Keresés

Részletes keresés

Renata_Max_Dora Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1274
Vasárnap zárva van.Metro van egy Vösendorfba a Simmeringen és Wr. Neustadtban is de nézd meg a www.metro.at van térkép is hozzá.
Előzmény: Konishua (1273)
Konishua Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1273
Nem tudja valaki,hogy Pandorf-ban vasárnap nyitva vannak-e az üzletek?Metro hol van az A4 környékén,vagy Bécs közelében?
l.a.c.i Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1272

kimaradt egy is:

igen, eddig is az volt

Előzmény: l.a.c.i (1271)
l.a.c.i Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1271
igen, eddig az volt
Előzmény: patricia22 (1270)
patricia22 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1270

Szia!

A német tudásom hagy némi kívánnivalót maga után,ezért azt megkérdezném,hogy ez a katalógus ingyenes?És ha Magyarországra küldik akkor is?

Köszi! :)

Előzmény: l.a.c.i (1268)
Szinti_ Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1269
Sziasztok!

Múlt héten megjártuk Bécset, sikerült bevásárolni a kislányunknak tavaszi-nyári ruhákat, a kínálat teljes mértékben felülmúlta a várakozásainkat. Nagyon szép ruhácskák voltak, nagy volt a választék, és mint tudjuk nagyon jó áron.

A babakocsi vásárlás viszont nem sikerült, mert több kocsi is volt a babies'r'us katalógusban, amik tetszettek volna, és jó áron voltak, de egyiket sem lehetett épp kapni. De ezen talán nem is lehet csodálkozni, mert például a PP Pliko P3 50EUR-val lett volna olcsóbb, mint mondjuk a BabyOne-ban, csak hát elkapkodják, ha épp kapnak.
Gyerekülést sem találtunk olcsón, nem volt jó ülés akcióban, alapáron pedig mind drágább volt, mint itthon.

Viszont ezúttal vettünk kint mosóport (még nem próbáltam ki, de kíváncsi vagyok, az illata viszont még dobozon keresztül is isteni), Nestlé bébikaját 0,69 EUR-ért! ...

l.a.c.i Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1268

Szia!

A legközelebbi a HUMÁban van Bécs előtt. A Simmeringer Haide-nál kell leszállni az autópályáról.

Most néztem, lehet katalógust rendelni!

laci

Előzmény: fairyqueen (1267)
fairyqueen Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1267

Sziasztok, a német nem az erősségem, meg ausztriában egyébként sem vagyok ismerős, de látom vannak itt rutinos bevásárlók is.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy Toysrus boltok hol vannak a határ közelében?

Főként a Hegyeshalom irányú érdekelne, de ha máshol tudtok még lehet, hogy az is jó.

És egyébként mi a véleményetek erről a fajta üzletről?

TTj Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1266
Szerintem sem rossz, én találtam szép dolgokat a kislányomnak, tök jó áron.
Előzmény: Bugi néni (1265)
Bugi néni Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1265
Szerintem nem vészesen kisebb, sőt az adott hely lehetőségeihez képest elég jó. Amit meg kaptatok, az szerintem egy csuklóra húzható kulcstartó, de ez csak tipp, mert a méretarányok nem jönnek le jól ezen a képen.
Előzmény: Kucsipritin (1263)
Kucsipritin Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1264

szóval ez lenne az...

Kucsipritin Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1263

Sziasztok,

voltam az Árkádban a H&M-ben. Mint az várható volt, a kínálat sokkal kisebb gyerekruhákból, mint a SCS-ben, de voltak nagyon aranyos cuccok. Az áruk ugyanaz lehet, mint kint, mert rajta van az árcímkén forintban és euroban is. Vettem nyárra két kis vászonkalapot, egy horgolt vagy kötött sapit tavaszra 990 Ft/db-ért, egy kis farmerszoknyát hímzéssel 1990 Ft-ért, egy vékony hosszúujjú blúzt 2490 Ft-ért. Itt is, és a C&A-ban is voltak már tavaszi és nyári ruhák is, meg még a téli bélelt nadrágok, stb is kint vannak. A felnőtt rucikat nem tudtam megnézni, mert már nyűgös volt a gyerek. Valami ajándékot is adtak, amiről azóta is találgatjuk, hogy mi lehet:

Renata_Max_Dora Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1262

Szia,

nincs ünnep -  rendes nyitvatartás van!

