Keresés

Részletes keresés

Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 63

Ha nincs pontos időpont, az sajnálatos, de olyankor nem lehet horoszkópot készíteni.

Én nem vagyok híve a most divatos "pontosítás"-nak, ha nem sikerül kideríteni percre pontosan, akkor nem készítünk horoszkópot.

Ezt ugyanis hasraütéssel nem lehet.

Előzmény: babayi (60)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 62

Köszönöm a válaszodat, és nagyra becsüllek a hited ilyen formájáért.

Valami miatt egy kissé hitvita jellege lett a párbeszédnek, de én nem ezt választanám, ez egy másik topik témája lehetne.

Beszélgessünk az asztrológiáról, örülök az olyan kérdéseknek is, mint az előzők voltak.

Lehetnek provokatívak, de tartsuk egymás véleményét tiszteletben!

Előzmény: babayi (58)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 61

Amikor kétséges a születés, amikor előbb jön, amikor később, amikor császárral stb. az mind a lélek döntése, mert mint emléítettem, az a pillanat határozza meg azt az utat, amit választott.

Amikor fejlődési rendellenességgel születik, akkor vagy saját magát, vagy a szülőt tanítja. Ugyanez van, ha halva születik...

Pl. a nyitott autista egyértelműen a szülőt tanítja, ő maga jól érzi magát a bőrében. A zárt autista saját maga megy végig egy olyan uton, ahol tanul...

Az a gond, hogy nagyon előre szaladtunk a témákban, ezeket csak folyamataiban lehet megérteni. Egy ilyen kérdésre, amit feltettél, sokkal többet kellene tudni az asztrológiáról, hogy a válasz érthető is legyen. 

Az óra és a perc pedig a bolygók abban a percbeni állása miatt fontos. Ugyanis a bolygók, a jegyek, a házak amiben vannak, a fényszögek és még nagyon sok karma jelölő dominál egy képletben, már pedig azok vagy gyorsan, vagy lassabban, de haladnak az éggömbön, és nem mindegy, hohy milyen hatással vannak ránk.

Előzmény: Menroting (57)
babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 60

Ha oda akarsz kilyukadni hogy a megszületés időpontja gyakorta kérdéses mert az orvosnak nővérnek fontosabb dolga is van,az anyuka sem stopperrel a kézben figyeli az oá,oá felhagzását.Persze ez gyenge pont támadási felületnek kiváló :)) én mondjuk a napban biztos vagyok.....bábaasszony segédkezett őlég régen amikor még a pirinko faluban a villany sem volt bevezetve.

Node ilyenkor is van e l v i lehetőség az utólagos visszakövetkeztetésre.Ez már a szakma részletkérdése és biza nemkönnyü meló.

babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 59

A császáros születés is asztrologiailag mérvadó,éppenugy mint a természetes :)) van helye és időpontja.Ez a születéspont vagyis ascendens :)))

babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 58

A pap nem közvetitő !

Csupán szolgálja a hivek közösségi vallásmunkáját,háttér,alap,asszisztens.

A hivő és Isten között nem áll senki.:))

Én imádkozom,én gyónok,az én esélyem és tétem.Még a szentbeszéd is legfeljebb segedelem ami nem köti a hiveket.

A vallásos keresése Istennek hatékonyabbnak igérkezik a közösség együttható ereje által.

De ha valaki az egyéni utat járja az sem probléma sőt kiváló !

Előzmény: Karuna (55)
Menroting Creative Commons License 2013.02.08 0 0 57

"Minden ember saját életfeladattal születik. Maga válassza ki a szülőket, akikkel meg tudja valósítani az tervezett útját."

Akkor miért is számít az hogy melyik napon,órában.percben születik ? Ja és rengetegen vannak olyanok is akiket a természetes születési idő előtt operálnak ki !

Ha igaz lenne a tervezett születési időpont akkor ők mind elveszettek lennének saját maguknak is ..

