Keresés

Részletes keresés

Karuna Creative Commons License 2013.02.07 0 0 37

Köszönöm emem, pontosan erre gondoltam én is.

Rengeteg témát feldobhatunk, hisz még az elején járunk, és bizony nagyon sok dolog vár tisztázásra, a kételyeink eloszlatására.

Ígérem, hogy tudásomhoz mérten, mindenre válaszolok, de természetesen nekem is - mint mindenkinek - vannak korlátaim.

Karma asztrológiát tanultam. A téma kimeríthetetlen.

Vajon csak egyszer élünk? Tényleg van duál-párunk? Mi a karma, és hogyan építjük? Két inkarnációnk között merre jár a lelkünk? Milyen szerepük van az állócsillagoknak a lélek útján?

Egyáltalán: mi az asztrológia?

És még sok, sok témakör, ami érdekes lehet, )jegyek, házak, fényszögek)  és valóban, a mundán asztrológia is.

Egyetlen dologgal, ill. kettővel biztosan nem fogunk foglalkozni: politikával, és egymás bántásával. Mert ez a tudomány, amit mi most meg fogunk ismerni, a szeretetről szól....

Előzmény: emem (35)
Karuna Creative Commons License 2013.02.07 0 0 36

Természetesen egy ilyen lépésnél bele kell azt is kalkulálni, hogy még prominens emberek is - sőt talán azok leginkább - szeretnek Istent játszani.

Én az ilyenekkel nem szoktam foglalkozni, mert inkább csupán sajnálom őket, mivel még a kétkedés jogát sem adják meg maguknak.

Senkit nem akarok "megtéríteni", mindenki véleményét elfogadom, és a magamét hirdetem azoknak, akik velem együtt ezekben a tételekben hisznek.

Mindent egy felsőbb hatalom teremtett, (mindegy, hogy ki minek nevezi), beleértve az ezoteriát is, tehát kár vitatkozni olyan dolgokon, amiknek a cáfolatára sincs bizonyíték.

Az én tapasztalatom szerint (15 éve követem) az asztrológia működik, a sorselemzés segít végigjárni az utat, melyet az inkarnációnk során kitűzünk mgunk elé, de sok esetben az önismereteünk hiányában letérük róla, és boldogtalanná válunk.

Vágó István akkor kezdte el támadni az ezoteriát, mikor csillaga hanyatlóvá vált, és ezt találta elég "polgár pukkasztónak" ahhoz, hogy ideig-óráig még magán tartsa a figyelmet.

Jósolni nem szoktam, az asztrológia nem arra való, arra ott a Tarot.

A horoszkóp sorselemzést és önismeretet ad. Ezt vallom, és ezt bizonyítani is tudom.

Ja és működik a karma is!! :))

Előzmény: babayi (34)
emem Creative Commons License 2013.02.07 0 0 35

"Mert szkeptikusok mindenütt fel fognak lépni"

és? ne vedd el a topiktárs kedvét.

attól, hogy egyesek nem hisznek a szerintük nem létező dolgokban, mint pl. az asztrológia, vagy a homeopátia, attól még lehet róluk beszélgetni.

Előzmény: babayi (34)
babayi Creative Commons License 2013.02.07 -1 0 34

Ez is tökéletesen alkalmas topik !

Itt  lám valaki felkinálta a mundán csilladfejtési változatot,arra például reagálhatnál !

Mert szkeptikusok mindenütt fel fognak lépni.Éppen most olvastam egy terjedelmes cikket az indexen amelyik kerek perec ledorgálja a homeopátiát.Miközben az alkalmazó orvosok szépen dolgoznak vele lásd homeopátiás orvosok egyesülete.Még Vágó István főszkeptikus is ellene agitált miközben ő pláne nem orvos :)))Én jogász vagyok mentségemre felhozom hogy szerény illető és ezért kijelenthetem : NEM ÉRTEK hozzá,fogalmam sincs hogy használható-e ? :)))

http://www.homeopata.hu/orvoslista.php

És ez nem off ! mindössze jeleztem hiába nyitsz uj topikot ! a szkeptikusok a régiek maradnak :)))

Előzmény: Karuna (33)
Karuna Creative Commons License 2013.02.07 0 0 33

Köszönöm. Ez is elkerülte a figyelmemet.

