Keresés

Részletes keresés

banjus Creative Commons License 2001.09.11 0 0 501
mit szóltok amerikához????
banjus Creative Commons License 2001.09.06 0 0 500
bööö!Én akartam lenni az 500.! Megelőztél. Na nembaj majd az ezrediknél.
Amúgy csoportot vinni jó dolog:)))
Előzmény: rov (499)
rov Creative Commons License 2001.09.05 0 0 499
Enyém az 500.!!! :)))
Előzmény: rov (498)
rov Creative Commons License 2001.09.05 0 0 498
Megyek, minimum látogatóba. Ha lesz időm, akkor madrichnak is, és csoportot is szeretnék.
Előzmény: banjus (496)
TZAL Creative Commons License 2001.09.05 0 0 497
"Igaz, hogy megvertek 2 artatlan szarvasi lakost a parkban az Aslajla (vagy tudja isten, hogy kell irni) alkalmaval?"

A Birodalom visszavág :)

Füstjelző, olyan sok eset volt, majd minden turnusban :)
Egyszer a mi szobánkban szólalt meg, akkor még nem lehetett a fűzfa mellett dohányozni, a mi szobánkban meg minden maci bagós volt, úgyhogy a tábor összes macija hozzánk járt dohányozni. Nem is volt belőle gond, vacsi előtt úgy harminc ember elszívott egy-egy cigarettát, aztán elmentünk vacsizni. Vacsora közben meg elkezdett üvölteni a füstjelző, úgy látszik, akkorra ért fel odáig. Jickó rohant, hogy most jól elkapja a vacsiról lógó és cigiző chanichokat, mi meg rohantunk utána. Látni kellett volna az arcát, ahogy belépett a szobába :) Egy tök üres szoba tele dohányfüsttel és madrich-cuccokkal :)

Előzmény: halcy0n (485)
banjus Creative Commons License 2001.09.02 0 0 496
Igen, rov? hiányoztunk?
Akkor jó érezted magad a 3. turnusban:) Ez tök jó! jössz jövőre is?
Előzmény: rov (493)
jung Creative Commons License 2001.09.02 0 0 495
Igen, meseljenek!
En csak 1.5 napot voltam lenn, jol ereztem magam. es koszonjuk, rov!
Jung
Előzmény: rov (493)
rov Creative Commons License 2001.09.02 0 0 494
Ja, a feljelentésről: már nem aktuális, megoldódott. (A részleteket nem ismerem.)
Előzmény: banjus (490)
rov Creative Commons License 2001.09.02 0 0 493
Sziasztok!

Éppen 1 órája jöttem meg Szarvasról, a UJS-táborból. Állítólag jó volt. Azért állítólag, mert lévén, hogy én voltam az egyik főszervező, nem írhatok ilyet.
Negyedszer voltam UJS-táborban és idén a 3. turnusban voltam először gyerek-áborban, és meglepődéssel vettem tudomásul, hogy hiányoztak a gyerekek és a madrichok. Ez van, szentimentális lettem.

Amúgy jelenleg rekordra készülök: Mind a 4 turnusban voltam lent idén, valamint az 5-ikben is. És megyek jövő héten a tanár-konferenciára is...

Na ennyit most, a többit meséljék el mások.

