Sajnos engem is átvertek de hibás autó rám sózásánál cifrább...
Monorierdőn lakom 19 éve,ennek ellenére az AMG Rent Car Plusz Kft eladott nekem egy Ford Focus 1.8.i tipusú
HJB-037 rendszámú gépkocsit.Elvittem eredetvizsgálatra ahol az alvázszám nem egyezett.Felhívtam az ílletőt akitől vettem és elmondtam,hogy mi a gond.Én hülye vissza adtam a kocsit és írtunk egy papírt ,hogy augusztus 6.-ig vissza hozzák a 210.00 forintot.Utána még megjelentek két alkalommal 50-60.000 forinttal amit Én sajnos nem fogattam el(legalább annyi megtérült volna)most már nem érem el Őket se telefonon sem a Marketplace hirdetési oldalon majd nem mindent eltüntettek maguk után.
Az volna a kérésem javaslatom,hogy írjon nekem az akit átvertek és rendőrséghez fordult vagy még nem volt rendőrségen de menne. Pálvölgyi László vagyok baufishing@gmail.com az elérhetőségem.
Csütörtökön megyek a Monori rendőrségre (22.-én) addig gyüjteném az adatokat.
Újabb hírrel szolgálhatok, ugyanis az eredetiségvizsgálaton szóltak, hogy csak a mi kis városunkban számtalan embert vertek már át! Kíváncsi vagyok, hogy akkor Monorierdőn és környékén hány embert sikerült már bepalizni...
2019-ben, most alakult cég, nem véletlenül.
Remélem sikerül az üzeneteimmel elővigyázatosságra inteni a jövendőbeli vásárlók (legalább) némelyikét!
Rejtett motorhibás autót nem hajlandóak visszavenni! Pedig ígéretek, na azok voltak...
Mikor kiderült a hiba, hívtam az eladót.. a szám már nem élt... :)
Úgy kellett kinyomoznom egy másik számot.. ahol hivatkoztak arra, hogy a szerződésbe beleírtuk, hogy "kipróbált állapotban átvették", ezzel minden el is van intézve részükről.. 400 ezernél kezdődik a javítás költsége. A szerelő javasolta, hogy tegyek feljelentést a rendőrségen...
Hát, tanultam az esetből. Vigyázzatok nagyon Ti is!!!
Egy Debreceni kereskedés Hibás autót adott el és nem állta a a jogszabály által előírt szavatosságot!Mega Comfort Plusz Kft.
Visszamentem reklamálni!Elhajtottak, csinálok amit akarok! Jelzem ez egy 2,5 milliós jármű. A javítás előreláthatólag több százezerbe kerül. Szóval irány a Mega Comfort Plusz Kft autót vásárolni. Még inkább reklámozni senki ne vegyen tőlük semmit! Várom ki mit tenne ötleteket kérek!
Nem akarom a kereskedőt védeni, de ez igy egy egész jól sikerült dolog volt. Hagyd a fenébe a pár tizezret - olvasd vissza a topicot, hogy mik vannak és örülj neki.
Székesfehérváron a Davi Motors autókereskedőnél lefoglaltunk egyautót. 300 000 Ft foglalót adtunk neki. 2 nap múlva felhívott bennünket, hogy nincs meg az autó törzskönyve.Várjunk pár napot. Kicsit utánna néztünk az autó előéletének, amit így vissza gondolva még a foglaló letétele előtt még kellett volna tennünk. A hirdetésében valótlan dolgokat állított az autóról. Minden autóját úgy hirdeti, hogy 1 gazdás, közben ennek már 3 volt. Vissza volt tekerve az autó km órája. Kértük vissza a foglalót, amit több napi könyörgés után kaptunk vissza. De az úri ember kérte, hogy honoráljuk a fáradozásait. Nem tudjuk mit értett ez alatt. És kérte, hogy 50 000 Ft ot adjunk neki. Mi nem tettük, nem egyeztünk bele. Mivel elég messze lakunk Fehérvártól, így átutalta a pénzt. De csak 280 000 Ft ot. Szégyellje magát, látta, hogy kisbabával voltunk ott. Gyerekes családtól 20 000 ft ot levenni.... Aki tudja kerülje. Nem becsületes ember. Remélem az élet megleckézteti, mert még nagyon fiatal. De ha ilyen példát mutat majd a gyerekeinek süllyedjen el szégyenében.
A Vurdon szerintem a korrektek közé tartozik. Amikor én néztem autót, nagyon részletesen elmopndtak róla mindent, a hibákat is. Segitenek alkatrészekkel is, szervizeléssel. Régebben OT szintre is felhoztak kocsikat - nem tudom, foglalkoznak-e még ezzel.
Még annyi, hogy azóta sincs semmi bajom a kocsival, ők nem adnak ki sz*rt a kezükből! Szóval mehetsz nyugodtan a Premium Autocentrum Kfthez, nem fogsz csalódni.
Én ismerem Palásti Zolit, kevés olyan korrekt kereskedő van mint ő! Nekem a Toyota Corollám tőlük van, 2 éve vettem, ment minden pikk pakk, az autó makulátlan, szinte új állapotú volt, gyönyörűen kitakarítva, még érződött benne az új illat.Olaszból hoznak be autókat, most a km tekerés az kérdéses, elvileg garanciát vállalnak rá, én bízom benne.Nem olcsóak, viszont nagyon szép autóik vannak.Csak tőlük vennék használt kocsit legközelebb is.