Előzmény: Karuna (53)
babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 56

Nem árt tisztázni hogy ÉGITERV és SZABADSÁG/keret/mozgástér/aktuális választás egyaránt jelen van mindennapjainkban.

A megvan irva nem azt jelenti hogy száz százalékig...... talán még robotok is vagyunk.Ugyan már ! Szerénytelen  nagyvonalu becslésem hogy harmada megirt.

Előzmény: Karuna (53)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 55

Természetesen megértelek, te ebben hiszel..

Szerintem az a legfontosabb, hogy hitünk legyen.

Nekem az én Istenemhez nem kell közvetítő. Naponta hozzá fordulok.

Előzmény: babayi (54)
babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 54

Régebben  az előtte  latinra  forditott Bibliát ültették át az egyes nemzetek nyelvére.

A keresztényi egyházak védelmére hozom fel hogy  ma már  direkten a legrégebbi kéziratok alapján forditják, vagyis az Öszövetség héber,az Ujszövetség görög ősforrás.Ezért a mai átültetések egészen frappánsak és én mint romai katolikus meg vagyok vele elégedve !

A szentkönyv forditói semmilyen utasitást nem kaptak az egyház érdekei szerint hanem teljes nyelvészeti szabadsággal rendelkeznek.Ráadásu b á r k i lefordithatja,a felekezetileg el nem kötelezettek is ! BÁRKI !

Ráadásul a mai teologia már nem elutasitó a halál utáni létezésről  , én nyitottságot észlelek és éppenugy ahogy a nemhivő sokadalom várják a bizonyitékokat !:)))

Az egyház egyébként nem hatalom hanem s z o l g á l a t !

Előzmény: Karuna (50)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 53

Minden ember saját életfeladattal születik. Maga válassza ki a szülőket, akikkel meg tudja valósítani az tervezett útját.

Még az egypetéjű ikrek is más-más feladattal jönnek a világra, nincs két egyforma életút, esetleg sok mindenben hasonló. Ne a bulvárlapok horoszkópjaiból indulj ki, itt egészen másról van szó.

Mondok egy példát.

Egy időpontban születik Gates,, és Kovács István kisfalusi villanyszerelő.

Gates a világ leggazdagabb embere lesz, Kovács István pedig a környék legtehetségesebb és legkeresettebb villanyszerelője!

A közeg is meghatározza az útját, amibe önszántából beleszületik.

Éreztem az élt a kérdésedben, én még soha senkit nem használtam ki.

Előzmény: Menroting (52)
Menroting Creative Commons License 2013.02.08 0 0 52

Ugyanabban a percben rengetegen születtek.Az előtte és az ezt kővetőben is.S mindegyikben rengeteg akár ugyanolyan kihasználatlan lehetőség lakozik.A felmérésed a kihasználtak statisztikáján alapszik ?

Előzmény: Karuna (51)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 51

Csodasas!

"Nem várok az életvégem bölcsességére, mert jelen pillanatomban azzal kell gazdálkodnom, amivel rendelkezem"

Biztosan tudatában vagy annak, amivel rendelkezel?

Ugyanis a horoszkóp -ha percre pontos a születési dátum - részletesen leírja, megmutatja, hogy mivel rendelkezel. És ilyenkor többnyire elcsodálkozik az ember, mikor megtudja, menni kihasználatlan képesség lakozik benne.

Előzmény: csodasas (44)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 50

Bocsáss meg, de nem nagyon értettem, hogy jön ide az etika és a BTK?

A ma élő embernek nincs bizonyosság a kezében, hisz az elmúlt 2000 év vallási tanítása szerint a földi élet egyszeri és megismételhetetlen, és ha most jók vagyunk, majd a túlvilágon, az örök életben kapunk jutalmat.

Csak egy a bökkenő, hogy az eredeti krisztusi tanok nem zárják ki a reinkarnációt, sőt van, ahol kifejezetten arra épülnek.