Renáta

Előzmény: Szinti_ (1260)
Renata_Max_Dora Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1261

Szia,

én pl karácsonyra egy hintát vettem a gyerekeknek ami a Toysba 129€ és az Ebay -en 101€ vettem.De hozzá kell tennem, hogy én csak új dolgokat szoktam venni és csak cégektöl mint pl http://search.ebay.at/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ25QQsassZebr01 és nagyon meg vagyok elégedve.Mindig azt figyeld, hogy új  áru vagy nem és, hogy mennyit kérnek a postaköltségért!Néztem a német oldalát a Toysnak de nem találtam sehol hogy online is lehet rendelni.

Ha kell segítség akkor írj renata.swoboda@chello.at

Üdv

Renáta

Előzmény: tulzi (1259)
Szinti_ Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1260
Sziasztok!

Ausztriában márc.15-e nem ünnep, ugye jól gondolom, hogy nyitva lesznek az üzletek?
tulzi Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1259

Szia

Köszi a választ .  Igazából  minden féle játék érdekel ami jó de most a toysrus-ba elsősorban az akciós újságjukban látott Playmobilok érdekelnek illetve azok a játékok amiket itthon nem lehet kapni ,ilyen ez a   játék is.

Az ebay-on illetve külföldi webshopból én még nem vásároltam de érdekelne hogy te meg vagy e elégedve az ebayon vásárolt termékekkel illetve kérdezném mert számomra nem egyértelmű a képek alapján ,hogy amik fent vannak azok steril új játékok e vagy nem?

Más külföldi webshopból ha vásárolok Pl : toysrus.de  kb mennyi a postaköltség  esetleg meg tudod mondani?

Előzmény: Renata_Max_Dora (1257)
Renata_Max_Dora Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1258

Sziasztok,

ha valakit érdekel, Bécsben a Lugner City -ben most nyílt egy Bipa és a Pampers minden méretben 10€ (03.18-ig) és a Müller-be még olcsóbb 9,79€.

Most a hétvégén a Merkur-ba 10% minden árura. (kivétel:Könyvek és vásárlási utalvány és telefonkártya).

Még a mai napon Bipában a bébiételekre és tápszerekre 20% engedmény,de csak Bipakártyával AKTION BIPA BABYDAYS VOM 6. - 8. März.2006:

-20% auf BABY-NAHRUNG
(ausgenommen Pre- und 1er Milch-Nahrung)

Renata_Max_Dora Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1257

Szia,

A toysrus-ba  csak csillagokat tudsz gyüjteni,de szerintem kell osztrák lakcím, amúgy nem nagyon adnak engedményt.ÉN az Ebay-en veszem a játékokat,mert ha egy eladónál vásárolsz akkor nem fizetsz postakölséget vagy csak egy játékért és olcsobb mint az üzletekben (garancia is van rá)!

Mit keresel?

Előzmény: tulzi (1256)
tulzi Creative Commons License 2006.03.06 0 0 1256

Szio mindenkinek!

A toysrus-ba van e valamilyen lehetőség kedvezményesen vásárolni értem ez alatt /

összeghatár, törzsvásárlói , vagy bármi más)

A határhoz közel (Bécsig)  tudtok e játék diszkontot vagy játék nagykert ? a toysrus -on kívül.

