Keresés

Részletes keresés

gotti eva Creative Commons License 2014.06.09 0 0 336

Kedves evvva!

 

csontok-kovacsa ízületek kezelése  - ezt írd be a facebook-on, és írj levelet oda. egy nagyon ember centrikus csontkováccsal beszélhetsz majd, és válaszol bármire akkor is, ha nem akarsz kezelésre menni hozzá. de megtalálod ott a mail címét is neki. sőt, olvass az oldalon, találsz majd válaszokat is felmerülő kérdésekre. nemrég indította az oldalát, bár ritkán ír/oszt meg dolgokat, de fejleszteni fogja lassanként ahogy ideje engedi. hátha megéri beszélgetni vele, próbáld meg.

 

szia.

Előzmény: evvva (334)
vyll Creative Commons License 2014.06.02 0 0 335

 

Nagyon hálás lennék ha valaki segítene abban, hogy elküldi a József elérhetőségét erre az email cimre   torokvilmos84@gmail.com

 

Előre is köszönöm a segítséget!

evvva Creative Commons License 2014.05.31 0 0 334

Segítséget, ill. véleményt szeretnék kérni. Néhány éve abba kellett hagynom mindenféle sportot futást, termi edzést stb. baloldali derékfájás miatt. Akkor voltam egy csontkovácsnál, aki igen fájdalmasan helyrerángatott és elmondta, hogy a bal lábam meg van rövidülve, össze van állva, ezért a fájdalom, ajánlotta, hogy reggelente az 5 tibetit csináljam. Az elmúlt 3 évben semmit nem sportoltam a fájdalom miatt (fel is jött jónéhány kg), de alapvetően nem sokat fájt a derekam, mivel nyugalomban volt. Most néhány hete újrakezdtem, de az egyoldalú derékfájás egyre erősödve visszajött, olyannyira, hogy megint le kellett állnom. Voltam egy táltosmasszázson, ahol szintén elmondták, hogy a bal lábam mennyivel rövidebb (fénykép is készült), és hogy legalább egyszer még mennem kell, mire helyreraknak. Amiatt vagyok egy kicsit ideges, hogy a kezelés után picit jobb lett, rá egy napra viszont elviselhetetlenül fájt. Most megint egy picit jobb, elvileg egy hét múlva kell mennem újra. Ez így rendben van? Minden javaslatnak örülnék. Köszönettel

rituska78 Creative Commons License 2014.05.29 0 0 333

Jó csontkovács?!Évek óta nyak és vállfájdalommal szenvedtem, de néha éles fájdalmat éreztem a derekamban is. A neurológiai vizsgálatok nem mutattak különösebb elváltozást, így számos véleményoldalt olvasva, a csontkovács kezelés mellett döntöttem.

Több csontkovácsot felkerestem. Szeretném a tapasztalatomat itt megosztani, mert úgy láttam nem mindegy kihez fordulunk a panaszainkkal. Sajnos az első próbálkozásaim, nem hoztak igazán eredményt, azt nem mondom, hogy kis javulás nem volt, de sajnos nem lehettem elégedett. Tapasztalatom szerint kevés csontkovács vizsgál meg és kezel eredményesen. Legtöbbször a mindenkinél "bevált " mozdulatokkal, lökdösnek, vagy erőből, megfelelő tudáson alapuló technika nélkül "kezelgetnek". Csodálkozásomra, amikor rákérdeztem, azt mondták, ilyen erősen kell csinálni mert csak akkor hatásos! Voltam olyan "kezelésen" ahol, a hosszú masszírozás után, számomra eredménytelen mozdulatsorok következtek, és az egész nem ért annyit mint egy óra thai masszázs!

Beláttam, nem a kezelési idő vagy az ár a függvénye, hogy megkülönböztessem a jó csontkovácsot a képzetlentől, hanem a technikai tudás!

Köhler István csontkovács kezelésén végre megtapasztalhattam a gyógyulást!

