Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2019.10.31 0 0 16956

A nagykabát azért kellett, mert KINT volt hideg. És azt gondolom vágod, hogy nem mindenkinek sikerült kocsival az ajtóban megállnia, hogy csak 5 lépést kelljen megtennie a bejáratig. Velünk is volt hölgy, aki a hajnali órában már igencsak fázott és elég cidris lett volna neki kabát nélkül eljutni a kocsiig.

Ne csak magadra gondolj, lehet, hogy te jól bírod a hideget tetőtől talpig latexben, de esetleg másoknak ez már csípős lehet és egy átlagos vastagságú 0,4-es latex nem a hőszigeteléséről híres.

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16955)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.10.30 0 0 16955

Köszönöm.

A dresszkódos "problémába" én is belefutottam, (reklamáltam is a szervezőnek:D  de aztán a házirend többszöri végigolvasása során kiderült, hogy

egyértelműen lehet. (sajnos:) Én jobban örültem volna, ha nem, de ez egy abszolút egyedi fétisparty,  más szempontok szerint szűrnek. Szerintem inkább a berlini Kit-Kat mentalitását hivatott tükrözni, egy átlagos szombati napon.

 

A kiállító "csajpáros" Tea (ő a kopasz) és Timi (ő a vékonyabb "bőröslány") --- (szoktam vele bőrkiegészítőket készíttetni latexhez (szövetborítással belülre :)

A fotóshelység tényleg nagyon kicsi volt, nem lehet abban normálisan fókuszálni :( de legalább jól meg lettek világítva a ruhák:)

"nagykabát"? :) Én tetőtől talpig latexben voltam, egész végig, ráadásul a hagyományos módon, azaz a hab testemre húztam fel, nem öltöztem alá, a légkondikból dőlt a meleg, még sose volt ennyire befűtve)

köszi az infot :)

 

 

 

Előzmény: FHLS (16951)
KeMatyi Creative Commons License 2019.10.30 0 0 16954

Jah, hát nekem két helyre is került a kezemen, de 10 perc után leizzadtam mindkettőt :D 

Előzmény: Latex Bond (16953)


Latex Bond Creative Commons License 2019.10.30 0 1 16953

Jah, a QR kód "analóg szkennelésén" én is jót szórakoztam. :)) Amikor rákérdeztem, nem-e lenne egyszerűbb azzal azonosítani, mint neveket silabizálni, azt mondták, az csak dísz. :)

A másik vicces jelenet akkor ért, amikor mindenáron pecsételni akartak rám a dresscode ellenőrzési ponton. Ha valakit szinte minden bőrfelületén ruha fed, akkor ez problémákba ütközhet, mint ahogy nálam ütközött is, úgyhogy a végén a copfos csaj némi eredménytelen keresgélés után letett róla, hogy rám üsse a Parti-bélyeget. :)

De ezeket az apró bakikat leszámítva tényleg nagy köszönet a szervezőknek!

Előzmény: FHLS (16951)
KeMatyi Creative Commons License 2019.10.30 0 0 16952

Igen, már kaptam az értesítést, köszönöm. Felírva a listára, remélem tudunk menni.

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16950)
FHLS Creative Commons License 2019.10.29 0 2 16951

A rendezvény kis késéssel kezdődött, az utcán gyülekeztek a résztvevők. A beléptetésen picit mosolyogtam, mert hiába volt QR kód a jegyen, a szekuriti egy mobillal megvilágított papírhalmazból azonosította a belépőt. A telefonok lencséit leragasztották. Én simán bementem úgy, hogy azt mondtam, nincs nálam. Fizikai ellenőrzés - hogy mit viszel be - nem volt. Részben ennek köszönhetően készültek is a privát képek. Az "öltöző" koedukált volt és mondjuk ki, hogy kicsi, de legalább a Luxi helyszínével ellentétben tiszta. Második frontos ellenőrzés tényleg volt, Jeanette és társai cenzúrázták a belépők szettjeit. Igen, itt megfogalmazódik a kérdés, hogy a hölgyek meztelensége mennyire felelt meg a dresszkódnak. Amúgy valóban sokan minőségi öltözetben jelentek meg. Egyedüli kiállító bőrős Kriszta volt az öltözőben, ő nála lehetett szükség esetén kiegészítőt vásárolni. Termék- és ruhabemutatók nem voltak.

