Keresés

Részletes keresés

panerai88 Creative Commons License 2009.07.24 0 0 1300
Bocs, de majd én eldöntöm, hogy hová és mikor írok. Tőled amúgy sem várok segítséget, lévén, hogy fingod sincs a dolgokról ahogy ez már korábban kiderült.
Ha kérhetném hanyagoljuk egymást! Köszi!
Előzmény: Törölt nick (1299)
panerai88 Creative Commons License 2009.07.24 0 0 1298
Ma reggeli történet:

Pénzt várok már több mint egy hete amit 1000%, hogy feladtak. Postás megérkezik és kérdezem, hogy pénz nincs? Zavartan rám néz, majd elvörösödve közli, hogy "öööö nincs, de lehet, hogy délután lesz, majd visszajövök" majd szinte elrohan!
Feleségemmel összenézünk, mondom mi van???? Naponta egyetlen alkalommal szokott a postás járni, soha nem fordult még elő, hogy délután is visszajött volna (max. másnap reggel kézbesíti, ha elmaradt valami előző napról).

Nem elég, hogy a CSP-t is szinte utoljára hozzák ki (mások megkapják már 3-a, 4-e körül, hozzánk rendszeresen 10 után érkezik) de most ezzel nagyon felbaszták az agyam. Gyanítom, hogy stiklizés van a lóvé körül, és úgy gondolta, hogy időt nyer ezzel, de rábaszik, mert bemegyek a postára és rákérdezek, hogy érkezett-e pénzem vagy sem. Ha igen úgy kibaszatom, hogy a lába sem éri a földet, sőt ezért a CSP.s dologért is panaszt fogok tenni.

Tököm tele ezzel az egész rohadt rabló bandával, hogy még a saját pénzét sem kaphatja meg az ember időben.
Desire Creative Commons License 2009.07.22 0 0 1296
Rendeltem egy DVD-t a vaterán. Miután 2 hét alatt nem jött meg érdeklődtem.
Ajánlottan adták fel Miskolcról.

Ezt írta nekem a lány:
sZIA!

Egyenlőre még keresik :S itt miskolcon tűnt el, jellemző.... az az érdekes 3 dvd tűnt el amiket küldtem és mind azóta mióta ide a közelebbi de sokkal kisebb postára járok...érdekes :S elég lassúak és undokok de nagyon közel van, ugyhogy gyanus...panaszt fogok tenni, te vagy a 3. aki nem kapta meg....azt mondták majd a hét végén érdeklődjek leghamarabb :S

:(
Csokis Creative Commons License 2009.06.16 0 0 1295
Meg, akartam is írni. Egy ment sima borítékban, két papírlap közt, egy meg buborékosban. A választörpök is ugyanígy jöttek, és mind a négy levél simán jött-ment. Az órára azt gondolom, hogy ha nem túl nagy értékű, én buborékos borítékban adnám fel ajánlottként. Ha értékesebb, akkor csomag, vagy értékbiztosított levél. 10 dekás ajánlott 330,- Ft, 75 dekás ajánlott 680,- Ft. Ugyanez 10e Ft alatti értéknyilvánítással 650,- és 1000,- Ft.
Előzmény: Desire (1294)
Desire Creative Commons License 2009.06.15 0 0 1294
Megérkezett a törp?
Szerinted hogy küldjek el egy órát az uncsitesómnak, hogy meg is kapja.
Előzmény: Csokis (1293)
Csokis Creative Commons License 2009.06.04 0 0 1293
No, tegnap feladtam egy törpöt Győrbe normál levélként. Majd kiderül...
doks Creative Commons License 2009.06.04 0 0 1292
Leginkább azok a küldemények vesznek el, amelyek kiscsomagként lettek feladva, de a kis méret és súly miatt nálunk levélforgalomban kerülne kiszállításra. Már az is eszembe jutott, hogy ez nyűg a levelespostásnak és a legközelebbi kukába dobja az egészet.
Strong Bad Creative Commons License 2009.06.02 0 0 1291
Orulj neki hogy megjott inkabb ;)
Előzmény: cliftony77 (1290)
cliftony77 Creative Commons License 2009.06.02 0 0 1290
Vajon mit keres az Angliából Budapestre légipostával feladott levél hátoldalán az "MPZRT SZÉKESFEHÉRVÁR PFÜ" körbélyegző?

