Van mégegy kedvenc idézetem, ami egy filmben hangzott el. Fiatal leány kérdezi a nagynénjét, hogy az miért nem ment férjhez. Válasz: "Amikor utoljára kértek, nem tudtam, hogy az lesz az utolsó..." No comment.
Laci többször is képes újjáéledni hamvaiból... Amúgy én is kaptam egy igen kedvező felkérést a napokban, úgyhogy lehet, hogy még büszke leszel rám... :o)
Köszönöm a bizalmat:)))))) Azt hiszem már egyszer megtaláltad, valamelyik étteremben esett majdnem Rád, a 150 kg-jával:DDDD De lehet, hogy az egy tasztaltárs volt???? Ki tudja, annyian vagyunk itt:)))))
:DDDDDDDDDD ez jó:)))) Bocsáss meg, de egy kicsit dolgozni kellett:(((( Minő impertinencia! Jó, akkor ne nyiss új topicot, de ne lepődj meg, ha időnként megkérdezem, mert elfelejtem, hogy már kérdeztem:)))))
Nem szeretnék újat nyitni, elég ez az egy is. Tudom, sokan szeretnek naponta újakat indítani, pl. a verseikről :o), de én lusta vagyok ehhez. Így aztán mindenki tudja, hogy itt üzenhet nekem mindenfélét, nem csak jusztlacisat. Úgyhogy eztán is szívesen várom minden idetévedő gondolatait. "Kalandorok se kíméljenek"
igen, én is kötözködős kedvemben vagyok:)))) és tudom, hogy Lacika már nem is érdekel! ezért nyithatnál egy topicot, hoy Nem keresem Juszt Lászlót:))))DDDDDDDDD És én 0-ázom le:DDD
Amióta Rezső lett, jobbak az esélyei... (nemszmájli) Igazság szerint én rizsa csalogatónak szánom a heccet 6ással, de ez mostanában nem nagyon jön be...