Jól van bazdmeg. Ez még otthon is ivott, mint a kefekötő. Én beájultam. Úgy emlékszem, hogy volt egy olyan pillanat, amikor mindenki aludt kint a tavon. Ki így, ki úgy. A Zotyó talán a sörpad keretet átölelve? :)
Akkor fasza buli volt. A felére nem emlékszem bazzeg. :)
A Bundi is emlegetett valami bulit majd a közeljövőben, azt hiszem hogy Császárra. Remélem nem felejtette el. Zotyó is bebaszott, mint az albán szamár. :)
Te hát bammeg! AZ Üka meg próbálta kitakarítani! Háááháááááááááá!
Nálunk is minden ok, bár a térdem megint úgy kifordult, hogy ilyen szar állapotban közvetlenül a sérülés után volt, ma megyek megint a sebészetre vele, mert 2x akkor amint az egészséges!
Reggel még összepakoltam, Fecó kijött a cuccaiért, meg dobtam párat, de hal az nem volt..
Szerintem nagyon jól sikerült a buli, a kaja is, meg a szivar is szupppper volt..Sajna a maradékot (kb felét) ki kellett dobjam, mert kinnthagytuk a trepnin, és reggel a szemetes zacsik szét voltak kapva, valami állat játhatott ott, ki tudja belenyalizott-e!
Nekem elég, hogy ott volt a Bundi. Sok mindenre nem emlékszem, asszem be is aludtam egy kicsit. Aztán a Zolinál még ment valami, de valaki telef**ta a lap-top táskámat, az annyira nem volt kellemes.
Egyébként minden rendben volt, köszi a meghívást, a piás blokkot a Zoli elégette, így nem tudom, hogy mennyit költöttem. A kaja milyen lett? :)
Aha. Stégre a Pubit nem akartad? Már én is régen találkoztam vele, bár nem hiányzik, de jó lenne látni a kibaszott pofáját. Zolival majd megbeszélem, hogy tudok-e ott aludni szükség esetén, bár annak jó vége nem lesz, mert akkor folytatnánk a piálást...
Stéges bulira apellálok, ha az bejön, akkor ott lehet aludni, meg lehet hogy a Fecó stégén is, akkor nem kell kocsikázni, ezt megoldjuk!
Ha szar idő lesz (ennek jelenleg elég nagy a realitása), akkor kocsmatúra lesz, ami gondolom tudod mit takar. Ez esetben az alvásodat a Zolinál látom megoldottnak, de ezt azért egyeztesd vele..
Ü, F, Z, te meg én vagyunk a jelenlegi résztvevők, ehez ha kocsmatúra lesz csatlakoztatnám még a Pubit, régen ígérem már neki!
A koncert remek volt, jó hangulatban. Egy pizza + üdítő is ment utána, egy számomra eddig ismeretlen helyen. Kellemes vendéglátóipari egységnek tűnik...
Köszi a meghívást, majd jelezz, hogy pontosan mikor, hol, stb. Amennyiben tudok, akkor ott leszek, lehetőség szerint nem tervezek arra a napra semmit.
Előre szeretném jelezni, hogy a névnapom alkalmából márc 20-ra bulit szervezek. Mielőtt valakinek vicceskedni támadna kedve, nem, nem Mór a nevem, de még csak nem is Klaudia!
Mindenkinek fog menni a teló, én nem kivételezek senkivel.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért ország-világ előtt kell ezt itt, fél nap alatt kitárgyalni, mikor léteznek erre csevegő programok is, ha már ott ülsz a kiba*ott gép előtt!
Szombaton lesz a program, csak mi már pénteken megyünk. Leszünk a Tesóméknál, meg valszeg a Zolinál is. Szombaton már jövünk majd haza a program után. A Művházban lesz valami koncert féle...
Kár hogy nem megy a webmessengered, mert így itt írogathatunk! Na mind1!
Akkor vázolom a gyors lényeget!
Váltottam a sráccal pár levelet tegnap, a végére az jött ki, hogy nem tud kizárólag jegyet szerezni a szóban forgó meccsre! A meglátásom az, hogy nem is akar, mert akkor az általa biztosított szállás adta dellától elesne szvsz. Ezek tudatában három lehetőséget látok:
1-Kimegyünk jegy nélkül, és ott próbálunk ilyen-olyan úton szerválni+szállás és az út megszokott módon
2-Megpróbálunk más úton-módon jegyhez jutni a neten, valamilyen még nem felderített forrásból+szállás és az út megszokott módon
3-Elfogadjuk a srác ajánlatát, ami 45ezer, névre írt jegyekkel, (állítólag) nívós, vendégszerető szállással, reggelivel.
Ezt a három megoldást látom. Mindegyik nek van előnye, hátránya.
Abban pedig igazad van, hogy a múltkorit hoztuk ki ennyiből, összvissz, de azt ne felejtsd el, hogy az egy 2/3-ad házas meccs volt, ez pedig egy full házas Derby lesz, amelyre nem lesz egyszerű névre írt jegyet szerezni!