A bibliai történetekben rengeteg utalás van erre, csak az ezt bizonyító mondatok ki is kerültek az evangéliumokból.

Az Ó és Újszövetség mai formája erősen megszerkesztett, milliószor lefordított változat, mindig követve azokat az érdekeket, melyeknek fontos volt, hogy a hatalmuk fennmaradjon.

Semmit nem tudunk Jézus első harminc évéről, kik voltak a tanítói? és Jakabról, Jeruzsálem püspökéről?

A tudás hatalom. Nekem személyes istenhitem van, az én Istenem megnyugvást, békét és megelégedést ad számomra.

De nagyon eltértünk a témánktól, az asztrológiától és a karmától.

Mivel a Vízöntő korszakát éljük, és a Vízöntő havában járunk, beszélgessünk erről.

Őrülnék, ha Vízöntő jegyűek szólnának hozzá, hogy mit tapasztalnak jót, vagy rosszat a jegyük megélése során, milyennek látják magukat , vagy Vízöntő társaikat.

Aztán majd elemezzük magát a jegyet!

Mindenkit szeretettel várok a témához!

Előzmény: babayi (49)
babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 49

Csodasas irta :

Mit nevezel Te Jó erdménynek ?

Szerintem az , hogy JÓ vagy Rossz , pusztán viszonyítás kérdése. Szűz elemezget ebben a formában mert azt hiszi, hogy tudásának alapjai bizonyosak. De ez csak az Ő hitében van jelen .Ettől ez még nem nevezhető egyetemlegesnek.

--------------------

Naja persze. Isten mondta : Az én utaim nem a ti utaitok,az én gondolataim nem a ti gondolataitok :)) Az ember GOND ÓL KÓD ÁS tehát van mert gondolkodik.A gondolatunk világit mint a gyertya,egy picit,de viszont füstöl  ellenben a teremtésben NINCS MÁS ezért kénytelenek vagyunk használni.A bölcseletben áhitattal emlegetett i n t u i c i ó vagy a keresztényi hit tudomány bölcsesség karizmái lennének a remek megoldás vagyis amikor az isteni égi tökély  egyszerüen csak felygyulik mint a Nap és ragyog a  Szivünkben. A megvilágosodásig pedig marad az intellektus és etikai dilemmáink esetén nem árt a BTK kézbevétele :)))

Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 48

Nem tudom, hogyan érted azt, hogy az "egyetemlegeshez" viszonyítani a jó eredményt.

Szerintem a Földön, ahol az ember él ott mindenütt a jó eredmény az egyértelmű. Ugyanígy a rossz is.

Az emberek tevékenysége az, ami külön választja egymástól őket, az indittatásuk, és a céljaik.

Szólj rám, ha rosszúl értelmeztem az írásodat.

Az emberek egy rétege tudatos, pontosan tudja, hogy miért inkarnálódott. A nagyon tiszta, tanító lelkek csak ritkán inkarnálódnak testben. Ők az a kevés, akikről sugárzik a tudás és a szeretet, életük példa lehet számunkra, olyan fontos feladattal érkeztek.

A másik csoportot annyira elvarázsolja a földi lét, az anyagi javak hajszolása, hogy senkire nincsenek tekintettel csak arra, hogy megszerezzenek mindent, mert azt hiszik, hogy attól válnak boldoggá. Önpusztítók, állandó stimulációval élnek, és már rég elfelejtették, miért jötttek közénk.-

A lehetőséget nem megteremtemtik, hanem az élettől várják, és elveszik- és mégis boldogtalanok.

Aztán vannak, akik szentnek és szuper tehetségesnek hiszik magukat. Gondolják, ők csalhatatlanok, senkinek nem hisznek, mennek a saját fejük után.

