Keresés

Részletes keresés

Pisces72 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9605

Nézd, rábeszélni nem akarlak, de ha nem megy zsigerből, akkor ha tudni akarod, kénytelen vagy megtanulni. Vagy egyik, vagy másik.

Illetve nem, van egy harmadik is: bízhatsz a jó szerencsédben, hogy egyszer úgy hoz össze az igazival, hogy vele nem lesz szükséges bármit megtanulni... Hány olyan embert ismersz, akinek ez így jött össze? :)

 

Előzmény: Andorid (9604)
Andorid Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9604
Lehet azt tanulni? Eroltetni kellene? De amit eroltetek, az eroltetett lesz, nem erzem jol magam, akkor meg minek eroltessem... :(
Előzmény: Pisces72 (9603)
Pisces72 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9603
Ezért kéne előbb tanulnod menni... :) Ne aggódj, azzal a problémával, hogy nem érted a nőket, nem vagy egyedül. Pl. én sem (igazán) értem a nőket. :)))
Előzmény: Andorid (9602)
Andorid Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9602
Hat ilyen ertelemben nem vagyok álszerelmes. Mert tényleg a nőbe vagyok belezugva. Inkabb az az eset all fent, hogy mivel nem ertem el, nem ismertem meg a rossz oldalat, idealizaltam magambam, es most ezt az idealt keresem mindenhol. De ilyen nem letezik...

Pont ez a nehez most, hogy a nem birok erot venni magamon, hogy nok koze menjek. Eddig gorcsosen alltam hozzajuk, most viszont teljesen elerhetetlennek erzem oket szamomra.
Előzmény: Pisces72 (9601)
Pisces72 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9601

"persze az is lehet, hogy valami álszerelmessel találkoztunk"

Mit jelent az hogy álszerelmes? Nem érzem magam annak. Bárcsak az lennék, könnyebb volna elfelednem...

 

Szerintem olyan valakit jelent, aki nem egy adott nőbe (férfiba), hanem magába a szerelembe szerelmes. Olyan, akinek nem a másik személy a lényeges, hanem az érzés, amit a másik ébreszt benne.

 

Ha ennyire kevés időt van alkalmad nők társaságában tölteni, akkor sürgősen változtatnod kell ezen. Nem feltétlenül azonnal ismerkedési, hanem sokkal inkább tanulási céllal.

Előzmény: Andorid (9599)
Pisces72 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9600
Megnyugodtam, hogy nem rajtam próbálsz segíteni... :)
Előzmény: karistoló (9595)
Andorid Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9599
Köszönöm, hogy megprobalsz segiteni, eddig egymagam próbáltam a problémával megküzdeni, de csak mélyebbre sülyedtem benne....

"bővebben?

meglátszik valakit valahol, netán beszélgetsz vele pár szót és beleszeretsz?"

Talán ugy lenne érdemes kezdeni, hogy nagyon kevés nőm volt eddig. Lassan 30 vagyok, s volt két hosszabb kapcsolatom és pár 1-2 hetes. Lány ismerőseim alg vannak. Amióta vegeztem a egyetemen, alig ismertem meg uj embereket. Már emlitettem, hogy az a tipikus magányos farkas vagyok. Ha tehetem minden időmet emberektől távol a természetben töltöm.
Igy nincs tapasztalatom az ismerkedésben. Van egy elképzelésem hogyan müködik, de ezek szerint nagyon rosszul gondolom.
Igy tényleg van abban valami, hogy ha nagy-nagy nehezen összeismerkedek egy növel, aki meg is tetszik, szinte azonnal beleszeretek.

És lényeg, hogy ezek nem plázacicák. Hiába dögös csajok azok, nem tetszenek.. Pont azért mert a belső érték fontosabb számomra!

Talán ezen kellene változtatnom.. Több nőt megismerni, mindenféle szándék nélkül, mert valójában nem ismerem mi is kell nekik...
Egyet tudok, ez a mindent megadok pasi, nem kell nekik..
Előzmény: karistoló (9596)
Andorid Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9598
Szia

"persze az is lehet, hogy valami álszerelmessel találkoztunk"

Mit jelent az hogy álszerelmes? Nem érzem magam annak. Bárcsak az lennék, könnyebb volna elfelednem...

"..egy plázacica miatt.."

