Keresés

Részletes keresés

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.16 0 0 169

Hali

Koszi szepen,arra rajottem,h. az a cuttlas a fegyver amivel a matrozok harcolnak,de az agyukrol fogalmam nem volt:DDD

Mar van 7 hajom:D,alakul

A kalozoknal levo hajonak is en fizetem a szemelyzetet vagy az mar nem az en gondom?

Amugy a jatek mikori?Nem nagy  a gepigeny,de attol meg jo

Előzmény: Everton (167)
Everton Creative Commons License 2005.04.16 0 0 168
erőt egésséget!!! :)))
Előzmény: Gung-Ho (166)
Everton Creative Commons License 2005.04.16 0 0 167

ágyut akkor tucc venni ha mindig van bőr a városban és az ágyukészitő tud fejlődni..

hogy mi van a hajodon azt ugy tudod megnézni hogy rákattintasz a hajóra és jobb oldalt közép tájon az ágyú ikonra... akkor látszanak az ágyuhelyek és az ágyuk..

ha kevés a hely akkor a hajóépitőnél tudod upgrédelni a hajót de akkor a rakodotértöl veszed el a helyet!

ha veszed a cuccot akkor azt a raktáradba pakolja onnan, ugy tudod a hajóra rakni hogy elősször a hajóra kattintasz majd a kis zöld bigyóra mintha kereskedni akarnál , de ott a weapon feliratot választod / legalsó/

FIGYELEM!!!

hajón  a kézifegyverek száma nagyban befojásolja a csatát....

DE CSAK A cuthlas nevő fegyvert tudod oda adni a matrózoknak... a többi nem oszt a hajón semmit!

ui:

a hajón lévő ágyukat megéri kombinálni, pl a számszerij messzebre visz de a katapult meg pusztítóbb!!

sok sikert

Előzmény: Spartan hoplite (165)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.04.16 0 0 166
Ágyút csak később kezd el gyártani, akkor ha a shipyard hármas szintű. (Három lámpa van a shipyardon). A fegyvereket nem elég megvenni, rá is kell tenni a hajóra. (A Weapons menüben) Ne felejts el cutlass-t is vásárolni, különben az embereid üres kézzel fognak verekedni!
Előzmény: Spartan hoplite (165)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.16 0 0 165

A kereskedesre mar rajottem,de azert lenne par kerdesem:

-Hogyan,hol lehet venni agyut,Lubeckben kezdtem es ott csak catapultot lehet venni,ha veszek katapultot akkor o automatikusan ra teszi?Vagy az a piros kor azt jelenti,h. hany agyut lehet ratenni a hajora?

2 hajom van,egyiket a kalozoktol szereztem,nagy nehezen-3 emberem maradt a hajomon:DDD

Elore is koszi a segitseget

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.15 0 0 164

Hali,most kaptam meg a jatekot,es nem tudok kereskedni:{{{

Le tudna vki irni,h. hogyan kell arut venni a varosban,milyen epuletben???Es hogy kell kereskedni masokkal?

Elore is koszi

Előzmény: Gung-Ho (163)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.04.15 0 0 163

Beírom ide ezt a pár adatot, amíg emlékezek rájuk:

egy 3. szintű fal:

kb. 1800 egység téglából és kb. 260.000 aranyból épül fel.

Az Overland Route küldetéshez:

270 fa

360 tégla

90 iron goods

180 hemp kell.

Budaházi Creative Commons License 2005.04.10 0 0 162
Köszi a tanácsot.holnap kipróbálom
Előzmény: Everton (161)
Everton Creative Commons License 2005.04.07 0 0 161

ha a pc gurus cd d van akkor találsz rajta valahol egy manual.pdf et, vagy angol vagy magyar..ugy rémlik magyar....

de megéri végifutni, a gyakorlópályán is  mert 30 perc alatt megvan és tényleg frankón benne van minden...

és az egésznek amugy az a lényege, hogy nem kell agyatlanul bele rohanni a játékba... szépen fokozatosan... elsőre csak kereskedj, tankolj fel lübekbe iron goodszal, szépen ballagj el ganksig a kis hajókáddal , add el és vegyél helyette sört..

ha már van vagy 100 ezred épits egy iron goods gyárat...

ha megint van pénzed, fürészetet.....

és igy tovább és igy tovább...

ha kapásbol 6 gyárat 8 hajót akarsz épiteni rámegy a selyembugyid is...

qrva sok a fenntartás......

ja és a házassággal megéri várni, a már gazdagabb vagy akkor "jóházbol való" helyre kis szüzeket is beajánl.. és több a hozomány :)))))))))))))

a kalozkodással is ráérsz....

hajrá!!!!!!!!!