Ha eltévednek egy asztrológushoz, akkor a pozitív dolgokat "pipálják", a negatívat elutasítjánk, mondván: "ez nem én vagyok"...

Aztán kiderül róluk, hogy a világ legönzőbb emberei, a legkisebb áldozatot sem hoznák meg másokért. Képtelenek önzetlenül adni, vagy lemondani valamiről másokért.

Kritikát nem tűrnek, ellentmondani nekik nem lehet, belekényszerítik gyermekeiket olyan helyzetekbe, ahol nem veszik figyelembe képességeiket, vágyaikat.

Néha látom a horoszkópjukból, hogy lenne valóban tehetségük sok mindenhez, de ők semmit nem tesznek a megvalósításuk érdekében.

Aztán vagyunk mi - remélem akik velem tartanak ezen az érdekes titkokat rejtő úton ilyenek, legalább részben - akik tudjuk, hogy tervvel jöttünk ide a Földre, és azt is hogy tetteinknek következménye van, szeretnénk birtokába jutni annak a tudásnak, amit előző életeinkben már megszereztünk, hogy segíthessen minket a további utunkon.

Mi vagyunk azok, akiknek kétségeik vannak, akik bizakodnak, és nyitottak a fejlődés lehetőségeire......

Előzmény: csodasas (44)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 47

A KARMA szó szanszkrít eredetű, ami magyarul azt jelenti, hogy "kerék".

Minden cselekedetünk körbemegy a keréken és visszajut előbb, utóbb hozzánk.

Lehet ez szeretet, jó cselekedet, önfeláldozás stb. de ugyanígy a negatív rosszindulatú tettek is.

De még a gondolatok is.

Két inkarnációnk között rengeteg földi idő telhet el, de ez nem törvényszerű, de minél tudatosabban élünk, annál jobban megtanuljuk a karmánk törvényszerűségeit.

Ha csak élünk bele a vakvilágba, és hidegen hagynak bennünket mások problémái mindig visszasűllyedünk a tudatlan mivoltunkba.

Ám, ha törekszünk arra, hogy jobb emberek legyünk, feltétel nélkül szeressünk, akkor az Univerzum ezt azonnal visszaadja nekünk valamilyen ajándék formájában.

Ezek nagy szavaknak tűnnek, de ha kipróbáljuk egyszer, csupán egy napig, hogy szeretők és szeretni valók vagyunk, annak mindig megvan a jutalma.

Előzmény: babayi (40)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 46

Nekem erről egy kicsit árnyaltabb a véleményem.

A léleknek nincs teste, nincsenek emlékei, egyszerűen csak az inkarnációkor ölt testet (porhüvelyt) melyet aztán dolga végeztével levet magáról.

A lélek a tanulási szakaszaival fejlődik (vagy visszazuhan), de minenesetre tévedéseken és megvilágosodásokon keresztül, mindig külön utat jár - a magáét, előre megszabott tanulási feladattal.

Az élete (életünk) minden pillanatában válaszút elé érkezik, amikor saját magának kell döntenie, és a felelősséget is magának kell vállalnia. Tennie kell ezt azért, mert saját magának kell továbbélnie a következményekkel.

Így épül a karmánk.

Előzmény: babayi (41)
Karuna Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 45

Mezopotámiában még ékírással örökítették meg az asztrológia tudományát, és későbbaz egyiptomiak és a görögök is.

Akkor még csupán az események várható végkifejletét vizsgálták több, kevesebb sikerrel, emberi sorsokra ezt nem használták. Viszont háborúba sem indultak anélkül, hogy az asztrológus jóvá nem hagyta volna. Őket még egyértelműen a jövő érdekelte

Az Újszövetség idején már a hagyományos asztrológiát tanították, de a pontos kezdeteket sajnos nem tudjuk.

A karma asztrológia ezért fordul a mitológiához, és sikerrel.

