Dedrából: 2,0 8V 113Le és 117Le is (bár átlagban tényleg 115), 2,0 i.e. 8V Turbo 162Le (de van állítólag sima 2.0 8V Turbo 117Le-vel - ilyet még nem láttam) , Integrale (4x4) 169Le vagy 165Le, ez is 2,0 8V. 2,0 16V 139Le.
Sedan és SW kivitelekben. SW ben nincs 2,0 8V Turbos, de van 2,0 16V szívó integrale. (4x4)
Delta2 ben. 1,6 8V 75Le, 1,6 16V 103Le, 1,8 8V 105 Le, 1,8 16V VVT 131Le. 2,0 16V 144Le. 2,0 16V T 186Le. (ilyenem van) ;) S az 1,9 TD 90Le. LS az 5 ajtós, HPE a 3 ajtós. Szóval a kettes Deltában már nincs 4x4. (de a 94 esekben van előkészítésük, ilyen az enyém is)
egy 2010 es Delta biturbóm van, de ez igazából mindegy is, mert ami elromlott - navigáció - az ettől független.
SD káryásInstant NAV (tehát gyári beépített) navi van a kocsimban. Lemerült az akksim, feltöltöttem, de azóta rossz a navigációm. Különféle hibaüzeneteket ír ki, majd lefagy.
Ez egy NAVTEQ rendszer, ma már a HERE MAPS-é a cég.
Voltam a Fiat-ban szoftver-frissítésen, de semmi. A FIAT tehetetlen, még azt sem képes megmondani - nem tudják állítólag - hogy az SD kártyám sérült vagy a maga a fejegység?
Kerestem navisokat, de nem találok olyat, aki értene a NAVTEQ-hez.Van bármi ötlete valakinek közületek, mit tegyek?
- nincs valakinek egy ilyen autója, hogy az ő kártyájával megnézzük megy-e a navi? ( ez esetben a kártya a rossz )
vagy az enyémet raknánk bele az ő autójába és ha ott megy, akkor pedig a fejegységem vagy a kártyaolvasóm halt le.
- de érdekelne ha tudtok olyan navist javasolni, akihez elmehetnék.
Hát tudod a jó árat én itt nem forint fillérként értettem...nyilván valóan más a jó ár az eladó és a vevő szempontjából:) Miért, Neked van egy hf-ed esetleg?:) És eladó esetleg?:)
Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív véleményeket...sajnos nem egyszerű a helyzet:) nyilván valóan ebből építeni egy gyorsat, nagyobb költség mint venni egyet...ez mindig csak egy álom marad..:) Egyelőre nagyon tanácstalan vagyok, nem tudom még, hogy mi lesz a végkifejlet:) Ha bármi tanácsotok van, szívesen meghallgatom:) esetleg ha tudtok egy hf-et jóáron..:P
Igazából csak a véleményeteket és a lebeszéléseteket szeretném meghallgatni, hogy végleg elfelejtsem azt a hülyeségemet, hogy felpiszkáljam a 8 szelepes 1.6-os deltámat!:) A helyzet az, hogy a nyár folyamán lépnem kell valamit autóvásárlás terén. A kérdés csupán, hogy mibe üljek át a Lancia Deltámból. Szívem szerint maradnék továbbra is Deltás..azonban az állandó javítgatást, ami elsősorban a korából adódik már kezdem megunni, és egy kicsit kényelmesebb, megbízhatóbb gépet szeretnék. A problémám csupán az, hogy nem válok meg egyszerűen a géptől, hiszen itt Szekszárdon, ahol lakom körülbelül az egyetlen Deltás vagyok..nyilván a 2-es szériáról beszélek..Ez az autó vált az ún. megkülönböztetőmmé, ezzel lógók ki a sok hondás, bmws, passatos közül. Azonban, ami szintén az autó ellen szól, az az 1.6-os 75 lóerős erőforrás, ami sajnos kevés nekem...
Segítségeteket kérném tehát, javasoljatok valamit, amire célszerű lenne váltani, és zárjátok ki azt a lehetőséget, hogy nagyobb motort, jobb futóművet/féket építsek az autóba...ami mindig is nagy vágyam volt...:) Az autó mind kívül mind pedig belül nagyon szép állapotban van, csupán a futómű igényel némi ráfordítást, ezáltal él bennem az a remény és gondolat, hogy nagyon jó alapja lenne egy igazi városi cirkálónak:)
Így működik. Dedrán -18VVT- az ablakmosó tartály tetejére van szerelve a vezérlő elektronika, a hűtőn nincsen hőkapcsoló. Az ellenállás ha rossz akkor igen, nincsen --hűtővíz 90C' -nál-- az 1 fokozat, emlékeim szerint akkor 105C'-nál kapcsol a 2. fokozat
Akkor valami elektromos para.? ;) Pl az 1,6/ 1,8 16V TS ekben (ez ügye az 1,8 ból van vissza tuningolva) nincs is hőgomba. Nem is tudom, hogy ezekben sincs-e. De ott a computeren keresztül kapcsol a venti... Ez a szál? Nem vagyok én villanyász :D