Heló, nem akarok vészmadárkodni, de szerintem keresztet vethetsz rá. Horgas Eszter 10 millás aranyfuvolája sem került elő, van ezeknek orgazdája rendesen. Kölcsönfuvola nekem is jól jönne, mert generálon van az enyém, ezért 3 napja nyomozok, létezik-e fuvolakölcsönzés kishazánkban, de nem. Nem létezik. Próbálkozz a régi suliddal is, hátha.
Ja, és elfelejtettem megkérdezni, h nem tud esetleg valaki egy normálisabb hagszert adni addig, amíg meg lesz a fuvolám? Konzis vagyok és csak egy rossz hangszer van a suliban amit meg kéne javíttatnom, de jelenleg még pénzem sincs rá, h megcsináltassam! :"-( Nem tudok gyakorolni, amíg nincs meg a fuvolám! Segítség!!!
Vasárnap délután a Nagyvárad-téri István kórház előtti parkolóban feltörték az autónk csomagtartóját, és ellopták a hátitáskámat és a bőrömet amiben benne volt a FUVOLÁM + az összes iratom, a telefonom és a kottáim!
Altus A907 Aranyozott száj, ezüst fej, ezüstözött test, lyukas billentyűs, h-lábas! Magyarországon egyedinek számít a szája miatt!
Ha valaki véletlenül felismeri bárhol, vagy felkínálják neki, akkor legyetek szívesek értesíteni engem, mert a pályám múlik rajta! Valószinű, hogy nem tudják milyen értékű ezért fillérekért képesek eladni, és én visszavásárolnám!
Lehet h vidéken van már a hangszer, nem tudom, de legyetek szívesek terjeszteni a zenészek között! Ha Magyarországon van, akkor meg kell h legyen! Ha külföldre kivitték akkor reménytelen!
Akkor jó. :) Mondjuk, nekem nagy szerencsém volt, mert hangilag a sajátom tetszik messze legjobban mind közül, pedig nem próbálhattam ki (karácsonyi ajándék volt anno fél éves tanulás után). De egy Miyazawát én kipróbálás nélkül is bevállalnék, látatlanban. :) Gondolom, azért azt Te is. :)
És ami nem teccett az miért nem? Csak azért kérdezem, mert nekem elég sok volt a kezemben, de ami nem annyira tetszett azzal kizárólag hangilag volt problémám. Ezt leszámítva tök mind1 volt, hogy mit fújok.
nincs kedvenc markam mert en nemsokat probaltam.A legfontosabb amikor valasztunk a boltban,a kiprobalas.En amikor vettem az enyemet Azt hiszem 5 fejet ajanlottak ,es csak 1 az otbol ami nekem tetszett.
Yamahat azt sem szerettem,meg asztan meg egyet probaltam ,nem emlekszem a nevere (de a nyelvemen van)azt se szerettem.
Szoval egyeni dolog ,ami proba nelkul nem megy.lehet akarmilyen draga.
De ha már itt tartunk, neked van kedvenc márkád? Én a három M-re vágyakozom (bármelyik jöhetnek): Muramatsu - Miyazawa - Mateki. De nagyon jó véleménnyel vagyok a Pearl és Altus fuvolákról is, ellenben a felkapott Yamaháktól nem vagyok elájulva.
Alapvetően csak vicceltem, mert egy arany fuvola (még ha csak 9K aranyból van) sok millió nálunk. Az USA-ban sokkal jobb az ár/kereset aránya, egy átlag amerikai kb. 3 havi fizujából vehet egy 18K fuvolát. Egy ezüst még talán kifizethető nálunk is, afölé csak azok mennek, akik ebből élnek.
Minden flótagyártó átköltözött a zUsába? Ma délután flótákat nézegettem a neten, mert már most hiányzik (tegnap leadtam generál javítni a lenti linkre), és elhatároztam, hogy a következő egy arany Muramatsu vagy Miyazawa lesz. :) Esetleg platina, full gravírozással. :)
Nem tudok valaszolni erre a kerdesedre,mert en Chicago kornyeken elek mostanaban,szoval javitasi helyeket kozeledben nem ismerek,de gondolom vannak jo szakemberek MO-gon is.
Azt nem írtad, hol laksz. Így hely tekintetében nehéz tanácsot adni.
De nekem is lenne egy kérdésem. Szegény flótára nagyon ráférne már egy generál javítás, tud valaki egy tuti megbízható korrekt helyet? Utoljára a zenesuli küldte fel valahova B.pestre, de, hogy pontosan hova azt nem tudom, és ez már vagy 20 éve volt.
>fuvolavásárlás során mire kell figyelni? Illetve milyen fuvolát érdemes venni, és hol?
Szia,
Ne vegyel draga fuvolat ,ha most kezded .Egy uj legolcsobb fuvola tenni fogja a szukseget ,es majd ha jol fogsz jatszni rajta ,akkor majd belehet cserelni egy jobbra .
Szeretnék elkezdeni fuvolán tanulni (hobbi). Nagy előképzettségem nincs, régebben furulyáztam, majd klarinétoztam rövid ideig, de ez még gyerekkoromban volt.
Tudtok abban segíteni, hogy pl. fuvolavásárlás során mire kell figyelni? Illetve milyen fuvolát érdemes venni, és hol?
Ezenkívül tudtok esetleg fuvolatanárt, akinek van "kapacitása" engem oktatni?:)
35 évesen kezdted??? Basszus, minden tiszteletem a tiéd. Komolyan.
Én most vagyok 35, de félig már eltemettem magam, mondván, az életem nagyjából be van járatva, sok új már nem történhet velem. Amikor újra kezdtem a gyakorlást majd' 15 év kihagyás után, egyfolytában az járt a fejemben, hogy hülye vagyok én? Ez a hajó már elment, mit akarok most ezzel? De a Te példád is mutatja, hogy a hajó igazából sosem megy el. Legalábbis, nem teljesen.