Tehát a te általad kutatott mundán téma az idők folyamán átterjedt az egyén életére is, ugyanis egyre fontosabbá vált, hogy az ember, mint egyed, milyen sorsot kell, hogy bejárjon, és mivégre "csöppent" ide a Földre?

Természetesen fontos a mundán képlet is, hisz az emberiség története mindig izgalmas kérdéseket vet fel, de igazán csak akkor tudjuk azt megérteni (mi kisemberek), ha először saját magunkat megismerjük.

Én sem arra gondoltam, hogy olyan kérdésekre válaszoljunk, hogy "szeretni fog -e a kispista? " :)))

Előzmény: babayi (39)
csodasas Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 44

Mit nevezel Te Jó erdménynek ?

Szerintem az , hogy JÓ vagy Rossz , pusztán viszonyítás kérdése. Szűz elemezget ebben a formában mert azt hiszi, hogy tudásának alapjai bizonyosak. De ez csak az Ő hitében van jelen .Ettől ez még nem nevezhető egyetemlegesnek.

Az életnyi rutin mindíg jelen van . Az van ami van , El kell tudni fogadni .Ez lesz a kulcs : olyan amilyen. Nincs minősége, egyszerüen VAN.

Nem várok az életvégem bölcsességére, mert jelen pillanatomban azzal kell gazdálkodnom amivel rendelkezem.

csodasas

Előzmény: babayi (42)
csodasas Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 43

Sziasztok

Új beszáló vagyok, remélem nem bánjátok !

Világ életemben foglalkoztatott a ,, más ,, szemszögből való világnézet.

Magam is asztrológiával foglalkozom, még a sóterben tanultam és más ezernyi helyen.

Jelen álapotomban egy heliocentrikus asztrológiai tanok elsajátítására adtam a fejem.

csodasas

babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 42

Az ember/iség létezése megtervezett,aminek célja a szabadságok optimalizálása hogy illeszkedjenek és ne roncsolják egymást.Ahogy egy földi ország állama és joga sem elveszi a felséges nép mozgásterét hanem éppen azt növelni célozza,tegyél amit akarsz,de ne mások terhére !

Ez világit mint a telehold !

Az asztrologia egyike az Égi szándék kutatásának.

Hogy miért nem csinálom praktive ? Mert életnyi rutin által lehet jóeredményt elérni valamint az intellektus kevés.Ahogy a müvész sem gondolkodik tehát alkot :))kell az égiekhez kapaszkodni lásd i h l e t /intuició/fel-tárulkozás,mondhatjuk Szálljon alá a Szentlélek !

babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 41

Két inkarnációnk között merre jár a lelkünk?

-----------------------

Pál apostolnál olvashatunk arról hogy van földi romolható test és van mennyei romolhatatlan és mindegyiknek más a "dicsősége" vagyis értéke. Nos az egyházak nem értik ezért gyorsan tovább lapoznak !

Pedig a yóga és ezoteria is beszél a másodtest témáról.A klinikai halálból visszaemlékezők is emlitik hogy füst/pára/köd finomságu máodtestben találták magukat,amiben a gondolkodás érzelem és mindenféle lelki izék müködtek tovább. Miközben mondjuk a saját tetemük felett lebegtek nyolc méterrel.

A lélek sohasem  teljesen testetlen :))) a tartalom forma,alak,eszköz nélkül lehetetlen.

Persze a másvilági testiségünk rendkivül finomanyagi,talán a  mostanság már tudományos  t é n y  a nano -részecske is vaskos vagy kitudja mondhatjuk nano-testben egzisztálunk két élet között.

babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 40

A "karma" nemzetközi szó és a tettet,magatartást annak igazság-következményeivel egyszerre fejezi ki : Mindenki azt aratja amit elvetett.A Biblia aszondja még : És az ő cselekedeteik követik őket ! Főszabály hogy halál után itélet lásd a klinikai halálbül visszatértek beszámolói ! Nem zofort ér vissza a bumeráng.Akár egy teljes élet is igazságtalan sorsu lehet.De. Végtére is  egy hosszu életsorozat alatt minden bün elérkezik arányos fenyitéséhez,az önzetlenségi jötettek a pozitiv hozamukhoz.A karma asztrologia igyekszik feltárni hogy az adott ember,közösség életnyi sorsa pardon sors-terve mit tartalmaz mihez célszerü alkalmazkodni a mindig lévő szabadságot hogyan optimalizáljuk.

