Itt egy kis kócos 1 éves az ajándékkal - ami már nem így néz ki. Titi is kapott egy ugyanilyet, először az szűnt meg sípolni, és most a másikon dolgozik.
Ma fotóztam néhányat, sajnos nem lett sok jó. Bonitáról csak ugribugri képeket lehet készíteni,egy pillanatra nem áll meg. Titi egyszerűbb eset, de a legjobban Simit lehet fotózni, ő - hogy is mondjam finoman - naaagggyon lassan mozog :-))) Rozika épp nem volt itthon, úghogy róla most nincs kép. (Bár azóta hazajött.)
Jó, ne ragozzuk tovább :-))) én ezekre emlkeztem, csak nem tudtam, hol készültek. A lényeg tulképp nem is a fotóson van (bár imádom Krisz képeit), hanem azon, hogy Bonitának Chin a nagypapija :-))))
Rendszertelenül is el lehet velük járni:))) Egy kicsi mozgás mindenkinek kell:))
Amikor ti voltatok agilityzni, akkor készült a kép Chinről? Mert a Strázsában az ÁTK-majálison is ott volt Chin és a lánya, de egyetlen képet nem siikerült kapnom Chinről agilitybemutató közben, én meg nem fényképeztem egész nap...:(
Nem járunk agilityzni, egyszer voltunk csak egy bemutatón, ahol ki lehetett próbálni. Titi imádta, azonnal szétterült a pofiján a mosoly, és rohant és ugrált boldogan. Bonita először csak átlépkedte az akadályokat, aztán a miniknek való magasságon megpróbáltunk, és neki is nagyon jól ment - hiába, a vérében van. Valahol van is kép Chinről agility közben, aki Bonita nagypapája anyai ágon, meg a zapja is, szóval nem volt probléma. A progléma az, hogynincs időm eljárni rendszeresen velük. :-(
Asszonyka most hagyott el egy vadiúj csatot a hajából, amit ma vettem. Mindenféle csatokat, meg sicugumikat vettem, hogy kiszépítem az egész bandát vele, de mindig elhagyják és kiszedik! renitensek!
Hova jártok agilityzni? Látom, már Bonitának is jól megy:))) Felnőnek ezek a gyerekek ügyesen:)