Keresés

Részletes keresés

kerdez Creative Commons License 2002.12.31 0 0 128
marmint melyikrol. 10 napja kesik. valoszinuleg december 15en tortent a baj.

december 16an elmentem nogyogyaszhoz felirt a tableta nem volt a gyogyszertarban ezert csak masnapra tudtam szerzni/bevenni. igy a hataridobol 5-10 orat csusztam.

ennek ellenere nagyon ugy tunik, h baj van. a hazi-teszt csak holnap tudom megnezni mert 10nap utan lehet.

ha a legrosszabb van.. azaz abortusz. akkor feltudnatok vilagositani van e gyogyszeres lehetoseg?

Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.31 0 0 127
szia, a tablettás megoldásról már lekéstél?
Előzmény: kerdez (126)
kerdez Creative Commons License 2002.12.31 0 0 126
sajna terhessegmegszakitashoz keresek nogyogyaszt, lehetoleg minden szempontbol jot (esetleg ha vki tud arat mondani)

koszonom

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.19 0 0 125
Akkor jo :-)
Előzmény: Törölt nick (124)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.19 0 0 124
Nyugsz. Mivel súlyos netfüggő vagyok, MINDIG jövök az Indexre :-)
Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.19 0 0 123
Jaaa, csak erre a topicra! Azt hittem, az Index kozelebe nem jossz, mar megijedtem!

MuT

Előzmény: Törölt nick (122)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.19 0 0 122
Mert nem keresek szülész-nőgyógyászt :-)))
Előzmény: Törölt nick (120)
Lucilla Creative Commons License 2002.10.18 0 0 121
A családtervezőben egyszer megvizsgált. Nekem szimpatikus volt.
Előzmény: vájolet (118)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.18 0 0 120
"...csak nem biztos, hogy mégegyszer idetévedek erre a fórumra"

Mieeeeert?????

Előzmény: Törölt nick (119)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.18 0 0 119
Ismerem, szültem nála, egyszer megműtött (kisműtét, méhszájsebbel), spirált rakott fel, és mindezek alatt nem okozott fájdalmat - nagyon jó orvos. A tarifája kezd elszállni, a magánrendelésén órákig kell várni rá, és ha nincs nálad harapófogó, nemszedsz ki belőle semmit. Egyébként szívdöglesztő pasi...
István kórház szülészet: csak ajánlani tudom, szuper. HA bővebben érdekel bármi, dobj mélt és válaszolok, csak nem biztos, hogy mégegyszer idetévedek erre a fórumra.
Előzmény: vájolet (118)
vájolet Creative Commons License 2002.10.18 0 0 118
Sziasztok!

Szent István kórház, Dr. Gasztonyi Zoltán, ismeri közületek valaki? Esetleg szült mostanában valaki abban a kórházban? Várom z információkat.

Köszi!

Izgága Creative Commons License 2002.09.21 0 0 117
Szunya: Amíg bent feküdtem az Uzsokiban, ő volt az, aki a legtöbbet foglalkozott velem, végtelenül kedves, segítőkész. Szakmailag nem tudom, milyen, de emberileg nagyon pozitív. (Ha nem lenne dokim, lehet, hogy őt választanám).
Amúgy egy magas, jóképű, fiatal doki. :)

Izgága

Előzmény: Szunya (109)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.19 0 0 116
Jó estét!

PCO szindrómával kihez érdemes fordulni? Már két nőgyógyásznál is jártam, és teljesen ellentétes volt a véleményük. Még a másik által felírt gyógyszereket is szídták. Valószínűleg egy harmadik, a témában valóban jártas szakértőre lenne szükségem. Köszönöm a segítséget.

Sznéra Creative Commons License 2002.08.30 0 0 115
Szia Bibe!

Érdekel még az info? Én nála szültem! Nagyon pozitív élmény volt!

Előzmény: Törölt nick (98)
C.C.Viki Creative Commons License 2002.08.25 0 0 114
Sziasztok !

Egy ismerősömnek szeretnék segíteni abban, hogy a Kútvölgyi kórházban találjon egy megbízható "jó" orvost. Ha valaki közületek ott fog szülni vagy szült és tud/lenne szives infókat adni a dokijáról, azt nagyon-nagyon megköszönném.

Üdv,
Viki

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 113
Már odataláltam, köszönöm! :o))
M.
Előzmény: ona (112)
ona Creative Commons License 2002.07.03 0 0 112
mazsi,

a babanetes honlapon, van rókusos topic. Ott biztos kapsz infot:) Ezt a topicot nem sokan látogatják:(

Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 111
Sziasztok!

Dr. Halmosról szeretnék többet megtudni a Rókus Kórházból. Tudtok róla valamit???