Avagy ?

A karma asztrologia rendjén lévő ámbició.Persze.

babayi Creative Commons License 2013.02.08 -1 0 39

A mundán szó  v i l á g  vagyis konkrétan Föld,Gaia,Terra,Earth,Globusz értelmezésü,ezért én inkább komálnám az Ember illetve emberiség teljességére vonatkozó csiilagértelmezéseket. Hogy milyen a precessziós nagykör , aiónok,világhónapok rendszere és hogy a Halak után éppen mostanség mocorgó Vizöntő Korszak/aion/eon/age  divatosan mondva new age  miféle eltérést eredményezhet.

Persze igazad van, még a szenteknek is icipicit maguk felé hajlik a keze,de az ember mán biza  nagyon szubjektiv,nemzetre és lokálra fokuszál önmagára pláne :)))igy aztán a szüken vett önérdeket szolgálandó asztrologia kereslete mindent leelőz.

A http://www.asztromokus.hu honlapon is ficánkolok néha de minek ?! :)) tipisch kisember térül-fordul ez és ez a magán-problémán lécci nézzétek meg a gonoszkópomat mi van megirva mit tegyek szeret-e a rajongott férfi,el tudom-e adni a házamat stb :))) de hogy az emberiség közérdeke méféle ? hát eme téma kevésbé kurrens.

Előzmény: Karuna (38)
Karuna Creative Commons License 2013.02.07 0 0 38

A mundán asztrológia a történelmi folyamatokkal foglalkozik, egy nép, vagy egy ország történelmével, adott helyzetével.

Magyarország elmúl 23 évére vonatkoztatva a születés napja, órája és perce az a dátum, amikor 1989 okt. 23-án déli 12:03 -kor Szűrös Mátyás kimondta a Magyar Köztársaságot.

De lehet elemezni egy ország történéseit a csillagok magyarázatával egy-egy évre lebontva is.

Az előbb azt írtam, hogy nem politizálunk, de a mundán horoszóp felállítása óhatatlanul belenyúlik ebbe a témába, de csupán a planéták útja miatt, és nem állásfoglalással, hanem a horoszkóppal magyarázva, mint tényeket, tehát a topik az ilyen fejtés esetében is politikamentes lesz.

Mert egy ország léte többféle szempontból is meghatározható  (földrajzi, területi integritása alapján, politikai berendezkedése szerint, vallási irányultsága, célkitűzése, gazdasági termelőképessége  stb. szerint)

Magyarországot, és egyben a Kárpát medencét Claudius Ptolemaios római asztrológus a Nyilas jegyébe sorolta Kr. u. 150-ben megjelent Tetrabyblos című művében. Sajnos ez a horoszkóp számunkra eltűnt Így aztán különböző folyamatkezdetekre felállított ábrákból kellett kiindulnunk a továbbiakban.

Egy ilyen fejtés még nagyon nehéz lenne a topiknak, talán könnyebb témákkal kellene kezdenünk, hogy mindenkinek kedvet adjunk kiváncsisága kielégítésére.

Babaji igérem, hogy idővel sort kerítek egy mundán fejtésre is.

Előzmény: babaji (28)
Karuna Creative Commons License 2013.02.07 0 0 37

Köszönöm emem, pontosan erre gondoltam én is.

Rengeteg témát feldobhatunk, hisz még az elején járunk, és bizony nagyon sok dolog vár tisztázásra, a kételyeink eloszlatására.

