Keresés

Részletes keresés

Parachute. Creative Commons License 2017.09.14 0 0 1179

Szép napot mindenkinek!

 

A Mailbox.hu működik, de egyenlőre nem lehet rá új regisztrálást kérni.

retropapa Creative Commons License 2017.07.04 0 0 1178

Volt nekem is egy fiokom amibe ugyan ritkán léptem be de szükségem lett volna rá.

Most leltem rá erre a topikra és döbbenten olvasom hogy a mailbox mint levelezőrendszer már nincs is?

Volt nekik valamilyen adatvesztésük?

Nem olvastam végig a HSZ-eket de párból ez tünt ki.

Tud valaki valamit hogy van-e még remény az ujraindulásra?

dorothea1979 Creative Commons License 2017.06.24 0 0 1177

http://blog.mailbox.hu/adatvedelem/

8-as pont, utolsó bekezdés... nem lehet felelősségre vonni az Üzemeltetőt, ha esetleg megszünteti vagy felfüggeszti a szolgáltatást.

Sajnos így jártunk.

 

Az ügyvezető árulja/árulta a házát, illetve a hangszereit is (MBX Kft. bejegyzett telefonszám guglizva). Szóval xar van a palacsintában.

Alfika Creative Commons License 2017.06.21 0 0 1176

Már a pop3-as lekérés sem működik... :(

dorothea1979 Creative Commons License 2017.06.13 0 0 1175

Nekem két címem is volt a mailbox-nál. Az egyiken megváltoztattam a jelszót, mert valószínűleg lenyúlták, nem volt biztonságos már. Jól megjegyezhetőre módosítottam. Nu, azóta nem tudok belépni. Persze, én vagyok a tulok, minek nyúltam hozzá. A memóriám jó, de amire úgy gondolom, módosítottam, nem műxik. Írtam a mailbox-nak, de persze visszajelzés nem jött (régen segítettek).

FB oldalukon minden bejegyzést töröltek, a cég, aki állítólag üzemelteti (MBX Kft. Dunakeszi), még megy, de van rajta APEH végrehajtás.

A másik címem kifogástalanul működik, csak az a gond vele, hogy azt sehol sem használom...

Van vkinek ötlete arra vonatkozóan, hogy a módosításnál beírt jelszavamat, hol, hogyan tudom előcsalogatni a gépemből? Már nem reménykedem, de azért köszönöm :)

ivan13xx Creative Commons License 2017.05.25 0 0 1174

Sziasztok!

 

Amit hiányolok, egy színvallás, és a support újraélesztése.

 

pl.: Kedves felhasználók, az elveszett levelek helyreállítása nem sikerült. Elnézést, mi mindent megpróbáltunk!

- Ha probléma van a jelenlegi levelezési funcióval, regisztrálni szeretne vagy fiókot törölni: itt teheti meg zzz@mailbox.hu

 

... és minden megoldódna.

 

De ehelyett semmilyen elérhetőség nincs sehol,

a legutóbbi (törlés előtti) facebook információk szerint fekete öves specialsták dolgoznak a hiba kijavításán, stb. stb.

 

Ez nagyon nem korrekt!

 

Ez a véleményem.

ígyisúgyis Creative Commons License 2017.05.17 0 0 1173

aki kicsit közelebbi ismeretségbe került ezekkel az első perctől kezdve világos volt hogy a levelek soha nem lesznek meg, de ettől én még furcsállom hogy a sokezer felhasználó ebbe ilyen könnyen belenyugodott, sztem ivan13xx is erre gondol. Az óvodás pökhendi kommunikáció miatt a minimum amit megérdemelnek hogy befellegezzen nekik, de nem létezik hogy nincs valami ellenlépés. jogilag nem tudom mi a háttere vszeg megúsznák mindenképp, de kijár nekik hogy vki elővegye őket.

Előzmény: asdf_ (1170)
Atis_H Creative Commons License 2017.04.25 0 0 1172

Újraregisztráltam volna a mailboxon -na nem azért, mert annyira odavagyok érte- csak épp egy másik helyen ez a címem volt megadva helyreállítási címnek (igaz a "fejlesztés" óta nem léptem be), viszont nem találtam regisztrációs linket/gombot/oldalt, stb... Most mondhatnám, h hál' Istennek, mert nehogy épeszű ember regisztráljon oda. De nekem pont kellett volna...
A régi levelek meg kuka. Mivel volt más névvel fiókom, nekem is a 'gondos' kezek eltüntették kb. fél év termését, mentését. Persze vetítettek 1000L, mikor anno mindenféle mondvacsinált okokra hivatkoztak magyarázatként. Hát ennyit a szolgáltatásaikról. Remélem szép lassan az enyészeté lesznek, mint sokunk mailbox-os levelei.

