Elolvastam korábbi szösszenteidet, és meggyőzött, hogy koránsem vagyunk egy szellemi színvonalon, és nem tartom szükségesnek ilyen mélységig leereszkedni hozzád. :-))) És nem fogom moderáltatni sem, hadd szörnyülködjön más is.:-)
Ps. A sz.balkáni minősítést éppen ezen a fórumon olvastam néhányszáz hozzászólással korábban, és nem a Matáv magasztalása közben.
Szóval akkor ha valaki azt írja, hogy Balkántáv, akkor az jó, de hogyha kicsit megtekerjük a hasonlatot akkor már húdegeci vagyok. Érdekes mentalitás ;-)
Tényleg nem nagyon fogja megérezni, de nehogy azt hidd, hogy fütyül majd rá. Lesznek (gondolom) más akciók, kedvezmények, hiszen az ezekkel foglalkozó egységnek is eredményt kell produkálnia.
Az igazi "fejőstehén" az üzleti kommunikáció, és az adatovábbítás, ez egyébként érdekes módon világ életében lieralizált piac volt és még a versenypiacon is igen komoly Matáv fölény van.
Nem Te vagy az egyetlen. Nagyon sokan visszamondják a matáv-előfizetést, és otthagyják a westelt is, mert minek hizlalják ugyanazt a céget a mobil-üzletágon. Én csak attól félek, hogy az így elvesztett előfizetők mennyiségén csak röhög a matáv és fütyül rá. Mert a legtöbben továbbra is tejelnek neki.
"Tehát ha lehet, ne várjuk már el egy profitorientált gazdasági társulástól, hohy szponzorálja szórakozásukat! :-))"
Ki beszélt szponzorálásról?
Fektessen be és ne az elavult technológiát sózza rám monolpól helyzetből. De azt hiszem találtam már megoldást. tegnap figyelmembe ajánlották a rádiós internetezést a CovSoftnál. Nagyjábókl ADSL sebesség, ADSL árak. És nem MATÁV.
Lehet, hogy rajtam kívül senki nem mondja le a telefonvonalát, de rajtam már rosszul fog járni a MATÁV. Aki ugye nyereségorientált gazdasági társulás. Jobban megérheti neki majd, hogy ezentúl egyetlen fillért nem fog tőlem kapni. Havi fix tizenakárhányezer forinttól esik el.
Drága Hölgyem! Köszönöm szépen, megvolt, így holnap délután talán újult erővel kezdhetünk neki egymás - nem megyőzésének, hanem inkább ésszerű érvek felsorakoztatásának, információhiányaink betöltése érdekében! ;-)))
tudad, hogy az új trend az internetes szórakozás.
Szvsz le kellene vetkőzni ezt az internet azért jó, mert magasztos célkora lehet használni. Az internet csak egy eszköz, amit lehet így is, úgy is használni.
Speciel nekem anak idején a vidámparkok voltak a szórakozásra. Éredekes, bennem fel sem merült, hogy a vidámparkot anyázzam, hogy nem ad nekem 10 forinttal olcsóbb belépőt, pedig akárhogyis nézem, a mi vidámparkunkban (+állatkert is volt) tanultam meg, hogy a csimpánz az miben különbözik a gibbontól. :-)))))))
Tehát ha lehet, ne várjuk már el egy profitorientált gazdasági társulástól, hohy szponzorálja szórakozásukat! :-))
Ok! Bocs! :-))) Tényleg akkor ment a levelező, ha mondjuk feküdtem 11-kor, és felkeltem hajnal 4-kor. :-)
Amúgy meg általában a letöltések foglalták a vonalat. :-))
Ismét egy kegyetlenségesen okos júzer, aki mindehez ért! :-))
Na ide figyelj KisVízipisztoly! Mivel gyatra szösszenetedben semmi értelmes el nem hangzott a fikázáson kívül, azért engedtessék meg nekem, hogy így reagáljak.
Én a mocskos befektető, dögöljek meg, hogy a saját tőkémet mertem invesztálni ebbe a szutyok balkáni gyarmatba, hogy egyáltalán a nagyanyád mucsályröcsögén kapjon telefont, és azért is pusztuljak, mert mindezt nem igyé' tettem, hanem azért, mert várom a befektetett tőkém megtérülését!
Szóval én egy bunkó [i]részvényes[/i] vagyok, aki elvárja, hogy az általam szponzorált cég nyereséges legyen.
De tudod mit? Én gondolok egyet, és a te taplóságod miatt kiveszem az összes befektetett tőkémet, és átviszem Timbuktuba, a fejed fölül meg eladják a derótot, merthogy muszáj valamiből törleszteni a hitelállományt, te meg versenyezzél a telefonodért, hogy egyáltalán kaphass vonalat!
Bocs tesó! Egyszerűen tudatlan vagy és korlátolt, hát én is így reagálok rád, ha ennyit nem fogsz fel a piacgazdaságból!
