ha szerencsétek van, megint csinálnak egy balhét a szurkolóik, a megállapított eredmény 0:3, és tizikkel továbbmentek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egybehangzó holland sajtóhírek szerint az Ajax labdarúgócsapata megegyezett a Chelsea-vel Hakim Zijes nyári klubváltásáról. A 26 éves szélső 45 millió euróért szerződik Amszterdamból Londonba, amivel az Ajax történetének harmadik legdrágább távozója lenne Frenkie de Jong és Matthijs de Ligt után.
Nagyon úgy tűnik hogy Rüdiger vádjai a Spurs szurkolókkal szemben alaptalanok, ugyanis egyetlen videófelvétel vagy tanú (akár a csapattársai) sem támasztja alá az állításait, pedig még szájról olvasó szakértők is elemezték a tökéletes felbontású felvételeket. Vannak akik jóindulattal azt feltételezik hogy Rüdiger tévesen értelmezte a "Cheat, cheat, cheat" (magyarul: csaló) szólamot rasszista indittatású huhogásnak, de szerintem valószínűbb hogy így akarta elterelni a figyelmet arról a tényről hogy nevetséges műfetrengéssel igyekezett Szon piroslapját előcsalni a spori zsebéből. Ez a taktika tulajdonképpen be is jött neki, hiszen a sajtó ráharapott a dologra és még Mourinho-t csesztették hogy micsoda dolog szóvá tenni Rüdiger "törött bordáit", mikor szegénykét rasszista támadás érte.
Tegnap a Boxing Day kellemetlen ajándékot hozott a Szentektől...nagyon hektikus a szereplés,ezek az elherdált hazai pontok nagyon fognak majd hiányozni a végén...
Kitiltották a Tottenham Hotspur stadionjából azt a szurkolót, aki söröspohárral próbálta megdobni a vasárnapi bajnoki futballmeccsen a városi rivális Chelsea kapusát, Kepa Arrizabalagát.
A Premier League-összecsapáson a második félidő közepén jó két percig állt a játék, miután a drukker kis híján eltalálta a vendégcsapat spanyol kapusát, Kepa Arrizabalagát. Verbális inzultus is érte a Chelsea-t: fekete bőrű német hátvédjét, Antonio Rüdigert többször is rasszista rigmusokkal sértegették. Az ügyben vizsgálat indult.
Nem, de szerintem az 5 csapat ellen egyik ellen sem. Viszont szerintem Barca,Juve,PSG-t jó volt elkerülni. Barcát inkább főleg.... Én elégedett vagyok, akár bejuthatunk a legjobb 8 közé.
Hát, mivel a csoportelsőség a Valencia ellen elhullajtott pontok miatt nem a mi kezünkben volt, ez volt a maximum, amit kihozhattunk. Sajnos Lipcse,Barca,Bayern,Juve,PSG közül kaphatunk 16-án hétfőn délben.
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) februárban két átigazolási időszakból zárta ki a Chelsea-t, amiért 29 esetben vétett a 18 éven aluli külföldi futballisták szerződtetésének szabályai ellen, illetve számos szabálytalanságot követett el a regisztrációs eljárásban.
A londoni klub először a szövetség fellebbviteli bizottságánál fellebbezett, de ezt a beadványt elutasították. A Chelsea ezután júniusban a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordult (CAS), akik most hozták meg a döntést az ügyben. Eszerint megfelezték a büntetés idejét, így januárban már szabadon igazolhatnak játékosokat., mivel az angol csapat az eltiltás első felét már nyáron letöltötte. Mindemellett a Chelsea-nek egy 460 ezer eurós pénzbüntetést is ki kellett volna fizetnie, de a bíróság ezt az összeget is megfelezte.