Részemről több, mint három éve élek Bp-n, de már kicsit korábban is feljárós voltam.
Sajnos az utóbbi időben egyre kevesebbet tudok hazamenni :( (idő- és pénzhiány).
De nagyon hiányzik a város, amit nem gondoltam volna korábban. Leszállok a vonatról és egyből megnyugszom :) Jó mélyeket lélegzek, mert azt itt Bp-n nem nagyon lehet :)
Szép jó napot a november utolsó napján... Nos hogy mikor szakadtam el földrajzilag Ceglédről? nehéz kérdés.. én ugyanis fokozatosan. Először csak munka aztán egyre több minden elhuzott Ceglédről, de a mai napig nagyon jó visszamenni és ezt a lehetőségekhez képest hetente egy két napra meg is teszem... De most átadom a szót másnak is... :-)
helló mindenki .kössz a választ retrópapa de ténnyleg nem emlékeztem ilyen sulira-meg a tejivóra sem-)-amugy állitóleg nagyonn jó retró zenés bulikat csinállnak manapság keglédenn ahogy halottam-a javakorabeli meg a fiatalabb népréteg meg mulat ahogy köll-) nem lehet semmi-ja ki mikor szakadt el ceglédröl?? vagyis nem érzelmileg csak ugy földrajzilag értem--?? na most ennyi és mindenkinek jó hétvégét!
Szia pasi! Téged is lehet látni-olvasni? :) Egyébként a cifrakert elég kint van ceglédtől, de hogy pontosítsak, a tápiószentmártoni uton van. Régen valamelyik MGTSZ központja volt ott. Plusz még volt valamennyi ház is ami magánházak voltak de hogy mennyien lakhattak ott azt nem tudom.
Tejivó... Én egyre emlékszem, igaz az nem csak tejivó volt, hanem büfé és bolt is. Ez a piacon volt a Kossuth tér felöli oldalán és itt árulták hajnalonta a legfinomabb főzött kakaót és hideg-meleg kimért tejet.
helló ceglédiek és ex ceglédiek-retrópapa? hola jájembe volta cifrakerti suli?-már bocs az eufemisztikus szavakért-) de meglepödtem mikor szünt mega suli és hol volt??-amúgy ki emlékszik a müv házi remek színházi elöadásokhoz?, a 70-es évek végéig rendszeresenn jártunk -hát ja azért művelt is vagyok büszkénn vallom be magamnak-bár a ivóhelyeket is jól ismertem ténnyleg nem tudom hogy jön ide-) de tejivó vajon volt régen cegléden??-na mindenkinek üdv-és irjatok ne hagyjuk a cegléd fórumot veszni.
Szép jó napot a kedves topictársaknak! Ismerős valaki számára a Cifrakerti Általános Iskola? Természetesen már évtizedek óta nem működik de azért hátha nem merült a feledés homályába...
helló mindenki-igen még el is vitték a föalakot ugy tisztitották én is voltam lent mikor hiányzott -kossuth apánk de most ujra régi pompábann-) nemsoká én is megnézem élöbenn lehet most hétvégénn hát most ennyi üdv.
Szentendrei, albertirsai valamint budapesti üzletekbe keresünk vagyonőröket azonnali kezdéssel. Elvárás: Kulturált megjelenés, kamarai tagság. Induló bér: 550 Ft/óra nettó bejelentve, nappali 12 órás munkarendben, szeptember 1-ei kezdéssel. Jelentkezés:06-20-214-32-88 vagy 06-30-241-45-10
helló ceglédfórumosok-jó régenn jártam erre-aki tudná a választ?! halvány emlékeim vannak róla hogy a pesti útonn a várostól kb 1-2 km re az út jobboldalánn volt 1 csárda és mintha a terasz eggy nagy csónak forma lett volna?? persze akkor még 5-6 éves lehettem lehet nem is igaz?? mármint nem at 5-6 év hanem a csárda?? na mindenkinek üdv.