Fura egy dolog ez, de biztos lesz rá magyarázat...
Desire Creative Commons License 2009.05.31 0 0 1289
Pfff! Nekem nem lett volna türelmem, hogy egy órát küzdjek és vért izzadjak 10 db bélyegért a postán.
Előzmény: Csokis (1287)
Desire Creative Commons License 2009.05.29 0 0 1288
Akkor én teljesen jól jártam, amikor Szegedről egy röpke hét alatt megkaptam elsőbbségivel a levelet. :) Nem gondoltam, hogy ennek egyszer még örülni is fogok.
Előzmény: cliftony77 (1286)
Csokis Creative Commons License 2009.05.29 0 0 1287
Mai Homár cikk a postai jegyrendszerről. Nehogy má' a hülye turista felvásárolja a bélyeget! Tékozló Homár Nem érnek rá bélyeget tépkedni a postán (Ahhoz képest, hogy nekem meg a néni a múltkor kiválogatta a szép blokkokat... Úgy tűnik van egy "kis szórás" az állomány hozzáállásában.)
cliftony77 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 1286
Alapból szabályosan vezetek, de április végén dugóban elkövettem egy közlekedési kihágást, kisívben jobbra kikanyarodtam a Király utcából a Körútra az Oktogon irányában. A következő sarkon már intett is le a yard, mit ne mondjak, teljesen jogosan, hiszen ott nem lett volna szabad kikanyarodnom. Nem is vitattam a bünetés jogosságát. Mondta a tag, hogy postán jön majd a büntetés, mert helyszíni bírság nincs, kötelező neki feljelentenie engem, és majd a bíró eldönti, mennyit kell fizetnem.

Tegnap megjött a levél. Ajánlott, elsőbbségi, tértisen adták postára. Május 13-án.

Ami azt jelenti, hogy a 13. kerületből szintén a 13. kerületbe 2 hétig utazott az ajánlott levél.

Elsőbbségi.

Gratulálok.
Desire Creative Commons License 2009.05.28 0 0 1285
Az unokatestvérem két hivatalos levele hozzám érkezett, és ezért ma elmentem a postára, hogy elküldjem neki Békéscsabára. Betettem egy nagyobb borítékba lezártam és kitöltöttem egy ajánlott cédulkát.
Az ablaknál kíváncsiságból megkérdeztem a férfit, aki felvette a levelet, hogy szerinte, ha nem ajánlva adom fel a levelet, akkor is biztosan megkapná -e?

Azt válaszolta: Ha ajánlva adja fel, akkor is simán eltűnhet, csak kap egy ragszámot, ami alapján keresni lehet.
Mondtam neki, hogy ezzel nem nyugtatott meg... és nem kértem elsőbbségit, mert nem volt sürgős, meg mert pontosan tudom, hogy az elsőbbségivel feladott levelek semmivel nem érkeznek hamarabb.

Vagyis vagy megkapja, vagy nem kapja meg, de akkor lehet keresni, mert van egy száma. Húú, de jó!
Strong Bad Creative Commons License 2009.05.27 0 0 1284
Amely peldanak felhozott hozzaszolas ugyanugy kiragadott nem reprezentativ, mint ahogyan az ide leirt panaszok is (szerinted).

Csakhogy ha nekem egyszer egy etteremben romlottan szolgaljak fel a palacsintat, akkor tobbet oda nem megyek, hiaba ajnarozza mindenki.
Előzmény: Törölt nick (1283)
apca Creative Commons License 2009.05.25 0 0 1281
Nem szoktam, de most kénytelen vagyok llamadával egyetérteni: a Magyar Posta nem válogat, hogy Hongkong, vagy King Kong, bármit és bármikor eltüntet.
Ne tedd, mert majd téged is jól letol. Mint engem, mert egyet mertem érteni vele. :)
Előzmény: Csokis (1279)
apca Creative Commons License 2009.05.25 0 0 1280
Gyakran adsz fel/kapsz Hongkongból csomagot, hogy ilyen határozott véleményed van Neked ?
Hehe, már az is baj, ha egyetértek. :)

