Keresés

Részletes keresés

Gice Creative Commons License 2001.11.21 0 0 976
Hát eléggé le vagy maradva a lapokat illetően...
Áldozni szerintem hülyeség szk-ért, legalábbis a csapdákhoz igen, mert 10-15 lény kell, hogy annyi szk-t szerezz áldozással, azokkal meg inkább ütök, mint szk-ért áldozom őket. rakhatsz be Spórát is, azt megéri feláldozni (körönként egy szk).
Valóban goblinok, Transzformációs mező meg Emléktolvajt is használj szerintem, ha befér színben. Meg akkor már Troglodita törzsfőnök és Troglodita herceg, hogy biztosabban megöljék a csapdák a lényeket.
Különben épp a minap mondtam egyik haveromnak, hogy csináljon ilyen paklit, csak rengeteg csapdája nincs. Így legalább, ha minden igaz, pénteken megtudom, mennyire erős a pakli.
Előzmény: rrroka (970)
Gice Creative Commons License 2001.11.21 0 0 975
Szerintem a progiban az nem csalás, hanem csak rosszul lett leírva, mi minek minősül. Persze nem lehet könnyű megírni egy ilyet, úgyhogy ennek is örüljönk. Mellesleg megnéztem, Te is tudsz cselekedni az ellenfél húzási fázisában, tehát oda-vissza működik. De a Morgan titka tényleg gáz. Én örültem, amikor bejött mellé a mocsár, erre elég lett volna magamra kijátszani...

Az a Tharr lap: A norektyr mágiája, és valamelyik invázióban jött ki, szerintem a mágia síkosban. Király lap, én nagyon szerettem. De már csak ŐV-zek...

Ha nem is egy hkk lapot, de egy cetlit, rajta, hogy "HKK" szerintem is kellene rakni a kabátra.

Előzmény: sascsabi (974)
sascsabi Creative Commons License 2001.11.21 0 0 974
Nemtom mennyibe kerul leszedni azt a kovetot, de a lapon rajta van. Ha tenyleg ilyen sok, akkor en is azt ajanlom, hogy rakj be vmi direkt sebzest, de ne Villamsujtast, hanem inkabb azt a Tharr lapot, ami 6 VP-ert 5 EP-t sebez celpont jatekoson (a neve nem jut eszembe, de Aramyforrasos... bar ez se biztos).
A progival megvertem a lenyellenest a mergezossel, meg ugy is, hogy az Orzagot, meg a Morganos bubajt szarult (ertsd. csalva) hasznalta. Az orzagot mindig a huzasi fazisomban mar ramtekerte, a Morganos bubajjal pedig minden kijatszott lapja utan gyogyult egyet. 12. korben lett vege :).
rrroka Creative Commons License 2001.11.21 0 0 973
Ezeketa lapokat se ismerem :))))
Mondjuk ha leszedika köbvetőt, akkormeg berakoka pakliba 3 villámsújtást, azzal csak beszed 4 ÉPt, vagy egypár jópofa szörnyet. Ha jól emlékszem akkor 16 ÉP és 16 MAX ÉP a követő leszedése, nem?
sascsabi Creative Commons License 2001.11.21 0 0 972
Pontositom a keresest:
Kiadás: Rúvel hegy
Isten: Katona Klán
Típus: szörny
Altípus: goblin
sascsabi Creative Commons License 2001.11.21 0 0 971
rrroka : Nyilcsapdam csak egy van, de az eleg, ha a tobbit becimkezed.
A kompi gyartasara a Teremtes, Betakaritas, Transzformacios mezo, Szaporitas cuccokat ajanlom.
Semmikeppen se alkimiat, mert az a leggagyibb. Ket lapbol ugyanaz, mint a Betakaritas. Es sokkal nehezkesebb is.
A kombo nem lenne rossz, csak epp, ha csak erre epitesz, akkor a gyujtobe kuldik a kovetot.
A buntetes felaldozaskor nem mar !! Tehat, ha a kovetot hasznalva a csapdat a jatekoshoz vagod, akkor nem sebzodz !!!

A goblinok olyan lenyek, amelyek kihozasakor kapsz kompit, vagy kompiert csinalnak vmit. Igazandibol a Goblin ugyeskedo a legjobb kompigyaros. 3 VP Tharr Repul. 2 VP: kapsz egy komponenst. P: a komponenseid megduplazodnak.
Nem biztos, hogy pontos a szoveg, ezert ha erdekel, vagy mas goblinok, akkor a Beholdernel a lapkeresoben keress ra a Ruvel hegyes Tharr szornyekre !!

rrroka Creative Commons License 2001.11.21 0 0 970
Aza helyzet hogy versenyre azér nem tudok menni mert vszínü megyek éjjel mulatni, és reggel keveredek csak haza :))) ugy meg naaagy előnyötök lenne :)

Szerintem speedz a Véráldozat meg a MAGUS kártyakitüzésre gondolt :))) Amugy szerintem nem lesz gond egymás megtalálásával, adok magamról pontos leírást , meg télleg viszek magammal vmi pappert, csak legyen egy csepp időm összehozni.