Trixon autóház, a tulaj egy beképzelt idióta. Törött autókat vesznek, az adásvételire nagyobb összeget írnak és ha gond van fenyegetőznek. Edelényben van. A neten is van egy eset:
Autóra feltétlenül szükségem volt, hát sürgősen másikat kellett vennem. Akkor már az autókhoz értő (???) párom segített a döntésben. Legyen bmw, mondta, nekem tetszett az ötlet, naná:)
A pénzemért csak egy öregúrt tudtam venni Edelényben, a Trixon Autóháznál. Állítólag 140 e km-el, 6 légzsákkal. Nagyon unszimpi volt a kereskedő, igazi tenyérbemászó, tetű nepper, nagyképű hülye gyerek. Sok számomra elérhető árban lévő bömit átnéztünk a piacon, de ez nézett ki legjobban. Homályos volt a múltja, 11 éves, de a bmw, az bmw gondoltuk.
Tudtuk, lesznek majd rejtett kisebb hibák, de már beletörődtem, hisz minden használtautó zsákbamacska, (kivéve a szomszédunk első gazdás autója...) de ekkora újabb buktára nem számítottunk.
Kiderült, hogy légzsák egy szál se, 300 e km ugyanúgy, hengerfejes, a tetejét levágták, az oldalát törték. Az olajfolyásokat a megvásárlásnál is láttuk, de azt mondta párom, ennyi idős autónál előfordul, ettől még nem rossz.
A kereskedő vissza nem volt hajlandó venni.
A légzsákot szakszervíz 1.000.000-ért szerelné bele, a hengerfejért 140e-et kért a szerelő, az olajfolyás miatt 3szor vittük vissza hozzá, sose csinálta meg normálisan, csak letörölgette (és ismerős ajánlotta a szerelőt!) ezekért az a rendes gyermek 40 e-t, kért el. A többit nem is említem.
Pár jó tulajdonsága azért van az autónak: jól összeheggesztették a kasztnit, biztonságos (relatíve egy ladához képest) 6.7-l a fogyasztása, már nem eszi az olajat(mióta egy normális szerelő kezelésbe vette) és hát gyönyörű a DRÁGA.
Tanulság: a hozzáértő szemeket is meg lehet téveszteni, eleve unszimpatikus vevőtől SOHA ne vegyél használtautót, Magyarországon mind!!! pörgetett órás, minél olcsóbbat veszel, annál kevesebbet bukhatsz.
Sziasztok! Ami velünk történt friss, azaz 4 napos. Fiat puntót vettünk a lányunknak munkába járáshoz, ami 100 km megtétele után szervó megállt a körforgalom közepén, autó lefulladt. Szerelő megállapította 2 henger nem megy......Hívtuk a kereskedőt( Gáspár car kft.Bp Veress u.) Teljes elzárkózás szerinte a szerelő hülye, és ne akarjuk megvezetni. Hát ennyi most írunk a szerveknek....Óvok mindekit tőlük!
Mobil Center Park Bt Kecskemét. Közel 90.000 km-rel visszatekert órás autót vettünk ott. Sajnos ez csak a vásárlás utáni napokban derült ki. Felhívtam őket, hogy hogy lehet ez az volt a válasz: "ja hát igen a kmóra cserélve lett mert az előző meghibásodott" Mondtam, hogy tudom , hogy nem az óra tárolja a km állást, de csak ezt nem akarta elhinni eladó. Állították még, hogy teljes fékjavítás is történt. Gumicserénél kiderült( mert azokat is cserélni kellett) , hogy a két hátsó fék egyáltalán nem fog. Fényképeim vannak róla. Közel 90.000 forint volt a fékjavítás. És még vagy tíz kisebb hiba ablaktörlő rossz, ajtóhatárolók kiszakadva, kutyacsontok, kp zár távirányító rossz stbstb. Lehet, hogy mi kifogtuk de egy nagy dudvát vettünk. Közel 1 millóba lesz egy 16 éves 335.000 km-es opel. Jól nézzétek meg mit vesztek!!
Engem is átvert ez a Lázár Sándor. Vettem náluk egy autót 2018 augusztusban és ígért hozzá egy garnitúra nyári gumit. Azt mondta, később érkezik meg. Nos , azóta is hiába keresem telefonon, hiába írok e-mailt. A telefont nem veszik fel, az e-mailre pedig nem válaszolnak. Bánom, hogy nem foglaltuk bele a szerződésbe. Annyira megnyerően ígérgetett, hogy bedőltem neki.
Esetleg néhány mondatban leírná mi történt. Én is szeretnék autót venni és ennél a cégnél lenne a kiszemelt példány. Örülnék ha megosztaná mi volt a probléma, vagy hogy miből derült ki hogy motorhibás és visszatekert az autó.
Vállalásuk ellenére a hibalistán szereplő javításokat az autó átadásának napjára nem csinálták meg. Nagy arccal még nekik állt feljebb.Szinte zokon vették a reklamációt. Komolytalan link kereskedés annak ellenére,hogy Skoda márka kereskedés is. Jellemző, hogy az összes negatív vèleményeket letörölték.