ON nyilván a netes felület adta a döntőt amiről beszélsz, és azt hiszem megismételték, mintha nyáron néztem volna ismétlésről valami snooker döntőt a sport tv-n. Hogy miért vállalják be, ha tudják, hogy lesz más fontosabb program a döntő napján? Jó kérdés.
Én is drukkoltam neki. Olyan szép lökései voltak. Nagyon precíz. Gyakorlatilag úgy lök ahogy azt egy edző megálmodná. A fejtartás a lábtartás, a lendítés, a kilökés, minden passzol ennél a csajnál. Fog még ő a férfiak között tornát is nyerni, szerintem.
Ezen kár bosszankodni, a sport tv-n nyilván nem húzó név a snooker, ha megnézed a port.hu-t ma pl nem adják este pedig gondolom lesz szakasz. Gyanitom megy majd a streamjükön. Bár én szeretem a Dartsot is szóval nézem azt. 😎
Ha a múltra gondolsz igen. Nem áll tőlük távol az sem hogy minden mérkőzést leadnak egy tornából, csak a finálét nem. Ez a legnagyobb bunkóság amit elkövethetnek. De ez van, ha valamelyik focista elfingja magát, azt már közvetíteni kell.
Igen az ES-en régebben mintha emlitett volna Buzás Gábor vagy Kurucz László valakit akinek talán pár év múlva esélye lehet profinak lenni. De én se emlékszem pontosan, arra se nagyon, hogy mikor, csak arra figyeltem fel, hogy a nevet emlitették.
Nagy Erik, ha jól emlékszem őt említették már. Nincsenek olyan eredményei, mint Bulcsúnak voltak, de mintha csoportkörből jutott volna már tovább amatőr eb-n v. vb-n.
A kis Bundesliga sérós bejutott az IC döntőbe, így játszhat majd valamelyik skót öregűr ellen. Nem is lesz ott esélytelen.
Akkor amikor megnyerte a junior vb-t, akkor a profik között is sokan felfigyeltek rá. Az Eurosport angol kommentárjai is beszéltek róla keveset. És szerintem ugyanúgy figyeltek rá a fiatal vetélytársai, mint ahogy mi figyelünk rájuk. Moody, Yulu, Bojko. Velük már meccselt is. De például amikor 147-es bréket lökött akkor tuti mindenki megnézte hogy ki az a Révész Bulcsú és mit tud.
Nem láttam, de komoly kis meccs lehetett. Trump nem tudom mit csinálhatott a szünetben, lecsapódott nála a biztosíték? Wu jó kis sorozatban van, 12 megnyert frém, mindegyik nagy breakkel. Remélem Zhao-t is elkapja.
Érdekes végjáték lesz, öreg skótok a fiatal kínaiak ellen. Nyerje akkor meg Higgi papa.
Szia ha már Bulcsú. Ő elért valamilyen népszerüséget, bekerült a neve a közdutatba? (azon a szük rétegen kivül akik követik a snookert , lett e nagyobb népszerüsége) .
Furán céloz, az oktatók rémálma, az utolsó pillanatban mozdítja a dákót a jó pontra :D Szinte csoda, hogy ezzel a lökéssel világelső és világbajnok tudott lenni.
Nem minden pánikbetegnek remeg a keze. Sőt, a lökés pillanatában egy olyan mozgást végez, amelyben nyugodt lehet mert gyerek kora óta csinálja és emlékezik rá az agya hogy ilyenkor biztonságban van, ő irányítja a testét. A tüneteket inkább egy elrontott lökés vagy a vesztéstől való félelem hozhatja felszínre ha pánikbeteg.
...És ebben a pillanatban meg is cáfolom az elméletem. Valóban remeghet a keze lökés közben is, de nem törvényszerű.
Tény, hogy nagyon gyakran van riadt őzike tekintete.
Valami belső feszültség mindenképpen van a srácban. A lökése is olyan merev, gépies. Nekem ezért nem kedvencem.
A természetességet szeretem. Ezért ábrándultam ki most egy kicsit Bulcsúból is.