Keresés

Részletes keresés

kiadoviki Creative Commons License 2006.11.24 0 0 44

Sziasztok!

 

Arról az English Success-ről írtok itt, ami a IX. kerületben van, abban az Angyal Irodaházban? A weboldaluk alapján pedig igéretes....

Fanatine Creative Commons License 2006.10.03 0 0 43
– Nightshade —

 

 

Körülbelül középhaladó szinten, angol társalgási klub indul... Najó, inkább indítunk. (Vagyis csak megpróbáljuk...) Azt a mese-mesés fantázianevet adtuk neki hogy: [Nájtséd]. Úgy képzeltük, hogy van egy egész csinos kis hely a belvárosban, egy kávézó, amit a most well-known angol drámaíróról neveztek el, tehát Shakespeare-ről, (http://www.shakespeare.hu/ cím: 1051 Bp., Sas u. 4., tel.: 061-266-8758) és ide jöhetnénk angolul chattingelni.

 

Időpont: Október 9. (szombat) – délután, a date nagyon flexible, három óra körülre gondoltunk

 

Ha szívesen jönnél hívj fel, vagy írj e-mélt:

ˇ         langfeldernoemi@yahoo.fr

ˇ        (+3630) 586-62-30

 

Langfelder Noémi          

 

 

 

 

– Nightshade —

 

 

Körülbelül középhaladó szinten, angol társalgási klub indul... Najó, inkább indítunk. (Vagyis csak megpróbáljuk...) Azt a mese-mesés fantázianevet adtuk neki hogy: [Nájtséd]. Úgy képzeltük, hogy van egy egész csinos kis hely a belvárosban, egy kávézó, amit a most well-known angol drámaíróról neveztek el, tehát Shakespeare-ről, (http://www.shakespeare.hu/ cím: 1051 Bp., Sas u. 4., tel.: 061-266-8758) és ide jöhetnénk angolul chattingelni.

 

Időpont: Október 9. (szombat) – délután, a date nagyon flexible, három óra körülre gondoltunk

 

Ha szívesen jönnél hívj fel, vagy írj e-mélt:

ˇ         langfeldernoemi@yahoo.fr

ˇ        (+3630) 586-62-30

 

Langfelder Noémi

szerintem.... Creative Commons License 2006.09.27 0 0 42

Szia!

Mi a tapasztalat? Én is rajtuk gondolkozom, így érdeklene, hogy mi a véleményed az iskoláról.

Köszi

Előzmény: Ginogazdik (39)
virtualpro Creative Commons License 2006.09.27 0 0 41
Én a Novoschool-ba fogok valószínüleg menni, mert közel van (IX. ker). Német középre kéne felkészülnöm. Van róla valakinek tapasztalata? Ahogy néztem Q-s, bár az ilyesmi engem nem győz meg annyira, csak egy újabb minősítés lehet amit pénzért meg lehet szerezni...
etkoka Creative Commons License 2006.09.11 0 0 40
Debrecenben, ahol német alapfok C-re felkészítenének?
Ginogazdik Creative Commons License 2006.09.11 0 0 39
Én is a Bonuszba megyek 18.-tól tanulni, kezdő szint, heti 3x2. Engem is érdekelenének tapasztalatok a sulival kapcsolatban. Árban nagyon jónak tűnnek!
Előzmény: beco81 (38)
beco81 Creative Commons License 2006.09.11 0 0 38
A Bonus Nyelviskoláról tud valaki tapasztalatokkal, információval szolgálni?
forspond Creative Commons License 2006.08.28 0 0 37

Szia Nessichlinion! Nem végeztem el a tanfolyamot, két hét után otthagytam őket. A szerződéskötéskor befizetett ún. beiratkozási díjat és az első részletet hagytam ott, viszont két hét alatt szinte minden nap mentem, hogy mielőbb befejezzem a "Hogyan tanuljunk?" tanfolyamot - amire kb. egy hetet mondtak -, ehhez képest még két hét után sem sikerült átverekednem magam ezen az idegtépő részen, és komolyan mondom, hogy angolul az ABC-t sikerült átvennem, amit egyébként már régen tudok, hisz haladó szinten vagyok. Türelmes és jóhiszemű ember vagyok, de ez a teszetoszaság és blődség, hogy a németnél maradjunk, komolyan elgondolkodtatott, és megundorodtam az egésztől. A beiratkozási díjam nem számít bele a lejárt órákba, de hozzáteszem, 36eFt-ról van szó, a maradék összeg pedig nem fedezi a már lejárt órák árát, még nekem kellett volna fizetnem. Ezen voltam totál kiakadva. Két hétig éjt nappallá téve magoltam magyarul valami zagyvaságot, még otthon is rajzolgattam a kféle arckifejezéseket, és sajnos ennyi időre volt szükségem, hogy azt mondjam, na, belőlem nem csinál senki bohócot.

