Igen, 1080 a full hd. Azzal meg az lehet a gond, hogy kis kijelzőnél bolhaf.sz méretű betűket/számokat kell nézni. Persze ha a könyvelőprogramban tudod nagyítani a szöveget (mondjuk van kétségem, de ki tudja), akkor nincs gond. Ha nem, akkor esetleg jót rongálsz a szemeden egy kis kijelző/nagy felbontás konfiggal.
gugliztam árlistákat, úgy tűnik hogy notiban a /1024 nem létezik az ehhez leginkább közelálló /per érték a /1080, ez a full hd javitsatok ki ha tévedek holnap bemegyek valami notiboltba hogy mutassanak akármilyen 17 colos full hd-st ha azon elférek, akkor meg megkeresem mi ebben a kategóriában a legolcsóbb oszt jónapot asszem...
igazából ami most működik az az egy, nagy monitor most egy ilyet hurcolászok magammal helyszini munkákra, egy ilyen kompjuterrel meg egy billentyűzettel meg egy egérrel ez az egész befér egy nagy dobozba jól látható hogy a kompjuter tekintetében nincs semmiféle hardverigény, csak futtasson egy távoli munkaasztalt oszt jónapot de szeretnék egy notira váltani, csak férjek el a kijelzőn....
"könyvelő-munkára miért nem lenne jó a 14'1-es méregdrága és kiváló Dell Latitude?"
a felbontás és a nagy képernyő azért kell hogy elférjen a képernyőn egymás mellett egy könyvelőprogram ablaka meg a könyvelendő bizonylat szkennelt képe
Hsz-mban nem azt találgattam, hogy van-e 14'1-es numerikus, hanem azt, hogy könyvelő-munkára miért nem lenne jó a 14'1-es méregdrága és kiváló Dell Latitude? (Előttem valaki ugyanis csak 15'6-os gépet tudott elképzelni könyvelő munkára.)
ebből a hp akár jó is lehet kérdés hogy 15 colon hogy néz ki a full hd asszem az lesz a legjobb ha bemegyek egy notiboltba és megnézek egy 15 és egy 17 colos full hd-s notit (akármilyet)
A külön numpadon kevesen tudnak hatékonyan dolgozni, könyvelőknek egyszerűbb és megszokottabb az egybe billentyűzet. Ha már, akkor a külön billentyűzet is jó megoldás lehet.
Ilyen helyekre egyébként dokkolható üzleti gépeket szoktam ajánlani, dokkoló plusz egy tizes ha akciós és megvagyunk. Akinek azonban mozogni kell sokat, annak nem alternatíva.
Há nem tudom, hogy a külön numerikus bill. elengedhetetlen feltétel-e... Kétségemet az okozza, hogy a legdrágább, legjobbnak tartott Dell Latitude 14'1es gépeknek nincs olyan: irodai csúcsgépeknek mondják ezeket (4-500ezer ft). Hogy van ez?
keresek könyvelésre alkalmas notebookot az a notebook alkalmas könyvelésre ami legalább 1280x1024-es kijelzővel és rendes magyar plusz numerikus billentyűzettel rendelkezik a proci diszk effélék nem létfontosak javaslat?
Na vájár, keveredés lesz. Van a központi egység, ahol van amd, meg intel. Meg egyebek, de abba most ne menjünk bele. Van a videochip, ahol amd, intel, nvidia. Egyebekbe megintcsak.
Ráadásul most már mindkettőnek vannak chipjei, amikben a video integrálva van. Szóval az intel jobb ugyan, de a video része nem túl acélos. Mindennapi használatra persze jó, de játszani inkább már az amd. Még az integrált esetén is.
Sziasztok! A Lenovo Yoga noteszek mennyire alkalmasak tabletnek? Van, aki használt már mindkettőt? Amitől félek, hogy zúg a ventilátor, melegszik, nem szellőzik, túl nehéz, ujjal bökdösve totál más beállítások kellenek, mint egérrel (ikonok mérete, stb), illetve egy 10-es win nem arra van optimalizálva.