Előzmény: Budaházi (160)
Budaházi Creative Commons License 2005.04.07 0 0 160
ja és hogy kalózkodjak?eggyik hajóm oda adtam eggy kalóznak de nagyon kevés pénzt hozott.később meg inkább vitte a pénzt.aszthiszem
Budaházi Creative Commons License 2005.04.07 0 0 159
ne dugulj el.mond csak én még nagyon kezdö vagyok a Patrician 3 terén.szerintem piszokul kevés a 30000 kezdéskor.még a raktározásig else jutottam.mindig megszívom és elfogy a lóvém,de ha ti segítetek akkor már remélem jobban megy.hogy lehet beállítani az automata kereskedést?
Előzmény: Wolf74 (158)
Wolf74 Creative Commons License 2005.04.06 0 0 158

Sziasztok!

Részemről maximálisan egyetértek. Bár nem vagyok profi játékos, de azért talán egy-két dologgal tudok segíteni.

Ahogy Gung-ho említette, mindig a legolcsóbban érdemes termelni-vásárolni. Csak egy pár példa: Lübeckben az iron goods és a tégla, Stettinben a sör, a hal és a gabona, Gdanskban a hús, Torunban a hús, a gyapjú és a bőr, Malmőben a pig iron és a ruha. Ezeket érdemes a legmagasabb áron teríteni. Be kell állítani az automata kereskedésnél, hogy mennyi legyen a minimális ár... A szegényeknek szállíts sört, halat, a gazdagoknak pedig a húst, a bort, a bőrt és a gyapjút. Szerintem a sörből és az iron goods-ból sosem elég a népnek... 

Majd meglátod egyébként, hogy egy idő után mindenből fogsz mindenhol termelni, mert pl. ha húst termelsz, ahhoz pl. só kell (Stettin), a bőrhöz pl. iron goods (Lübeck) és így tovább... És igen, be kell lépni a Guild-ba (legalább a szülővárosodban) és egy idő után pedig óhatatlanul is raktárakat kell építened, különben a gatyád rámegy a bérleti díjakra... Megházasodsz és jönnek sorban a gyerekek. Már azon veszed észre magad, hogy Lord Mayor akarsz lenni. De ekkor már rákaptál az ízére és nem is akarsz már annyira csalni.:-))))

Amint tudsz, fejleszd a szülővárosodat, építs lakóházakat, iskolát, utakat, kutakat és így egyre nő a lakosság, ergo több lesz a fogyasztás. Tarts bulikat a városban, utána is nő a fogyasztás és a nép is elégedettebb lesz veled. 

Próbálj meg jól szülővárost választani, attól függően, hogy mivel akarsz inkább foglalkozni. Utána pedig szállíts olyan városokba hiánycikkeket, ahol szeretnél irodát nyitni, és maguktól felajánlják egy idő után. Lübecket szerintem érdemes megfogni, a tégla és az iron goods fontos, minden építkezésednél szükség van rá és eladható is rendesen mindenhol.

A legtöbb hasznot (szerintem) a hús, a bőr (skin) és a gyapjú hozza. A sörből viszont eszement mennyiség fogy, szerintem sosem elég.

Na mostmár eldugulok...

Előzmény: Gung-Ho (157)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.04.06 0 0 157

Tudom, hogy elcsépelt, de ha csalsz elvész a játék lényege. Egyébként kód nincs is hozzá, talán van valamilyen trainer....

Ott termelj, ahol olcsó, vagy kezdj el kalózkodni. Ha a városokban ráklikkelsz a főtéren lévő szobrokra, akkor láthatod, hogy mit olcsó ott termelni.

Előzmény: Budaházi (155)
Budaházi Creative Commons License 2005.04.06 0 0 156
jaa én a Patrician 3-al játszom
Budaházi Creative Commons License 2005.04.06 0 0 155
ha tudtok csalást akkor írjátok ide be légyszi.
Budaházi Creative Commons License 2005.04.06 0 0 154
szasztok.most kezdtem el játszani a játékkal de egyszerüen nem tudok nyereséges lenni,legtöbbször mire oda érek az áru már olcsóbb.ha termelek valamit például grain-t akkor kell hozzá raktár,segítsetek ha tudtok.már nagyon unom hogy nem tudok pénzt keresni.
Everton Creative Commons License 2005.03.09 0 0 153

:))

Előzmény: Gung-Ho (152)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.03.08 0 0 152

Azonnal, ha elvállalod a küldetést, bemész a megjelenő városba, bal klikk a szoborra és kiírja.

Egyébként save, reload. :)

Előzmény: Everton (151)
Everton Creative Commons License 2005.03.07 0 0 151

hmmmm klafa....

és azt mikor tudod meg hogy mit tucc olcson termelni????

Előzmény: Gung-Ho (150)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.03.05 0 0 150
A városépítés az Alderman irodában elvállalható küldetés. Előre meg van adva, hogy hol lesz a város, és véletlenszerű 3 terméket tudsz majd a városban olcsón termelni. Örökre te vagy a town manager, vagyis olyan mintha polgármester lennél. 1000 lakost kell meghatározott időn belül odacsábítani, és fel kell húzni a városfalat. Az elején, amíg nincs 1000 lakos, addig minden ingyen a városban, vagyis ingyen kell adni a termékeket. Én úgy csináltam, hogy egyből odavittem kb ezer téglát, meg csomó fát, hemp-et, meg minden termékből egy keveset. Pár nap alatt felhúztam a városfalat (amit aztán hónapok alatt építettek fel), meg az összes fontosabb építményt. Az iskola fontos, hogy hamar felépüljön, mert az csábítja a lakosokat.

