Elöl nem tudom, mert sosem volt ilyen gondom, de a hátsó a francia autók típus betegsége. Az ismerőseim ide járnak mind javíttatni: https://www.hatsofutomu.hu/
elöl hátul!! bármilyen kis bukkano borzalmas.. de ahogy olvasom máshol h ez mindenkinél ilyen.. csak van valami megoldás rá?! másik rugo vagy lengéscsillapito
sziasztok.. adott egy 2001es csapott seggü autom aminek a futomüve mocskos kemény.. kisebb bukkanokon is elég kemény!! lenne erre valami megoldás? rugok cseréje? vagy járt már igy valaki? köszönöm a hasznos tanácsokat!ugyanitt még mindig elsö emblémát keresek!
ugyan ez volt legutobb nállam is.. csak az enyém 2.0 benzines.. azaz egyszer megált alattam az auto.. 20x legalább probáltam inditani de semmi.. mire kiderült h csont száraz volt a tankom.. hiába az üzemanyagvisszajelzö.. ujra kellett tenni az elektronikát.. de ugyanezek voltak nálam is ablaktörlö ment de az auto nem indult!
1. motorház ki 2. ablak le 3. ajtó központi zárral (távirányító) becsuk 4. vár 1-2 percet (mutatók leesnek) 5. akkusaru le 6. vár 1-2 percet 7. akkusaru vissza 8. ajtó nyit 9. kulcs be, gyújtás 10. vár 1 percet 11. indítás, órabeállítás, ha kell, ablakok, kulcsok feltanítása
Sziasztok. Kérdésem lene egy peugeot 307 1.6 hdi. Menet közben elindult magátol az ablaktörlö lapát, kigyuladt a stop viszajelző a motor nem ált le ez kb 300 métere történt a háztol hazafele jövet a kapuban motor leálitás után nem indul. Gyujtás ráadásakor elindul az ablaktörlö lapát vilog a stop és az üzemanyag lámpa is vilog világit a kézifék viszajelzö meg az esp. Önindito teker de nem indul. És nem reagál a központi zár se semire. Ja meg a lámpa is felkapcsol gyujtás ráadásnál mi lehet a baj? Elöre is köszönöm.
Problemam a kovetkezo: utasteri ventillatorom akadozott, alacsony fokozaton nem indult, nyoszorgott. Csak nagyobb fokozatokban indult el. Aztan egy reggel mar teljesen meghalt. Legnagyobb fokozaton sem mukodi(elotet ellenallas hiba miatt gondolom a legnagyobb fokozatban menne). Akinek esetleg van otlete hol kezdjem a keresgelest, esetleg mar talalkozott ezzel a hivaval es tud segiteni azt megkoszonom! 307 sw, 2002, 2 hdi, 107le. Szep napot mindenkinek! :)