András

Előzmény: jung (491)
originalqszi Creative Commons License 2001.08.30 0 0 492
A szarvashoz tartoznak a szarvak,
Mit néha egykét férjre varrnak:)))
Istenem, de jó asszonyt szeretni!
Szerelemből egyetemi leckét venni!
S diplomát kapni, kemény bikából,
Ámor nyilának legjobbikából:DDDDDDDDD
A nők fejére vajh mi illik,
Amikor a férj másfelé nyílik????
Szerintem fehér zászló,
Megadásra kínált lövészárok:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jung Creative Commons License 2001.08.30 0 0 491
Ha minden igaz, holnap megyek vegre. Mindenkit udvozolnek a Horvat szarvasiak, pl Maya, aki ay egesz nyarat ott toltotte. Holnap vegre itthagyom Zagrabot, irany SZARVAS!
Jung
banjus Creative Commons License 2001.08.16 0 0 490
Na mi van? Mindenki annyira kiakadt a feljelentésen, hogy szóhoz sem tud jutni? Azért ennyire nem sokkoló ez a hir, vagy mégis?
Szóval tud valaki valami érdekeset, esetleg valami infot a 4. turnusról???
Előzmény: rov (489)
rov Creative Commons License 2001.08.14 0 0 489
Feljelentés ismeretlen tettes ellen. Nem vicc.
Előzmény: halcy0n (488)
halcy0n Creative Commons License 2001.08.14 0 0 488
Es kaptak valami magyarazatot? Vagy a mai napig remtorteneteket meselnek az ismerosi korukben a szarvasi parkerdorol, es a fiu orul, hogy nem eroszakoltak meg a baratnojet?

.halcy0n

Előzmény: banjus (487)
banjus Creative Commons License 2001.08.13 0 0 487
Na persze nem szó szerint, de a párocskát szedték le a padról a hidat őrző Nagykomárom helyett.Ciki...
Előzmény: komarom (486)
komarom Creative Commons License 2001.08.13 0 0 486
igaz. Eltevsztettek az allomast, es helyettem az egyik magyar csoport oket olte meg.
nagykomarom
Előzmény: halcy0n (485)
halcy0n Creative Commons License 2001.08.13 0 0 485
Gyerekek!

Igaz, hogy megvertek 2 artatlan szarvasi lakost a parkban az Aslajla (vagy tudja isten, hogy kell irni) alkalmaval? Ez amolyan koltoi kerdes volt, csak azt akartam tudni valojaban, hogy Ti is tudtok-e rola?

Azert ez mar egy kicsit durva. Valaki reagaljon, mert teljesen kiabrandulok Szarvasbol...

.halcy0n

komarom Creative Commons License 2001.08.12 0 0 484
Sziasztok
Szerintem is jo volt a turnus nemzetkozi szempontbol. A Golan mar nem annyira, de kivételesen jo chanik társaság jött. Össze.
Sziasztok:
Nagykomarom
Előzmény: banjus (483)
banjus Creative Commons License 2001.08.10 0 0 483
Sziasztok, mindjárt vége ennek a turnusnak is. De én nem akarok hazamenni még. Annyira jó volt ez a turnus+ egy csomó mindenkivelé lettem jóban, akikkel lehget, hogy soha tö9bbé nem látjuk egymást. Mindjárt keltés van, és én még nem feküdtem le, nem is tudom, hogy le fogok-e egyáltalán még ma este, vagy inkább reggel feküdni, mert nincs értelme másfél órát aludni. Nagyon jó volt tényleg a társaság, és talán idén, először tényleg azt éreztem, hogy ez egy nemzetközi tábor. Idáig is néha jóban voltam 1 esetleg két külföldivel, de ez elég ritkán fordult elő. Viszont idén most nem a megszokott társaságommal jöttem le, igy egy kicsit mkiszakadtam a megszokottságból. Egy csomót beszélgettem nem magyar madrichokkal, meg hanikokkal is. Na megyek, mert Levi leszedi a fejem, hogy még itt vagypok, amikor ő zárni akar.,
Jóéjt:
Banjus
Előzmény: Carrie (482)
Carrie Creative Commons License 2001.08.07 0 0 482
akkor gyere jung :) sok szeretettel várunk :)Van hely neked is :)
jung Creative Commons License 2001.08.07 0 0 481
rov hivott engem is a chatre.
jung
Előzmény: Carrie (480)
Carrie Creative Commons License 2001.08.07 0 0 480
Rov! Te írsz a chaten is?
rov Creative Commons License 2001.08.06 0 0 479
Igen, a Trefit én is ajánlom... A jelenlegi turnusban 4-en (vagy 5-en?) vagyunk a rendszeres csevegők közül. adlas az speciel én vagyok.
Előzmény: Carrie (478)
Carrie Creative Commons License 2001.08.05 0 0 478
MINDENKINEK AJÁNLOM A WWW.TREFORT.HU CHAT ZSIDÓSÁG SZOBÁJÁT!! KLASSZ HANGULAT, JÓ TÁRSASÁG, ÚJ BARÁTOK. gYERTEK TI IS!
Carrie Creative Commons License 2001.08.04 0 0 477
Szia Banyus!

