Keresés

Részletes keresés

kokoo Creative Commons License 2001.03.25 0 0 80
ha vállalod, akkor gyere!hmm monjuk nezd meg a www.interpest.com-on a egyes szobat...
Regike Creative Commons License 2001.03.25 0 0 79
Melyik csetre menjünk?Mi az, hogy ÉN nem merem felvállalni az egyéniségemet?
Engem ti ismerhettek, émn viszont csak Ákiról tudom, hogy kicsoda!
Gin
Előzmény: kokoo (78)
kokoo Creative Commons License 2001.03.25 0 0 78
akos:

Ne pirulj!:)

isz-akos Creative Commons License 2001.03.25 0 0 77
Gin!
Zavarba hozol...
kokoo Creative Commons License 2001.03.25 0 0 76
ha jössz csetre leírom:)Ameddig nem vállalod fel az egyéniséged addig nem!:)
Regike Creative Commons License 2001.03.25 0 0 75
Ha nem trágár, igazán leírhatnád!!!
Szóval: mit jelent a merda???
Regike Creative Commons License 2001.03.25 0 0 74
Áki!
Ez nem votl szép tőled! De, ha tetszen neked, az más.
Gin
kokoo Creative Commons License 2001.03.25 0 0 73
akos:

Az ágyban...:))))))))))))egs

kokoo Creative Commons License 2001.03.25 0 0 72
Pedig olasz, szó és nem trégár, de szótárba nincs benn!IRC-ni nem tudsz?Még van egy csomo chat...de ha megtagadja akkor java-t tagadja meg ami mindegyik chathez szukseges!Szal csak IRC!Merda Juve!
isz-akos Creative Commons License 2001.03.25 0 0 71
HOL VOLTÁL VELEM??????
Regike Creative Commons License 2001.03.25 0 0 70
Nem hiszem, hogy olasz szó lenne,hacsak nem káromló.
Én szépen beszélek!
Nem tudok felmenni rá, megtagadja, lehet, rossz a Netscape!
Pedig már Ákival voltam.
Tudsz másik csetet?
Forza Azzurri, Forza Juve! Gin
kokoo Creative Commons License 2001.03.24 0 0 69
Ha annyira olasz vagy tudnod kéne!Egy olasz szó!Jah lécci gyere már fel a www.nb1.hu-n a chatre!
Regike Creative Commons License 2001.03.24 0 0 68
mit jelent az, hogy merda?
kokoo Creative Commons License 2001.03.24 0 0 67
Regike:

Most már nem bántanak meg a vidisták,de attól még ugyanazt gondolják!Az jó dolog, hogy egy halott csapatnak drukkolsz:)))Persze, mindenki tőled fél, a nagy pofonjaidtól, nem gondolod, hogy vissza kéne már magadból venni?Mi lenne ha nem fenyegetőznél a pofonjaiddal, mer azthiszem ha valamelyik srácnak itt elsül a keze az nagyobb sérülés lesz mint a te pofonod...A kisebbségi komplexust meg majd kinövöd!Merda Juve!

Regike Creative Commons License 2001.03.24 0 0 66
Kicsoda? A Timi?
Ő volt a nagy vidista az osziban.
isz-akos Creative Commons License 2001.03.24 0 0 65
Gin!

általánosba melyik suliba is jártál?
Egyk oszt.társam állitolag ismer téged ...

fcf Creative Commons License 2001.03.24 0 0 64
Kokoo:tényleg a második,ld.regike előző hozzászólása... :))))
Előzmény: kokoo (54)
Regike Creative Commons License 2001.03.24 0 0 63
Ja, és kokoo!
ha eszrevetted volna, én is drukkolok magyar csapatnak is,a Gázszer FC-nek! Minden meccsükre elmentem, én próbáltam meg összehozni a Gázszert és a Videotont is, de sajnos, még nem sikerült.
Egyedül, lány létemre szembe mertem szállni a vidistákkal, akik ekkor már meghunyászkodtak! Eről meg ennyit!
Forza Azzurri, Forza Juve!
Ciao!
Regike Creative Commons License 2001.03.24 0 0 62
Hackett úr!
Nem tudom, kivel kerersz engem, de itt a topicon engemet bárki, igazolhat, ha akrrod, kérdezd meg Ákit!
Áki!
Egyetemre megyek, német szakra szeretnék. Második hely a Juhász Gyula fősuli. Tök jó, hogy egy helyre megyünk!
Egyébként már nem haragszom ám annyira a vidisekre,
régebben sokszor megbántottaj: pl."te gázszeres...!"
de ez már a mültá!!!!!!!!
Ja, amógy tudod, hogy játékvezető vagyok?
Gin
kokoo Creative Commons License 2001.03.24 0 0 61
akos:huuuuu jo kerdes:))))

