Sziasztok! Fel fog kerülni a belga nagydíj? Gondolok itt a futamokra mindhárom kategóriában (F1, F2, F3). Sajnos lemaradtam, de olvastam, hogy nagyonis eseménydús hétvége volt. (Hajrá Charles! Nyugodj békében, Antoine!)
Szia! Az előző tárhelyes megoldás (az ufile.io) eléggé instabil azért váltottam. Le tudod tölteni külön-külön a fájlokat, ne arra katt, hogy az összes letöltése hanem alatta vannak a futamok, azokra katt és egyesével lejön szépen :)
A Hungaroring Classic 2. napjának elejében volt egy kis kimaradás, kiakadt a beltérim vagy nem tudom mi volt, utána újraindítottam és elvileg megvan a nap végéig a felvétel.
Tehát az első napnak is hiányzik az elejéről 1-2 óra, nem tudom így érdekel-e valakit a vágatlan nyers SD minőségű adás reklámokkal tele.
Nekem is megvan a teljes Le Mans 24H anyag borzalmas SEP minőségben (12óra/dvd), csak az a 2-3 perc hiányzik amikor 05:00-kor újraindul a settop box, de talán ha jól rémlik pont reklám volt akkor, bár lehet az tavaly volt. Szóval magyar hanganyag megvan, ha kell, HD képet meg lehet szedni mellé máshonnan....
Atomantiii!
Pedig még meg is akartam kérdezni, hogy nem-e vennéd fel a Hungaroring Classicot, mert én kint voltam akkor a ringen, (életemben először, szerintem nem kell ecsetelni milyen élmény volt :D), de tán akkor F1-es hétvége is volt, így gondoltam arra koncentrálsz jobban. Én is inkább a Tempó adást állítottam be, meg néhány egyéb dolgot, de a szombati első 3 vagy 4 óra az meg van LP-be. Modával beszéltem ő elvileg azt mondta megpróbálja venni, de nem tudom hogy sikerült-e. Zebrát és Távirányítót nem tudom vették-e. Elég sok bajnoksággal el vagyok maradva még 2018-as felvételekkel is, jó lenne időt szakítani rá, hogy letudjak tölteni mindent ami kellene nekem...
Szerintem ha ennkórra fel is kerül az ugyan úgy Zebra munkája lesz. taviranyito barátunk is felvette, de neki hiányzott pár óra magyarul a versenyből ezért ő még nem töltötte fel torrentre, szóval valszeg Zebrában bízhatunk most :)