Ne haragudj hogy a levelem vége kicsit kemény, de én csak azt írtam le amit valójában gondolok.Ja és bocsánat a nyelvtani hibákért :)
kiskomárom!! ügye majd írsz nekem levelet? Nagyon idegesít, hogy nem hallok felőled semmit.Remélem minden rendben van és nem haragszol rám.

Carrie

banjus Creative Commons License 2001.08.02 0 0 476
Na most én irok nektek Szarvasról...
Jung sajna nem láttalak a buszoknál, viszont rov átadta, hogy üzentél nekem.
Cariie köszi a levelet, megjött.
A csopim édes, 12 gyermókunk van, közép galil, magyarán kb. 12 éves mindenki, kivéve aki 13. A programok eghy része tök jó, a baj csak az, hogy még mindig helyenként sok a szervezetlenség, pedig ez már a 3. turnus...
na mindegy ezt már megszoktam. Mellesleg jelenb állapotzomban igencsak fáradt vagyok, de remélem ez majd változik. Azaz valamikor ki tudom majd aludni magam. A legszomorúbb dolog, hogy 7 neveges van csak... Mi lesz igíy a táborral? teljesen külföldivé válik majd? remélem sikerül majd előbb utóbb újabb nevegest hozni. kéne... azonban ami jó, hogy a legnagyobb korcsoport a galil, és nem a golán. igy az utánpótlás egy része biztositva van.
Na mostmár megyek, mert hamarosan, na jó egy óra múlva vacsi van.
puszilok mindenkit:
Banjus
Előzmény: Carrie (475)
Carrie Creative Commons License 2001.07.30 0 0 475
Kenny23! Én is lenn voltam a 2. turnusban!!! De mivel nem tudom pontosan hogy ki vagy, nem tudom megmondani azt sem, hogy találkoztunk e.Én is minden jót kívánok azoknak akik lenn vannak! Bár én is ott lehetnék!
Kenny23 Creative Commons License 2001.07.30 0 0 474
Szia Rov és a többiek!!

Én nagyon irigyellek, mert sajnos én most nem lehet ott és nekem nagyon hiányzik Szarvas. Ugyan a 2. turnus utolso két napján ott voltam, de sajnos az nagyon kevés volt :(( Ez van. Szal aki most ott van, az érezze nagyon jol magát, aki meg nincs, az nyaraljon továbbra is jokat, aki meg dolgozik, annak meg fel a fejjel én is azt teszem:)

Na mára tölem ennyi, de majd megint jelentkezem:)

Üdv Kenny23

Előzmény: rov (472)
jung Creative Commons License 2001.07.30 0 0 473
Rov: én irigyellek
J.
Előzmény: rov (472)
rov Creative Commons License 2001.07.30 0 0 472
Sziasztok!

Éppen Szarvason csücsülök a gépteremben. :)))
Aki esetleg nem olvassa el elejéről a topicot, annak elmondom, hogy 28 éves vagyok és eddig csak UJS táborokban voltam itt.
Ez még ugyan csak a második napom itt, de nem bántam meg, hiányzott volna az életemből.

Szóval irígyeljetek! (Kivéve, aki itt van. :))) )

András

Előzmény: jung (471)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!