A szélerőmű linkjére nem jön be a lap, pedig érdekel!
Légy szíves nevezd át a szélerőmű.html- szeleromu re és mindjárt nagyobb szerencsével járunk. ( Te gépeden nem tűnik fel a hiba )
Más: létezik egy http://varosunk.hu lap is 20 város szerkesztése kezdődött a közelmúltban. Várpalota és Zirc szerkesztését pár hete kezdtem. (hírek felvitele, közreadása, majd reklám értékesítés céllal.)
Együttműködést ajánlok, pl bannercsere, ha elfogadod.
irjátok ám a véleményeket a honlapról,mert egy tettem bele szélerőmű témát is.remélem hasznunkra válik,és nem idegen a honlaptól a "palotai eső" témája
sziasztok!
talán nem orroltok meg rám,de mazsorettlányainkat a hivatalos honlapon megjelet kérésüket megelőzve feltettem honlapunkra:)))
a képek is mindjárt felkerülnek a vár tornyairól
Mintha említettem volna hogy lövök pár képet a vár tornyáról. Sajna csak félmegás képeket lehet ide feltölteni, lejjebb vettem a méretét. kíváncsi milyen lesz :o
sziasztok! képfelrakás ide: explorer javallott.alul a chose segitségével kiválasztjátok a képet,aztán feltöltés.ha megjelent,a szöveg mezőben(ebben) akkor szintén alúl "beszúrás".
most már megjön a tavasz,aztán lehet fotózni.
Kismező? 50-es 80as évek? a honlapon van fenn a Rejcsurról.ott látszik egy picit a régi Tési út,egész a mai Liliom utcáig.van egy másik melyen a mai Várkerti iskolával szembeni autósbolt is fennvan(régi,talán 30as évek).
ha lesz akkor felteszem ide meg a honlapra is.én meg a régi Loncsosról hajtok képet.