Nem pázapicsa az illető. Ha az volna, könnyen találnék másikat, mert millioszámra nyüzsögnek. Ö egy igazi, talpraesett, csinos, szerény okos Nő! A legjobb fajtából. Nem tökéletes külsőre, alacsony, de mégis van benne valami iszonyatosan vonzó. Nem találni mégegy ilyet a földön. S pont ez a bajom, hogy annyira egyszerű, de mégis tökéletes nő, hogy...
Na de hagyjuk. Nem azert jöttem ide a forumra, hogy elmeséljem Nektek a hülyeségem, hanem hogy segitseget kerjek, hogy a fenébe tegyem tul rajta magam?

Hogyan lehet nekem is olyan kisugárzásom, hogy csak ránézek egy nőre, és ő egyből oda van értem? :) Na jó ez lehetetlen, meg meg is bolondulnek a sok rajongotol, csak valahogy vissza akarom szerezni az önbecsülésem, hogy el tudjam hinni, hogy lehet még hozzá hasonló lány, aki emngem akar. A magam saját valójában...

Nem akarom megölni a nőket, csak irónia volt. Arra ertettem, hogy akármelyikre is nézek rá, csak azt látom bennük, amit ez a nő tett velem. Élvezte hogy sütkérezhet a szeretetemben, hogy minden szavát figyelem, bármit megtennék érte. Aztán eldobott, amint talált valakit, aki egy pillantással, bohóckodásával meghóditotta..

Pedig szerintem nincsenek nagy elvárásaim. Csak egy egyszerűt szeretnék, aki nem éttermekben, diszkókban nőtt fel, aki tudja értékelni a természet nagyszerűségét. Aki olyan mint én. Vagy olyan nagy kivánság ez?
Előzmény: karistoló (9596)
Andorid Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9597
Lehet abban valami amit irsz.. Lehet ha mar megkapok valamit, es nem kell kuzdenem erte, akkor mar nem is erdekel annyira. Szeretek kuzdeni, minden tudasom, erom beleadni egy dologba. Azt vallom, hogy ami konnyen jon az konnyen megy. S ha mar nincs miert lelkesedni, ellustulok.
Előzmény: csöszke 63 (9594)
karistoló Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9596

szia!

 

Jelenleg ölni tudnék, ha nöre gondolok.. igy az ő érdekükben nem közeledem hozzájuk :)

 

ezek szerint halomba gyilkolásznád a kedves nőket egy plázacica miatt, szép dolog mondhatom, akkor mi lesze velünk??? :)

 

egy ilyen elérhetetlen szerelembe fogom belehajtani magamt...

 

bővebben?

meglátszik valakit valahol, netán beszélgetsz vele pár szót és beleszeretsz?

 

biztos, hogy túlreagálod az eseteket, nem kell ezzel ennyit problémázni.

 

tudod hogyan működik otthon a lámpa?

 

A baj az, hogy még mindig tartom vele a kapcsolatot, érdeklödöm, mi van vele, elmeséltetem vele, hogy hogyan ismerkedett meg az uj pasijával... rohadtul rosszuk esik, de megis érdekell.. Nem akarom elvesziteni mint barátot, holott csak magamat huzom bele a sz@rba...

 

ez egyáltalán nem baj, ez a probléma meg fog oldódni rövidesen.

 

ha elmeséli az első éjszakáját az új pasijával, úgysem fogod többször keresni a társaságát és nem leszel kíváncsi az élményeire ...

 

Előzmény: Andorid (9593)
karistoló Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9595
szia!

csak úgy,

egy szenvedő férfitárson próbálok a magam módján segíteni :)

persze az is lehet, hogy valami álszerelmessel találkoztunk :)
Előzmény: Pisces72 (9580)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 9594
Lehet hogy nálad ha beteljesül a reménytelen szerelem, akkor átsorolódik a hosszabb-rövidebb kapcsolat kategóriába.
Éppen ezért egyenlőre nálad ez a két kategória van. Lehet hogy csak reménytelenül tudsz szerelmes lenni?? :-))))))) És ha már nem reménytelen, akkor már nem is szerelem?? :-)))))
Ha ezt a vonzódásodat az elérhetetlenhez az élet egyéb területén kamatoztatnád, és mindent meg tennél, hogy mégis elérd, akkor te egy nagyon sikeres ember lennél......onnan meg már asszem nincsenek is elérhetetlen reménytelen szerelmek
Előzmény: Andorid (9593)
Andorid Creative Commons License 2009.01.14 0 0 9593
Szia