Egyébként nekem nem olyan határozott a véleményem, mint neked. (aki szerint ugye a Magyar Kir. P. minden világok legjobbika.)
Előzmény: Törölt nick (1278)
Csokis Creative Commons License 2009.05.25 0 0 1279
Nem szoktam, de most kénytelen vagyok llamadával egyetérteni: a Magyar Posta nem válogat, hogy Hongkong, vagy King Kong, bármit és bármikor eltüntet.
Előzmény: apca (1277)
apca Creative Commons License 2009.05.25 0 0 1277
Ugyanonnan néhány hozzászólás:

"
moli 2009.05.21. 10:54:00
hongkongbol (dx) eddig 7-bol 7 csomag megjott. dobbenetes.

Látod ebben egyetértünk. Valóban döbbenetes...
Előzmény: Törölt nick (1273)
doks Creative Commons License 2009.05.25 0 0 1275
Levélforgalomban érkező kis csomagról "Small Packet" van szó.
Ezek ugyanúgy nyomkövetés nélkül érkeznek, mint a sima levelek.
Egyszer az is előfordult, hogy a légi postával feladott kiscsomag pár nap híján 3 hónap alatt érkezett meg Angliából. Bár az legalább megérkezett.
És sajnos ebben a kategóriában nincs konkurrenciája a postának.
Nagyobb csomagokat lehetőleg DHL-lel hozatom, azokkal nincs is gond, működik a nyomkövetés- és mind szépen meg is érkeznek.
Előzmény: Törölt nick (1274)
doks Creative Commons License 2009.05.24 0 0 1271
A külföldről érkező regisztrálatlan küldeményeim tekintélyes részét ellopja a tetves, postának nevezett patkánybanda. Az egyik elveszett kiscsomag ügyében írtam a külföldi partnernek, akinek 300 eladása volt az elmúlt időszakban, azt válaszolta, hogy négy küldeménye veszett el, ebből három Magyarországon. Ide már csak -felárral- regisztráltan hajlandó küldeni.
Magyar Posta - az internetes kereskedelem legfőbb akadálya, Magyarország nemzetközi presztizsének rombolója. Morális téren a postások a balkáni országban is előttünk járnak, Romániában például nem meri a postás ellopni a küldeményt. Elkúrtországban nyugodtan lophatnak.
Desire Creative Commons License 2009.05.22 0 0 1270
Szép!
Igazából csak az tudja, hogy milyen rossz érzés ez, akinek már tűntek el így levelei, csomagjai stb. Naivan azt gondolja sok ember (ami természetes), hogy fizet és megkapja, amit szeretne (a szolgáltatást és a küldemény tartalmát). De nem. Fizet és nem kapja meg...
Előzmény: Strong Bad (1269)
Strong Bad Creative Commons License 2009.05.22 0 0 1269
dortimcsi Creative Commons License 2009.05.17 0 0 1267
Ha figyelmesen olvastad volna amiket írunk,akkor rájöhetnél hogy igenis valósak a problémák.....Nekem egyszerű, levélként feladott, semmi értéket, csak az feladó néhány napjának eseményeit tartalmazó levelet tüntett el a posta....Hogy honnan tudom ? Onnan, hogy azon a nyáron állandó levelezésben voltunk,így feltűnt a kimaradt levél...
Ahogy az is furcsa, legalábbis számomra, hogy az egyetem által küldött levelet a többi évfolyamtársam megkapta, én meg nem....Nincs bizonyíték, persze hogy feladta a tanulmányi osztály,de én mégis elhiszem hogy feladásra került.

