Múlt héten megjártuk Bécset, sikerült bevásárolni a kislányunknak tavaszi-nyári ruhákat, a kínálat teljes mértékben felülmúlta a várakozásainkat. Nagyon szép ruhácskák voltak, nagy volt a választék, és mint tudjuk nagyon jó áron.
A babakocsi vásárlás viszont nem sikerült, mert több kocsi is volt a babies'r'us katalógusban, amik tetszettek volna, és jó áron voltak, de egyiket sem lehetett épp kapni. De ezen talán nem is lehet csodálkozni, mert például a PP Pliko P3 50EUR-val lett volna olcsóbb, mint mondjuk a BabyOne-ban, csak hát elkapkodják, ha épp kapnak. Gyerekülést sem találtunk olcsón, nem volt jó ülés akcióban, alapáron pedig mind drágább volt, mint itthon.
Viszont ezúttal vettünk kint mosóport (még nem próbáltam ki, de kíváncsi vagyok, az illata viszont még dobozon keresztül is isteni), Nestlé bébikaját 0,69 EUR-ért! ...
Szerintem nem vészesen kisebb, sőt az adott hely lehetőségeihez képest elég jó. Amit meg kaptatok, az szerintem egy csuklóra húzható kulcstartó, de ez csak tipp, mert a méretarányok nem jönnek le jól ezen a képen.
voltam az Árkádban a H&M-ben. Mint az várható volt, a kínálat sokkal kisebb gyerekruhákból, mint a SCS-ben, de voltak nagyon aranyos cuccok. Az áruk ugyanaz lehet, mint kint, mert rajta van az árcímkén forintban és euroban is. Vettem nyárra két kis vászonkalapot, egy horgolt vagy kötött sapit tavaszra 990 Ft/db-ért, egy kis farmerszoknyát hímzéssel 1990 Ft-ért, egy vékony hosszúujjú blúzt 2490 Ft-ért. Itt is, és a C&A-ban is voltak már tavaszi és nyári ruhák is, meg még a téli bélelt nadrágok, stb is kint vannak. A felnőtt rucikat nem tudtam megnézni, mert már nyűgös volt a gyerek. Valami ajándékot is adtak, amiről azóta is találgatjuk, hogy mi lehet:
én pl karácsonyra egy hintát vettem a gyerekeknek ami a Toysba 129€ és az Ebay -en 101€ vettem.De hozzá kell tennem, hogy én csak új dolgokat szoktam venni és csak cégektöl mint pl http://search.ebay.at/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZebr01 és nagyon meg vagyok elégedve.Mindig azt figyeld, hogy új áru vagy nem és, hogy mennyit kérnek a postaköltségért!Néztem a német oldalát a Toysnak de nem találtam sehol hogy online is lehet rendelni.
Köszi a választ . Igazából minden féle játék érdekel ami jó de most a toysrus-ba elsősorban az akciós újságjukban látott Playmobilok érdekelnek illetve azok a játékok amiket itthon nem lehet kapni ,ilyen ez a játék is.
Az ebay-on illetve külföldi webshopból én még nem vásároltam de érdekelne hogy te meg vagy e elégedve az ebayon vásárolt termékekkel illetve kérdezném mert számomra nem egyértelmű a képek alapján ,hogy amik fent vannak azok steril új játékok e vagy nem?
Más külföldi webshopból ha vásárolok Pl : toysrus.de kb mennyi a postaköltség esetleg meg tudod mondani?
A toysrus-ba csak csillagokat tudsz gyüjteni,de szerintem kell osztrák lakcím, amúgy nem nagyon adnak engedményt.ÉN az Ebay-en veszem a játékokat,mert ha egy eladónál vásárolsz akkor nem fizetsz postakölséget vagy csak egy játékért és olcsobb mint az üzletekben (garancia is van rá)!
bevallom nem olvastam vissza, pedig tuti lenne rá válasz, PP etetőszéket vennénk kinn, ha vki látott (hol) illetve vett esetleg (mennyivel olcsóbb?) kérem ossza meg velem. jövő hétvégén mennénk.
a magyar H&M-re kíváncsi vagyok, lehe, h előtte benézek oda is (legalább lesz viszonyítási alapom)
Ruhavásárlás céljából érdemes bemenni a Kik-be, lehetőleg több üzletbe is, mert nem mindenhol pont ugyanaz a kínálat. Egyikben rengeteg gyerekruha van, a másikban csak pár db. És mivel Kik majdnem minden faluban van (egy kis túlzással), biztos találsz hozzátok közel esőt. Ezek nem a legjobb minőségű ruhák, de nem is rosszak, viszont nagyon olcsók. Jobbak a C&A-ban, még jobbak a H&M-ben vannak. Én úgy gondolom, hogy Graz van olyan nagy város, hogy legyen benne C&A és H&M is.
Ha visszaolvasol, úgy emlékszem, volt már szó arról, hogy Graz-ba vagy a környékén hova járnak vásárolni.
Még annyit kérdeznék hogy ruháért érdemes elmenni Vösendorfba, vagy Bécsig pl. az SCS-be vagy Graz környékén is van olyan hely ahol hasonló áron tudnék gyerekruhákat venni (elsősorban most tavaszra).
Nekem is eszembe jutottak dolgok, amiket kintről mindig hozunk, ha megyünk: Philadelphia sajtkrém, 1 euro körül van az ára a nagyobb doboznak, ami itthon 500 Ft körül volt. Geheimratskäse, ez bordó papírba csomagolt gombóc alakú sajt, belül viaszban van a sajt, kb. öklömnyi nagyságú, nagyon finom, ha jól emlékszem, 3-400 Ft körül van az ára. És a kókuszzsír (Kokosfett), sütikbe rakják, olyasmi funkciója lehet, mint a margarinnak, én nem ismerem, de anyukám oda van érte, és én itthon még nem láttam, nem tudom, mennyibe kerül. Ja, és vannak ezek a csokiparány-féleségeik (talán Mignon-Schnittel), isteni finomak.
Most tudtam meg, hogy március 9-én nyílik az Árkád Üzletközpontban (Budapest Örs Vezér tér) a H&M, és azt az infót adták, hogy minden lesz benne, gyerekruha is.