Nála a kezelés alatt nem éreztem fájdalmat, hanem kifinomult technikát, felkészültséget, és biztonságot.

Amíg megvizsgált azt mondta, meg kell találjuk a bajom eredőjét és arra kell kihangsúlyozni a kezelést, különben a probléma mindig kiújulhat. Nemcsak az elején, hanem a kezelés alatt többször is kitapogatta, merre van az elmozdulás, és milyen irányban kell mozgatni, hogy felszabaduljanak a blokkok. Megtalálta!  (többek között az állkapcsom volt elmozdulva, így fogorvosi vizsgálatot is javasolt!)

Különösen tetszett a kezelési módszere, mert a végső gyógyuláshoz napi szintű rövid tornát is mutatott. Ilyen komplex diagnosztikával, és terápiával csak nála találkoztam. Ő az V. kerületben dolgozik.

Nekem a másoknál magas kezelési ár sem nyújtott garanciát, de a kuponvilágos kezdőket sem ajánlom annak akinek évek óta tartó súlyosabb gerincproblémái vannak!

István kezeléseinek hatására újra tudok fejfájás és nyakfájás nélkül élni és dolgozni! Bizton ajánlom mindenkinek!

 

Előzmény: rituska78 (332)
rituska78 Creative Commons License 2014.05.29 0 0 332

..

Előzmény: Barbara13 (331)
Barbara13 Creative Commons License 2014.05.21 0 0 331

Kedves Barbara!

Átküldtem tegnap este a férjem elérhetőségeit.

Szép napot:

Barbara

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.20 0 0 330

Kedves Barbara!

Szeretném elkérni  a férjed elérhetőségét.Válaszod az alábbi email címre várom :buborek75.bb@gmail.com

Nagyon köszönöm.

Üdvözlettel: Barbara

Barbara13 Creative Commons License 2014.05.07 0 0 329

Kedves Adalbert!

Átküldtem neked a férjem elérhetőségét az általad megadott e-mail címre.

Bízom benne, hogy ő tud majd segíteni neked.

Üdv,

Barbara

Előzmény: cotagium (327)
Barbara13 Creative Commons License 2014.05.07 0 0 328

Kedves Ágnes!

 

Próbáltam e-mailt küldeni neked a megadott címre, de nem sikerült. Tudnád ellenőrizni, hogy jól adtad-e meg az elérhetőségedet? Vagy esetleg tudnál nekem egy e-mailt küldeni és akkor arra tudok válaszolni neked. 

Az e-mail címem: barbara.kiss@sanomamedia.hu.

 

Üdv,

Barbara

Előzmény: agnesnagy61 (326)
cotagium Creative Commons License 2014.05.07 0 0 327

Kedves Barbara,

megadnád a férjed elérhetőségét, hogy eljuthassak hozzá?

Évek óta kínlódok nyaki problémákkal, de nem találtam még

senkit, aki igazán segíteni tudott volna.

Köszönöm.

Üdvözlettel

Adalbert

cotagium@gmail.com

Előzmény: Barbara13 (324)
agnesnagy61 Creative Commons License 2014.05.06 0 0 326

Kedves Barbara13!

 

Elküldenéd nekem a férjed levélcímét, vagy elérhetőségét? kipróbálnám őt is, hogy legyen viszonyítási alapom!

Ugyan jó szakembert találtam, de ki tudja, lehet hogy lesz egy még jobb! előre is köszönöm!

( agnesnagy61@freemail.hu )

 

 

Előzmény: Barbara13 (324)
agnesnagy61 Creative Commons License 2014.05.06 0 0 325

Szép napot!

 

Immáron elmondhatom, hogy többször is jártam a Józsefnél, és tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont nem értem, hogy miért nem írta eddig még ki senki az elérhetőségét. Ha nem is a telefon számát, de a mail címét nem hiszem hogy zokon venné. Viszont a facebook-on most indít egy oldalt, amit szerintem érdemes lesz követni, vagy ismerősnek jelölni, akinek szüksége lesz rá.  ( csontok-kovácsa ízületek kezelése ) ezt kell beírni, és őt fogja kidobni. A lányom bejelölte, és érdemes olvasgatni majd a megosztásokat rajta. Nekem sokat segített, de persze ez is ember függő, mindenkinek más a jó, ha őszinték akarunk lenni. De ahogy szokták mondani, a puding próbája az evés.

