Keresés

Részletes keresés

JLeni Creative Commons License 2019.03.26 0 0 4476

Védőoltást volt aki adatott be? Van ahol azt írják kell,van ahol ajánlott és van olyan ahol azt írják nem kell.

JLeni Creative Commons License 2019.03.26 0 0 4475

Nekem 5-én reggel kellene a szállodától a reptérre és 9-én a reptérről a szállodába.A szállodánk Balaclavan van.

Előzmény: traveller. (4474)
traveller. Creative Commons License 2019.03.23 0 0 4474

megtaláltam a website-jukat

https://www.toptaxi24-7.com/

Előzmény: traveller. (4473)
traveller. Creative Commons License 2019.03.23 0 0 4473

https://www.tripadvisor.co.hu/Attraction_Review-g298343-d15662093-Reviews-Top_Taxi_24_7-Flic_En_Flac.html

velük voltunk

a legjobb ár náluk volt 

4 főre reptéri transfer Flic en Flac-ra 7 üléses kocsiban 30 EUR

Ha ennél jobbat találsz tiéd az ott vett kalapom.

Vki itt lejjebb megírta az email címüket.

Email-ben intézheted a foglalást , nem kell fizetni előre semmit, ott fognak várni táblával a SSR reptér kijáratánal.

Egyébként érdemes pénzt a reptéren váltani, nincs sorban állás mint pl a MCB banknál és az árfolyam is jobb.

Előzmény: JLeni (4472)
JLeni Creative Commons License 2019.03.22 0 0 4472

Valaki utazott már ezzel a céggel?

Előzmény: harimango (4471)
harimango Creative Commons License 2019.03.19 0 0 4471
Előzmény: Brembe (4466)
VéPeti Creative Commons License 2019.03.13 0 1 4470

Ha konkrétan a drogra gondolsz, az 45 évig büntethető, úgyhogy sztem maradj a finom mauritiusi rumnál. Nagy a rendőri jelenlét, igazából nem tudom mire vigyáznak, mert egy biztonságos hindu országról beszélünk. Lányokban nem tudok segíteni, de alapvetően ez nem egy Thaiföld jellegű ország. A hinduk meg a szex amúgy is két külön kategória, elég csak a vallásukat tanulmányozni egy kicsit. Ellentétben mondjuk egy thai buddhizmussal, ahol Buddha volt a fő parti arc, mielőtt megtért volna.

Na, ennek szellemében. :)

Előzmény: lyukguberátor (4463)
Brembe Creative Commons License 2019.03.12 0 0 4469

Igen , a szállásfoglalós oldal dobta fel . Pontosan 41.15 €.

Előzmény: JLeni (4468)
JLeni Creative Commons License 2019.03.12 0 0 4468

Ezt hol találtad?Online foglalnád?

Denpasar Creative Commons License 2019.03.11 0 0 4467

Szerintem igen.

Itt egy email cím: toptaximaurice@gmail.com

mi velük mentünk s kevesebb is volt 

igaz Flic en Flac-ig only

Brembe Creative Commons License 2019.03.11 0 0 4466

Sziasztok ! Reptér - Mont Choisy taxival 40 Euró reális lehet ?

Denpasar Creative Commons License 2019.03.11 0 0 4465

Mi most épp itt vagyunk.

A következőket tudom írni: az általad írottakra itt egy külön a fehér ember lehúzására irányuló iparág alakult ki. Erre van egy külön kreol kifejezés,de elfelejtettem. Lényeg,h úgy zesznek mintha a fehér minden kívánságát igyekeznének kielégíteni ,de aztán úgy jár az a fehér európai , mint DSK ( francia nyelvterületen ismert ez a rövidítés!) ill. a könnyű/nehéz esetben egyszer csak megjelenik egy villogó autó azon a színhelyen , ahol épp a fogyasztás indul v épp folyik. A büntetési tételek 5 év letöltendőnél kezdődnek,de mennyiség függványében ennek 3x is elérhető.Emellett némi pénzbírság is jár 1 millió MUR -ral kezdődő összegtől.

Én javaslom,h ne törödj ilyen apróságokkal hiszen mint tudjuk

egyszer élünk!

Szóval

Durr bele!

Előzmény: lyukguberátor (4463)
Denpasar Creative Commons License 2019.03.11 0 0 4464

Ha nem hát nem,de én azt hittem az "izgalommentesség" a lényeg.

