'Szerepel a kiszemeltek között az idényt még az NB II-es Vasas vezetőedzőjeként kezdő Gera Zoltán, a februárig Mezőkövesden dolgozott Kuttor Attila és az előző idány hajrájában az NB II-ből kiesett Pécsi MFC-nél dolgozott Mátyus János is.'
akkor talan egyszerubb lenne visszalepni mar most... meg Feczko hianyzik ebbol a nevsorbol... inkabb sporoljuk penzt es essunk ki edzo nelkul mint ezek kozul barki is....
Szabohoz nagyjabol akkor szabadna nyulni, ha majd az NB2-ben botladozunk vele. Az eddigit tenyleg a semmibol rakta ossze, azt hogy most a vedelem ennyire sebezheto inkabb latszik egyeni hianyossagoknak es nem csapatjatek problemanak.
Az MTK elleni volt a legjobb szerkezet elol, en ezt tartanam is. Hatul viszont foglamam sincs mi lenne jo, mert nezni is fajdalmas, ahogy mindig belehibazik valaki...
Ezt most egyaltalan nem lattam olyan rossznak, bar nyilvan az eredmeny borzalmas lett. Erezni lehetett az akaratot, az elkepzelest is, de szerencsenk sincs most.
Valahogy ez az alacsonyabb szerkezet elol nem olyan hatekony. Sajnos Palesz sincs formaban, de megis inkabb ot eroltetnem, mert lehet, hogy tobb helyezete lenne Lukacsnak es Katonanak is ha lekoti a vedoket kozepen.
Lehet nyafogni meg k. gyengezni, de most inkabb szurkolni kell, a jatekosoknak pedig harcolni vegig.
Igen, most valami zavar van az erőben. Sajnos nem láttam a meccset, mert vendégek voltak nálunk, de a jövő héten javítani muszáj. Különben rendkívül nehéz őszi szezonvégnek nézünk elébe. Nem a legjobbkor fogadjuk a Szparit, kiváló hangulatban érkezhetnek. Azért csak hajrá, KTE!
Hetvegen vegre kezdodnek megint a komoly dolgok. Az MK meccsen legalabb lattunk nehany jatekost akit eddig nem.
Rjaskonal erezheto, hogy van nehany tulajdonsaga amik jobbak Alexnel, aki viszont fizikailag erosebb. Azert van fantazia a csereben, meglatjuk mukodik-e.
Bocskay kellemes meglepetes volt es Kotula is okes volt. Montiel eleg aluledzettnek latszott. Nalam egyelore Lukacs-Palinkas-Katona lenne a tamadosor.
Forgatják még Novothny nevét az oldalak, hogy jön csatárnak mondjuk azt nem vágom hogy határidő után miképp tudjuk leigazolni Lengyelországból. Illetve nyilvánosságra került, hogy a titokzatos Kecskeméten edző spanyol Montiel 3 Serie A s meccse van a Fiorentinában 100 ezer EUR értékkel a Mallorca B ben játszott legutóbb.
Ez így nagyon szar lesz. Helmichnek annyi esze sincs, hogy más hibájából tanuljon. Alap, hogy először rendesen beverekeded magad a papíron gyengébb csapatba, és ott válasz alap kezdővé, mielőtt erősebb egyesülethez igazolsz. Úgy látszik, ezt sok mindenkinek el kellene magyarázni még.
Semmit. Alapból nem közlékenyek a keretet illetően, városi szóbeszédekből lehet elcsenni ezt-azt. Voltak olyan hírek, hogy Zsótér eladólistán volt,aztán most játszott és a jobbak közé tartozott, de mégis lecserélték. Helmich? Semmit nem hallottam, meglepett, hogy nem tagja a keretnek.
most jobbnak ereznem a 70 perc Helmich 20 perc Zsoter aranyt es akkor tolja mindketto ami a csovon kifer... Valahogy szerkezetileg is erzek nemi problemat, remeljuk a szunetben javulnak majd a dolgok.
A mérkőzésről magáról annyit, hogy a 2. félidőt nem láttam, mert a fiammal "kellett" játszanom. :)
Az elsőben voltak lehetőségeink, és én az egyenlítő gólért egyébként nagyon nem hibáztatnám a védelmet, az egy gyönyörű felpassz-befejezés kombó volt. Nyilván le lehetett volna fülelni, és azért ez a támadás megmutatta, milyen célokért fog idén harcolni az Újpest.
A szünet után jön a kiesési rangadó, szerintem az a mi szintünk. De ahogy a Zetét nézem, könnyű az se lesz. Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a 10. helyért csatázunk, persze még be kell építeni a régi-új igazolást, és aztán hátha érkezik védő Szűcs helyére, amit itt helyesen hiányoltak.
Apropó Szűcs, nem csodálkoznék, ha 2 hónap múlva már válogatott kerettag lenne ő is.
Igen,ez most kezd sok lenni. A loki ellen is volt ket helyzete, amikor legalabb az egyiket be kellett volna fejelnie es most is fontos lett volna. Engem nem is erdekel, ha mezonyben nem sikerulnek a passzai, de ezeket a helyzeteket nem szabad kihagynia...
Mindenesetre latszik, hogy meg azt a keves minoseget is leepitettek a jatekoseladasokkal, de ezt tokosebb jatekkal meg lehetne azert potolni..
Lehet, hogy Helmich eladja a labdakat, de legalabb nem totyogva jatszik.
Nem védett rosszul. Több góltól megóvta a kaput. Horvát Krisztofer sajnos nem hozzánk állt be, Brodic, Ljujic hülyét csinált a védőinkből. Jobban is küzdhettünk volna, olyan lagymatag volt a csapat. Kirchner Krisztiánt akit beharangoztak minél előbb le kell igazolni, mert ez a Pálinkás, Májer, Lukács hármas kezd vicc kategória lenni !!! Pálinkás 4 méterről tiszta helyzetben kifejeli a stadionból a labdát. Enervált hónapok óta, edzőmeccseken is 0. Ellentámadásból kapjuk a gólt. Gratulálni kell az Újpestnek jók voltak.
Teljesen csak spekulalunk. :) Illetve valahol elhangzott (FB vagy NSO komment), hogy el akarjuk adni Bencet es ebbol kovetkeztettem arra, hogy ez altalaban akkor tortenik, ha valaki utolso eveben van a szerzodesenek es nem akar hosszabbitani. Jon olyankor a szokasos jegeles, hatha inkabb jatszana megis es nem csak kiulne azt az 1 evet.
De tenyleg csak feltetelezes.
Nem volt tenyleg eddig gond Kersakkal, es remelem csak (megint) tulaggodom...
Most nagyon irjak, hogy Rjasko visszajohet, ami mondjuk logikus lenne. O nem volt rossz es ugye ingyen lenne.
Azert kicsit kivancsi lennek, hol van a Szucsert kapott penz... Miert nem lattuk ezt visszaforgatni egy igazolas formajaban...