A helyszín ugye két szórakozóhely volt egybe nyitva. A színpadok a DJ-k emelvényei voltak - tehát alacsonyak -, a harmadik sorból már a közönség keveset látott a produkciókból. A zenék hangosak voltak, a három együtt meg kavalkád, s a(z értelmes) beszélgetés akadályozója. Én vasárnapra teljesen berekedtem. A játszóterek funkcionalitását nem teszteltem. A helyszín építészeti kialakításának köszönhetően zsúfolódási pontok voltak, szerencsére a szegecses ruhák idén (nálam) nem tettek kárt az öltözetben. A fotóstúdióban Krisztián a fekete szettek fényképezésére nem készült fel - buli képeknek elmennek a kapott alkotások, de jobb minőségűeket is lehetett volna készíteni. Szenvedett, mert a kapott helyiség elég kicsi volt. Az italárakról nem nagyon tudok nyilatkozni, előre hidratáltam.

Ami nekem hiányzott: az érintett résztvevők kaphattak volna belépéskor valamilyen jelzést, hogy kívánnak-e ismerkedni, ha igen, kb. kivel. Sok ember egyedül kószált csak vagy magányosan álldogált. Lehetett volna különböző kategóriákban önkéntes nevezési alapon versenyt hirdetni pl. legszebb fetis öltözet, bál szépe, top-bottom páros stb. - jobban együtt tartotta volna a party résztvevőit.

Összességében: először is HATALMAS KÖSZÖNET a szervezőknek! Szerintem jobb lenne október elei dátum, mert akkor egyrészt nem ütközik más rendezvénnyel - lásd Prága, Berlin -, illetve nem kellene nagykabáttal kombinálni a party öltözetet. Célszerű lenne egy mutató, hogy az elérhető jegyekből mennyi fogyott már el, ez ösztönözheti az érdeklődőket a mielőbbi jegyvásárlásra.

Egy pillanatkép alkotására jó volt, lehetne szervezni késő tavaszra is!

A szilveszterit meg szokás szerint várjuk! ;-)

Darth Vader party képei itt tekinthetők meg: http://bil.fhls.hu/?content=24

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16944)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.10.29 0 0 16950

2020. január 31., péntek, 21:00–5:00 kék/veres luk

Előzmény: KeMatyi (16948)
KeMatyi Creative Commons License 2019.10.28 0 0 16949

Ja, és abszolút pozitív csalódás: egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik az öltönyös dresszkóddal csúsztak át :) Ennek nagyon örültünk.

KeMatyi Creative Commons License 2019.10.28 0 0 16948

Én is voltam a 'zasszonnyal. Sajnos ő kicsit betegeskedik mostanában, ezért mi nem tudtunk végig ott lenni. A hangulat remek volt, az emberek kellemesek, tök jókat tudtunk beszélgetni - ugyanis a szokásos baráti társaságunk nem volt ott, így végre mással is ismerkedtünk, nem csak a szokásos arcokkal beszélgettünk.
Az, hogy a couples area nem volt szűkre szabva, és sűrűn paravánozva, mint a bakelitben, nekem sokkal jobban bejött. Viszont maga a hely nekem nem annyira szimpi, mint a Bakelit. Sokkal szűkebbnek éreztem. És alig várjuk a következp bulit természetesen :)

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16944)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.10.28 0 0 16947

Akkor jó lenne rákapcsolni a reklámozással,  művészi szabadság, ide vagy oda,

mert a Belvárosban is lesz ugyanabban az időben egy fétish tematikájú mulatság:)

 

Előzmény: Latex Bond (16945)
Latex Bond Creative Commons License 2019.10.28 0 0 16946

A Latex Factory felfújható testzsák gazdára talált, köszönöm az érdeklődéseket.