Talán lesznek még érdeklődők, szeretettel várom őket!

Előzmény: szorgos légykapó (32)
szorgos légykapó Creative Commons License 2013.02.07 0 0 32

Nem akarok udvariatlannak tűnni azzal, hogy nem válaszolok. De, ha rákattintasz a nikkemre, akkor láthatod, hogy modi vagyok. Segíteni természetesen segítettem a kérdésedben, de nem társalgok modiként.

Előzmény: Karuna (31)
Karuna Creative Commons License 2013.02.07 0 0 31

Köszönöm neked, hogy segítettél.

Ha van kedvetek és a témával kapcsolatos kérdéseitek, akkor azt itt is feltehetitek, és elindíthatunk egy izgalmas, és értékes utazást az asztrológia világában.

Annál is inkább, mivel a topikgazda ezt az oldalt csupán reklámnak használta, és az első hsz-on kívül, többet nem írt be, azt is 10 évvel ezelőtt!

Ha meglenne 200 hsz-om, akkor csinálnánk magunknak egy újat!

Előzmény: szorgos légykapó (30)
szorgos légykapó Creative Commons License 2013.02.06 0 0 30

Nincs 200 hozzászólásod. Addig nem fogsz tudni új topikot nyitni, amíg ezt a számot el nem éred.

Előzmény: Karuna (29)
Karuna Creative Commons License 2013.02.06 -1 0 29

Nyitnék ennek a topiknak kiegészítéseként egy újat, ami valóban asztrológiával foglalkozik, csak azt nem tudom, hogyan tegyem meg, ugyanis az ablakok fölött az a szöveg áll, hogy "nem nyithat topikot"

Ez mindenkire vonatkozik, vagy csak rám?

Örülnék, ha valaki hozzáértő választ tudna adni nekem. Karuna-karma asztológus.

babaji Creative Commons License 2012.08.13 -1 0 28

A mundán asztrologia amelyik a Föld és az Emberiség általánosával foglalkozik és a precessziós nagyévet veszi alapul több figyelmet érdemelne !

Foglalkozik vele valaki ?

ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.23 -1 0 27

igen és álok elébe

Előzmény: Törölt nick (26)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.23 -1 0 25

Hali

Azért mert van ,             és ha van ilyen topik akkor valami okból van jelen .Vannak irogatók , érdeklődők .Tehát van létjogosultsága is.

szerintem

cs

Előzmény: Törölt nick (22)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.23 -1 0 24

Hali

Semmi közöm Einsteinhez .

Vannak a saját gondolotaim .

Miért megy az ember fia asztrológushoz . Miért hisz neki jobban mint a saját megérzéseinek ?

Miért kell a visszacsatolás a visszaigazolás .

,,,,,,,,,,,???????????????,,,,,,,,,,

cs

Előzmény: emem (23)
emem Creative Commons License 2011.11.22 0 1 23

Einstein nem értene egyet veled.

Előzmény: ép-it-ész (19)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.21 -1 0 21

Hali

szerintem sok embernekvan szükséáge arra, hogy levegyék róla a keresztet.

cs

Előzmény: Törölt nick (20)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.21 -1 0 19

Hali

Fel kell éleszteni ezt az oldalt .

Szükség van rá !

cs

IRJATOK 

Előzmény: bizzonybizzony (18)
bizzonybizzony Creative Commons License 2010.08.30 0 0 18
Ez nagyon értékes hozzászólás volt. De miért mondtad? Mindegy, azért jó, de viccesebb lett volna alá egy Micimackós kép! Csak mondjuk az nem ide tartozik...
Előzmény: babaji (17)
babaji Creative Commons License 2010.08.30 0 0 17

Bölcseleti leg a DIALEKTIKA.

e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.08.29 0 0 16
"Mumusnak" nézem! :))))

Előzmény: bizzonybizzony (14)
bizzonybizzony Creative Commons License 2010.08.29 0 0 15
Hát, kiscsoportra biztos nem! Az ovisok nem is értenék, mit hablatyolnak a csillagjósok!
Előzmény: babaji (7)
bizzonybizzony Creative Commons License 2010.08.29 0 0 14
Ez most mumus vagy asztro-csillag? :-)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (5)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.08.28 0 0 13
...."vagyis minden átfordul az ellentétébe....ezért aztán a szeretet sem lehet mindörök:)))) "

"Úgy legyen !" ;)

Ha Te mondod!!!! :)))
Előzmény: babaji (10)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.08.28 0 0 12
Ennél nagyobb "pechem" sose legyen! ;)))
Előzmény: al-Biruni (9)
babaji Creative Commons License 2010.08.28 0 0 11

pardon : A világéb 25920 földi esztendőt jelent.