Minden infot szívesen fogadok.

l.a.c.i Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1255
nem változtatták meg, ez így van, kérnek mellé útlevelet (azt nem tudom, hogy ha útlevél nélkül mész ki, akkor jó-e a személyi...)
Előzmény: Törölt nick (1251)
Cicafül Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1254

sziasztok,

bevallom nem olvastam vissza, pedig tuti lenne rá válasz, PP etetőszéket vennénk kinn, ha vki látott (hol) illetve vett esetleg (mennyivel olcsóbb?) kérem ossza meg velem. jövő hétvégén mennénk.

a magyar H&M-re kíváncsi vagyok, lehe, h előtte benézek oda is (legalább lesz viszonyítási alapom)

Kucsipritin Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1253

http://www.map24.com/customer/kikgmbh/index.php?zip0=&city0=Graz&country0=AT&dist=20&maptype=reload&mid=PRT_KIKGMBH&gcf=1&m24state=ambit

Ruhavásárlás céljából érdemes bemenni a Kik-be, lehetőleg több üzletbe is, mert nem mindenhol pont ugyanaz a kínálat. Egyikben rengeteg gyerekruha van, a másikban csak pár db. És mivel Kik majdnem minden faluban van (egy kis túlzással), biztos találsz hozzátok közel esőt. Ezek nem a legjobb minőségű ruhák, de nem is rosszak, viszont nagyon olcsók. Jobbak a C&A-ban, még jobbak a H&M-ben vannak. Én úgy gondolom, hogy Graz van olyan nagy város, hogy legyen benne C&A és H&M is.

Ha visszaolvasol, úgy emlékszem, volt már szó arról, hogy Graz-ba vagy a környékén hova járnak vásárolni.

Előzmény: svica (1252)
svica Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1252

Köszi a címet.

Még annyit kérdeznék hogy ruháért érdemes elmenni Vösendorfba, vagy Bécsig pl. az SCS-be vagy Graz környékén is van olyan hely ahol hasonló áron tudnék gyerekruhákat venni (elsősorban most tavaszra).

Előzmény: Kucsipritin (1249)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1251
Régebben ez úgy volt, hogy a magyar kártyádra kaptál egy egy napos belépőt. Gondolom ezt nem változtatták meg, csak maximum könnyítettek a helyzeten.
Előzmény: levelibeka (1250)
levelibeka Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1250

A kinti metróba be lehet az itthoni kártyával menni?

Igen, a Nesquik garantáltan másabb, finomabb, ízesebb mint az itthoni. :-)))

Előzmény: l.a.c.i (1241)
Kucsipritin Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1249

Játékot a Toysrus-ból. Ezen az oldalon megtalálod az üzleteiket:

http://www.toysrus.at/?mapid=592&PHPSESSID=27d9ebcaf6c0377d54120a48adb43ca4

Beírod, hogy pl. Graz, és felhoz egy térképet, amin keresgethetsz.  Ha rámész egérrel a kis kék ikonokra, akkor kiírja a címet is.

Előzmény: svica (1244)
Kucsipritin Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1248
Nekem is eszembe jutottak dolgok, amiket kintről mindig hozunk, ha megyünk: Philadelphia sajtkrém, 1 euro körül van az ára a nagyobb doboznak, ami itthon 500 Ft körül volt. Geheimratskäse, ez bordó papírba csomagolt gombóc alakú sajt, belül viaszban van a sajt, kb. öklömnyi nagyságú, nagyon finom, ha jól emlékszem, 3-400 Ft körül van az ára. És a kókuszzsír (Kokosfett), sütikbe rakják, olyasmi funkciója lehet, mint a margarinnak, én nem ismerem, de anyukám oda van érte, és én itthon még nem láttam, nem tudom, mennyibe kerül. Ja, és vannak ezek a csokiparány-féleségeik (talán Mignon-Schnittel), isteni finomak.
r.i.t.a Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1247

Sziasztok!

Úgy tudom, hogy a kinti H&M-ben az árcédulán már forintban is szerpelnek az árak.

TTj Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1246
Szerintem a Milka is finomabb, krémesebb, nagyon hasonló a Lindt-hez.
Előzmény: CsipiOlgi (1240)
CsipiOlgi Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1245

Sziasztok!

Most tudtam meg, hogy március 9-én nyílik az Árkád Üzletközpontban (Budapest Örs Vezér tér) a H&M, és azt az infót adták, hogy minden lesz benne, gyerekruha is.

Nagyon kiváncsi vagyok a kínálatra és az árakra!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!