Azért halkan megjegyezném, hogy a Mediline Áruházban (XIII. Lehel u 8. - Bétex udvar) is jóval kedvezményesebben lehet Aloe és egyéb termékeket vásárolni. Nyitva: H-P 8-16.30
Igy van. Kiváltod a kártyát, mint a METRO-ban és vásárolsz kedvedre. Ha akarsz veszel valamit, de ha nem akarsz, akkor hónapokig arra sem nézel. A kártya akkor sem jár le.
De azért hiszem, ha látom :)
Szóval azt mondod, nem kell bezserveznem hét törpét, nincs kötelező vásárlás hetente, meg ilyesmi. Csak egyszerűen olcsóbban kapom?
Mindenkinek, aki irt ill. ir a mailcimre. Valamilyen oknál fogva ma reggel nem tudtam elérni a postafiókom, mert a rendszer azt mondja, nincs ilyen felhasználó. Nem értem, mert tegnap este még volt...
Ha valakinek nem válaszolnék, akkor elnézést, igyekszem megoldani a dolgot. Ha nem sikerül, regisztrálok új cimet. Addig is türelmeteket kérem :)
Igy igaz. De én nem ebből élek, és nem is ebből akarok :)
Van ismerősöm, akinek van kártyája ruhanagykerbe, és mivel ő sem abból él, én is tudok ott vásárolni. Hát ez is kb ugyanaz.
kb 40%. De tudod mennyi van mondjuk egy pulcsin?... Legalább ennyi. Csak azt nem tudjuk :) Illetve azt sem. Szóval ezért mondtam, hogy aki nem akarja kidobni az ablakon, annak adok nagyker-kártyát.
Így igaz, nem kell. Úgy működik, mint mondjuk a Metro, vagy bármelyik nagyker. Kell egy kártya, amivel bemehetsz vásárolni. Ez a kártya viszont ingyenes és bárki kiválthatja, csak akik vállalkozóként árulják az aloe-t, ezt nem mondják meg, mert ők az árrésből élnek.
Ha elolvastad és figyeltél, nem úgy írtam. CSak annyit, hogy valószínűleg sokan vannak ilyenek. Szóval akinek nem inge... És minthogy én nem hordok mondjuk neccharisnyát, nem érdekel ha valahol olcsóbb. Te így vagy ezzel. mindenki arra költ, amire akar. Ez a topic azoknak szól, akik veszik, csak szeretnék olcsóbban. De szerintem ezt Te is tudod. Azért azt díjazom, hogy nem írtál 0 Ft-os árat :)))
Valószínűleg közöttetek is sokan vannak, akik ismerik és fogyasztják az Aloe Vera gélt, illetve használnak más Aloe készítményt – krémet, Aloe First-öt vagy valamilyen kapszulát, drazsét.
Én is ebbe a sorba tartozom, és eddig – a többséghez hasonlóan – egy palack gélért 8,800-10,000 Ft között fizettem. Most viszont már nagyker áron veszem, ami 5,500 Ft. Ha Ti sem szeretnétek feleslegesen szórni a pénzt, és hozzám hasonlóan inkább másra költenétek azt a palackonkénti 3-4,000 Ft-ot, akkor küldjetek egy mailt, és megmondom, hogyan tehetitek.
Ja, és egy fontos dolog. Semmi plusz pénzetekbe nem kerül, és láboskészletet vagy mindent vágó kést sem kell venni mellé :)