Utánanéztem gyorsan ennek az Autosannak, ezt vakok tervezték, vagy direkt ártani akartak vele az emberiségnek? Ennél még az első generációs ARC buszok is szebbek...
Köszönöm Mester a tanácsot! A képeket Ps-el illetve Paintal szerkesztem.Valószínű,hogy a paint nevű "programocska" is ront a minőségen ami téged annyira zavar. A képet Ps-el méretezem át.
Amikor ide feltöltesz képet Eredetit másold le, méretezd át "640 x 480"-ba és ugy rakd fel ide mer akkor nem kell betömöriteni a JPG-t mer a .640x480. nem nagy méretű kép.
Ajánlom az Irfanview nevü programocskát erre.
És akkor mi is normális minőségbe láthatjuk a képeid, mer már rohadtul zavart az agyontömöritett JPG-d.
E94.16 "Lakóbusz" Módosított első második és harmadik ajtó. Kék csavarvédők Fehér felnik Sötétített üvegek A és B ajtó közötti nyitható üvegfelület megnövelve.
MJT L83D csuklós kocsi átalakítása.3. alkalommal tört ketté. 1 hete ígérik,hogy újra forgalomban áll,de még mindig nem jött ki.Nagyon dolgoznak rajta,kiderült,hogy mi az ok:
Szakértők sokat agyaltak a megfelelő megoldáson.Hogy ne keljen egy ilyen fiatal kocsit selejtezni átalakították szólóvá.Sokat agyaltak a megfelelő belső kialakításról.A motort a második ajtó helyére került.Így javult a súlyelosztás,az irányíthatóság.Hátra egy szárnyú ajtót kapott.Növekedett a belső tér is.
Szívesen megnéznék egy Ikarus 66-ost az LZG-596-os NABI Sirius színtervével. És el tudnám képzelni, hogy belül is az említett új busz hangulata "köszönjön vissza".
(Mielőtt bárki azt írná, hogy a Faros buszok csak és kizárólag korhű alkatrészekkel és színekkel stb. néznének ki jól: nem biztos, hogy csak úgy. Hiszen a régi VW Bogarak is elég változatosan néznek ki. Vannak korhűen restaurált példányok, és vannak modern kiegészítőkkel ellátott vagy modern alapokra épült Bogarak is. A maga módján mindegyik érdekes. Szerintem a Fraos buszoknál sincs ez másképpen.)