Előzmény: Everton (149)
Everton Creative Commons License 2005.03.01 0 0 149

hol tucc várost épiteni???????

megadott helyen vagy ahol kedved szottyan, tudod előre hogy mit tucc ott termelni, ez a része érdekelne engem! irnál erröl bővebben??????

Előzmény: Gung-Ho (148)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.02.28 0 0 148
Bocs a késői válaszért!

Mostanában arra koncentrálok, hogy normálisan legyen elosztva az árú a Hansában. Sajnos még mindig nem tudok elég „cloth”-ot termelni, és hiába hordom be a Mediterrán térségből még mindig nem elég.

Rengeteg konvojom rohangál össze-vissza, de még mindig sok az a meló amit nekem kell csináljak. Felépült a harmadik fal 6 városban (Stockholmban most bénázok vele), és szinte mindenhol a második is. Sajnos a kurva komputer nem építi normálisan a védműveket, úgyhogy két-három havonta költözök más városba (amikor a választások vannak, illetve az az előtti hónap utolsó napján), megválasztatom magam polgármesternek, felépítem a falakat, védműveket, kiképzek egy csomó muskétást, majd jöhet a következő város. Minden költözés 1 millió aranyba kerül, de 150 millával a zsebemben, havi 8 milliós profittal nem gond. :)

Elkezdtem építeni az új várost Stavangert is. Bár építőanyagom rengeteg van, de marha lassan halad a dolog.

Előzmény: Wolf74 (147)
Wolf74 Creative Commons License 2005.02.20 0 0 147

Sziasztok!

Huh, Gung-Ho, én önkényesen kineveztelek májszternak:-))) Ha valaki annak érzi még magát, szóljon, beléphet a klubba.

Egyébként melyik a szülövárosod? Feleség, gyerekek? Gondolom már Alderman vagy, ez a minimum:-) Úgy emlékszem, két hónapja még azért küzdöttél, hogy mindenhol felhúzzák a második-harmadik falat. Most mi a célod?

Üdv és jó nyomulást! Jelentkezzetek a klubba!

Előzmény: Gung-Ho (146)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.02.19 0 0 146

Már itthon vagyok, 3 hónap több mint elég volt...

Lassan törni madzsar... :)

Csináltam egy kis mérleget a játékomról:

9 év telt el a játékban

1186 üzemem van, amelyben

33500 munkás dolgozik.

356 hajóm van

61 kapitány

3300 tengerész.

A Hanza 223 ezer lakosú.

Előzmény: Wolf74 (145)
Wolf74 Creative Commons License 2005.02.16 0 0 145

Sziasztok!

Mi van, emberek, pangunk, pangunk? Gung-Ho, hazajöttél Sydney-böl, vagy még ott nyomod?

Előzmény: Gung-Ho (144)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.02.12 0 0 144
Az "árverést" nem szünteti meg, de a kifagyásokat, valamint pár apró hibát orvosol. Megéri feltenni.
Előzmény: Everton (143)
Everton Creative Commons License 2005.02.11 0 0 143

azt mit tud ez??

csak nem megszünteti az árverést?? :))))

Előzmény: Gung-Ho (142)
Gung-Ho Creative Commons License 2005.02.10 0 0 142

Letölthető az Ascaron honlapjáról a hibákhoz a javítás:

http://www.ascaron.org/patrician3/Patrician3Patch_v11bBeta.zip

Előzmény: Everton (141)
Everton Creative Commons License 2005.02.10 0 0 141

:))))

sok sikert!!

két apro bugra hivnám fel a figyelmed!

az egyik hogy a kocsmában vannak olyan küldetésem amitöl kifagy a játék... na azokat nem kell elfogadni...

a másik:

ha egy városban tagja vagy a guild nek és van épületed, és rákkattintasz, akkor oldalt kiad olyan lehetőséget hogy hogy lerombolod vagy el árverezed, namost ha ekkor kétszer gyorsan egy ellenséges üzemre kattintasz.... azt is el tudod árvereztetni... a guildnál tucc rá ajánlatoto tenni és meg lehet esetenként olcsoé venni.... :))) leginkább ez akkor hasznos ha van pénzed és épitési és szálitási költséget akarsz megtakaritani....

Előzmény: Papa1 (140)
Papa1 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 140

Wolf köszönöm a segítségedet,így már sikerült teljesíteni a feladatokat.

Everton... hát az enyém nem igy néz ki,mégha csak Patrician 2 is, viszont mérgemben megvettem a 3-at tegnap délután.Ma este azzal nyomulok,remélem sikeresebben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!