Szóval lehet ömlengeni a szeretetről.....csakhát nem tapasztaljuk :))) másrészt abszurd eszme hogy bármely kurzus végtelen ideig tart. Még a LÉT és a SEMMI is  megpihennek /egymás által.

Előzmény: babaji (10)
babaji Creative Commons License 2010.08.28 0 0 10

Természetesen mindegyik égitest egyidőben többféle mozgásban is részes :))

A Föld forog a tengelye lörül,a csillaga körül illetve a tengelyferdültsége is körbeforog....ezek által szakaszolunk időt,egy nap,egy év és egy precessziós év /28920 földi év /

Nos a Sarkcsillag sem álldogál egyhelyben.

A létezés alaptörvénye a DIALEKTIKA vagyis minden átfordul az ellentétébe....ezért aztán a szeretet sem lehet mindörök:))))

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (8)
al-Biruni Creative Commons License 2010.08.28 0 1 9
"Mert a Sarkcsillag a legmozdulatlanabb csillag. Minden szüntelen mozgásban van, ez az egyetlen csillag, amely nem mozog." Peched van, a Sarkcsillag is mozog.
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (8)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.08.28 -1 0 8
Csillagot! ;)
Sarkcsillagot! :)

Mert a Sarkcsillag a legmozdulatlanabb csillag. Minden szüntelen mozgásban van, ez az egyetlen csillag, amely nem mozog.
A szeretet: a Sarkcsillag.
Minden változik,csak a szeretet marad állandó.
Ebben a változó világban, minden más áramlás, átmenet. Csak a szeretet örök.

Az egyik a szeretet, mert az az egyetlen dolog, ami nem illúzió.
Vagyis, ha szeretetteljessé tudsz válni, valódivá válsz.

Amikor sétálsz, emlékezz arra, hogy valami benned sose sétál. Ez a lelked, a "Sarkcsillagod".

Eszel, de valami benned sose eszik,
a Sarkcsillagod

Dühös leszel,de valami benned sosem lesz dühös.
A Sarkcsillagod
Ezer és egy dolgot csinálsz, de valami benned túl marad a cselekvésen.Az a Sarkcsillagod.

Séta közben emlékezz arra,ami sose sétál.
Mozgás közben emlékezz mozdulataidra.
Beszéd közben emlékezz a csendre.

Mindig emlékezz arra, ami tökéletesen állandó, ami nem ismeri a változást.
Ez a változatlan benned, a "valóság".
És a szeretet az eszköz ahhoz, hogy rátalálj.
Előzmény: al-Biruni (6)
babaji Creative Commons License 2010.08.28 -1 0 7

Rengeteg asztrologiai felfogás és megközelités létezik,én legtöbb értelmét a MUNDÁN-csillagbölcseletnek tételezem fel amelyik a Föld illetve az emberiség összesenjével,általánosával foglalkozik vagyis a köz-trenddel.

A személyre és kiscsoportra fokuszáló önösködő jósolgatást elutasitom illetve azt hiszen igazándiból nem is lehetséges :)))

Vannak jelek a napban a holdban és a csillagokban ahogy a Biblia mondja de nem személyre-szabottan hanem a KÖZÖSSÉG számára !

Előzmény: Kupor (4)
al-Biruni Creative Commons License 2010.08.24 0 0 6
"Vagy asztro-csillagot?" Csillag-csillagot?
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (5)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.08.24 -1 0 5
...."igazán "csillagó", érdekes, ne porosodjon hátul a lomtárpan... No hát akkor, mittudomén, ki látott már mumust? :-) Vagy asztro-csillagot?"

Előzmény: bizzonybizzony (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!