sziasztok a putt putt goes to the moon c. játékot keresem (és a többi hasonlót is). nem tudjátok, honnan tudnám letölteni? a macisat megtaláltam, de hang nélkül megy csak. :(
Sziasztok! Mint tudjátok a DOOM2D angol változata a játék egy súlyos hibával küszködő korai verziójára alapul. Emiatt rövid játék után legyilkol a program. A későbbi javított verzió viszont csak ékes orosz nyelven létezik. Ezért egy ideje BSzili mester fülét rágom, hogy fordítsa le angolra a DOOM2D végső változatát. Ehhez a projecthez keresnénk egy olyan tettestársat, aki jól ismeri a C nyelvet, és rendelkezik egy Watcom 10.5-ös, vagy 11.0-ás fordítóval. Ha tudsz segíteni, kérlek, ne habozz írni nekem vagy BSzilinek (lukimuki(kukac)citromail.hu).
Régi DOS-os játék, de még elindul Windows XP alatt: Agilar Lexikon - Szerencsekerék stílusú szókitaláló játék. Innen letölthető a teljes, free játék: Agilar Lexikon játék
az 1. resz legalisan es ingyen letoltheto, a kiegeszito meg a 2. resz pedig az evm sorozatban kaphato, ha meg kaphato. 3-tol felfele szinten olcson adjak a boltokban.
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy játék, amit sehol sem találok. Remélem, hogy valaki tudja a címét.
Ez egy autós játék. Egy fickónak először nincs autója aztán odamegy egy autóshoz akit megüt és belül a kocsijába. Aztán ezzel a kocsival száguld. De a rendőrök egy idő után elkezdik követni. Viszont velük is leszámolhat és a rendőrautó sokkal gyorsabb mint a "sima" autók. A száguldás közben elütött emberek helyén egy vértócsa lesz aztán később visszaváltoznak emberré. Ez a játék egy városban játszódik. Emlékszem még arra, hogy hídon is keresztülmegy a játékos.
Remélem, hogy valaki el tudja küldeni neked ennek a morbid (:D) játéknak a nevét.
Hát én próbáltam, mert tudtam hogy klasszikus, de nem tetszett. A grafika hagyján mert afölött szemet tudok hunyni, de a játék menet se jött le teljesen. Az viszont jó, hogy tök nagy a térkép. Az első pálya után volt több is?
Bennem csak két hete tudatosult, és aki szintén nem tudta annak tessék, elárulom: Kedvenc játékunknak, az Another World-nek, volt folytatása. (((hatásszünet))) Igen kapaszkodjatok meg, bár nem hivatalos folytatás, olyan értelemben hogy nem a Delphin software készítette, azért kereskedelmi forgalomban jelent meg, ugyanazzal a szkript motorral. Csak SEGA CD-re jött ki és a címe Hearth of the Alien. Lehet játszani SEGA emulátorral vagy a HOTA redux motorral, ami PC-n és linuxon is megy. Tessék szépen rákeresni!
(tőlem leszedhetitek egybe az egészet, leírással, kódokkal mindennel: http://bazal.uw.hu és ott katt a HOTA feliratra)