Proton Kapitany: Csak ismetelni tudnam onmagam, azt meg nem akarom. ( Bar van egy eros sejtelmem, hogy ki lehetsz, es ha az vagy, akinek hiszlek, akkor meg kell mondanom, hogy ez mar masodszorra sem poenos)
Tok ki vagyok akadva. Az a tanar, aki segitett felkeszulni a vizsgamra (amin megbuktam) irt. Hogy mit? Hat itt van:
"Szia!!!
Akkor minden rendben van, mar ami a kinnlétet jelenti. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj, a szigorlattal is el fogsz boldogulni kesobb, mert jo erzeked van hozza, tanultal egy csomot, es azt mar csak fel kell eleveníteni, aztán menni fog, meglátod. A Kurdi most, hogy egyetemi tanar lett, gondolom egy rakas utat tervezett maganak, es majd segitek olyan idopontot talalni, amikor konnyebben ki lehet kerulni. EGyebkent beszeltem a Lacaval a szigorlatodrol, es mind a ketten 1/2-edet adtak neked, aztan nagy joindulattal kolcsonosen lebeszeltek egymast a kettesrol, ugyhogy csak egy hajszalon múlott. Legkozelebb minden menni fog, mint a karikacsapas. :)"
Ekkora geciket meg nem lattam. Legalabb az egyik adott volna kettest. De nem, nekik meg kell mutatni, hogy ok itt a kiralyok.
Bocsi, csak epp most kaptam meg az emailt, es meg mindig tok ideg vagyok!
Kr: Meg 3/4 ora, es telefonalok. Remelem nem leszel a neten!
Halihó!
Gondoltam előbb, mikor olvastalak titeket, hogy körbetelefonálom a társaságot(krap + OneDa), hogy mi van. Erre ki vagytok kapcsolva. Szörnyű.
Base balljaira ,majd én vigyázok. :-))))
Rta, útról van kb 300 kép, szerintem karácsonyig tartana, mire átküldeném neked, inkább majd személyesen ha hazajössz. És megmutatjuk majd ennek a társaságnak, hogy nem hatkor kell bulizni, és nem amikor mi külföldön vagyunk épp. Ugye?
OneDa, el vagy tűnve. Vagy én?:-)
Szo se rola, ket kepet sikerult letolteni. Gondolom tudod, hogy melyik kettot!:))))))))
De csak en lattam, es nem volt rajta semmi ujdonsag szamomra.:))))
Base: Hat neked nem lesz, de magamnak azert veszek, csak azt nem baseball utonek fogjak hivni.:))))) (Azert ez a nev kicsit durva, nem: Base+ball(angolul a hereket is jelenti)+uto. A helyedben vigyaznek a szerszam kozeleben. Egyebkent milyen volt a nyaralas?
Melegem van! Meg elegem is. Hianyzik a Szuszika...
pusssssssszzzzzzz
base: az este 6 az csak a kezdet volt. Ami azért jó, mert a puhányabja kihullik mire kezdődik a buli :) De az utolsó metróig vártunk rátok, aztán szétszéledtünk mi is.
rta: bolondok ezek az amik én mondom :) Nem csoda, hogy halódik a gazdaságuk, ha már pénztkölteni sem akarnak.
Kbar Khali-Kili Haftir Lotfan
Koszonom, hogy megmutatta gyonyoru fegyveret!
Ekr Gabul Cardan Davat Parh Gush Divar
Orommel fogadom invitalasat, hogy fekudjek a padlora es tegyem a kezem a tarkomra!
Howmaeh Fekr Tamomeh Oeh Gorteh Bande
Mindennel egyetertek, amit On valaha mondott vagy gondolt!
Cashal-Eh Fashal-Eh Tupheman Na Degat Man Goftam
Cheeshayeh Mohemarir Behmeshvarehma. Ha megigeri, hogy genitaliaimban nem tesz kart, en sem fogom az On orszagat nyilvanosan pocskondiazni!
Auto Arraregh Davateman Mano Sephaheh- Hasti
Igazi megtiszteltetes szamomra, hogy a kocsija csomagtartojaban utazhatok.
Khrel, Jepaheh Maneh Va Jayeii Amrikahey
Igerem, hogy elarulom minde amerikai kem nevet,aki riporternek alcazza magat!
Balli, Balli, Balli
Ahogy mondja!
Maternier Ghermez Ahlieh Ghorban
A voros kendo tokeletes lesz a szemem bekotesehez, nagyuram!
Tikeh Nuneh Ba Ob Khrelleh Bezorg Va Khube Boyast Ino Begeram
A vizben aztatott kenyerhej isteni volt, odaadna a recepetet?
Krapi: Tul nagyok a kepek, es tul sok is. A gep meg szar, igy nem tudom letolteni. Meg tudod privatban adni az indexet (raktarat?), ahol te tarolod a kepeket, es egyenket le lehet tolteni oket? Mert igy nem megy!
Rta: Minden ellenállás haszntalan tud6nád, megnyitom a .....khm.... kommunikációs csatornákat!:)
Egyébként elárulnám szívesen, de még élvezem kicsit ahogy Emilio kétségbeesett arccal próbál rájönni ki lehetek!:DDDDD