És az is érdekes hogy Strong Bad esetében csak a memóriakártyás esetet emelted ki....volt ott azért más is...:

'Kanadabol hazatelepultem, es hazakuldtem tobb kilo konyvet csomagban. ELTUNT
Edesanyam USA-ba a tesom gyerekeinek karacsonu ajandek csomagot kuldott. ELTUNT
Testverem USA-bol az en gyerekeimnek kuldott gyerekruhakat. ELTUNT"

Azt hiszem azzal nem lehet vitatkozni, ha az ember magának ad fel levelet, akkor biztos lehet abban hogy a feladó feladta....És az eredmény: nem érkezett meg...
Ahogy azt is elhiszem, hogy a nagyi ajándékairól az unokák az igazat mondják....

Ezekre nem mondtál semmit....mert ezeket nem tudod cáfolni, mivel magyarázni. Egy magyarázat van rá: valahol a rendszerben eltűnt....
Előzmény: Törölt nick (1266)
panerai88 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 1264
Asszem én itt kiszálltam. Egy faékkel kellemesebb a társalgás mint veled és akkor még nagyon finom voltam.

Ugye nem kell megkérdeznem, hogy postás-e vagy?
Előzmény: Törölt nick (1261)
Csokis Creative Commons License 2009.05.14 0 0 1263
Lóval imádkozni kicsit könnyebb, mint vérbeli postást meggyőzni arról, hogy lopni nem szabad. Szerintem ne gyötörd magad. Egyébként megsúgom a titkot: nem is lopnak. Az ő uruk istenük, a Szent Kommenista Mentalistás előírja, hogy ha kiderül, hogy egy borítékban más is van, mint szabvány levélpapírra írt levél, akkor azt péntek este, a főposta udvarán megkötözve máglyára vetik, miközben malacot áldoznak a Nagy Szakszervezeti Vezetőhöz a Szűzkezű Postabicikli Tender Kiírójának eljöveteléért.
Előzmény: halaloszto (1262)
halaloszto Creative Commons License 2009.05.14 0 0 1262
Ha azt az egyet megertened, hogy a nincs nyomkovetve, meg az uzenetkuldesre valo, meg a nincs karterites mind igaz a levelre, de attol meg lopni bun, sokkal egyszerubb lenne ez a topik.

Mondok egy erdekeset: vannak peldaul a biciklis futarok. Nincs leltar a csomag tartalmarol, nincs nyomkovetes, nincs erteknyilvanitas, altalaban meg le sincs zarva rendesen a csomag. Es nem tunik el semmi!

Es tudod miert? Mert ha a gyanuka felmerul, hogy egy futar belenyult a csomagba, akkor masnaptol az nem futar.

vajk
Előzmény: Törölt nick (1261)
halaloszto Creative Commons License 2009.05.14 0 0 1260
es ki lopja el?

vajk
Előzmény: Törölt nick (1258)
panerai88 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 1259
Mond Te hallod saját magadat????

Itt nem azon megy a fingfűrészelés, hogy értékbiztosítás, meg nyomon követés, meg ajánlott küldemény hanem az ELV!!!!

Az, hogy tökmindegy milyen módon küldök el valamit ából bébe annak akkor is meg kell érkeznie ha cigánygyerekek potyognak az égből nem eltűnnie valahol középen!

Arról van szó, hogy fizetek egy szolgáltatást legyen az MEZEI sima küldemény és had én döntsem el, hogy memória kártyát teszek e bele, vagy szerelmes levelet, ha a súly és mérethatárba belefér mint sima levél akkor kapja meg az akinek küldöm.

Itt arról van szó, hogy mocskos szemét gusztustalan módon ne nyúljon bele a Postai dolgozó abba ami nem neki lett címezve és ne az én küldeményemből egészítse ki a vélt vagy valós alacsony fizuját.

Innentől kezdve pedig csűrheted csavarhatod, hogy mit merre és hány méter.

Lopnak és kész! Ellenkező esetben nem lenne topic ahová a hülyeségeket irkálnák a Postai Dolgozókat Védő Liga tagjai.
Előzmény: Törölt nick (1256)
halaloszto Creative Commons License 2009.05.14 0 0 1257
"Legalább ezer éves a felhívás mindenhol, hogy "Pénzt, értéket levélben ne küldjön!""

persze, csak a vegerol lehagytad: mert ellopjak!

vajk
Előzmény: Törölt nick (1256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!