Ja, jóvan, jó aktuális! A listában az újak még nem, viszont minden megszűnt csatorna szerepel még... :-)) Travel, Science, mind. Igaz, ezeken adás már rég nincs, míg a Hírtévén még most is van.
(a magam részéről csodálkoztam volna, ha az államgépezet hagyja, hogy az egyik legnagyobb szolgáltatónál megszűnjön a Hírtévé... na legalább tudom nézni tovább a Riasztást :-)
Én naív:DDDD Ugyebár felmondtam a upc-t és gondoltam bármely Mindiges pontnál - van vagy 100 az országban- meg tudom rendelni a Mindiget!!!!! Még jó, hogy a lányom nem volt rest és fölhívta az ügyfélszolit, ahol lehűtötték, hogy csak rajtuk keresztül lehet rendelni 1-2 nyomtatvány kitöltésével és a Hengermalom utcában át venni a cuccost!!!! Khm, khm akkor mért is van az a rengeteg Mindiges pont??????
Egyébként csak pár 100 Ft a különbség a Mindig javára, de az upc eljárása a módosításokkal tűrhetetlen:(((((
Mert tudom, hogy az ügyfeles, még ha tudja is, nem mondhatja el és ráadásul nem is tőle függ!!!!!! Szegények, ők állnak szemben az elégedetlen klienssel:(((( Tudom, egyik unokahúgom ügyfeles volt, rémségeket mesélt!!!!
Nálam azok a vörös posztó, elsősorban az öt Sony, ha azokat is kiszedik, én is veszem a sátorfámat. Két éve tervezgettem fejleszteni a tányért és a fejet, talán szerencse, hogy még nem költöttem rá pénzt. Csak a beltériben kellene cserélni kábeles tunerre és csá'.
A jan.15-től érvényesben a nem garantáltaknál még fel vannak sorolva ezek is: ATV, AXN, Viasat 3 és 6, TV4, Story, Sony... Ha ezeket is megszüntetik, az érdekes lesz.
Na ha ezek is megszűnnek, akkor már biztos, hogy szándékos előfizető-leépítés zajlik, mert ennyire ostobák nem lehetnek.
Érthetetlen, hogy miért nem szerepelt a december végi fiz.határidejű számla alján a mostani csatornaátrendezés. Én is arra gyanítok, a jogászaik azt okoskodták ki, azzal a novemberi "nem garantált" csatornalistával védik a seggüket. De szerintem az simán megtámadható. Igaz, értelme nincs, vissza nem kapunk semmit, max. bírságot lehetne kiharcolni. Illetve, ja, mivel a módosítás nem lett félreérthetetlenül közölve, vajon most hűségidősök felmondhatnak következmény nélkül? Nincs mire hivatkozniuk, nincs közlemény, nincs konkrét ÁSZF-változás, amire hivatkozhatnak.
A dec.1-től hatályos ÁFSZ-ben a most megszünt csatornák úgy szerepelnek, hogy nem garantált csatornák és, hogy ez nov.15-től hatályos. Gondolom ezzel próbálták kivédeni ezt a 30 napos határidőt. Ha valaki akkor olvasta is ezt az ÁFSZ-t, biztos nem gondolt arra, hogy ezeket a csatornákat majd meg is szüntetik. A dec.1. elöttiekben még nem volt szétválasztva a csatornakiosztás garantált és nem garantáltra.
A jan.15-től érvényesben a nem garantáltaknál még fel vannak sorolva ezek is: ATV, AXN, Viasat 3 és 6, TV4, Story, Sony... Ha ezeket is megszüntetik, az érdekes lesz.
A Eurosport kivételéről hosszabb ideje pletykáltak, amiatt, hogy máshova nem lehetne tenni a hazai új sportcsatornákat (kevés a szabad transzponder). Talán ebbe a Eurosport (és egyben a Discovery) tulaja nem ment bele és vitte a teljes csomagot. A HírTV-nél meg díjat emelhettek, amit az UPCD nem tudott/akart elfogadni, új olcsóbb ajánlatot kért, s ezt kapta: kell vagy nem? Helyettük az UPCD meg keresett valami olcsóbbat. Az RTL Spike-t meg a CBS nyírta ki látványosan.
Engem inkább az érdekelne, hogy az ÁSZF 12.1.2 pont alatti 30 napos előzetes bejelentési kötelezettséget miért hanyagolták és ezt mivel indokolják? A sajtóközlemény nem említ olyat okot, ami fel lenne sorolva az azt megelőző pontban. ;)
"A most bevezetésre kerülő új csatornák kiválasztása során a UPC Direct célja az volt, hogy még változatosabb és minőségibb tartalmakat nyújtson a korábbi kínálathoz képest."
Felhívtak!!!! Kérdezték miért??? Elmondtam és azt mondták, hogy rengetegen mondják le:(((( Kár érte, majd 30 éve voltam a kliensük:(((( Csak azt nem tudom,hogy mért kell a kártyát leadni és ráadásul valahol a francban, szívatás??????
(csak zárójelben: az M3 ánblokk kivonult a tévézésből annó, és csak netessé lett, az nem a UPCD sara)
Én még kitartok, a Travel-t sajnálom, de leginkább a Science-t, a Hírtévé "Kékfényét" majd nézem a neten. Amúgy is alig nézek valamit, inkább az bosszant, hogy az összes beltérit lehet megint hangolászni, csatornákat rendezni, ezt mindig is nagyon utáltam. Lehet hogy nem is csinálom meg, minek? Amiket leginkább nézek, 2-3 csatorna, azok megvannak, ahol voltak.
(Nagyanyónak meg tessen örülni, mert meggyütt az annyira várt PöstiTévé-je! - Erre nem lemondja?! Hát ki érti a nőket?? :-))
Tegnap onlájn lempndtam:))))) Azt írták vissza, hogy hamarosan felhívnak, gondolom ki van adva, hogy le kell dumálni a delikvenst:DDDDD Azért ami sok, az sokk:M3, Eurosportok, Diszkaveriszájensz, animalplanet, tlc, travel, HírTV és még ki tudja mi és helyette dikhájtv, no neeee:((((
Én is tegnap döbbentem le, hogy eltűnt az Eurosport, ami így a síugrás négysáncverseny záró fordulója előtt baromi jól érintett... Ráadásul nem látom egyik csomagjukban sem a csatornát.
Érthető a feháborodás, megint klasszikus csatornákat tüntetnek el, a Travel, a Science... Már korábban is mondtam magamban ilyen megszűnésekkor (amikor nekem fontos csatorna tűnt el), hogy "...sszátok meg az ...", és most megint ott tartok. Én felmondani emiatt még mindig nem fogom, technikai okokból, de azért magamban szidom a jó k... na jó, mondjuk úgy, a jó k...edves nénikéjüket. Hogy frissítés, meg nagyobb-jobb kínálat... hát persze. Süket duma.