Előzmény: nessichlinion (35)
passat 101 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 36
Sziasztok! Keresek Újpesten nyelviskolát olyat, aki indít intenzív tanfolyamot.
nessichlinion Creative Commons License 2006.08.25 0 0 35

Szerintem ha elvégezted a tanfolyamot, akkor nem sokat tehetsz - tudod az elvet: "pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el".

 

Egyébként mielőtt ügyvédbe és perbe ölöd a megmaradt pénzedet azt tanácsolom, menj be az iskolába, és próbálj velük zöld ágra vergődni. A scientológusok sose zárkóznak el a kommunikáció elől. Mivel ott dolgoztam (igaz több mint 10 éve), tudom. Akkoriban legalábbis így volt. Nem kell azonnal "cseszd meg nyuszika az ásódat" módon reagálni!

 

Előzmény: forspond (33)
passat 101 Creative Commons License 2006.08.25 0 0 34
Szia Forspond. Én megnézettetem a English Succes nyelvsuli szerződését. Azt mondhatom,hogy szinte támadhatatlan.Ebből jól felkészültek,ha már tanítani nem tudnak és nem is akarnak.Nem véletlen ,hogy mindent állandoan alá kell irni ott. Én a cégem nevében szerződtem és a szerződésben az áll,hogy a költségviselő nem mondhatja fel a szerződést csak a tanuló.Egyetlen megoldás minden fórumom meg kell irni micsoda egy etikátlan pénzlehuzó cégről van szó. Én az Iwiw gondolkozom ,mert azt sokan olvassák.Ez a fórum is jó, csak sürün kell irni róluk.Nekem volt vitám ennek a genszter cégnek a  vezetőjével Oberfrank Zoltánnal és azt mondhatom alaposan felkészült érvrendszerrel állt elő.Én ugy gondolom minnél többen irnak róluk annál szélesebb körben elterjed a rossz hírük.Erről a témáról nem fogok leszállni,mert ha csak pár embert megmentek attól,hogy ide beiratkozon és levegyék egy nagyobb összeggel,már megérte. Egyébként velem egyidöben többen othagyták aa sulit.Én közel 250000 Ft -ért szinte csak az angol ÁBC tanultam meg náluk.Ezért mégegyszer,de nem utoljára. English Succes nyelviskola 13-ker Lőportár u 9 mindenk nagy ívben kerülje el,ha nem akarja ,hogy a pénzéért semmit ne kapjon.  
forspond Creative Commons License 2006.08.25 0 0 33
Szia passat! Érdekelne, hogy ismersz-e olyat, aki hivatalos úton akarja érvényesíteni a jogait az iskolával szemben? Szerintem valamit kéne csinálni, bár utólag könnyű okosnak lenni, de amikor az ember aláírja azt a tanulmányi szerződést, szerintem fogalma sincs, hogy mit ír alá, mert gyanútlan és jóhiszemű. Amennyire el voltam ájulva a próbaóra után, annyira kiábrándultam a tanítástól. Hülyének néztek, komolyan! Ha én magyaráztam a saját elképzelésem szerint, leugattak, hogy az úgy nem jó, majd kb. másfél órát kellett ugyanazt a baromságot magolnom tovább. Félórákat vártam tanárra vagy ún. edzőtársra vagy mire, mintha nem tudta volna egyik tanár sem, mi a dolga, és valahogy nem volt nagy mámor egy nálam min. 10 évvel fiatalabb, mindenre magasról rászaró(bocs) edzőtárssal szenvedni. A beiratkozási díj talán még 100eFt is lehetne? Nincs erre vonatkozóan valami szabály, mert ezért a pénzért semmit nem kapunk, bár annyit ír asszem a szerződés, hogy ez az összeg fedezi a szintfelmérést, a próbaórát, az egyénre szabott tananyag kidolgozását, viszont előzetesen annyit mondtak, hogy a próbaóra, a szintfelmérés ingyenes. Ez szerintem elég ellentmondásos. Már megint nagyon felhúztam magam, mert annyira eladósodtam ettől a hülye tanfolyamtól, ahol max. annyit tanultam meg, hogy milyen buta is vagyok, mert nem tudom, mi a tanulás tömege, és hogy egy meg nem értett szó miatt nem haladok tovább...
Előzmény: passat 101 (32)
passat 101 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 32
English Succes nyelviskola!!!!! Figyelem Mindenki nagy ívben kerülje el.Újra és újra írni fogok,hogy mindenkit figyelmeztessek. Egy hónapra a tanfolyam ára 88000 Ft minimum 3 hónapot kell aláirnod,ha elöbb abbahagyod még levesznek rólad 36000 Ft beiratkozási díjat. A tanárok többsége most kezdte a pályát,az órák csigatempóban zajlanak. Az első hónapban szinte alig veszel angolt, csak magyarul a -Hogyan Tanuld Meg szintű fejezetet. Folyamatosan hívogatnak,hogy vegyél pótórákat, 1 pótóra ára 5000FT !!!!!! Az egész a pénzlehúzásról szól!
forspond Creative Commons License 2006.08.18 0 0 31

