"Engem apbszolúőt nem érdekel, hogy Zsoltika Fidesz tag vagy sem"
Ennek egyetlen magyarázata lehet: azért mert nem..:)))))
No de, mint mondtam, tavaly még ezzel jubiláltak:
NSZ 2002. április 17. Szerző: Rab László, Összeállította:
"Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot."
"Zsoltika olyan tag, ahonnan többet fiztnek. Ha kell liberális, ha kell konzervatív. Neki most a konzervatív jobban bejön, onnan több lé csuran neki."
Na , ezt kötve hiszem..:)))))
Mármint hogy valaki a konzervatív oldalra a jobb anyagi és egyéb feltételek miatt csatlakozik....:)))))
(Mellesleg, Bayer még a "fiók-SZDSZ"-ből lépett ki, 1994-ben.)
Az a szomoru, hogy nem a teljesitmeny szamit legalabb 70%-ban, hanem a media agymosasa, vagyis, hogy milyen sullyal szerepeltetnek egyes hireket a hiradasokban.
Igazad van, hogy a politikusoknak oda kell figyelni a szavaikra, ha komoly sikereket akarnak elerni, de a szellemi holdudvaroknal tettenerheto kolcsonos gyulolkodes eseteben csak a cizellaltsag mertekeben latok kulonbseget.
Én spec vagy 3 éve nem nézek 7i7st, mert azóta elég rettenetes, de azért azt még meg tudom ítélni, hogy az ő stílusuk össze sem hasonlítható Bayerékével.
juujjjjj...
vizuális tipus vagyok...
:)))
Még azt is elképzelem, hogy 2006-ra osztódással fog szaporodni szegény Zs. már csak elég hordó kell alájuk...
:)
Igaz ez még mindig jobb; ezt a pofát lehet látni-hallani.
Veszélyesebb az akit nem látunk... nem hallunk rendesen...
Szvsz nem hiányzik onnan az szvsz. Vannak olyan alapvető emberi normák, amelyeknek meg kéne felelni és kész. Ilyenkor hol vannak a sokat emlegetett keresztény értékek?
Ha Orbán és Kövér megszabadulna a Bayer féle fickóktól és attól, amit képviselnek, akkor még az is lehet, hogy jobban ki tudnék velük békülni, mint az mszpvel. A mostani mszpnél biztosan.
Engem apbszolúőt nem érdekel, hogy Zsoltika Fidesz tag vagy sem. Zsoltika olyan tag, ahonnan többet fiztnek. Ha kell liberális, ha kell konzervatív. Neki most a konzervatív jobban bejön, onnan több lé csuran neki. De nem az eszérért szeretjük a szerencsétlent.
Érdekes felfogás ez, amit leírtál.
Szerinted a bal oldali humoristák (ld. HetiHetesesek) minden esetben jól beszélnek és a jóízlés határán belül mozognak? Ez nem állítható.
Én mégsem ez alapján ítélem meg az Mszp-Szdsz-t, hanem, hogy mit tettek, mit nem tettek, mennyire hitelesek a képviselőik, miket mondanak, mennyire erkölcsösek akár a magánéletükben is (hirtelen sok ház került a tulajdonába, 5 feleséget fogyasztott el...). Mivel az ország vezetői, így példaadónak kell(ene) lenniük.
"Normális ember ilyeneket nem mond és kész."
Innen nagyon hianyzik egy "szvsz" string.
"Amíg Bayer mondja meg mi a frankó, addig én 100%, hogy a büdös életben nem fogok jobbra szavazni."
Persze, meg amig Orban, Kover a helyen van, akiktol a Fidesz az ami, ezt elfelejtetted leirni...
"Márpedig tudtommal ez lenne a cél."
Ez a hosszutavu cel. Rovidtavon (2004, 2006) eleg, ha nem mesz el szavzni a baloldalra.
Miért? Akkor lépett ki a fideszből, amikor Simicska és Tóth lopta a százmilliókat, és Kolumbia-alsóra emlékeztette a Fidesz. Van ilyen. Azóta független mióta a Népszabadságban és a 168 órában osztotta a liberálkomcsi nézeteket.
Nem szomorú, hanem helyénvaló. Akit komoly politikai cél hajt, az tanuljon meg vigyázni a nagy pofájára. Ha nem, úgy kell neki, meg azoknak is, akik futtatják.
Ha a baloldalon akad ilyen hülye, akkor meg úgy kell a baloldalnak.
A regnáló hatalmat kezdem én is nem igazán csípni, az előzőt még kevésbé csíptem, de nem emlékszem, hogy ilyen szöveget akár haveri körben is megengedtem volna magamnak. És nincs is szándékomban. Normális ember ilyeneket nem mond és kész. Persze könnyen lehet, hogy Probatbicolnak van igaza és szándékosan ilyen bunkó. Azt viszont végképp nem értem, hogy a jobboldalnak mi szüksége ilyen útszéli alakokra. Amíg Bayer mondja meg mi a frankó, addig én 100%, hogy a büdös életben nem fogok jobbra szavazni. Márpedig tudtommal ez lenne a cél. Ha csak az az 1 millió ember szavazna a fideszre, aki 100%ig fidesz szavazó, akkor soha nem nyernének választást. Engem kell meggyőzni, nem őket.
" Így viszont marad még remény jócskán."
Valoszinuleg igazad van es ez szomoru. Szomoru, hogy nem a 4 ev kormanyzas fog szamitani, hanem 100 fos tarsasagoknak elmondott heccbeszedek, amiket a media fog felfujni lsd meg kotelezes.
"Ez az ember totál idegbeteg."
Mar miert lenne idegbeteg? Egyszeruen nem csipi a regnalo hatalmat. Nem feledjuk el, hogy ez a leirt szoveget nem publicisztikanak szanta, hanem elobeszedben, egy polgari koros rendezvenyen hangzott el, ahol nem keltett tul nagy megutkozest, nem izgatta fel a jelenlevoket. Itt nyilvan tobbet enged meg maganak, mint peldaul a MN hasabjain. Es ezzel nincs egyedul, hisz emlekezhetunk Hornra is, miket mond egy-egy lakossagi forumon. Bar az is igaz, hogy Horn neha erdekes dolgokat mond a Parlamenten belul is, lsd. Pubi:-).
Nyilvan cizellaltabban is megfogalmazhatta volna mondandojat, elhagyhatta volna a sarkitasokat es akkor az Ujsagiro Klub - konszenzusosan kepernyokepes - gyulolkodesi szintjere er, de o legalabb vallaja az erzelmeit es a .
Ami nem tetszett az irasban, az az oltyan sztereotipia. Ilyet idaig nem lattam Bayertol es nem is ohajtok latni a jovoben sem.
Ha nem lenne egy-két ilyen alak a jobboldalon, tuti lenne a szocik bukása. Így viszont marad még remény jócskán. Képzeld el, miket fog ez összehordani 2006 januárjában :)))
...és akkor a jobboldal nem érti, miért nem nyer. pedig olyan egyszerű, egyre halnak ki az öregek, jönnek a fiatalok, nyert helyzete lenne - csak kéne egy kis féregírtás. ezen a bayeren messziről látszik, hogy egy frusztrált kis béka, még a hangja is olyan
Ez az ember totál idegbeteg. Ez persze még nem lenne baj, felőlem mondhat is akármit. Én inkább azt tartom kellemetlennek, hogy vannak, akik meghallgatják és még tetszik is nekik.