Fcf: lol:)))))))))))))))))))

fcf Creative Commons License 2001.03.24 0 0 60
Pfúúúú,milyen suli lehet az,ahol te vagy a legjobb képességű gyerek??Talán a szellemikárosult vakok,gyengénlátók és süketek iskolájába jársz...?Ott biztos a legjobb lehetsz...
(elnézést kérek a szellemileg ép vakoktól(bár ők nem nagyon olvassák a topicot valószinűleg),gyengénlátóktól,süketektől és nagyothallóktól,hogy Regikével egy napon emlegettem őket...)
Előzmény: Regike (57)
isz-akos Creative Commons License 2001.03.24 0 0 59
Kokoo kijaz a Lukács Laci???:))))))))
kokoo Creative Commons License 2001.03.24 0 0 58
Regike:

Most sirjak vagy nevessek?:)A pénzt elintézzük:))))Sötét nem vagyok, tök fehér embernek születtem!Én meg Lukács Laci szerint én avgyok a legjobb rock énekes:)))))(Akos te gondolom érted)Vannak nálad nagyobb juvesok is, akik ki járnak mecsekkre!IGÉREM MINÉL ELÖBB SZERZEK PÉNZT!!!!

Regike Creative Commons License 2001.03.24 0 0 57
kokoo!
Senki nem tagadja meg a hazáját, es csak egy játék, egy sport. Sajnálom, hogy te ilyen sötét, primitíva vagy, hogy ezt nem vagy képes felfogni.
Én az I. István gimiben(!!!!!!!!!!) vagyok utolsóéves, ennyit erről. Barna Éva néni szerint a legjobb képességű a suliban. Engem sokan ismernek Fehérváron, téged nem hiszem.
Képzeld, egyből mennék is TORINÓBA, hogy ott éljem le az életemet, ha adsz pénzt, ezt véghez is viszem.
Még egyszer sem tudtam eljutni TORINOBA, pedig én vagyok a legnagyobb Juve-szurkoló a világon. ( két Juve-mezem is van!!!!!!!!!!!!!!!)
Ez az élet igazságtalansága!
Légyszíves, ne légy velem tuskó!
Kösz.
Gin
isz-akos Creative Commons License 2001.03.24 0 0 56
Egye fene Gin IGÉREM HA LESZ 10 ÉVEN BELÜL GSZER NEVÜ BANDA AMIBEN MINIMUM GEY TIBER K. NYOMJA KIMEGYEK VELED KÉZENFOGVA ÉS AZT CSINÁLUNK AMIT CSAK AKARSZ:-)))
Amugy nem érr... én is szegedre jelentkeztem...lehet hogy sulitársak leszunk??:)) Te is tanárképzöre jelentkeztél?
HACKETT77 Creative Commons License 2001.03.24 0 0 55
Te Regike!

A te anyád Csernobilban volt GMK-s veled vemhesen a robbanaás idején, igaz? Na mer' ilyen kis szörnyszülöttek azután születtek, úgyhogy ez csak így lehetett.

Szeretném azt hinni, hogy nem te vagy a dino grandi, de ezek a beteges képzelgések minden kételyet szertefoszlatnak bennem.Azon sem csodálkozom, hogy lánynek adod ki magad, hisz dino transszexuális - mint az közismert.Az pedig trouble in brain fiam.

Sürgősen keresd fel a helyi pszichiátriát, vagy vásrolj berettát mind jimmy, és nyugodj békében.

Előzmény: Regike (48)
kokoo Creative Commons License 2001.03.24 0 0 54
fcf:

Második variáció:)

fcf Creative Commons License 2001.03.24 0 0 53
Azért humorérzéke van... :)))
Vagy tényleg ennyire idegbeteg lenne...? :)
Előzmény: Regike (48)
Regike Creative Commons License 2001.03.24 0 0 52
Ki mondta, hogy nem készülök?
Szegedre megyek, majd meglátod!
Neked kéne tanulni, a fiuk mindig lustábbak, és gyakran butábbak is, mint a lányok.
Ha nem hiszed el a mit leírtam a Gázszerről, akkor csak anyit kérdeznék:
Hazudtam én már neked?
Most sem.
Egy kérdés:
Kijönnél a Gázszer meccseire, ha a Kispest helyett az első osztályban indulunk? (ha a Szolnok helyett a második ligában,akkor nem kérlek meg, mert te csak a nagy meccsekre szoktál járni, elfogadom tőled.)
Ciao!
Gin.

U.i: kelenek képek a magyare-olaszról?
Nekem vannak a legjobbak!

Előzmény: isz-akos (50)
kokoo Creative Commons License 2001.03.24 0 0 51
Regike:

Az a helyzet hogy én személyesen ismerem Cseröi A. és esze ágában sincs a gázszarhoz menni...:)Ezenkívül Tököli külföldre megy:)Jah esetleg Rivaldo-t nem akarjátok megszerezni?És milyen stadionba?Mer az tudtomal nincs...Ki az aki téged bántana?Adni kell egy kétrudast, azt azzal elvagy egy napig:)Örömmel látom, hogy megfogadtad a tanácsom, és elkezdted az első osztályt, mert a hyelesírásod egy kicsit javult...Nyugodtan drukkolj az olaszaidnak, de légyszi Olaszországban!Nem bírom azt aki megtagadja a hazáját!

byebye

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!