Az általad említett lapok jórészét nem is ismerem :( Badarság ha a kompikat áldozásból, meg teremtésből, alkimíából, meg ilyesmikből akarom összehozni? Ilyen nyílcsapdát nem tudsz hozni nekem 3at? Kipróbálni amit tegnap kitaláltam. Meg karócsapdát ha van.
Ami az öteletem? Thero... vadászmester követőre épül. Vagy vmi hasonló neve van. A csapdák azelőtts ebeznek hogy szörnyek megütnének, ésha ebbe belehal akkor már nem üti meg a játékost. Ha feláldozok egy csapdát akkor az kihozási költség+2 ÉPt sebez egy játékoson. Gondolj bele ez 7ÉP a nyílcsapdánál, de egy egyszerü tüskecsapdánál is 3. Ha jól jönnek ki a csapdaállítások akkor a szörnyek is fennakadnak. Egyetlen hátrány, hogy a csapdák kapnak 3ÉP büntetést, ezért kérdeztem hogy azt mikor kell kifizetni. Ezekszerint ha feláldozoma csapdám, akkor.
Szerinted milyen?

Goblinokat se láttam még, ugyhogy vki hozzon!

rrróka

sascsabi Creative Commons License 2001.11.21 0 0 969
MEGVAN A PROGI !!!!
Az elso meccsen is tul vagyok. Veletlen paklikkal jatszva legazoltam 12 kor alatt. Igazandibol mar eszrevettem vmit, de mivel ez nagyon regi verzio, ezert le se irom, mert mar biztos ki lett javitva.

Nagyon teccik a progi, csak az a baj, hogy most tukon ulok, pedig meg 6 oraig kell dolgoznom. :(

Szal, kosz rrroka, de most mar nem kell elhoznod a cuccot. viszont a versenyre igazan eljohetnel. Az ilyen tipusu versenyhez nem kell, hogy a toppon legyel, nem kell, hogy kovesd a trendet. Csak jatektudas kell, meg sok szerencse. Azert gondold meg !!

sascsabi Creative Commons License 2001.11.21 0 0 968
speedz: Ezaz, hogy semmilyet. De most megprobalom GetRight-tal. Az a trefas, hogy en komolyan gondoltam ezt a kartyakituzest, kulonben, hogy ismerjuk meg egymast ?
En voltam a CS(Counter-Strike)sorozesen, es 5 percig csak neztem, hogy ki johetett vajon a talira, aztan kiderult, hogy a krimoban mindenki:).
De ez most nem lesz igaz, tehat rrroka kuld azt a logot, vagy talaljatok ki vmit, mert k...a sokan lesznek ott az aluljaroban es k...asul nem talaljuk majd meg egymast !!

rrroka: Targyas pakli regebben Sarkany kincset hasznalt, vagy osszekombozta goblinokkal. Lehet probalkozni sima Teremtessel, meg Hatalom szovetseggel+Destabok+kis targyak(pl.: Alkimiazo ust, Kalmarok itala, Kincskereses itala(ami amugy is jo)).
Ha egy lapnak buntetese van, akkor ha az egy varazslat vagy hatas eredmenyekeppen kikerul a jatekbol vagy gazdat cserel a buntetes vegrehajtodik(pl.: levonodik az EP) a varazslat kijatszojan, vagy a hatas gazdajan. a vege eleg pongyola lett, de remelem megerted. :)
Egyebkent csapdanak a Nyilcsapdat ajanlom (5 kompi Tharr 5+X-et mar. Hoskorszakos)

rrroka Creative Commons License 2001.11.21 0 0 967
Hi!

Lefoglalok egy hatos asztalt annál tuti elférünk, még többen is, legfeljebb kucorgunk majd :) Eddig ha jó számolom nem is leszünk többen.

csabi: ha nem felejtem el (merthogy tyuk az agyam) elviszem lemezeken, de másnap nem megyek a versenyre ugyhogy majd mást kitalálunka vissszaadásra, oksa?
Azt akartam kérdezni, hogy mit használnak a tárgyas paklik kompigyártásra? Meg nem emléksezm pontosan, hogyha egy lapnak ÉP büntetése van, akkor azt akkor kell levonni amikor kikerül a játékból ugyi?

speedz: igen Ludas. Ez mindenkinek utbaesik és szimpi.

Előtte viszont szerintem az aluljáróba fussunk össze!

