Keresés

Részletes keresés

szandipu Creative Commons License 2012.06.18 0 0 224
Sziasztok. Ha csendes, tiszta, rendezett hazat, barátságos lakókat , családias környezetet keresel Londonban , köztünk a helyed. 1 darab single és double szobank varja leendő lakóit , London 3 zónájában , Walthsmstowban. A szobák butorozottak, internet elérhetőseg van. Kiváló közlekedés és bevásárlási lehetőség . Amennyiben érdeklődni szeretnél kérlek írj mailt vagy hívd a köv telefonszámot. aniko.vas@ gmail.com, tothedit2004@ freemail.hu. Telefonszám : 077 359 65 843
Gyarmi Creative Commons License 2012.06.02 0 0 223

Sziasztok!

Június 14-től,hosszútávra keresnék 3 fő részére szállást. Ha valaki tud ilyenről kérem írjon: gyarmakukacgmail.com

Előre is köszönöm!

hettyka Creative Commons License 2012.06.02 0 0 222

Szobát keresek a Victoria Station kozelében,ha valaki tud kérem az alabbi e-mailen jelezze:zsolt.kondricz@freemail.hu cagy a kovetkezo telefonszamon:

06-20-549-6439.

N.Lala Creative Commons License 2012.05.31 0 0 221

Sziasztok!!

Mégegyszer szeretném megköszöni a korrektséget és a szervezést.

Megbeszéltek szerint érkezünk az Olimpia idején.... csapat már útra kész, már nagyon várjuk!!!

Minden jót nektek!!!

Nagy Lajos

Budapestről

Előzmény: magyar szállás london (219)
N.Lala Creative Commons License 2012.05.31 0 0 220

:)

Előzmény: magyar szállás london (219)
magyar szállás london Creative Commons License 2012.05.29 0 0 219

A 2012-es Olimpia idejére szállások/szobák kiadók (Július 27-Augusztus 31-ig) szurkolók, baráti társaságok, családok részére több szobás felszerelt kertesházakban.
Az Olimpiai stadion helyszíne a szállások közelsége miatt, gyalog is megközelíthetők.

További információ:
www.magyarszallaslondon.hu
magyarszallaslondon@gmail.com

bbull Creative Commons License 2012.05.29 0 0 218

East-Londonban, Walthamstow központjában, július 1.-től szobák kiadók. A szobák ára 75 ₤ / hét / fő. Érdeklődni a bbull@freemail.hu email címen, vagy a +447778891935–s telefonszámon 18-21 óra között. Munkaszerzésben, hivatalos ügyek intézésében segítséget, illetve útbaigazítást nyújtunk.

F3Li Creative Commons License 2012.05.24 0 0 217

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tud két embernek szállást ajánlani vagy nyújtani Londonban. Egy hétről lenne szó, június 14-21-ig. Mivel diákok vagyunk, ezért nem tudunk drága szállodát megengedni magunknak.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Sürgős!

Üdvözlettel, Felícia

Elérhetőségem: kaposifelicia@gmail.com

NagyOrsiB Creative Commons License 2012.05.17 0 0 216

Szia Bence,

Nekem vannak szobaim elerhetoek a kert idopontban. Irj egy emailt a nagyob@gmail.com-ra vagy nezd meg a weboldalamat: www.londoniszallas.co.uk

Orsi

Előzmény: Törölt nick (214)
ladylady Creative Commons License 2012.05.15 0 0 215

Sziasztok!

Ha valakit érdekel az olimpia idejére szállás, én tudok ajánlani egyet magyaroknál.

http://hirdetesek.co.uk/alberlet/2-szobas-lakas-2/londoni-olimpiai-jatekok-idejere-szallas-magyaroknal-448.htm

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.13 0 0 214

Sziasztok!

Július 6-tól lenne szükségem szállásra 1 hétre. Valaki tudna segíteni, ajánlani valami viszonylag olcsót? Mindezt 1 személyre.

Köszönöm

zsuzso2006 Creative Commons License 2012.04.28 0 0 213

Üdvözlet!