Nem a nő(k) kedvéért akarok megváltozni, csak magamért teszem. Jelenleg ölni tudnék, ha nöre gondolok.. igy az ő érdekükben nem közeledem hozzájuk :)

Ha meg nem változok, és ahogy mondtad "teszetoszáskodom" továbbra is, akkor megintcsak egy ilyen elérhetetlen szerelembe fogom belehajtani magamt... valahogy minden 4. reménytelen szerelemre esik egy hosszabb-rövidebb kapcsolat nálam.. én ez igy nem igazán jó. Vagy ez másnál is igy van? Én reagálom túl ezeket a "nemjött össze, ez van" eseteket?

A baj az, hogy még mindig tartom vele a kapcsolatot, érdeklödöm, mi van vele, elmeséltetem vele, hogy hogyan ismerkedett meg az uj pasijával... rohadtul rosszuk esik, de megis érdekell.. Nem akarom elvesziteni mint barátot, holott csak magamat huzom bele a sz@rba...
Előzmény: karistoló (9592)
karistoló Creative Commons License 2009.01.14 0 0 9592
szia

méghogy 22-es csapdája?
ilyen irodalmi magasságokba akarjátok helyezni a töketlenkedést?

eszedbe ne jusson megváltozni egy, vagy x nő kedvéért :)


Előzmény: Andorid (9582)
reen Creative Commons License 2009.01.14 0 0 9591
Marha érdekes ez a szikra dolog. Megjegyzem, néhány hónapig szerelmes voltam egy isős machoba, aki egyszer mélyen a szemembe nézett, és elvarázsolt, úgyhogy ismerem ezt az oldalt. Kavarogtunk kicsit, de ő nem az az ember volt, akivel beteljesülhetett volna szerelmünk, sőt, ő nem is volt szerelmes belém, talán csak élvezte a helyzetet, hogy az ő korában egy ilyen kiscsajszi odavan érte. (amúgy korrekt volt, nem áltatott, és mindent megadott, amit tudott, és az koránt sem volt rossz:)...)
Aztán találkoztam egy férfival, aki normális volt, éreztette, hogy fontos vagyok neki, amúgy tetszett, de a "szikra" nem volt meg rögtön. Találkozgattunk, és egyre több oldalát ismertem meg, mígnem egyszer rá néztem, és őt láttam, és mély szerelmet éreztem. És nem azért mert ló nincs, hanem egész egyszerűen tudatosult bennem, hiszen mindig is erre a férfira vágytam, és azóta nagyon boldogok vagyunk.:) A szívemben nem csak szikra van már iránta, hanem tüzijáték.

Ps.: engem nagyon megfogott a szerelmemben az, hogy érezteti, hogy jelen van, segít, lovagias, ugyanakkor nem siettet, nem várja el, hogy valamilyen legyek, nem fullaszt meg. Egész egyszerűen kivárta, mire bennem is felizzott a tűz. Azt mondja nem volt könnyű érzés, mert ő többször akart volna látni stb. Én tudom, hogy akkor még bizonytalan voltam. De ebben is van valami, hogy én mint nő akkor érzem biztonságban magam egy férfi mellett, ha tudom, hogy a férfi kitartó, és nem fújja el tőlem az első szél, az első szeszélye. Megismerni és megszeretni, ez is tökéletesen tud működni, sőt!
PS2 réges rég pedig volt egy pasi, aki szerelmes volt belém. mindent megadott, csakhogy iszonyat nagy terhet jelentett, hogy tudtam, elvár tőlem dolgokat. Hogy dolgozik(!) azon, hogy megfogjon, ahelyett, hogy kötetlenül élvezte volna az udvarlást. Annyira fullasztó volt, hogy inkább elmenekültem
Úgyhogy én arra jutottam magamban, hogyha az ember őszintén adja érzéseit, közben a másik igényeit is szem előtt tartja, nem csak a maga vágyát, akkor lassú víz partot mos...
Pisces72 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 9590
Kettévágja, nyugi, várd csak ki a végét! :)
Előzmény: Andorid (9588)
neverminder Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9589
Irónia volt.:)
Előzmény: Pisces72 (9587)
Andorid Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9588
Szia Pisces
Akkor még sem ő a penge.. pedig azt hittem vág az esze, és egyből kettévágja a problémámat ;)
Előzmény: Pisces72 (9587)
Pisces72 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9587