Ja! És menjél a Vivendihez, és használd az általa nyújtott kedvezményeket!
Ps. És ha ennyire hozzáértő vagy, akkor még szeretném, ha felvázolnád nekem, hogy hogyan is alakult volna M.O távközlési helyzete a koncessziós szerződések nélkül!
Na látom a fatáv meg a szolgáltatók már nem bírják kivárni a hétfő 00 órát.
Ma délután 3-tól 14-szer szakadt meg a vonalam.
Volt itt hivatkozás a távoli számítógép nem válaszol-tól a vonal átvitei sebessége túl instabil-ig minden.
Valóban pazarló voltál: mert volt egy MINDENKINET csomag 4000-ért, amikor akkor léptél fel és le amikor csak akartál. Ha te minden nap csak a 150 Ft-ért léptél fel akkor 4500+ÁFÁ-t fizettél...
És éppen ezért sántít a magyarázatod, mivel szvsz csak a dumálsz itt. Engem pl. nem érdekel hogy alakul a MAtáv részvényei és profitja. Én a "bunkó" fogyasztó vagyok és elvárom hogy a seggem is kinyalja egy szolgáltató a pénzemért, vagy különben a "kedves" szolgáltató éhen fog dögleni...!
Mellesleg szar volt a központok forgalma? Hát miért olyan (széles körnek is megfizethető) kedvezményt talált ki, hogy csak megszakítás nélküli hívás esetén lehetett érvényesíteni a 150 Ft-os kedvezményt? Mellesleg korlátozott időintervallumban. Pl. hétvégén mi akadálya volt annak hogy egész nap érvényben lehessen, és nemcsak délután 3-tól?
Számlázási probléma? Na ne mond...! mindent meg lehet ám oldani, csak akarat kérdése! na meg ész kérdése...
Szóval lehetett volna normálisabban is kialakítani a kedvezményeket, hogy mindekinet jó legyen - lásd mindenkinet is egy ilyen megoldás eltt volna, mégha szvsz csak félmegoldás is... és akkor nem lettek volna "pazarló" üresjáratok...!
És még: ez a "bunkó" fogyasztó joggal van felháborodva, mivel nem tetszik a jelenlegi szolgáltató, de másikat meg nem tud válaszatni, mivel nincs. Mostanában mondjuk beléphet(ne) a Vivendi, de ahogy elnézem egykutya. Mindez a koncessziónak köszönhetően... (méghoyg verseny! Na hiszen...)
De az extraprofit az tény.
És most még állami támogatás is tény... ez utóbbiért a pofám leszakad - mert mi van azokkal akik gyáltalán nem neteznek? Ők is fizetik a Matávnak az (extra) lóvét?
Azért félreértés ne essék, én azt gondolom, hogy az a jövő valóban. Más kérdés, hogy a realitás talaján maradva, arra nem lenne elég neki egy kormányciklus. És nem is a technológia miatt.
Tisztelt Uram!
Nem venném a lelkemre, ha kiszáradása miatt nem folytathatnánk egymás tökhiábavaló meggyőzésére irányuló kísérleteinket, úgyhogy IRÁNY A KOCSMA!
"A levelezőm azért ment, mert 10 percenként csatlakozott a fiókokhoz, és így foyamatos volt az adatkapcsolat."
Pontosan értettem. De nehogy már csak azért hagytad bekapcsolva a netedet, hogy rajta lógjon! Azt nehéz elhinni, hogy az emberek többsége így csinálná, nem pedig töltögetne éjjel. Viszont, ha közben töltöget, akkor használja, tehát nem pazarol.
"Semmi, de akkor a fentiek megvonását ne hívjuk "komoly visszaesésnek! :-)))"
Na mesélj! Miért? Azért, mert az értékrended szerint nem fontos dolgokat csinálok? tudad, hogy az új trend az internetes szórakozás.
Szvsz le kellene vetkőzni ezt az internet azért jó, mert magasztos célkora lehet használni. Az internet csak egy eszköz, amit lehet így is, úgy is használni.
Igazából a számítógépek is azért terjedtek annyira amennyire, mert szórakozásra is lehet használni.
Szóval ez, amit csinálsz, csak egy erkölcsi piedesztálra emeltmagas lovasszoborról való lemosolygás, de attól még butaság.
Az internet annál jobban lesz elterjedt, minél inkább tudják szórakozásra is használni az emberek. Ez persze magával fogja vonni, hogy kultúrális, értékteremtő értelemben is fejlődni fog. De mi a baj azzal, hogy összekötik a kellemest a hasznossal?
Pontosan itt a lényeg. A Mindenkinek használóinak java része még 100%-os emelés mellett is maradt volna. Ha pedig egyesek azt akarják velünk megetetni, hogy még így is veszteséges lett volna, ahhoz nem tudok mit hozzászólni.
Tényleg két különbözőről, csak lusta disznó voltam idézgetni. :-)))
A levelezőm azért ment, mert 10 percenként csatlakozott a fiókokhoz, és így foyamatos volt az adatkapcsolat.