 

További kellemes napot mindenkinek!

Barbara13 Creative Commons License 2014.05.06 0 0 324

Sziasztok!

 

A férjem csontkovács, nagyon lelkes és elkötelezett a hivatásával kapcsolatban, rendkívüli segítő szándék van benne. Eddig bárki járt nála, mindenki elégedetten távozott.

 

Nála egy kezelés legalább 60 percet vesz igénybe és a páciens állapotának részletese felmérésével kezdődik, majd egy komplex, teljes testkezelés következik, amely lazító masszázzsal, majd az ízületek és csontok finom kimozgatásával történik.

 

Ráadásul rendkívül kedvező áron dolgozik, első alkalommal majdnem féláron, így nincs túl sok vesztenivaló, tényleg érdemes kipróbálni.

 

Ha bárki szeretné, szívesen elküldöm az elérhetőségét, alapvetően a második kerületben rendel, de szükség esetén házhoz is tud menni.

 

További szép napot:

Barbara

Bernike99 Creative Commons License 2014.05.05 0 0 323

Kedves Éva!

 

Párom problémájára keresek csontkovácsot és a keresgélés során olvastam ezt a fórumot. Kedves segítségét kérem,József elérhetőségét szeretném megtudni. Az email címem bettypinter@gmail.com.

 

üdvözlettel:

Bernike99

gotti eva Creative Commons License 2014.04.27 0 0 322

szia!

 

egyet kell megjegyezni nagyon, amikor csontkovácsot választasz!  és ez mindenkinek szól!

10-20-30 PERCEK ALATT NEM LEHET ELVÉGEZNI NORMÁLISAN/BIZTONSÁGOSAN/HATÉKONYAN/MEGFELELŐ SZAKÉRTELEMMEL A CSONTKOVÁCS KEZELÉST!!! 

mielőtt bárkihez is bejelentkeznétek, kérdezzetek rá, hogy nagyjából mennyi idő alatt tudja elvégezni a kezelést. ha 1 óra alatti időtartamot mond, akkor eszetekbe ne jusson bevállalni! gyógymasszőrként végeztem, egy suliban tanultunk csontkovácsokkal, közös anatómia órákra jártunk, sokat beszélgettünk a tanárokkal is. és bizony nagyon sokan vannak, akik kihagynak nagyon sok dolgot, hogy minél több páciensen túl legyenek naponta, ropogtatnak ész nélkül ha kell-ha nem, és elmaradnak olyan dolgok emiatt, amik végett nem jön a kívánt hatás. és ráadásul nagyon ritka köztük az, aki elmegy és tovább tanul, és fejleszti magát folyamatosan. a Józsefhez azért járunk mi is, mert nagyon lekiismeretesen dolgozik, mint csontkovács 2 iskolát is elvégzett, és fejleszti magát folyamatosan, emellett keleti gyógymasszőri tanfolyamot is elvégzett a kötelező masszőri tanfolyamok mellett. a csontkovács manuálterápiát NEM SZABAD ÖNMAGÁBAN ALKALMAZNI, és ezt sokan mégis megteszik, hogy  mihamarabb, minél több pénzt keressenek.

ki megfogadja a tanácsom, ki nem, ezt mindenki maga érzi, de a logika is ezek mellett szól úgy érzem.

rickoh - mailben elküldtem a József elérhetőségét. 

 

sziasztok: Éva

Előzmény: rickoh (321)
rickoh Creative Commons License 2014.04.26 0 0 321

Üdvözlöm az ittlévőket!

szeretném elkérni valakitől a Józsefnek az elérhetőségét. 37 éves vagyok és 2 gerincsérvvel kell autókat szerelnem :( voltam már több csontkovácsnál is de valahogy nincs szerencsém velük

 

rickoh@uw.hu

 

és

kokas77@freemail

 

az e-mailcímeim. előre is köszönöm :)

gotti eva Creative Commons License 2014.04.24 0 0 320

szia!