Előzmény: Latex Bond (16939)
Latex Bond Creative Commons License 2019.10.28 0 1 16945

Igen, én voltam és sok más ismerős is, akiről tudok, hogy itt is megfordul néha.

Kivételesen az én véleményem most nem annyira releváns, mert - ahogy Te kb. "Tízévenemvoltálitt" :) - én kb. 10 éve nem járok partizni, így nem igazán van összehasonlítási alapom a közelmúltban megrendezett hazai rendezvényekkel.

Számomra kellemes meglepetés volt a nagyszámú részvétel és hogy végre nagyon komoly szettekben is láttam vonulni embereket. Ilyen megközelítésben kifejezetten kezdünk felnőni a nagynevű külföldi rendezvényekhez. Picit néha elburjánzott a teljes meztelenség nők esetében - különösen úgy hajnaltájt ;) - de ez még bőven belefért a keretekbe.

Nekem határozottan tetszett a zene is, a miliő is, a performance-okból pedig a shibari ragadott magával leginkább. (Volt egyáltalán más is? :) )

 

A Frusztráció szervezője nevében mondhatom, hogy biztos kikerül majd időben a hirdetmény az előszilveszteri partiról, csak Ő fenntartja a művészi szabadságát. :))

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16944)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.10.27 0 0 16944

Btw, volt valaki innen a tegnapi  (okt 27) Fétisbulin? (Freedom) Vélemények / benyomások érdekelnének.

 

u.i. beszélgettem a frusztráció szervezőjével, megrendezi a hagyományos dec 30 -i bulit. (azt, mondjuk nem tudom, mikor hirdeti meg hivatalosan)

TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.10.27 0 0 16943

Nick-Nack bácsi, téli ruhái feeling.

Előzmény: Latex Bond (16942)
Latex Bond Creative Commons License 2019.10.26 0 1 16942

Tkp. fokozható... :))

Ha mindezt elhelyezed egy jól zárható koporsóban és addig pumpálod tovább, hogy a testzsák külső gumirétege mindenütt jó alaposan nekifeszüljön a láda belső oldalának, akkor nem csak belül nem lehet többé mocorogni, de az egész cucc egy tökéletes izolációs börtönné válik. Már csak a légzésről és a folyadékpótlásról kell gondoskodni és eltehető a delikvens "télire". ;)

 

Előzmény: technograd (16941)
technograd Creative Commons License 2019.10.26 0 1 16941

Wow, ez a cucc, amit publikáltál, tkp. fokozhatatlan. Túl sok lökött akciófilm készül mostanában, de az jutott eszembe, hogy ez még emberrabláshoz is alkalmas lenne, az illető max. gondolatban tudna kapálózni. Bár a módszerek csak lassan fejlődnek, mert a sebhelyes arcú Otto Skorzeny, Churchill szerint "Európa legveszélyesebb embere" a kisebbik Horthy-fiút egy perzsaszőnyegbe göngyölte, majd jókedvű Vigyázat, költöztetés! rikkantás közepette egy járó motorral várakozó Opel Blitz platójára helyezte gyengéden. Most meg az én reggelem kezdődött jól, mert elképzeltem, ahogy ebben az izolációs hacukában egy kanbuli résztvevői a delikvenst a "Mi nem vagyunk hülyék" diáknóta ordítása közepette faltól-falig pattogva röptetik XD ...

