
- El Chavo: Latin jazz/funk együttes bemutatkozó koncert szeptember 18-án a Take5-ban. Részletek a Take5 oldalán.
- Afro-kubai workshop Chiqui Dixonnal a BailaCuba szervezésében, október 24-25-én. Részletek a BailaCuba oldalon. A csütörtöki nyitóbulin kisorsolunk két belépőt!
- Vasárnapi Holdudvar buli: szept. 13-án sztárvendégünk DJ Dany Belgiumból a Barto y Beige jóvoltából, záróbuli 20-án. Holdudvar program itt.