Júniustól ( vagy május végétől) keresnék kiadó szobát Londonban, vagy london környékén biztonságos helyen.

köszönöm, ha valaki tudna segíteni.

mail: karlo2006@vipmail.hu

karlo

Manyi55 Creative Commons License 2012.04.26 0 0 212

Csak egy figyelmeztetés gyorsan: Londonban a " Hotel" New Dawn nevezetű izében soha de soha ne szálljatok meg! Fantasztikus helyen van, de ilyet én még nem láttam, pedig voltam már Londonban hasonló árkategóriájú helyeken. Kényelmetlen, lepukkant, bagószagú- holott nemdohányzó szobákat kínál. Áááááá, nem is találok szavakat! Elvileg az árban benne volt a reggeli ami állt töménytelen mennyiségű hideg pirítósból- elvileg frissen pirította a kapucnis -mackónadrágos személyzet, de valahogy hidegen kaptuk meg, mellé valami osztályon aluli akciós dzsem és egy-egy főtt tojás amit mindenki otthagyott. Mi is. gondolom, addig rakják ki újra meg újra ugyanazt amíg el nem folyik. Pocsékabb kávét se ittam még életemben, mint ott. Na jó, árban a fele volt a közeli szálláslehetőségeknek, de nagyon nem éreztük jól magunkat.

Kaptunk egy szobát a legfelső szinten ami gyakorlatilag padlás, reggel jöttünk rá, hogy az utcafronti fal valójában csak egy réteg tapéta meg valami korhadt deszka, ezért aztán hidegebb volt mint az utcán amikor legjobban fújt a szél. Üres kézzel is kihívás volt le-fel közlekedni a lépcsőn, bőröndökkel meg végképp lehetetlennek tűnt.

Megnéztem én a közeli hoteleket amikor ezt foglaltam, mindegyik duplájába meg még többe került volna, ha más nem ez lehetett volna intő jel. Nem is írnék róla, ha nem akarnám, hogy magyar ember oda a lábát ne tegye be ezek után! Nade meg is fogom írni a booking.com-ra is.....

Nade elég pofátlanság, hogy így néz ki a honlapjuk!

http://new-dawnhotel.com/rooms.htm

A külső megjelenés még hasonlít is.... Ámde a  szoba?:( kétágyasnak foglaltuk, de egy vaságy volt benne meg egy emeletes vaságy- ami azért volt jó, mert az emeletire lehetett pakolni és volt egy plusz törölköző amit szégyen vagy nem, de ágykilépőnek terítettünk le a jéghideg padlóra. engem baromira nem érdekel, ha egy szálláson kicsi a szoba- nem táncolni megyünk oda, hanem alunni.... Viszont, hogy ne legyen hová letenni a vizes kabátunkat se ?

Magdime Creative Commons License 2012.04.05 0 0 211

Euro Lodge Clapham

Nagyon jó helyen van, metro, busz 100m-n belül, minden könnyen elérhető(15- 20 percen belül a belváros). Tiszta, naponta cserélik a törölközőket, takarítják, szellőztetik. A személyzet kedves, segítőkész. Közel van étkezési lehetőség (olcsón) és élelmiszer vásárlási lehetőségek is. Szemben egy nagy park. A Legkellemesebb meglepetés a szobákban elhelyezett vízforraló, kávés/ teás csészék amit szintén naponta cserélnek, kávét, teát, tejszínt mindennap adnak így akár a szobában is lehet kávézni /teázni külön nem kell érte fizetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki Londont nem utazási iroda által szervezett úton szeretné felfedezni.

Előzmény: lepotika (210)
lepotika Creative Commons License 2012.04.04 0 0 210

Sziasztok!

május elejére keresek londonban 2 főre szállást 2-3 éjszakára.Ha lehet olcsó kategória kellene.Valaki tudna segíteni valami infóval.Hol érdemes szétnézni?

Köszi előre is

sima666 Creative Commons License 2012.04.04 0 0 209

Június 1. és 6. között (5 éjszaka) keresek szállást 1 főre Londonban a Baker Street Station közelében. E-mail: kihivas (a) freemail (pont) hu

bakacsin19 Creative Commons License 2012.04.04 0 0 208

Sziasztok!

London 2-es zónájában keresek olcsó szállást hosszú távra háromágyas szobát (egy fiú és két lány részére)

Nagyon sürgős!!!

Elérhetőségem: bakacsin19@gmail.com

nmout Creative Commons License 2012.04.03 0 0 207

Sziasztok!

Hosszabb távra keresünk szobát (2fő), Aki esetleg tud segíteni a köv. címre írjon : nmout@freemail.hu
Előre is köszönöm.

NagyOrsiB Creative Commons License 2012.03.14 0 0 206

Sziasztok!

Rovid tavra adok ki szobat Londonba latogatoknak. Ha erdekel vagy arajanlatot szeretnel kerni kerlek irj egy emailt a nagyob@gmail.com -ra vagy nezd meg a weboldalam: www.londoniszallas.co.uk

Udv:

Orsi

Nika38 Creative Commons License 2012.03.13 0 0 205

Kedves Érdeklődők!

Mivel az alábbi hozzászólás alapján nagyon sokan úgy gondolták, hogy én vagyok a szállásadó, most helyesbítenék: a szállásadó elérhetőségét az email címemen ( sznikaster@gmail.com) megtudom adni.

Előzmény: Nika38 (195)
Sarah77 Creative Commons License 2012.02.20 0 0 204

Sziasztok, június 17 -július 1-ig keresek 2 személyre OLCSÓ szállást Londonban.

famuser Creative Commons License 2012.02.04 0 0 203

Sziasztok,

A március 15-18. közötti 3 éjszakára keresünk szállást Londonban 2 felnőtt és 3 gyermek részére.

Lehetőség szerint metromegálló közelében.

Megköszönöm, ha valaki küld jó ajánlatot!

üdvözlettel,

famuser

szandipu Creative Commons License 2012.01.21 0 0 201

Sziasztok.

London 3 zonajaban Walthamstowban kiado double szoba varja leendo lakoit.Kivalo kozlekedes, baratsagos lakok. Egy fo eseten a berleti dij £90het, 2 fo eseten £120 het, mely magaban foglalja a rezsi koltseget ill. az internet hasznalatot is.A szoba azonnal koltozheto.Amennyiben erdeklodni szeretnel, kerlek hivd a kovetekezo telefonszamot vagy irj mailt.

077 359 65 843

tothedit2004@ freemail.hu

NagyOrsiB Creative Commons License 2012.01.12 0 0 200

Londonban adunk ki szobakat rovidtavra, turistaknak. Mar lehet foglalni az Olimpia idejere is. Ha erdekel akkor kuldj legy szives egy emailt  a nagyob@gmail.com -ra vagy nezd meg weboldalunkat: www.londoniszallas.co.uk

konya7 Creative Commons License 2011.10.09 0 0 196

Üdv, sziasztok! 
Novemberre keresek kiadó szobát, egy hétvégére, egy pár számára. Jó lenne,ha london belvárosához közel lenne,illetve nem tudom az mennyire számit, de valszeg Lutonból érkeznek.

Elérhetőségem: konya7@gmail.com

Előre is köszönöm!

Üdv

Nika38 Creative Commons License 2011.10.02 0 0 195

Kedves Zsolt !

Mi nemrég érkeztünk Londoni kiruccanásunkról. Amennyiben még érdekel tudom ajánlani szállásadónk elérhetőségét az Olimpia idejére (magyar szállásadó)

sznikaster@gmail.com

Előzmény: kutya56 (178)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.27 0 0 193

Sziasztok!

Október 15-től próbálok londoni szállást találni, elsősorban 1 személyes szobában gondolkozom, lehetőleg nem túl messze a belvárostól. Fontos, hogy "bejelentett" legyen, ami bankszámlához, NI számhoz kell!

Ja és olyat keresek, amit még itthonról le tudok foglalni, nem ott akarok nekiállni intézkedni a reptéren!

Eddig a londonimagyarok.hu-n és az iranylondon.hu-n próbálkoztam, de mindenhol csak többágyas szoba van, hol keressek még?

zsuzskóka Creative Commons License 2011.09.20 0 0 188

09.25-től ( vasárnaptól ) keresünk Stratfordban vagy owerground vonalán  1 vagy 2  nagyméretű dupla szobát, vagy lakást 2-3 lány részére.

Tel: 07587798963 

nyugdijasss Creative Commons License 2011.09.16 0 0 187

Sziasztok! Szeptember 20-tól egy hétre keresünk kiadó szobát leinformálható  fiatal férfi részére Kelet Londonban.

Ha tudtok valakit aki szeretné átmenetileg kiadná a szobáját,  akkor írjátok be ide az elérhetőséget, vagy küldjetek emailt a londonszallas@gmail.hu címre. Előre is köszönöm ha tudtok segíteni!

Előzmény: szallaslondon (185)
nyugdijasss Creative Commons License 2011.09.15 0 0 186

Sziasztok!  Szeptember 20-tól néhány napra megfizethető szállást keresünk egy fiatal férfi részére kelet Londonban, Purfleet közelében. Ha tudtok valamit,  kérek email címet vagy telefonszámot  hogy meg tudjuk beszélni

Előzmény: szallaslondon (185)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!