Ja és hozzon nekem vki, akár csak kölcsönbe is csapdákat, ki szeretnék próbálni vmit! Minnél több kompiból van annál jobb! Tüskecsapda má nem kell, de karó, meg hebrencs igen. Meg ha van még vmi újabb. Télleg ezt meg is nézem beholderéknél.

rrróka

speedz Creative Commons License 2001.11.20 0 0 966
rrroka: akkor Ludas? én kettedmagammal jövök ha nem baj.. honnan fogod tudni hány személyre foglalj asztalt?.. a laptűzésen jót kuncogtam :))) még szerencse hogy nem gondoltátok komolyan.

sascsabi: tuti a letöltéssel volt baj, ha senki nem tuggya elhozni pénteken kislemezen, próbáld meg újra, és az első rar-nak tuti 1440 KB-nek kell lennie! milyen Download Managert használtál?

Nord666: látatlanban gondolkoztál.. hogy is van ez???

Gice Creative Commons License 2001.11.20 0 0 965
Ez a Ludas nekem is barátságosabb helyen van, mint a Sissy, szerintem is akár foglalhatsz is. Bár mondom, nekem minden a lábamon múlik, úgyhogy az, hogy itt írogatok, aztán esetleg mégse megyek, az nem szemétség, hanem lábpihentetés. Nekem akkor egy csak ŐV-s paklim lesz. Milyen legyen? Úgy értem, egy erősebb pakli, vagy inkább használjak olyan lapokat, amit még soha nem használtam? Ja, és cseréket hoztok, vagy most nem szándékoztok cserélgetni?
Nord666 Creative Commons License 2001.11.20 0 0 964
A képeket megnéztem, letölteni még nem tudtam,mert nem otthon van netem és nem nagyon szeretik a bevitt lemezeket. Képek alapján komolyabb, mint gondoltam. Tényleg sok munka lehetett vele.A következő tesztelés érdekelne, de nem 100% hogy benne tudok lenni,a letöltési gondok miatt és csak hétvégén vagyok saját gépnél.
sascsabi Creative Commons License 2001.11.20 0 0 963
Hi rrroka !

Amolyan "ha minden kotel szakad" esetre felkeszulve, elhoznad nekem a progit kislemezeken ? Masnap a versenyen vissza is adom.

sascsabi Creative Commons License 2001.11.20 0 0 962
Na ezt az elobbit jol osszekavartam.

rrroka: Tomegpusztitaskent mar regota csak Mandulanektart lattam, ill. en szoktam hasznalni A kozepszer pusztulasat.
Egyebkent a 6 elotton azt ertettem, hogy 17 58 :)

sascsabi Creative Commons License 2001.11.20 0 0 961
%% PLEASE DO NOT MODIFY OR DELETE THIS FILE! %%
%% This file contains information about the installation of an application. %%
%% It will be used to automatically remove all application components from your computer if you choose to do so. %%

NOTE: Beginning of the bootstrapper section

CONFIG: Title: "HKK - a tesztverzió"

ACTION: TempFile: "C:\WINNT\setup1.exe"
hi all !

Nem sikerult beizzitanom a progit :(( bruhu..bruhu
Mar kicsomagolaskor fura dolgokat produkalt.
pl: A .rar kiterjesztesu file nem volt 1440kB hosszu. Kicsoamgolasakor Disk read error.
A tobbi file OK-nak tunt, de ott meg CRC errorba utkoztem.

Vegul a setup elinditasa utan ez a logfile keletkezett.

(File was not found or was an older version -- new file copied)

ACTION: RegKey: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion", "SharedDLLs"

ACTION: SharedFile: "C:\WINNT\system32\VB5StKit.dll"
(File was not found or was an older version -- new file copied)

ACTION: SystemFile: "C:\WINNT\system32\MSVBVM50.dll"
(File currently on disk was already up to date)

*** ERROR: Cannot find the source file 'C:\TEMP\Csatoltizekcshez\hkk2\temp\StdOle2.tl_' to install.
*** ERROR: (User Responded with 'OK')

Nagyon el vagyok keseredve. Plz help me !!!

rrroka Creative Commons License 2001.11.20 0 0 960
Azér annyira ne bercizz be :)))))
Mikro tudsz odajönni, mennyit jelenta 6 előtt, csak hogy tudjam mikorra fogjam a helyet.

Kérdés: szokás még ilyen egész őrposztot lezúzó tűzesőt meg ilyesmiket betenni, vagy mit hasznának helyette?

Előzmény: sascsabi (959)
sascsabi Creative Commons License 2001.11.20 0 0 959
Nekem nagyon jo a Ludas. Oda is tudok erni 6 elott.
Viszont ugy nez ki, hogy jobb lesz, ha a versenypaklimat probalom meg gatyaba razni, hisz rrroka elkezdett keszulni. Ki tudja milyen 3 lapos 2. korben olo kombot agyal ki :))).
Inkabb el se megyek, nehogy megszegyenuljek. :))
(ezt nehogy komolyan vedd, mindenkepp elmegyek)
Szerintem, akar mehetsz is helyfoglalni !
rrroka Creative Commons License 2001.11.20 0 0 958
Hali!