mindent meg fogok tenni annak érdekében hogy bárki akiről megtudom hogy oda akar menni, azonnal lebeszélem:-)

 

Sokan vagyunk, akik támogatunk ebben a törekvésedben.

 

Ennek kapcsán hívnám fel a figyelmet, hogy a Nyelvtanulás? Hol? topikból kimoderálták a 20-as és 21-es hozzászólásokat - de a Google cash-ben még megvoltak ... :-)

 

forspond válasz | megnéz  2006.03.27 20:16:15 (21)
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. Az English Succes nyelviskola nem az angoltanulásról szól! Irreálisan magas árért nem azt kapod, amit ígérnek. Én fejetlenséget, csigalassú tempót, képtelen feladatokat, agymosás jellegű eljárást tapasztaltam, nagyon gyorsan menekülőre fogtam, és azt ajánlom, senki ne itt akarjon angolul megtanulni. A tanulópénzt sajnos én is megfizettem.
Előzmény: tyrana (20)
 
tyrana válasz | megnéz  2006.03.14 14:53:38 (20)
Aki nem akar nagyon ráfaragni semmiképpen ne válassza az English Success nyelviskolát, mert inge-gatyája rámegy és semmit nem kap a pénzéért. Engem nagyon megszivattak olyan összeget húztak le rólam, amit nem is merek leírni! Most feladatomnak érzem, hogy mindenkit visszatartsak tőlük, nehogy úgy járjanak ahogy én.

 

Lásd: Szcientológia - vallás? biznisz? maffia? c. fórum, Tetánia hozzászólása, 2006.04.25.

 

Valamit tennünk kellene, mert sokan vagyunk, akik nagyon sokat elköltöttek a semmire.

Előzmény: passat 101 (29)
freyya Creative Commons License 2006.08.15 0 0 30
Szerintem franciatanuláshoz a Francia Intézet a legjobb. Több barátnőm van, akik oda jártak, és mindegyik viszonylag rövid idő alatt jól használható nyelvtudásra tett szert.
Előzmény: beco81 (26)
passat 101 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 29
English Succes nyelviskola 13-ker lőportár u 9 Figyelem!!!! Ezt az iskolát ajánlatos jó meszire elkerülni. Intenzivnek hirdetik ezért legombolnak rólad 88000Ft havonta,3-hónapnál előbb abbahagyod még fizetned kell 36000Ft beiratkozási díjat.A tanítás csigatempoban  zajlik,a tanárok többsége most kezdte a pályát  az első 30000Ft-ért csak magyarul tanulsz a. Hogyan Tanuld Meg Fejezetet.  Folyamatosan zaklatnak telefonon külömböző ajánlatokkal.Edző-tanuló szerepjátékot játszatnak órán. Nekem volt szerencsém edzősködni az egyik tanuló mellet 1,5 órát,És ezért még én fizetem.Olyan szerződést iratnak alá veled,hogy mindenképpen fizessél, akkor is ,ha előbb abbaakarod hagyni. 3-éve angolt tanulok és más haladokkal együtt az angol ABC gyakoroltaták órákig. Az egész iskola a pénz lehuzásról szól
beco81 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 28
A Q-s minősitésről: http://www.nyelviskola.hu/
nessichlinion Creative Commons License 2006.08.13 0 0 27

Szia!

