Tegnap arra lettem figyelmes hogy ez a morgó nyekergő fura hang csak akkor jön elő ha bekapcsolom a fűtést/légkondit.
Tehet a szépen ketyegő alpapjárati motor hanghoz néha néha ilyen fura kerregő nyekergő hang társul ami a fűtés/légkondi kikapcsolásával teljesen megszűnik....
Nos lehet akkor nekem nem is láncszettre lenne szükségem?
Aszt hiszem keresek egy rendes szerelőt aki nem vágja rá csípőböl,hogy 1000€ lesz a javítás hanem tényleg átnézi nekem.
Sziasztok.segítségre lenne szükségem, Mk 4 kombimra szeretnék tető sínt.Van rá lehetőség utólagosan felszerelni, és ha igen hol tudok ilyet beszerezni mert bontókban nem találtam, gyári ára meg horror. Igazából a tető csomagtartó miatt lenne érdekes.Vagy maradjak a keresztben felszerelhető tető csomagtartónál? Ebből melyiket érdemes venni?
Sziasztok .Nem rég vettem egy Mondeo mk 3 ast.Most keresek hozzá egy ford 6000 mp3 as rádiót ha valakinek volna persze kóddal együtt vagy kikódolva.Elöre is köszönöm.
Egy új tulaj vagyok Ford téren vettem egy 2.5 v6 benzines autót annyi bajom lenne vele hogy 6db kipufogó szelep hajlas van benne es a főtengelyen a vezérlést hajtó fogaskerék át fordult az éken es meg is repedt ...:/ abban kérnem a segítségetek hogy aki nagyon vágja a 2.5 v6 benzin motorokat az egy telefonszámot adjon mar esetleg felhívnám ... Vezérlés beállítás es esetleg alkatresz ügyben honnan vegyek bele olyan fogaskereket es éket mert szelepeket találtam Unix stb.. Előre is koszonom a segítséget :worship:
FORD MONDEO MK4 KOMBI-hoz gyári új szőnyeggarnitúra és erősített műanyag csomagtértálca eladó
-A szőnyeggarnitúra új korában ki lett szedve, mert gumitálcákat tettem be. Új ára 8-10 ezer forint a fordnál. A tálca lengyel gyártmány, az erősitett kivitel Új ára 12.8forint) A tálca is állapotú, alig használtam. fűnyirót vittem ki párszor a telekre vele és nem akartam, hogy füves legyen a kocsi - hogy is fogalmazzak, "kétes eredetű" szennyeződés nem érte, pl döglött oroszlánt nem szállítottam:-)
Adott egy Ford Mondeo MK1 2.0 16V automata benzin-gáz üzemmel.
Napokban cserélve üzemanyag-szivattyú,mivel az előző megadta magát,ezzel egy időben üzemanyag szűrő szintén cserélve.
Az autón eltűnt az alapjárat,illetve létezne csak nagyon ingadozik,van,hogy le is fullad az autó.
Füstől ezerrel,mivel valahogy valamilyen módon rengeteg üzemanyagot kap és fuldoklik a motor,és a felesleget a kipufogón keresztül nyomja ki magából ami akár hogy is nézzük nem a legszerencsésebb dolog.
Valakinek esetleg valami ötlete,hogy hol keressem a hibát ?
sztem egyikben sem. Dieselekben van csak. Legalábbis vettem egy 2010-es focust, abban sima van. Cserébe a kinyomócsapágy lett feltupírozva, és 35 ezer ft....
Hozzájutottam olcsón egy újabb fókuszhoz, így most eladom szeretett Mondeómat. Bátran ajánlom, jó kocsi! Olcsón vettem, olcsón adom. Gyerekbetegségeken túl van, amúgy német behozatal volt 3 éve. 27 ezret mentem vele azóta, felesleges ide a városba:-(
Nem regen vasaroltam egy 2004-es Mondeo MK3 2.5 V6-ot. Minden szep, minden jo, aprobb hibak vannak, de azoknak tudom az okat, szepen lassan rendbeteszem.
Ket dolog viszont nem hagy nyugodni.
1: Alapjaraton, es kis gazzal valo kozlekedesnel semmi gondom nincsen. Azonban egy-egy elozeskor visszavaltaskor, vagy adott sebesseg fokozatban nagyobb gazfroccsnel elkezd "dadogni" a motor (1500-3000) kozotti tartomanyban. Ha kozben elvaltok, es ujra kis gazzal folytatom az utam, akkor megszunik a dadogas. Ha kis gazzal, majd fokozatosan egyre nagyobbak megyek, akkor nincsen gond, es megy mint a golyo! Olaj es szuro csere volt. Most gondolkozom a gyertya cseren. Ezen felul mit erdemes megnezni? Muszerfalon nincsen hibajelzes. Olvastam, hogy a szivo oldali ontvenyt erdemes kitisztitani, hogy ne fulladjon a motor. Lehet ez a baja?
2: Elso fokozatbol masodikba valtaskor nem eros, de jol hallhato csattanast hallok a valto felol, amikor leveszem a kuplungrol a labam. Mas fokozatnal nincsen ilyen hang. Otlet esetleg?
Első körben (csak hogy ne kelljen visszapattintgatni addíg sem) gyorskötözővel 2-3 helyen mókold össze, aztán regisztrálj be ide, sokkal hamarabb és hozzáértőbbektől fogsz választ kapni.
Üdv mindekinek! tegnap megvettem egy nagyon szép Ford Mondeo Mk3 2.0 TDCI Ghia kombit. Egy érdekesség van vele,hogy ha 6-sba felváltok akkor leugrik a "pálca" a motortérben lévő váltó részéről(levegőszűrő alatt lehet látni) igy a sebességváltókar összevissza mozog csak nem vált. Megálltam visszapantitottam tökéletesen működik,de 6-sba mindig lepattan....Gondolom elkopott...Hol lehet ilyen szerezni esetleg valaki Bárdi cikkszám? köszönöm!
sziasztok. megtudna mondani nekem ,hogy ezen a foton szerplo mondeon pontosan milyen tipusu lokharito van. esetleg ha valakit tudna ilyen fajtat eladoba... azonkivul,erdekelne engem hasznalt ,bontott alkatreszek mk3 kombihoz,csongrad megyeben. ha valakit tud nekem ezugyben segiteni,akkor azt elore is megkoszonom,ha ir valamifele valaszt,esetleg elerhetoseget.