 

elnézést, ezek szerint valamit elértettem, és azért jött úgy le, hogy degradáló volt a hozzászólás a csontkovács szakmához. de mivel jó tapasztalatokat IS begyűjtöttem, ezért reagáltam rá. bocsánat! további szépet...!

 

Éva

Előzmény: Törölt nick (319)
Törölt nick Creative Commons License 2014.04.19 0 0 319

üde nyugdijas jogász vagyok :))))

és semmit se darálok vagy degradálok.Őszintén a valóságról.Amit tapasztaltam....

Engem régebben  csontkovácsoltak többször is i n g y e n egy természetgyógyászati klubban,mindketten ügyesek voltak,ugymond önképző,persze eljártak tanfolyamra is stb.Ehhez ügyesség kell rátermettség,megropogtatni de nem eltörni :))) persze hogy közben dumálltunk,rihegtünk röhögtünk. Miután kutya bajom se volt nem móndhatom hogy meggyógyultam,mindenesetre jólesett.

HÁT PERSZE hogy jó lenne ha  tanitanák az orvosegyetemen és TAJ-kártyával beutalnák a rászorulókat.

Előzmény: gotti eva (318)
gotti eva Creative Commons License 2014.04.19 0 0 318

szia.

 

az lehet, hogy nem tananyag az orvosképzésben, de a jó csontkovács iskolákban mégis orvosok tanítják! és bár az is igaz, hogy 10 csontkovácsból csak 1 van, aki ér is valamit, és aki valóban ember centrikus is, és nem kizárólagosan a zsebe hajtja.  de mégis nagyon sokat tudnak segíteni egyesek. SŐT! tapasztalatból tudom mondani... talán épp orvos lennél, hogy ennyire degradálod a "szakmát"???

 

Éva

Előzmény: Törölt nick (317)
Törölt nick Creative Commons License 2014.04.18 0 0 317

A csontkovácsolás nem tananyag az orvosképzésben :)))

http://www.weborvos.hu

Előzmény: ombia (313)
supereight Creative Commons License 2014.04.14 0 0 316

Ja, az előbb nem derült ki, hogy a hozzászólást egy "fiú" írta: János

supereight Creative Commons License 2014.04.14 0 0 315

Hála Évának gyorsan eljutottam Józsefhez. Kedvesen fogadott, részletesen kikérdezett betegségekről, kórelőzményekről. Ezután következett a"test". Ahogy mondta, ő csak 50 %-ot tud adni, a másik felét a páciensnek kell megtennie a gyógyulása érdekében. (derék-csípőfájás). 

Mutatott tartás javító gyakorlatokat. Utána következett a nyújtópad. Nekem kifejezetten jól esett, nem volt

fájdalmas, igaz, hogy otthon van gravitációs padom, ami egy kicsit hasonlít a nyújtópadhoz. Aztán jött a csonkovácsolás (gyömöszölés, hűzás, nyújtás). Elég sok időt foglalkozott velem és kifejezetten elfogadható áron dolgozott. Arra kérdésre, hogy mikor kell visszamennem, azt válaszolta, hogy "a test majd jelez". Amennyiben

kellő hatékonysággal végzem a tanított gyakorlatokat szerinte 2-3 hónap alatt megszűnhetnek a panaszaim,

de temészetesen mehetek ismét hozzá, ha úgy érzem szükség van a közreműködésére.

Szóval nem az a célja, hogy minél többször menjen vissza hozzá a páciens, hanem, hogy mielőbb meggyógyuljon. Még egyszer köszönöm Évának, hogy eljuthattam Józsefhez a "Gyógyító Emberhez".

     

gombóc63 Creative Commons License 2014.04.14 0 0 314

Akkor kiropraktörhöz kell menni.