Tekintettel arra,h esetetekben a taxi mint közlekedési eszköz -az általad korábban írtak miatt - kiesik, vonat meg nincs Mauritius-on, akkor marad a "magad uram ha szolgád nincs" okán a láb mindig kéznél van megoldás.

Hajrá!

Előzmény: JLeni (4462)
lyukguberátor Creative Commons License 2019.03.11 -1 1 4463

Sziasztok

Jövő héten megyek Mauritiusra, a Royal Palm beachcomber luxury nevü hotelba. Aminek utána lehetett olvasni, annak utánaolvastam,azokkal kapcsolatban képben vagyok, viszont nekem kevésbé publikus információkra lenne szükségem. Az érdekelne, hogy ennek a hotelnak a környékén, a sziget északi részén,van vagy vannak-e örömtanyák? Egyáltalán, létezik ez az intézmény ott? Vagy inkább a nyugati típusú, házhoz(hotelszobához) jövő tipusú kurtizánkodás a divat?

A másik kérdésem a viditószerekkel lenne kapcsolatos. Alkoholon kívül,milyen anyagokat használnak az ottaniak? A klímájuk adott, sok finomság megteremhet. A kérdés, hogy mit használnak a helyiek,valamint mennyire könnyű/nehéz, fehér turistaként nem lehúzós anyagot venni? Köszi.

JLeni Creative Commons License 2019.03.10 0 0 4462

Talán azt nem, lehet ennyi pénzt nem adnék ki

Előzmény: Denpasar (4461)
Denpasar Creative Commons License 2019.03.10 0 0 4461

A lehető leggyorsabb mód a helikopter. 30 perces út 954EUR.

Így izgalommentesen ki fogtok érni.

Hajrá!

Előzmény: JLeni (4460)
JLeni Creative Commons License 2019.03.10 0 0 4460

sziasztok!

Nem találtam bejegyzést a The Westin Turtle Bay Resort & Spa, Mauritius szállodára, járt ott valaki esetleg?

1 napot töltünk ott majd 4 napra elröpülünk Reunionba. Hogy lehet a legegyszerűbben kiérni a szállodától a reptérre,mert volt olyan ismerősöm aki majdnem lekéste a gépet,mert a taxis nem egy idegbeteg volt és nem izgatta,hogy időre kell kiérni?

Leni

Sharm.El.Sheikh Creative Commons License 2019.03.07 0 0 4459

Én kiújuló coliis ulcerosa-m okán azért tartok a holnaptól...

Itt Flic en Flac-on kb 50 tengeri sün jut minden m2-re.Hihetetlen.

Ma olyan erős volt a déli áramlás a tengerben,h csak egyhelyben lehetett úszni.

Előzmény: moonwalkr (4458)
moonwalkr Creative Commons License 2019.03.07 0 0 4458

Hmmmmm...:)  Ile aux Cerfs. Életünk első fehérhomokos háboríthatatlan élménye. Nem mondom, hogy azóta nem jártunk akár sokkal szebb partokon is, de erre azért elhomályosul a szemem:)

A tengeri sünökkel azért vigyázni!!!...:)

Előzmény: Sharm.El.Sheikh (4457)
Sharm.El.Sheikh Creative Commons License 2019.03.07 0 0 4457

Minden szó megáll , amit írtál.

Persze minden viszonylagos,m nomen est omen Sharm El Sheik-re ill Hurghadara ugyanez igaz.

Tavaly Pattonng Beach-en ugyan pezsgett az élet ( vajh miért?) de a tenger fekália barna színű volt!Még szerencse,h a szaga nem olyan volt!

Tavalyelőtt meg Balin ( Kuta Beach) 4 napig nem lehetett bemenni a vízbe a vihar után a tenger fenékről felkavart műanyagok ( több százmillió!! igen ennyi )zacskó miatt.

Szinte mindenütt csak a környeet rombolás jön át.

Egyébként ma s a Shiva ünnep után nagyon kevesen voltak/vannak Flic en Flac Beach-en. Az emberek sajnos nem szedik fel a szemetet maguk után,de minden hajnalban takarítják a partot s az előtte lévő kis fenyves sávot.

Holnap Ile aux cerfs aztán Quatre Bornes 

Előzmény: COOP (4454)
Laci v Creative Commons License 2019.03.06 0 0 4456

"Egyre kevesebb turista megy" helyesbítve: Egyre kevesebb pénzt elköltő turista megy. A minőségi turizmus zsugorodott össze.

