Sajnos véget ért a három arany esztendő... Nehéz lesz újra megszokni, hogy az FTC minden kibaszott edzéséről címlapon számolnak be, tenyérbemászó stílusban. Érdekes, a nagy ellenség, nem nyilatkozó rövidnadrágos edző is újabban szent pózban somolyoghat a címlapon. Persze mit érdekelne ez engem, ha a munkahelyemen nem nyomnák nap mint nap a kezembe ezt a szennyet.
A sportszakma szavazatai alapján Simon József, a Nemzeti Sport újságírója kapta a 2008/2009-es szezon kézilabda szakírói címet.
No hát, a "mi volt a taktika lényege?, mit mondott a mester a szünetben? és a mit vár a visszavágótól?" féle kérdések úgy látszik, elegendőnek bizonyúltak a díjhoz.
Ilyen semmit tudó újságírókat, akiknek nincs jobb témája, mint hogy mindig a Fehérvári focival foglalkozik. Remélem elsüllyed végleg. Rohadjon meg az összes szerkesztő!
Bizonyára egyre gondolunk... A neten megnyitott képet, vagyis a középpályás-sorunk névsorát látván azonnal bezártam a weboldalukat. Halvány emlékeim szerint valamikor aznap délután tévedtem oda, tehát a drágalátos ügyeletesek legalább ott menthették volna kollégájuk művét, a lehetőségek szerint csökkentve a gyalázat mértékét. Ha viszont ezek a háttérben megbújt emberek nem is jutnak el mentálisan idáig, vajon a főszerkesztő/feljebbvaló ilyenkor nem gondol erre? Hogy AZONNAL vegyék le onnan?
Az itteni bejegyzést látva eltűnődtem. Létezik, hogy a nyomtatottban is ugyanaz volt? Mert az nálam kimeríti a kegyeletsértés fogalmát. Halkan kérdem: másnapi helyesbítés akadt?... A szándék megléte vagy hiánya egy írott médiumnál nálam nem szempont.
Egy dolog, hogy a neten olvasható lapszámot hihetetlenül elhanyagolták (interjúknál folyamatosan tapasztalható össze-vissza kiemelés, "majd találjuk ki, hogy ki szólal meg"-alapon, kihagyott sorok), ezzel már kiverték a biztosítékot!!!!!
milyen szókimondóak voltak a szó szoros értelmében is...emlékszem,amikor arról írtak,hogy Véber beszólt Bedének,mert állítása szerint azt hitte,hogy a Videoton orvosa,idézet kezdődik:"B***d szájba a k*** anyádat,hosszúpuska,életedben nem futballoztál":)))
nem tudom pontosan,mikor voltál gimis,de régebben még én is viszonylag rendszeresen olvastam(nem én vettem,a nagybátyám járatta '95-'96 körül még) hát,jobb nem lett...:)
Az NS-nek sikerült elbasznia a tabellát a mai újságban.
Grat hozzá.
És vajon mi kell ahhoz, hogy, ha nem is főcímplapon, de a címlapon egy kis helyet kapjon egy mol liga meccs? Pl Szerintem az Újpest már rászolgált erre.
Egy SC verés vagy egy FTC elleni derbi okot adhatna erre.
Bezzeg ha a Volánnál fingik valaki az rögtön ott virit a főoldalon. Kibaszottul idegesítő.
A mai címlaphoz gratulálok az NS-nak. A FIA Hamilton pontlevonásával kapcsolatos döntés 23x28 cm-es, Illovszky Rudolf halála 3x28 cm-es felületen. A fontossági sorrend... Menjenek a JQA-ba!