Előzmény: ombia (313)
ombia Creative Commons License 2014.04.14 0 0 313

Valahogy a dokikban jobban bízom.

Előzmény: dika.73 (312)
dika.73 Creative Commons License 2014.04.02 0 0 312

ÜDV MINDENKINEK!

 

HÁT A SOK HOZZÁSZÓLÁS FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSEM, ÉS ÚGY DÖNTÖTTEM KÉT HETE, HOGY FELKERESEM A JÓZSEFET. BEVALLOM NEM BÍZTAM NAGYON A DOLOGBAN... IRODÁBAN DOLGOZOM, HÁT, ÉS NYAKI MEREVSÉGEM VAN SZINTE MINDIG. ÉS BEVALLOM, NAGYOT JAVULTAM! JÓT TETT A KEZELÉS. LEHET HOGY NEM IS OLYAN ROSSZ EZ A CSONTKOVÁCSOLÁS? FÉLTEM TŐLE, DE NEM FÁJ EGYÁLTALÁN, CSAK A HANGOK FURÁK NAGYON. MINTHA TÖRNÉK ITT, OTT...

EGYSZÓVAL NEM ROSSZ! TÉNYLEG JÓ A PASI KEZE. MEGÉR EGY BEJEGYZÉST NEKEM IS.

 

SZIASZTOK: ANDI

gotti eva Creative Commons License 2014.03.21 0 0 311

Detty!

 

gottieva@freemail.hu    írj nekem a mail címemre, és privátban elküldöm az elérhetőségét.

 

Éva

Előzmény: bernadette.laki (310)
bernadette.laki Creative Commons License 2014.03.21 0 0 310

Sziasztok!

 

a József elérhetőségét megadnátok nekem is? Több helyen hallottam már róla, de még nem sikerült megszereznem az elérhetőségét. Lenne pár kényes kérdésem, amikre szeretnék válaszokat kapni. Előre is köszönöm ha valaki megírja nekem!

 

Sziasztok : Detty

gombóc63 Creative Commons License 2014.03.21 0 0 309

Elérhetőséget tudnál adni? Évek óta fejfájós vagyok...

Előzmény: vvv78 (308)
vvv78 Creative Commons License 2014.03.20 0 0 308

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Kedves Fórumozók,

Én itt olvasom ezt a személytelen vitát aminek semmi értelmét nem látom.

Viszont szeretném, ha tudnátok én itt ezen a fórumon olvastam egy csontkovácsról, akit már többen is ajánlottak. Ő valóban, létező, praktizáló személy. Elmentünk hozzá a lányommal, mert nagyon fájt a feje, örökös migrénje volt, nagyon fájt a válla, háta, tornából is fel volt mentve az iskolából emiatt! Végigjártuk a neurológiát, reumatológiát, röntgen, és MRI vizsgálatot, de minden lelet negatív lett. Aztán a fórumon olvasottak hatására felkerestük Köhler István csontkovácsot.  Kiderült azóta már az V. kerületben dolgozik. Nos, róla csak nagyon jókat mondhatok! Ő megvizsgálta majd azt mondta, a nyakcsigolyája két helyen is el van mozdulva a lányomnak. Két kezelés után teljesen megszűntek a panaszai, úgy, hogy az egész testtartása kiegyenesedett, mert mondanom sem kell, nem csak a nyakát kezelte. Azóta még kétszer voltunk, utókezelésen nála.  a lányom kifejezett kérésére, mert egyáltalán nem fájt a kezelés, sőt mindig felüdülve jött el.

Szerintünk, egyébként a nyakspecialista, mert azóta több ismerősömet küldtem hozzá hasonló panaszokkal, szintén több éves fejfájósokat. Ajánlom, jó szívvel mindenkinek!

zugibogi Creative Commons License 2014.03.19 0 0 307

Angelafree!

 

Írj nekem kérlek a zugibogi@gmail.com címre!  

Előzmény: angelafree (303)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!