Laci v Creative Commons License 2019.03.06 0 0 4455

Kérdésedre válaszolva ,hogy mindez miért van? Hát Kedves COOP barátom egy biztos: Nem az ott élő állatok miatt.

A felelőtlen emberek miatt. A korallpusztulás egyértelműen az óceán savasodása következtében jelentkezik. Ez egy láncfolyamat. Ugye ahol kevesebb a korall, ott kevesebb a hal is, stb...meg ragozhatnánk napestig. Ahol pusztul a környezet, oda természetesen egyre kevesebb turista megy, ergo nem bírt már annyi üzletet, utazási irodát eltartani a hely. Ez a folyamat máshol is látszik, viszont itt a legszembetűnőbb. Madagaszkáron,ami viszonylag közel van Mau-hoz közel 50%-kal kevesebb fa van, mint 20 éve. Oka egyszerű:  Az új legelők miatt kell kivágni őket. Egyre több zebu kell a növekvő fogyasztás miatt. A keleti parton oly mértékű a sivatagosodás, hogy az emberek menekülnek a homok elől. Otthagyják házaikat, amiket szó szerint nyel el a futóhomok. Nem írok erről többet,mert nem  annyira idevaló a téma, de ha már kérdezted válaszoltam. Egyetlen hely van a Földön, ahol még nem észrevehető annyira a civilizáció hatása. Ez pedig a Déli-sark. ( Más kérdés, hogy jéghegyek válnak le folyamatosan róla, de a környezet nagyjából úgy néz ki mint 50-100 éve).

Előzmény: COOP (4454)
COOP Creative Commons License 2019.03.06 0 0 4454

Flic-en Flacon az a sok lakatlan ház, lerobbant, lepusztult kis utazási iroda/üzlet, üres épület... megdöbbentő volt, mintha valami katasztrófa után elmenekültek volna az emberek...

A strandon az a sok letört, elpusztult korall :(

Egyébként ez miért szerinted?

Előzmény: Laci v (4449)
Sharm.El.Sheikh Creative Commons License 2019.03.06 0 1 4453

a következőket láttuk ma

7colouredearth, Chamarel, Grand Bassin, Black River Gorge

Előzmény: suzi_mou (4452)
suzi_mou Creative Commons License 2019.03.06 0 0 4452

Sztem csak mozdulj ki Flic en Flecrol, hogy igazi szep helyeket lass. ;-)

Előzmény: Sharm.El.Sheikh (4448)
malnatorta22 Creative Commons License 2019.03.06 0 0 4451

Szia! Jó hír hogy jól éreztétek magatokat, már nagyon várjuk  az indulást de még 3 hónap múlva megyünk.Minden infót szívesen  veszünk ne tartsd magadba. Mi Mexikóval voltunk igy hogy még haza sem jöttünk már terveztük a visszatérést. Vissza mentünk és másodszor nagyon jó volt. Most új helyet kerestem és Mauritiusra esett a választás. A szállásunk a Palm beachen lesz 2 hétre foglaltunk. Kerékpár kölcsönzésről  esetleg tudsz valamit mondani? Motorral busszal és kerékpárral szeretnénk közlekedni ezekkel kapcsolatban minden infót szívesen olvasnék. Előre is köszi!

Előzmény: VéPeti (4450)
VéPeti Creative Commons License 2019.03.06 0 0 4450

Nem tudom mit értesz minőségromlás alatt, és mivel most voltam ott életemben először, ezért alapom sincs arra, hogy vitatkozzam veled. Viszont jövő ilyenkor teljesen biztosan visszamegyek erre a szigetre, mert nekem nagyon bejött. :)

Előzmény: Laci v (4449)
Laci v Creative Commons License 2019.03.05 0 0 4449

Az egzotikus desztinációk közül sajnos Mauritius szenvedte el a legnagyobb minőségromlást  az utóbbi bő 10 évben, habár maldívon is egyre több a kiábrándító kőgát. Talán még Sey, ami tartja nagyjából a szintet kis jóindulattal.

Előzmény: COOP (4447)
Sharm.El.Sheikh Creative Commons License 2019.03.05 -3 0 4448

Nekünk egyszerű embereknek meg marad a "csalódás"

de jó tudni,h

"Magyarország jobban teljesítd!"

Osztjónapot!

Előzmény: COOP (4447)
COOP Creative Commons License 2019.03.05 0 0 4447

egyet értek veled. Flic-en falc a legnagyobb csalódás volt, főleg Pereybere, Mont Choicy és Grand Baie után.

Előzmény: suzi_mou (4441)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!