Ígérem, hogy tudásomhoz mérten, mindenre válaszolok, de természetesen nekem is - mint mindenkinek - vannak korlátaim.

Karma asztrológiát tanultam. A téma kimeríthetetlen.

Vajon csak egyszer élünk? Tényleg van duál-párunk? Mi a karma, és hogyan építjük? Két inkarnációnk között merre jár a lelkünk? Milyen szerepük van az állócsillagoknak a lélek útján?

Egyáltalán: mi az asztrológia?

És még sok, sok témakör, ami érdekes lehet, )jegyek, házak, fényszögek)  és valóban, a mundán asztrológia is.

Egyetlen dologgal, ill. kettővel biztosan nem fogunk foglalkozni: politikával, és egymás bántásával. Mert ez a tudomány, amit mi most meg fogunk ismerni, a szeretetről szól....

Előzmény: emem (35)
Karuna Creative Commons License 2013.02.07 0 0 36

Természetesen egy ilyen lépésnél bele kell azt is kalkulálni, hogy még prominens emberek is - sőt talán azok leginkább - szeretnek Istent játszani.

Én az ilyenekkel nem szoktam foglalkozni, mert inkább csupán sajnálom őket, mivel még a kétkedés jogát sem adják meg maguknak.

Senkit nem akarok "megtéríteni", mindenki véleményét elfogadom, és a magamét hirdetem azoknak, akik velem együtt ezekben a tételekben hisznek.

Mindent egy felsőbb hatalom teremtett, (mindegy, hogy ki minek nevezi), beleértve az ezoteriát is, tehát kár vitatkozni olyan dolgokon, amiknek a cáfolatára sincs bizonyíték.

Az én tapasztalatom szerint (15 éve követem) az asztrológia működik, a sorselemzés segít végigjárni az utat, melyet az inkarnációnk során kitűzünk mgunk elé, de sok esetben az önismereteünk hiányában letérük róla, és boldogtalanná válunk.

Vágó István akkor kezdte el támadni az ezoteriát, mikor csillaga hanyatlóvá vált, és ezt találta elég "polgár pukkasztónak" ahhoz, hogy ideig-óráig még magán tartsa a figyelmet.

Jósolni nem szoktam, az asztrológia nem arra való, arra ott a Tarot.

A horoszkóp sorselemzést és önismeretet ad. Ezt vallom, és ezt bizonyítani is tudom.

Ja és működik a karma is!! :))

Előzmény: babayi (34)
emem Creative Commons License 2013.02.07 0 0 35

"Mert szkeptikusok mindenütt fel fognak lépni"

és? ne vedd el a topiktárs kedvét.

attól, hogy egyesek nem hisznek a szerintük nem létező dolgokban, mint pl. az asztrológia, vagy a homeopátia, attól még lehet róluk beszélgetni.

Előzmény: babayi (34)
babayi Creative Commons License 2013.02.07 -1 0 34

Ez is tökéletesen alkalmas topik !

Itt  lám valaki felkinálta a mundán csilladfejtési változatot,arra például reagálhatnál !

Mert szkeptikusok mindenütt fel fognak lépni.Éppen most olvastam egy terjedelmes cikket az indexen amelyik kerek perec ledorgálja a homeopátiát.Miközben az alkalmazó orvosok szépen dolgoznak vele lásd homeopátiás orvosok egyesülete.Még Vágó István főszkeptikus is ellene agitált miközben ő pláne nem orvos :)))Én jogász vagyok mentségemre felhozom hogy szerény illető és ezért kijelenthetem : NEM ÉRTEK hozzá,fogalmam sincs hogy használható-e ? :)))

http://www.homeopata.hu/orvoslista.php

És ez nem off ! mindössze jeleztem hiába nyitsz uj topikot ! a szkeptikusok a régiek maradnak :)))

Előzmény: Karuna (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!