Keresés

Részletes keresés

Desire Creative Commons License 2000.08.06 0 0 3
A szigeten senki sem "más"...mindenki egyenletesen szürke! :)
Előzmény: law (1)
Desire Creative Commons License 2000.08.06 0 0 2
Én nem ismertem meg reggel a ruháimat, mert mindent belepett a sziget pora. Minden egyenletesen szürke volt. A hajam is... Iszonyat!
Előzmény: GarneTT (0)
law Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1
En meg nem voltam a sziget, ugyhogy nem tudok erdemben nyilatkozni.
Mindenesetre nem is nagyon vagyom. Csak ideges lennek (ez az en hibam). Azt veszem eszre, hogy ma mar nem tudjak, miert masok. A punkok '3 meteres rozsaszin taraj'-t hordanak, de nem tudjak, miert. A hc megszunt (ki tudja manapsag, hogy a Leukemia nem csak egy betegseg?). Mindenki varrva van. Mindenki szakadt, mindenki mas. Egy alfoldi kisvarosbol, ahol egy sor panelhaz van, a tobbi mind csaladi haz, gyerekek 'getto rap'-et nyomnak. Hat mi van itt?
Szerintem ma nagyon sokan csak azert 'masok', mert a tobbiek is azok. Divat masnak lenni. Az a baj, hogy a massag nem dontes kerdese. Massag nincs is. Az ember olyan, amilyen.

Jaj, lehet off topic voltam, bocs.

GarneTT Creative Commons License 2000.08.06 0 0 0
az túlzás, hogy teli lenne szemetessel... egyébként az utakat locsolják, azt tapasztaltam. viszont azt is, hogy kiérve a Szigetről eg teljesen új színű csukát pillantottam meg a lábamon... aztán kiderült, hogy csak a portól lett olyan szép fakó szürke (az egyébként is szürke cipőm) Nagyon sok gazdagabb srác és lány lesz alternatív, és jár szakadt ruhákban... úgyhogy lehet h. egy 3 méteres rózsaszín taraj tulaja dúsgazdag szülök gyereke. ja és jéegynullás, de szentem már megelőztek :))
Előzmény: Desire (-)
Desire Creative Commons License 2000.08.06 0 0 topiknyitó

"Pepsi Sziget 2000 - a középosztály szigete - A korábbi évek kutatási eredményeit erősíti meg az Pepsi Szigeten megtartott felmérés, amely szerint a most zajló fesztivál látogatói is
elsősorban a magyar társadalom középosztályából kerülnek ki - erről a Sziget kft. sajtófőnöke tájékoztatta szombaton az MTI-t. Az Oktatáskutató Intézet munkatársai által készített felmérés
adataiból kiderült: a megkérdezett 850 szigetlakó 65 százaléka rendelkezik CD-játszóval, 57 százaléka hifi-berendezéssel, 49 százaléka számítógéppel, 45 százaléka mobiltelefonnal és 18
százaléka saját lakással.
További érdekes adat: jóval több férfit érdekel a sziget, mint nőt, a nemenkénti megoszlás: 58 százalék férfi, 42 százalék pedig nő. A Hajógyári sziget látogatóinak többsége a 20 és 25 év közötti korosztályból kerül ki, és a vendégek közel háromnegyede a fővárosból, valamint a nagyobb vidéki városokból érkezett.
A sajtófőnök közölte azt is: a fesztivál harmadik napján, pénteken közel 50 ezer embert vonzottak az esti koncertek."

Szerintem nagyon nagy kár, hogy jó programokat ekkora szemétdombon, porban és mocsokban kell(ene) élvezni! Annak ellenére, hogy a sziget tele van szemetesekkel, az emberek többsége gátlástalanul mégis disznóólat csinál a környzetéből.
Nem vagyok képes felfogni, miért kell a szórakozásnak szeméthegyekkel és mocsokkal együtt járnia!! Miért???
Nehezen megbocsájtható a szervezés részéről, hogy nem locsolják a közlekedő utakat és a programok helyszínét, ezért egy idő után tökéletesen elviselhetetlen lesz a por.

Hogy a középosztály fetrengene a szigeten...nem tudom. De látom magam előtt, ahogy a maki otthon hagyja a hifit, lakást és CD-lejátszót, hogy egy hétig dagonyázzon a szeméthegyek között teljes eufóriában. :)
Des

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!