 

https://www.ebay.de/itm/Shiny-Glanznylon-Daunenanzug-4000g-Daunen-Fullung-Daunenoverall-Mantel-wet-look/264506100967?hash=item3d95cacce7:g:bxgAAOSwDF5draZZ

 

 

Előzmény: Latex Bond (16939)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2019.10.26 0 1 16940

Sokat kell mászkálni Bp belvárosában;)

Előzmény: déliszomszéd (16930)
Latex Bond Creative Commons License 2019.10.24 0 2 16939

Eladó sorba került egy Latex Factory gyártmányú felfújható (vastag dupla falú) fekete latex bondage testzsák.

A külső réteg anyagvastagsága meghaladja az 1 mm-t, úgyhogy nagyon "hard" kategória, keményre fújva teljes immobilizációt és izolációt biztosít a belezárt delikvensnek.

Pánik esetére alkalmazandó gyors biztonsági leeresztő szeleppel ellátva.

Elviekben (óriási selfbondage rutinnal rendelkezők számára) ön-bezárásra is alkalmas, mert a cipzárnak belül is van húzókája, de én nem javaslom az ezzel való kísérletezést, pláne nem felfújt állapotban, mert ha nem éred el a cipzárt, akkor ebből tuti nem szabadulsz ki önerőből. ;)

A zsák mindössze egyszer volt használva, akkor is tetőtől talpig latex ruhában, ezért meztelen bőr nem került a belsejével sem érintkezésbe, így higiéniailag is kifogástalan állapotban van.

A kipróbálásakor készült az alább látható amatőr fotó is. Több képem nincs róla, úgyhogy a képgyűjtögetők itt abba is hagyhatják az olvasást. :)

Csak komoly érdeklődőkkel állok szóba, mert a zsák nem egy olcsó darab, de jókora kedvezménnyel hajlandó vagyok az eladásáról megegyezni.

A gyártó oldalán itt egy közvetlen link az egyébként újonnan 480 GBP (188.000 Ft) vételárú termékhez: https://www.thelatexfactory.com/special--inflatable-bag-96-p.asp

Ajándékként természetesen egy lábpumpa is jár hozzá, de célszerűbb minikompresszorral felfújni, mert lábbal kicsit sokáig tartana.

Akit érdekel a dolog, dobjon egy mail-t vagy ide egy üzit. (Itteni nick-em egybeírva és freemail a cím.)

 

déliszomszéd Creative Commons License 2019.10.24 0 1 16938

Jól indul a napom :DDDD

Előzmény: technograd (16937)
technograd Creative Commons License 2019.10.24 0 2 16937

Irány a 224, 232, és 234-es Dönitz-négyszög, egy sehr fettisch szövetséges hajókonvoj. Rakománya: BombenDetonator, Schrapnel-Munition, Chemie-Biologische Technik. A fedélzeten lévő összes, latexből készült holmit elkobozni, aztán torpedózás, de csak takarékosan, mert Mecklenburg-Vorpommern tartományból nem szolgáltattak be elég rézmozsarat és zománclavórt. Biliből még van 128522 db., de abból rohamsisak lesz. Következő Enigma kód: 9996. 88!, Ende, krrrr...

Előzmény: Dan MC (16935)
Tapaszfy25 Creative Commons License 2019.10.21 0 3 16936

Elnézést,de nincs nálam a kódfüzetem.

Előzmény: Dan MC (16935)
Dan MC Creative Commons License 2019.10.20 -2 0 16935
Sziasztok! Fetish têmàban van elèg sok kèpem, sajât elkèpzelêsek, BDSM, CBT... stb stb... Ha valakit èrdekel: cbtmc93@gmail.com-os Skype címe èrdeklődhet. 😊✌
ftp13 Creative Commons License 2019.10.20 0 0 16934

Eladó sorba került eredeti Latextrem:Die Gummi Klinik  c. DVD-m. Érdeklődni itt lehet: drvighd@gmail.com

Irányára 1.000 Ft.