Ja, és a lényeg, ezen besírtam! Miközben kerestem a regisztrációs oldalt belefutottam egy fejlécbe: "Támogasd a Mailbox ingyenes szolgáltatását!" :-D :-D :-D

asdf_ Creative Commons License 2017.04.22 0 0 1171

*leveleknek

Előzmény: asdf_ (1170)
asdf_ Creative Commons License 2017.04.22 0 0 1170

Szerinted ha az eltelt majdnem fél év alatt nem lett belőle semmi, akkor ugyan mitől lenne bármi változás? Azoknak a levelek ekkor reszeltek...

Előzmény: ivan13xx (1169)
ivan13xx Creative Commons License 2017.04.22 0 0 1169

Sziasztok!

 

Akkor most hol lehet zaklatni a Mailbox.hu-s fiúkat?

Se levél, se blog, se a hibabejelentő, se FaceBook elérés nincs.

 

Jó lenne ha éreznék a törődést, hogy vannak még felhasználóik, akik arra várnak hogy egyszer végre letölthessék a hiányzó leveleiket....

 

Köszi!

indanick2016 Creative Commons License 2017.04.13 0 0 1168

Nem jártam erre nov. óta. Többet segítettél volna, ha a minősítésem helyett elárulod az igazi, nyerő paramétereket egy kutyaütő laikusnak. A blogban (http://blog.mailbox.hu/es-a-hajo-megy/) amúgy igen hiányosan leírtakkal ugyanis nem működött a WLM. A zűrök előtti beállításokkal viszont tökéletesen, azaz jó adatokkal hajlamos működni. Nos, azóta most próbáltam először újra a lev. programos beállítást, mert kezelhetetlen a szemét mailboxos belső felület (összevissza reagálgat még a meglévő kevés opciónál is, töröl pl., amikor nem is akar az ember törölni, esetemben kiirtotta az összes maradék levelet), és láss csodát, próbálkozás közben valahogy magától átállítódott a blogban megadott és nem működő POP3-as 110-es port 995-re, és kiderült, hogy az az igazi. Mármint a fogadáshoz. Igaz, visszajelzett a WLM, hogy ellenőrizhetetlen a dolog biztonsága, de ha akarom, használhatom. Kénytelen voltam akarni. A küldés továbbra sem megy a blogos paraméterekkel, de az nekem érdektelen, nem kínlódom vele. Persze ha te ismered az érvényes adatokat, megoszthatnád a tudatlanokkal.

Előzmény: dr poljakov (1165)
Zoltán Hegedüs Creative Commons License 2017.03.27 0 0 1167

Akkor most mi van a jól felkészült fiúkkal? Miután természetesen nem sikerült semmit helyreállítaniuk a felhasználók elvesztett leveleiből, úgy gondolták, az a legegyenesebb, legtisztességesebb megoldás, ha törlik a facebook fiókjukat, hogy ne kelljen a kényes, számonkérő kérdésekre válaszolniuk. Igen ilyenek a jól felkészült, szakmailag a topon levő, egyenes emberek. Fúj, szánalmas csürhe....

 

Törölt sick Creative Commons License 2016.12.28 0 0 1166

"UPDATE 

Igazán jól estek az engem ekéző kommentek, de nem vagyok előrébb.

Arra kérek minden hozzám hasonló amatőrt, aki azt hitte egy percig is, hogy bármely szolgáltató postafiókjában csak úgy, bármikor megnézheti korábbi levelezését: tanuljon a példàmból, és minden lényeges levelét mentse el a gépére, és még egy külső adattárolóra is.