Ha egész éjjel csetelni akarok, akkor kinek, mi köze hozzá. Ha mp3-t töltök le egész éjjel, hogy magán célra használjam, kinek mi köze hozzá? Ahogy a rádióból is felvehetek zenét magnóra.
Ha én szex képeket akarok nézegetni, kinek mi köze hozzá, ha elmúltam 18 éves? Semmi, de akkor a fentiek megvonását ne hívjuk "komoly visszaesésnek! :-)))
Khmm... Fél kézzel már tényleg a borosüveget markolászom! :-)))
Nem csak azt látom, de nagytöbbségben igen. Akik nem viselik el a másik (sötét ;-)) oldalt. Tényleg tisztelet a kivételnek, a konstruktív szösszenetek kivetelezőinek! :-)
A ly-meg bocsi, nyelvbotlás volt a kezemre csaptam! :-)))))))
Hát, kedves Helpdesk, ha te az itteni megnyilvánulásokban a "dögöljön meg a szomszéd tehene" hozzáállást láttad, akkor szerintem nem mondtál nekünk igazat, és mégis elmentél kocsmázni :-))
És könyörgöm, ne írd ly-nal a muszáj-t...
Most 2 különöző dologról beszélünk.
Ha bekapcsoltad a levelezőt, akkor nyilván töltöttél le valamit és ezért kellett rajta lenned. Ez nem pazarlás, hanem egyszerűen használtad a netet.
Én marhára nem irigylem a MATÁV-tól a profitot.
De ha te tehenezel, akkor én kádározok. Kádár volt az az "államférfi", aki kitalálta, hogy "majd az elvtársak egy szelet hússal kevesebbet fognak enni".
Szóval ha én fizetem a számláimat, akkor arra használom a netet, amire akarom, jogi keretek között természetesen.
Ha egész éjjel csetelni akarok, akkor kinek, mi köze hozzá. Ha mp3-t töltök le egész éjjel, hogy magán célra használjam, kinek mi köze hozzá? Ahogy a rádióból is felvehetek zenét magnóra.
Ha én szex képeket akarok nézegetni, kinek mi köze hozzá, ha elmúltam 18 éves?
Szóval nehogy már a MATÁV vegye át a szüleimtől azt a szerepet, hogy neveljen engem, miszerint az internetet csak arra használhatom, hogy tanuljak, meg ilyesmi. Már a szüleim sem szólnak bele elég régóta és köszönöm, jól vagyok, tudom, mi kell nekem.
Azt nem hiszem, de dögöljek meg, ha a Mindenkinek cs-t haszálók úgy 50%-a a hét minden napján egész éjszaka nyomatja! :-))))
Különben nálam ez úgy működött, hogy bekapcsolva hagytam a levelezőt, amely mindig bonyolított akkora forgalmat, hogy ne vágjon ki az ISP. De sztem mindenkinek megvan erre a megfelelő eszköze. :-)
Részemről pár kontraktus Matáv eladásban vagyok, úgyhogy inkább anyázni kéne. :-)))) Amúgy a válaszomat lásd lentebb.
Nem hiszem, hogy a HYTAS-t lecserélik, én olyan próbálkozásokról hallottam, amelyek lehetővé tesznek xDSL kapcsolatot optikán, ez még viszonylag gyerekcípő, és asszem elég drága, de ez csak amolyan pletyi, nem kell komolyan venni. ;-)
Na, még egy utolsó, amit idenyögök, oszt' megyek csocsózi. :-))
Az egész ami itt a fórumon zajlik, nem más, mint a híres-neves igazi magyar "Dögöljön meg a szomszéd tehene is" megnyilvánulás mintapéldája. Mindenki csak a saját szemszögéből nézi a dolgokat. "Bassza meg, ezután nem lesz több zeném, nem lesz órákig tartó csettelés, a recskázást is le kell tudnom fél óra alatt, és Sylviát sem tudom letölteni" (Tisztelet a kivételnek, aki valóban a net "közhasznú" (tanulás, munka, stb) részén tevékenykednek leginkább!)
Az emberek irigylik a profitot a Matávtól, amely mint részvénytársasági társulási forma ugye megoszlik a befektetők között, de arra nem gondolnak, hogy ezek nélkül a mocskos spekulánsok nélkül nem lenne drót a házukban, mert ugye kik dobták volna rá össze a pénzt!
Senki sem magasztalta egekig a Matávot, amíg volt a kedvezmény, nem hallottam róla senkitől dicshimnuszokat zengni. Persze, hiszen a kedvezmény az jár nekünk! Miért ne járna? Ha eddig volt?
És még valami: A Matáv egy rohadt nagy dög, rengeteg szervezeti hibával, ezzel én is tisztában vagyok, ha arról van szó, tudom szidni, mint a bokrot, de ez nem az az eset! Muszály más aspektusból is figyelni a dolgokat, mert nem csak te vagy ott a gép mögött.