marmint melyikrol. 10 napja kesik. valoszinuleg december 15en tortent a baj.
december 16an elmentem nogyogyaszhoz felirt a tableta nem volt a gyogyszertarban ezert csak masnapra tudtam szerzni/bevenni. igy a hataridobol 5-10 orat csusztam.
ennek ellenere nagyon ugy tunik, h baj van. a hazi-teszt csak holnap tudom megnezni mert 10nap utan lehet.
ha a legrosszabb van.. azaz abortusz. akkor feltudnatok vilagositani van e gyogyszeres lehetoseg?
Ismerem, szültem nála, egyszer megműtött (kisműtét, méhszájsebbel), spirált rakott fel, és mindezek alatt nem okozott fájdalmat - nagyon jó orvos. A tarifája kezd elszállni, a magánrendelésén órákig kell várni rá, és ha nincs nálad harapófogó, nemszedsz ki belőle semmit. Egyébként szívdöglesztő pasi...
István kórház szülészet: csak ajánlani tudom, szuper. HA bővebben érdekel bármi, dobj mélt és válaszolok, csak nem biztos, hogy mégegyszer idetévedek erre a fórumra.
Szunya: Amíg bent feküdtem az Uzsokiban, ő volt az, aki a legtöbbet foglalkozott velem, végtelenül kedves, segítőkész. Szakmailag nem tudom, milyen, de emberileg nagyon pozitív. (Ha nem lenne dokim, lehet, hogy őt választanám).
Amúgy egy magas, jóképű, fiatal doki. :)
PCO szindrómával kihez érdemes fordulni? Már két nőgyógyásznál is jártam, és teljesen ellentétes volt a véleményük. Még a másik által felírt gyógyszereket is szídták. Valószínűleg egy harmadik, a témában valóban jártas szakértőre lenne szükségem. Köszönöm a segítséget.
Egy ismerősömnek szeretnék segíteni abban, hogy a Kútvölgyi kórházban találjon egy megbízható "jó" orvost. Ha valaki közületek ott fog szülni vagy szült és tud/lenne szives infókat adni a dokijáról, azt nagyon-nagyon megköszönném.
Sziasztok!
Én eddig még nem szoltam hozzá a terhességgel kapcsolatos topicokhoz,mert gondoltam megvárom amig eljön végre az ideje hogy mi is probálkozzunk,de ez egy fél év mulvára van kb. betervezve.
Vagyis onnantól fogva azon leszünk,hogy lehessen egy babánk:)
Emiatt én már nagyon körbeérdeklődtem,hogy olyan dokithoz járjak akinél majd szülni szeretnék. És igy most a Herczeg dokihoz járok, a magánrendelöjébe, aki MÁV korházos.
Viszont egyre több negativabb hozzászolást olvastam rola pl a babanet-en.
Na szoval oda akarok kilyukadni,hogy aki ismeri őt, és a Soós H. Piroskát(szintén MÁV ha jol tudom), akkor mit tanácsoltok kihez érdemesebb menni?
Sjanos nem lesz juli1-töl netem egy darabig, ugyhogy megtennétek hogy az email cimemre irnátok ha van tanácsotok?
ÉS a S.H. Piroskának az elérhetőségét is lécci!
Elöre is köszi ha segit valaki!
gvixi
Sziasztok!
Én eddig még nem szoltam hozzá a terhességgel kapcsolatos topicokhoz,mert gondoltam megvárom amig eljön végre az ideje hogy mi is probálkozzunk,de ez egy fél év mulvára van kb. betervezve.
Vagyis onnantól fogva azon leszünk,hogy lehessen egy babánk:)
Emiatt én már nagyon körbeérdeklődtem,hogy olyan dokithoz járjak akinél majd szülni szeretnék. És igy most a Herczeg dokihoz járok, a magánrendelöjébe, aki MÁV korházos.
Viszont egyre több negativabb hozzászolást olvastam rola pl a babanet-en.
Na szoval oda akarok kilyukadni,hogy aki ismeri őt, és a Soós H. Piroskát(szintén MÁV ha jol tudom), akkor mit tanácsoltok kihez érdemesebb menni?
Sjanos nem lesz juli1-töl netem egy darabig, ugyhogy megtennétek hogy az email cimemre irnátok ha van tanácsotok?
ÉS a S.H. Piroskának az elérhetőségét is lévűcci!
Elöre is köszi ha segit valaki!
gvixi
Sziastok Lányok!
Mind emberileg, mind szakmailag tudnám ajánlani a BM kórházból Dr. Gerencsér Gézát. Lehet hogy nehéz hozzá időpontot kapni, mert sokan járnak hozzá, de szerintem megéri. Több nőgyógyászt végigjártam már, de aztán nála kötöttem ki, és nem bántam meg. Nagyon alapos, és nagyon rendes. Aránylag fiatal, és ez nem utolsó szempont, ha valaki szülni akar, és egy orvoshoz szeretne járni évekig. Ja, és lehet tőle kérdezni, és válaszol is, úgy hogy megértem. Lehet hogy ez sokaknak mellékes, de én szerek tisztában lenni a dolgokkal. Sziasztok!
Ekide
A BM kórház szülészetéről sok infot megtalálsz a Babanet.hu Anyaságról BM Kórház szülészete topicban. Ott érdeklődj, akik ott szültek sokmindenre tudnak válaszolni!
10 hetes terhesen orvosváltás előtt állok. Uh-n találkoztam egy nagyon kedves orvossal. Dr. Tamási Ferenc. A BM kórházban dolgozik.
Információt kérnék az orvosról és magáról a kórházról is.
Köszönöm!