Ha fotós állványt, vagy azok tartozékait vennél, vagy adnál el, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó szeretett kis Manfrotto 055 állványom & Manfrotto XPRO gömbfejem 2 plusz gyors csere talppal (kép van róluk). Hibátlan állapotú. Vigyáztam rá, szeretem, de már nem használom ki. Szériaszámot nem találtam.
Fix áras: 80.000 Ft. (a két gyors csere talppal) Komoly érdeklődőknek klasszikus személyes kipróbálós-megtekintős, majd helyszíni készpénzes rendezéses, ha tetszik a deal...
Eladó egy új állapotban lévő Manfrotto 290 Xtra tripod (sn.: A4958311), rajta egy 141 RC 3D fejjel. Doboza, papirjai és vászon hord táska. Made in italy.
Tavasszal németországi (gömbfej) és olaszországi (állvány) fotós szaküzletből vásárolt, Sirui EU garanciális állványszett eladó.
Lehetőleg egyben, szeretném eladni őket (megbontva csak nagyon jó ajánlat esetén). Sosem volt használva, teljesen új állapotú.
Az állvány tömege 1.4kg, szállítva 46cm, kinyitva min. 15, max. 158cm magasságú. A gömbfej 20, az állvány a gyártó adatai szerint 12kg-os terhet bír el.
Bolti áruk összesen ~420EUR, ~146 ezer HUF!
Budapesten személyesen meg tudom mutatni, át tudom adni, de Foxposttal/GLS-sel szívesen fel is adom (postaköltség engem terhelne).
Manfrotto 190proB állvány, 486-os gömbfejjel, arca swiss rendszerű talprögzítővel, L és kicsi talppal. Használtan vettem, nem karcmentes de tökéletesen működik.
Manfrotto 190proB állvány, 486-os gömbfejjel, arca swiss rendszerű talprögzítővel, L és kicsi talppal. Használtan vettem, nem karcmentes de tökéletesen működik.
Sajnos kihasználatlanság miatt eladó Feiyu Tech Ak4000 gimbalom minden tartozékával együtt. Hibátlanul működik, sőt még a kijelzővédő fóliát se vettem le róla. Annyira vigyáztam rá mint a szemem fényére. Nagyon szuper masina és fáj is érte a szívem, de tudom, hogy valaki biztos jó gazdája lesz és több hasznát veszi mint Én. Kipróbálható Budapesten a 17. kerületben, de , ha nem vagy mobilis akkor Budapesten belül bárhová szívesen elviszem neked. :)
Paraméterek: Alkalmazás:-DSLR fényképezőgép Kompatibilis modell:-Univerzális Tengelyek száma:-3 Kapcsolódás:-Bluetooth/USB/Wi-Fi/Audio jack 3.5 mm Anyag: -Alumínium Maximális támogatott súly:-4 kg Pántengely szöge 360 ° Dőlési tengely szöge 230 ° Gördülő tengely szöge 360 ° Akkumulátor élettartam: -12 h Akkumulátor kapacitása: -2200 mAh Felszerelés: -1 x 1/4" Female Szín: -Fekete Súly:- 1.44 kg