Szai, Never! :)

Tanácsokkal? Én inkább csak kritikának láttam tavaly... :)

Előzmény: neverminder (9583)
Andorid Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9586
Egyébként felesleges köröket futok annál a nőnél aki ezer meg egyszer elmondta hogy nem-nem-és nem.. S hogy miért csinálom? Én is szeretném tudni..
Előzmény: Andorid (9585)
Andorid Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9585
aludni? Nem szoktam mostanában.. :)
Előzmény: neverminder (9584)
neverminder Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9584
Egyébként miért nem alszol már? :)
Előzmény: Andorid (9582)
neverminder Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9583
Karistoló csak mozizik itt, és okos tanácsokkal lát el minket, halandókat.:)
Előzmény: Andorid (9582)
Andorid Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9582
Szerbusz!

Még nem ismerlek, de ezek szerint te lehetsz a fényben járó! :)
Világosits meg engem is!
Előzmény: karistoló (9579)
Ho anyó Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9581
Nem ez az igazi 22-es, hanem az, amikor már nem lehet egy legyet elnyomni a nő fenekén, me mán nem fiatal...
Előzmény: Pisces72 (9577)
Pisces72 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9580
Most kit tervezel "felrázni"? Hogy más ne vegye magára... :)
Előzmény: karistoló (9579)
karistoló Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9579
élmény olvasni a legutóbbi hozzászólásokat :)

vak vezet világtalant, ahogyan felénk mondják :)
Andorid Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9578
Hat nem egeszen. Igazabol nincs nekem semmi bajom magammal, nem tartom sem tobbnek sem kevesebbnek a tobbi ferfit. Tisztaban vagyok a sajat erenyeimmel gyengeimmel. Az utobbikon igyekszem valtoztatni. Talan a legnagyobb gyengem, hogy az az igazi maganyos farkas alkat vagyok / voltam. Nem igazan erdekelt a tobbi ember, es nem nyiltam meg nekik en sem. Ezen valtoztatok mar jo ideje, s ugy erzem lassan de haladok, kommunikativabb, nyiltabb vagyok. Az meg hogy kinek mi a macho-sag, relativ..
Es egyaltalan nem akarom a legjobb not! Sot egy atlagos, csinos not akarok, legalabbis kulsore. Inkabb a belso dolgokon van a hangsuly. Fontos szamomra, hogy egy hullamhosszon legyunk, nyugodt es de megis izgalmas lehessen a kapcsolatunk... Az elozo noben pont ezeket találtam meg, fura, de 100%osan.. S nehezen hiszem, hogy meg talalok ilyet.. Aki tokeltes lehetne...
Előzmény: Pisces72 (9577)
Pisces72 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9577

:) A probléma felismerése az első lépés a megoldása felé. :)

 

Tartok tőle, merthogy valami ilyesmi jön át nekem a soraid között, hogy Te a "macsó" pasikat férfiasabb FÉRFInek látod, mint Magadat, és azokat a nőket nem is értékeled igazán, akiknek Te kellesz, mert nyilván a legjobb nőt akarod Magadnak, de a legjobbat csak a legjobb pasi kaphatja meg, aki -szerinted- nem Te vagy...

 

Na, ez az igazi 22-es! Remélem, rosszul olvastam a sorok között...

Előzmény: Andorid (9576)
Andorid Creative Commons License 2009.01.13 0 0 9576
Hat nem tudom.. Biztos a visszautasitas miatt latom ilyen pesszimistan a dolgot.. Bosszant, hogy egy csomo energiat belefektettem egy nobe, es semmi nem lett, mig mas egy pillantassal eleri azt amit en nem. El kellene fogadnom a dolgot, s elhinni hogy vannak meg hozza hasonlo nok akik tarsa vagynak... Tulajdonkeppen a sajat csapdamba estem. Elerhetetlen no utan futok, s az elerhetoek meg nem erdekellnek... 22-es nek tunik :)
Előzmény: Pisces72 (9575)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!