M.

ona Creative Commons License 2002.06.27 0 0 110
gvixi,

a babanet.hu-n annyian járnak hozzá, a Máv kórházos topicot keresd. Én is a Máv-ba járok, csak máshoz:)

Előzmény: gvixi (108)
Szunya Creative Commons License 2002.06.27 0 0 109
Üdvözlök Mindenkit, dr. Habermayer Lászlóról szeretnék infót kapni, az Uzsoki-Örs viszonylatban.
gvixi Creative Commons License 2002.06.26 0 0 108
Olyan béna vagyok!
Szoval nem Sóós,hanem Kóós Hutás Piroska:)
Mostmár eldugulok,igérem:)
gvixi Creative Commons License 2002.06.26 0 0 107
Jaj bocsánat a duplázásért!
gvixi Creative Commons License 2002.06.26 0 0 106
Sziasztok!
Én eddig még nem szoltam hozzá a terhességgel kapcsolatos topicokhoz,mert gondoltam megvárom amig eljön végre az ideje hogy mi is probálkozzunk,de ez egy fél év mulvára van kb. betervezve.
Vagyis onnantól fogva azon leszünk,hogy lehessen egy babánk:)
Emiatt én már nagyon körbeérdeklődtem,hogy olyan dokithoz járjak akinél majd szülni szeretnék. És igy most a Herczeg dokihoz járok, a magánrendelöjébe, aki MÁV korházos.
Viszont egyre több negativabb hozzászolást olvastam rola pl a babanet-en.
Na szoval oda akarok kilyukadni,hogy aki ismeri őt, és a Soós H. Piroskát(szintén MÁV ha jol tudom), akkor mit tanácsoltok kihez érdemesebb menni?
Sjanos nem lesz juli1-töl netem egy darabig, ugyhogy megtennétek hogy az email cimemre irnátok ha van tanácsotok?
ÉS a S.H. Piroskának az elérhetőségét is lécci!
Elöre is köszi ha segit valaki!
gvixi

Jaaaa, a cimem: uff007@yahoo.com

gvixi Creative Commons License 2002.06.26 0 0 105
Sziasztok!
Én eddig még nem szoltam hozzá a terhességgel kapcsolatos topicokhoz,mert gondoltam megvárom amig eljön végre az ideje hogy mi is probálkozzunk,de ez egy fél év mulvára van kb. betervezve.
Vagyis onnantól fogva azon leszünk,hogy lehessen egy babánk:)
Emiatt én már nagyon körbeérdeklődtem,hogy olyan dokithoz járjak akinél majd szülni szeretnék. És igy most a Herczeg dokihoz járok, a magánrendelöjébe, aki MÁV korházos.
Viszont egyre több negativabb hozzászolást olvastam rola pl a babanet-en.
Na szoval oda akarok kilyukadni,hogy aki ismeri őt, és a Soós H. Piroskát(szintén MÁV ha jol tudom), akkor mit tanácsoltok kihez érdemesebb menni?
Sjanos nem lesz juli1-töl netem egy darabig, ugyhogy megtennétek hogy az email cimemre irnátok ha van tanácsotok?
ÉS a S.H. Piroskának az elérhetőségét is lévűcci!
Elöre is köszi ha segit valaki!
gvixi

Jaaaa, a cimem: uff007@yahoo.com

ekide Creative Commons License 2002.06.26 0 0 104
Sziastok Lányok!
Mind emberileg, mind szakmailag tudnám ajánlani a BM kórházból Dr. Gerencsér Gézát. Lehet hogy nehéz hozzá időpontot kapni, mert sokan járnak hozzá, de szerintem megéri. Több nőgyógyászt végigjártam már, de aztán nála kötöttem ki, és nem bántam meg. Nagyon alapos, és nagyon rendes. Aránylag fiatal, és ez nem utolsó szempont, ha valaki szülni akar, és egy orvoshoz szeretne járni évekig. Ja, és lehet tőle kérdezni, és válaszol is, úgy hogy megértem. Lehet hogy ez sokaknak mellékes, de én szerek tisztában lenni a dolgokkal. Sziasztok!
Ekide
alsünc Creative Commons License 2002.06.05 0 0 103
Sziasztok Lányok!

Újpesten, a Szakorvosi rendelőben keresek dokit, mert az enyém otthagyta, viszont annyira nem volt jó, hogy utána menjek.

Tudtok segíteni? Akár ide, akár a mailre, az adatokban.

Köszi:
alsünc

Agallis Creative Commons License 2002.05.30 0 0 102
Zsigrai visszajött a leveled, a hotmailes címről. Hová küldjem akkor?
Előzmény: Agallis (101)
Agallis Creative Commons License 2002.05.30 0 0 101
Zsigrai mail ment!

Agallis

ttsz Creative Commons License 2002.05.29 0 0 100
Szia Zsigrai76!

A BM kórház szülészetéről sok infot megtalálsz a Babanet.hu Anyaságról BM Kórház szülészete topicban. Ott érdeklődj, akik ott szültek sokmindenre tudnak válaszolni!

Szia : ttsz

zsigrai76 Creative Commons License 2002.05.28 0 0 99
10 hetes terhesen orvosváltás előtt állok. Uh-n találkoztam egy nagyon kedves orvossal. Dr. Tamási Ferenc. A BM kórházban dolgozik.
Információt kérnék az orvosról és magáról a kórházról is.
Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!