Az alvók fülébe álmot súg a szél sár-agyagos kézzel simogat az est angyal-alakot ölt a lámpafény, torkomba érzek gyűlni könnyeket…
Hallgatag az éj - időtlenül nyüzsög tenyeremből eszik a megszelídült perc a vén liget felől csak a csönd üvölt világgá kiáltja, hogy csak engem szeretsz!
Míg érintem a fehér, puha selyemkezed és zöld-arany íriszed csak nekem mosolyog, míg ajkadnál a szíved beszédesebb s a mosolyod körül felcsillan a csókod,
míg így tartasz forrón, szorosan átölelve s néma éjlepelként borítod be testem, míg csak körülötted kószál képzeletem s a ki sem mondott szavad már ajkaidról lesem,
míg benne vagy a versem forró melegében és visszanyerem általad rég elveszített hitem, míg falevélként úszom csókod tengerében hihetetlen boldogság járja át a szívem.
Örülök, hogy szépnek találod! A Te rímekbe szedett gondolataid is szépek! :)
Te csihold csak tüzed
Ha jámbor csöndemben keresném a szemed és nem vetülne rám üdvöd melege szívmagányom szorítná a mást ölelő kezed s riadtan, görcsösen még inkább követelne.
Ha levetkeznéd rólam hű szerelmednek fátylát meztelenné válnék, mint kő az út porában Te csihold csak tüzed értem izzó lángját s én perc-létemmel hímezlek sorsom vonalába.
Úgy kell
Engem most büntetsz
azért mert szeretlek
azért mert figyellek
fegyvert eresztesz
tessék, könnyen adom
nincs semmim, érted
rajtad kívül, ne tedd
vagy tedd, nem is tudom
gyere vissza csak egy szót
egy mukk, várok, száradok
nem szenvedni akarok
még van időm, a Hold regél
fényét várom, elfektet
hűs rejtekén a világnak
nem baj, biztos így kell
csak hallgatom tovább
ahogy a zongora szól...
Lángolok Éretted, néha már úgy érzem Elégek Kedvesem! Szenvedés énnékem A másodperc, mikor nem vagy ott mellettem Drogként hatsz testemre, lelkemre, Egyetlen
Szerelem tüze borítja szívemet Forró vérem lángol, fűti ereimet Nem 40 fok csupán, mi Miattad éget 1000 Celsius járja át testemet
Veled álmodom nappal és éjszaka Lényed tündöklése mindenem áthatja Te vagy, ki repíti lelkemet magasba Elsepri bánaton, visz égbe, csillagokba
Szép a neved
Mikor először voltam
klavíroztam, ti hangok
olyan tiszta szűz, én
tengerben képzeltem
csak langyos víz lett
kemény csokoládé, kő
betaposott, megjárt nő
fiút akart nem tudtam
csak most értettem
mert voltam akkor 18
nem baj, sose volt, szép