 

https://www.dvderotik.com/catalog/product_info.php/products_id/21946

pontivy2 Creative Commons License 2019.10.20 0 1 16933
Mister V. Creative Commons License 2019.10.17 0 0 16932

Vivishine fényesítő tapasztalat:

 

Vegyes tapasztalataim vannak.A catsuiton egy vékony olajos jellegű filmréteget képez száradásig, ám egyenletes.

Fénye inkább matt fény, tehát aki a tükörképét akarja benne látni, annak nem ez a szer kell, de ha egy buliba menne csak le, oda a félhomályba több, mint tökéletes. Megközelíti a lycra/shiny nadrágok fényét.


Ugyanabban a vízben 5 perccel később 1 pár kesztyűt is átmostam, ami már sokkal mattabb lett, de az alap mattságától persze fényesebb.

Ezután 1 pár zokni is át lett mosva a vízben, de azt el sem kezdett fényesedni, azaz a szer igazából 1 átmosásra alkalmas (lehet az idő múlása is számít).

Durván 2L langyos vízhez egy fél kupaknyinál picit több Vivishine került. 3-4 perc "kézi mosás" után már mindenhova jutott az anyagból és szép fénye lett.

Önmagához valóban nem tapad, öltözés szempontjából még nem próbáltam.

 

A kesztyűk ujj részét jobban befogta, mint a szárát, ebből gondolom, hogy a reakcióideje korlátozott az anyagnak és nem az olajos jellegű részecskék fogytak el, mivel a víz felszínén enyhe szivárványosan még olajosnak tűnt, ám az már nem fényesített semmit.

 

Tapintásra picit zsíros a latex száradásig, illetve nagyon vékony filmrétegben utána is, de gondolom puha ronggyal áttörölve jobb lesz.

 

A szilikonspray vagy egyéb 2-3e Ft-os mini flakonokkal szemben nagyon olcsó. Durván 10eFt fél liternyi anyag, ám ebből nem egész 1 kupaknyi 2-3ml elegendő volt egy teljes catsuitra.

Természetesen ki kell tapasztalni az adagolást, mert írták is, hogy a túl sok szer olajos felületet képez, illetve foltos lehet az anyag.

 

Ami számomra nagy pozitívum, hogy mindenhol rendesen befogta, egyenletes a fényessége, nem ragad, nem olajos tapintású, szagtalan és ilyen adagolás mellett ár-érték arányban megéri. Szer még akkor is marad, amikor az anyag már elöregszik.

 

Persze a 25-26-ai fétis/BDSM partira még 1x beáztatom és meglátom, van-e eredménye... ha nincs, a kesztyűk, zoknik legalább fényesek lesznek, mert együtt áztatom, nem egymás után.

Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2019.10.16 -1 2 16931

Kb két hete az egyik vidéki városban láttam így egy csajt; én meg lakk dzsekiben voltam. Össze is néztünk.

Előzmény: déliszomszéd (16930)
déliszomszéd Creative Commons License 2019.10.15 0 3 16930

Pesten ilyet még nem látni hétköznap, de talán majd ideér:)

 

GabeGlossy Creative Commons License 2019.10.15 0 0 16929

Köszi!

Igen, a párom fotózott.

Az a szett direkt lett szuperhősös :D

Előzmény: Sárkány_BG (16928)
Sárkány_BG Creative Commons License 2019.10.15 0 1 16928

Egészen jópofa az oldalad!

A párod fotózott?

Nehogy megsértődj, de az a bordó alsó a fekete szerkódhoz, háát ... ! Kicsit olyan szuperhősös! ;-D

Előzmény: GabeGlossy (16924)
Sárkány_BG Creative Commons License 2019.10.15 0 3 16927

Háát, asszem nekem is homokba gyökerezne a lábam, ha megpillantanák a tengerparton egy ilyen sellőt, "békaember" ruhában!

Nehezen tudna a párom odébb vonszolni!!

Úgy csinálnák mintha nem nézném, de lese venném róla a szemem!!! :-D

Előzmény: technograd (16925)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!