Na ha mindenkinek messze van a Sissy, és ugynézki péntek éjszakai programomaot tekinteve nekem se a legjobb, szóval milenne ha a Ludas nevü kocsmába mennénka Kálvintéren? Asszem ottmég helyfoglalaás is van, metro 2 méterre van tőle, kedves kis asztalok vannak 6 személyesek ha jól gondolom. És nekem is baromira ubaesik. Keletihez se egy macera elmenni onnan...NA mitszótok? Ha helyeslitek akkor ma fel is csörrentem őket vagy személyesen beballagok.

És reszkessetek mer viszemhaza sok lapomat és kombinálgatok jól otthon :)

Gice Creative Commons License 2001.11.19 0 0 957
És mit szóltok a Kondor Béla Közösségi Házhoz? Haza se kell menni, aludhatunk ott, és felkeléskor egyből a versenyen leszünk. :)))
Hát nekem jó lenne egy Nyugatihoz közelebbi, de előbbi talit semmiképp se beszéljünk meg, mert lehet az is, hogy az utolsó pillanatban úgy döntök, hogy nem megyek (a lábam miatt), akkor meg egyedül várhatnál a többiekre, az szemétség lenne. Igazából csütörtökön derül ki, hogy megyek-e, attól függ, hogy az orvos szerint pihentetni kell-e a lábam, vagy pont hogy sokat járkálni vele. De szombaton mindenképp megyek a versenyre!
sascsabi Creative Commons License 2001.11.19 0 0 956
Kepzeld rrroka, most esett le ez a MAGUS kartya=> Satanista osszefugges !! :))
De buta vagyok !! :)
Aggaszt, hogy mennyire nincs egyeb javaslat a helyszinre !! Mert a Sissy nekem sem a legjobb, tekintve, hogy a Keletinel lakom. Viszont en bekescsabai vagyok, tehat tiszta mazli, hogy egyaltalan ezt a helyet ismerem. Szal, en szamitok a kedves segitokesz pesti HKK-sokra, akik ajanlanak egyeb kocsmat is, mely kozelebb van a metrohoz (barmelyikhez, barmely allomashoz), mint a Sissy.
Egyebkent az ujaknak: Vhol lejjebb(vagyis idoben hatrafele) mar leirtam, hogy hol talalhato a Sissy.
Előzmény: rrroka (955)
rrroka Creative Commons License 2001.11.19 0 0 955
a MAGUS kártya talisokat hogy vihetik be mint sátánistákat mi? :))))))
Előzmény: sascsabi (954)
sascsabi Creative Commons License 2001.11.19 0 0 954
Ja. Eppezert ne mindnenki a Veraldozat nevu lapot valassza, mert a sitten rohadunk meg!
Előzmény: rrroka (953)
rrroka Creative Commons License 2001.11.19 0 0 953
Azt assziszik vmi szektások vagyunk...:))))))
Előzmény: sascsabi (952)
sascsabi Creative Commons License 2001.11.19 0 0 952
Hi all !

Ajanlom a felismeres megkonnyitese vegett egy-egy HKK lap kabathoz erositeset !!

rrroka Creative Commons License 2001.11.19 0 0 951
Háj!

Nnna, kiderítettem nekem mi lesza beosztás pénteken, és ugy alakul, hogy egyedül megyek, ergo nemtudok a csajszinál aludni buli után (dolgozik szombaton) tehát ugy 11körül le kell lépnem hogy elérjem az uccsó buszt. 6tól 11ig nem is rossz. gice felőlem akár korábban is lemehetünk vhova, azt majd jönnek utánunk.
Maradjona Sziszi vagy keressünk egy nyugatihozközelebbit?

Gice Creative Commons License 2001.11.17 0 0 950
Ez a "kis séta" mennyire kicsi? Ugyanis valószínű nem fogok tudni sokat gyalogolni, előtte levő nap kerül le a gipsz a lábamról, elég gyenge lesz még a lábam. Nyugatitól meg 50É jó nekem, de ez végülis mindegy.
Előzmény: rrroka (940)
sascsabi Creative Commons License 2001.11.16 0 0 949
En is pont erre gondoltam, de nem mertem beszolni, mert lehet, hogy en ertettem felre vmit. :)
rrroka Creative Commons License 2001.11.16 0 0 948
Mér neked jövőhét péntekig kitart az a körtepálesz?! ;)
Na elhuzok haza, hétfőn dumcsizzuk tovább a talit! :)
Előzmény: Laslow (947)
Laslow Creative Commons License 2001.11.16 0 0 947
Épp tegnap vettem egy üveg körtepálinkát, így hát nem megyek össznépi hkk sörözésre. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!