Egyébként nagyon jó lett a térkép és a táblázat is jobb így, hogy a régi árak elszürkülnek, illetve az új ár beírások ki vannak emelve. Így szívesebben tartom frissen azokat az árakat, amikre rálátok.
A térképet nagyon jól lehet használni, már segített jó kutat találni. :-)
Ezt jó tudni. Szokás szerint ők is bekaphatják. :)
Petrol társaság honlapján még egy ár fel van tüntetve. http://www.petrol.eu/ Továbbá kedvenc monostori gázkutunk honlapján is kint van, hogy náluk mennyi. http://www.lepus.hr/
Eddig ezek szerintem országos szinten is a leglegolcsóbbak közt voltak, ebből kifolyólag a helyi ina is mindig a legalacsonyabb áron ment a hálózatban. Múlt héten viszont már nagyon nyitásra készen volt egy "Crodux" nevű kút közvetlen az ina mellett, ahol a magán 4,95 kártyával, 4,85 kp-val árára azt hiszem 5,4x volt kiírva. Az inát gondolom nem kell noszogatni az emelésre. Remélem nem csap a magán kút is a telhetetlenség mezsgyéjére.
Állok a sorban harmadiknak, megy a tankolás, fizetés majd a következő. Éppen én jövök sorra, amikor megy az előző autós felesége fizetni, a kutas meg fogta magát és elment dohányozni. Csengettem, vártam vagy 2 percet, mire valaki elővergődött.
Egyrészt legyen tisztességes áron, másrészt senki se kéri, hogy ne engedjenek tankolni. Harmadrészt, ha már ki van írva, hogy hozzá ne merj nyúlni, akkor ne kelljen már rohangásznom utána és közbe még vágja is a pofákat. :-)
Mennyi jattot szoktatok adni azoknak a kutasoknak, akiknél rendszeresen tankoltok?
Azért is kérdem, mert a hagyományos üzemanyagoknál ugye, ez a tétel már megszűnt, viszont a gázos termékeknél illik honorálni a személyes közreműködést...
a poiplazán Ausztria javítva. 99 %-os! Egy helyre csak egy poi mutat és az pontos. Lehet a GPS-t frissíteni!!! :) fenn van az összes lpg kút ami található. A Walchsee-nél levő kút kérdéses, ott már lehet hogy nics gáz. Legtöbbnél be van írva a nyitvatartás is, ha nincs adat vedd úgy, hogy nem nonstop akkor nem ér csalódás... :) ( a nyitvatartási idő egyébként is változhat). Az ár jelenleg: 80- 90 cent között mozog. Ők is olcsóbbak mint Mo. :(