Egyébként rendesen esz a penész, hogy vajon mennyi közönségszavazat érkezik, de még tartom magam.... és nem töltöm le a leveleket. Legfeljebb majd a tárhely szolgáltatóm egyszercsak kopogtat, hogy már kifolynak a ládából a küldemények :o) De azt látom, hogy a képeslapokat küldözgetik rendesen. Naponta egy 10 db-ot biztosan elküldenek, de inkább többet. Úgyhogy szeretik a látogatók a képeiteket! :o)
mulder, most olvasom, hogy hanyagolod mostantól az X-aktákat? Helyetted meg lesz az a gonosz mókus, aki a terminator2-ben a T-1000-es modellt jáccotta.....? :o))))
on
És mivel támogatnának meg engem az ismerőseid....??????? :o)))))))
Ethan Hunt - még nem kaptam választ, hogy kinek a nevében támogat :o)
Pedig ez egyértelmű: hát az M:I akciócsoport nevében :-)
[ZedIzDead]
PS tájékoztatnám a tisztelt versenyzőket, hogy én elsősorban a szellemesség, másodsorban pedig a technikai kivitelezés szépsége szerint fogok pontozni. (Nulladik sorban meg jöhet a korrupció :-) )
A zsüri alapvetően a támogatókból lett összeállítva (iieltve újabb támogatók jelentkezése esetén még nő a zsüritagok száma). Tehát jelenleg a következők:
Laczkó Kriszta, a zsűri elnöke
Bulcsu Rezső - BR. Organisation Kft.
B. Gy. (neve közléséhez még nem kértem hozzájárulást) - Sport Beach Gárdony
ZedlzDead
Ethan Hunt - még nem kaptam választ, hogy kinek a nevében támogat :o)
és a Tihi's ZOO szerkesztősége, név szerint (itteni)
Syrtis (Ő a grafikusunk)
Nyikoláj (a programozónk)
meg én (en meg csak úgy vagyok :o))
JB,a ki csak úgy, de ettől függetlenül egészen jól (el)van :o)
Délután már gyors-szavazás keretében megszavazták, így már be is került. Sőt, azóta érkezett két további alkotás (amik még nem kerültek be ma, de még fognak!), melyek egyike szintén "enyhén" erotikus. De ennél messzebb már remélem nem mennek a versengők, mert kénytelen leszek kizárni a durva műveket :o)
Ethan, köszi a felajánlást, ma elkészül a bejáratnál a versenykiírás, meg a díjak "ápdétje", ott már ez is szerepelni fog! Éljen a Rádió88! :o))) Mivel azonban Te részt veszel a játékban, kéek a rádió részéről egy elfogulatlan bírát, aki az értékelésben részt venne!
JB
... most megyek, kiteregetek, mert az előbb már megszereltem az elromlott fregolit! :o))))
Yo! Akkor felajánlok én is egy Rádió 88 ajándékcsomagot, van benne egy nagyon dizányos bögre, meg póló (ha már a Rádió 1 nem ajánlott fel...), meg egyéb sztésön mörcsödájzingok. Legyen ez is a közönségdíjasoké, mondjuk a 2. helyezetté (ha nem érkezik komolyabb felajánlás), már ha lehet így mintegy önkényesen intézkedni...