Tanuljon, és azonnal szüntesse meg fiókját a Mailboxnál - ha pedig új felhesználó: eszébe ne jusson nyitni egyet a Mailboxnál. Egy végtelenül felkészületlen, amatőr brigád barkácsolva szerencsétlenkedik a háttérben, akik legalább pökhendiek és kioktatók. Minden mailboxos minden 2016. november 1. előtti levelét sikerült elveszteniük, de legalább nyújtották a percet, mint Udvaros Dorottya. És még mindig mellébeszélnek, ld. a legújabb hozzászólásokat: https://m.facebook.com/story.php story_fbid=1174397409313403&substory_index=0&id=106994042720417

E"

 

http://homar.blog.hu/2016/11/18/fujhatjak_a_mailboxosok_az_archiv_levelezesuket

dr poljakov Creative Commons License 2016.11.18 0 0 1165

Eléggé kevés helyen kereshetted az infókat akár az átirányításhoz, akár a levelek letöltéséhez. Ezek mindig is működtek, most is működnek. Nekem is van átirányításom, pop3 és IMAP fiókom is, nincs vele gondom. A hozzáférést a blogban elolvastam. A blog linkje meg kint van a belépési oldalon. A régi leveleim nekem sincsenek meg a weben, de Outlookban megvan mind.

Előzmény: indanick2016 (1163)
Törölt sick Creative Commons License 2016.11.18 0 0 1164

Jó hír a fácséról. Én bízom bennük, jól felkészült profik, szívüket-lelküket beleteszik ebbe a prodzsektbe. Bármi gond volt, azonnal tájékoztattak mindenről, a hibákat órák alatt kijavították.

 

 

Jaaa......nem.

 

 

 

"Mailbox.hunovember 16., 1:07 ˇ 

Az adatmentési eljárás első fele lezárult. Ebben az adatokat tároló merevlemezek állapotának felmérését és a lehetséges visszaállítási stratégiát tárták fel a szakemberek. Rendkívül óvatos, és emiatt rendkívül hosszú ideig tartó beavatkozásokat lehetett csak elvégezni, hiszen egy ismeretlen állapotú lemezről a lehető legkisebb fizikai mozgást igénylő eljárással kellett megállapítani, hogy az adott egység hibátlan, vagy hibás, és ha hibás, akkor mennyire hibás. Nagyon fontos volt vigyázni ara, hogy maga az állapotfelmérés további státusz romlást ne okozzon.

Tehát az állapotfelmérés végre teljes. Pontosan látszik, hogy hol vannak hibátlan, és hol vannak hibás területek. Most többféle, ismét csak nagyon aprólékos fizikai mentés, konverzió és végül egy logikai újraépítési fázis következik. Mindezt a fizikailag lementett, lemásolt adatokkal szimulációs eljárásokon keresztül végzik, hogy az újraépítési eljárásban az eredeti adathordozó továbbra se legyen terhelve. Ez a munka újabb két fázisban zajlik. Az első fázis időtartama a mai információk szerint körülbelül két hétig fog tartani, a befejező fázis azonban nagyságrendben már csak fele ennyi idő lehet.

Nincs, mert jelen pillanatban még nem lehet becslés arra, hogy az adatok mekkora hányada lesz visszaállítható, mert a hibák mértéke, mélysége most fog feltárulni teljesen. A bruttó tárkapacitás teljes mentése elvben nem szükséges ahhoz, hogy minden adatot újra birtokoljunk, hiszen a fizikai tárolónak mindössze 50%-os területét használtuk. Ez ad ugyan némi optimizmusra okot, de a szakemberek hűvös óvatossággal kezelik a lelkesedésünket. Ahogy mondani szokás, érjünk oda a folyóhoz és majd látjuk, van-e rajta híd. Addig nem szabad ezen a kérdésen tovább rágódni, mert csak feltételezésekig tudunk jutni.

Dolgozunk tovább.

indanick2016 Creative Commons License 2016.11.08 0 0 1163

Köszönöm, de jó, hogy leírtad! Ugyanezt tapasztaltam, hogy nem lehetett belépni, most már igen, de ki van ürítve a fiók. Valami elérhetőséget kerestem hozzájuk, így találtam helyettük rád. Legalább megvan az ok. Szóval reménytelen. Gyalázat az egész, amióta átalakultak. Amúgy is használhatatlan a fiók, primitív, semmit sem lehet beállítani, átirányítani, letölthetetlenek a levelek közvetlenül belőle, azt pedig nem sikerült kiderítenem, hogyan lehetne levelezőprogramhoz kapcsolni. Semmi információt nem közöltek. Az a gond, hogy több helyen a mailboxos címemmel regisztráltam jó régen, és nem volt kedvem újraregisztrálni mindenhol. Nyilván sok tízezren lettünk így áldozatok. Még egyszer köszönet.