 

Nem tudom, milyen az a Q-s minősítés, de nekem néha olyan érzésem van az egész akkreditációval meg minősítéssel kapcsolatban, hogy nem annyira a minőségről, mint inkább a pénzről szól. Szintenként, szakonként X ezer forint, és ennyi. Szóval lehet nyelsuli/tanár minősítő címkék nélkül is szuper. Szerintem.

 

 

Előzmény: beco81 (26)
beco81 Creative Commons License 2006.08.13 0 0 26
Sziasztok! Francia nyelviskolát keresek Budapesten kezdő szinttől. A célom elsősorban nem nyelvvizsga, hanem a nyelvtanulás, a gyakorlatban használható nyelvtudás megszerzése, de nem akarok melléfogni az iskolaválasztással, ezért lennék kiváncsi véleményekre, tapasztalatokra. Esetleg, ha valaki tud olyan helyet, ahol nyelviskolákról összegyűjtve találhatók tapasztalatok, irjon. A Milleniumi Idegennyelvi Központot néztem, de gyanús a túl sok ígéret, és Q-s minősítésük sincs. Köszi
makacska Creative Commons License 2006.08.05 0 0 25

sziasztok

 

érdeklődnék, hogy van-e valakinek bármilyen jellegű tapasztalata, információja a BRAINTURBO-ról?

 

köszi

permutacio Creative Commons License 2006.04.25 0 0 24

forspond válasz | megnéz  2006.03.27 20:16:15 (21)
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. Az English Succes nyelviskola nem az angoltanulásról szól! Irreálisan magas árért nem azt kapod, amit ígérnek. Én fejetlenséget, csigalassú tempót, képtelen feladatokat, agymosás jellegű eljárást tapasztaltam, nagyon gyorsan menekülőre fogtam, és azt ajánlom, senki ne itt akarjon angolul megtanulni. A tanulópénzt sajnos én is megfizettem.
Előzmény: tyrana (20)
 
tyrana válasz | megnéz  2006.03.14 14:53:38 (20)
Aki nem akar nagyon ráfaragni semmiképpen ne válassza az English Success nyelviskolát, mert inge-gatyája rámegy és semmit nem kap a pénzéért. Engem nagyon megszivattak olyan összeget húztak le rólam, amit nem is merek leírni! Most feladatomnak érzem, hogy mindenkit visszatartsak tőlük, nehogy úgy járjanak ahogy én.

 

permutacio Creative Commons License 2006.04.24 0 0 23
mármint a english-succes nyelviskola
Előzmény: permutacio (22)
permutacio Creative Commons License 2006.04.24 0 0 22
szcientologusok
Medulla Creative Commons License 2006.03.05 0 0 19

Sziasztok!

Angol nyelvtanárt keresek Pécsen. Érdekelne, hogy kb. mennyibe kerül egy óra. (Középfokú nyelvvizsgára készülök.)

A dög Creative Commons License 2006.03.04 0 0 18
Hali mindenkibe!
Mondajtok nekem légyszives olyan angol tanfolyamot ahová kifejezetten sok csaj jár. Köszönöm.
nameless26 Creative Commons License 2004.08.27 0 0 15

hali mindenkinek,

 

Engem 2 dolog érdekelne igazán:

 

1. Pitman nyelvvizsgával kapcsolatban, kinek milyen tapsztalata van?

Tényleg olyan magas a sikeres vizsgák aránya (felsőfokon is), mint azt a

honlapukon írják? ill. szerintetek hol a legérdemesebb felsőfokkal próbálkozni?

(Anno Rigó utcában középfokúztam, s az írásbelim csak 3. alkalommal sikerült..  node akkor még csak az volt akkreditált hely)

 

2. London Stúdió- vizsgafelkászítéssel kapcsolatos tapsztalatokat is szívesen   vennék. (átnéztem a honlapját, