"Valóban készülök a Tour de Hongrie-ra! A világbajnokságon elért eredményemmel sajnos nem tudtam magam kvalifikálni az olimpiára, de újabb kihívásokat keresek. A Tour de Hongrie prológja ezer méter, és ez a táv fekszik nekem. Reménykedem a győzelemben, és egy magyar szakaszsiker a többieknek is nagy lökést adhat. "
Hollandiából hazalátogató topiktárssal Szabival no meg Tomival, Idával és Enikővel megnéztük a pesti TdH befutót. Jó volt, utána dumcsizni beültünk a Bajor-sarokba. A hideg sör legalább olyan jó volt mint a befutó...
Jó volt ez, hogy újra elindult a Tour-unk, egészen korrekt rendezésnek tűnt. Kár, hogy csak a TV-ben láttam, na majd legközelebb talán! Kicsit többet vártunk szerintem mindannyian a magyaroktól, de majd a reményhal legközelebb velünk lesz :)
Ma felmentem a Kékesre, hogy megérezzem a feelinget.
Nagyon jó volt. Rengeteg ember kiváló hangulat.
Aztán az eredmény tudatában, kezdtünk beszélgetni régi barátokkal.Arra jutottunk, hogy, komoly látványos magyar eredményre csak egy módon lehetett volna jutni egyenlőre.
Szalontay Sanyit kellett volna indítani valamelyik csapatban mint vendég.
Az első napot (1200 m)megnyeri, az tuti.
Megkapja a sárga trikót.
Talán még a második napon is lett volna esélye, hogy megtartja, simán megjött volna a mezőnnyel.
1. Marek Canecky (szlovák, BMC-Amplatz) 6:16:45 2. Tom Thill (luxemburgi, Differdange-Losch) 7 mp h. 3. Maximilian Kuen (osztrák, BMC-Amplatz) 19 mp h. 4. Andi Bajc (szlovén, BMC-Amplatz) 1:08 p h. 5. James Early (új-zélandi, Team Stölting) 1:10 p h. 6. Maros Kovac (szlovák, Dukla Trencin) 2:08 p h. 7. Johan Coenen (belga, Differdange-Losch) 2:18 p h. 8. Janis Dakteris (lett, Differdange-Losch) 2:21 p h. 9. Patrik Tybor (szlovák, Dukla Trencin) 2:24 p. h. 10. Sjors Dekker (holland, West-Frisia) 2:27 p h. 13. Kusztor Péter (magyar, BMC-Amplatz) 2:40 p. h.
nem ismerem a Kuszti előtti versenyzőket így igazából nem tudom eldönteni
az már első nap látszott,hogy a BMC-Amplatz erős, most már a legerősebb csapatnak tűnik
reméljük lesz haszna ebből Kusztinak a Kékesen
a többi magyar csapat sajnos nem kerül fel az eredménylistákra és nem volt még magyaron megkülönböztettet mez és szakaszgyőzelem sem
talán ma Lovassy,ketten vannak szökésben,őket be kell érni
nem volt olyan hír hogy az Utensilnord megszűnik nyáron?
a közvetítés olyan amilyen , de az egész verseny jobb, mint a tavalyi :)
én örülök hogy van!!kis lépésekkel kezdődik minden út
Ez sajnos így van. Tegnap milyen átlagot mehettek? A közvetítéstől nem vagyok meghatódva, nem igazán érzem jónak, alig mutatnak az adott szakaszról valamit, túl sok a körítés.