Előzmény: hgzoli (1162)
hgzoli Creative Commons License 2016.11.06 0 0 1162

Nyavalyát  "Elore be nem jelentett tervezett karbantartas". Leginkább feladta a harcot az eszközpark. Állítólag (saját állításuk szerint) valamilyen hibás sorozatú adattárolókból (HDD ?) vásároltak be, és elkezdték egyszerre sorban megadni magukat, és várható volt, hogy a még működők is meghalnak. Ezért jónéhány napi döcögés után minden előzetes figyelmeztetés nélkül lekapcsolták a rendszert. Napokig csak maszatoltak, (kommunikációból elégtelen), most már be lehet jelentkezni, de üresek a email fiókok, a régi emaileket saját bevallásuk szerint nem sikerült visszatölteni, mert úgy tűnik, nem tudták kibányászni a sérült vasakból. Most "dolgoznak rajta", talán sikerül kibányászni és visszatölteni, talán nem. Kb. itt tartunk, ha valaki kíváncsi a részletekre a mailbox Facebook oldalán borzonghat.....

 

Előzmény: asdf_ (1160)
hgzoli Creative Commons License 2016.11.06 0 0 1161

JA. Be lehet lépni. A felhasználók adatait meg lehet, hogy elvesztették. Csak az újonnan érkezett emailek vannak, a többinek (lehet, hogy véglegesen) annyi. Botrány, amit csinálnak.

 

Előzmény: asdf_ (1160)
asdf_ Creative Commons License 2016.11.04 0 0 1160

Elore be nem jelentett tervezett karbantartast tartanak (ami cseppet onellentmondo). De FB-n azt irjak holnapra mar lesz valami.

Miluxxxxxxxxxxxx Creative Commons License 2016.11.04 0 0 1159

Helló! Valakinek nincs ötlete me lehet a gond a mailboxal? Rendbe jön még? Mikor?

 

szpeet1 Creative Commons License 2016.11.04 0 0 1158

Nem csak a topic, hanem a Mailbox is meghalt!

dr poljakov Creative Commons License 2015.06.19 0 0 1157

Nem saját döntés volt az átállás. A Google kirúgta a nagy magyarországi partnereit, Postafiók.hu, Mailbox.hu. A Postafiók.hu email címekhez már nem működik az archív belépés sem.

zulumester Creative Commons License 2015.06.18 0 0 1156

Ezzel az átállással nagyon melléfogtak. Sajna nem lett így a legjobb a szolgáltatás :( 

gunji jackdaw Creative Commons License 2015.05.30 0 0 1155

Egy eléggé elbaltázott átállás. Hétfő óta nem lehet hozzáférni az új levelekhez, ami eléggé kínos lehet, ha hivatalos forrásból várnék levelet. :/

papcsandra Creative Commons License 2015.05.28 0 0 1154

Átalakítás van most náluk. Ha léptél be mostanában, akkor jelezték is.

More info: http://blog.mailbox.hu/

Kozrt Creative Commons License 2015.05.27 0 0 1153

konkretan osszeomlot nem mukodik semmi

dr poljakov Creative Commons License 2008.07.24 0 0 1152
ugyfelszolgalat kukac mailbox pont hu ;)
Előzmény: aminogold (1150)
Kilroy Creative Commons License 2008.07.17 0 0 1151
Szerintem addig azért ne aggódj, amíg be nem tudsz lépni. Nekem most sikerült belépnem az egyik mailboxos fiókomba, tehát valószínűleg csak a te fiókoddal van valami, de ettől még mindig nem biztos, hogy elvesztek a leveleid. Vagy esetleg te is csak elszúrtad a jelszavadat, ahogy egypárszor én is megtettem, mire eszembe jutott a jó jelszó :-)
Előzmény: aminogold (1150)
aminogold Creative Commons License 2008.06.10 0 0 1150

valaki segítsen!

 

Nem tudok belépni a mailboxos postafiókomba!!!!

 

Azt írja ki, hogy ki van kapcsolva ez a postafiók...

 

Mit tudok csinálni? Elveszett minden, ami benne volt?????

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!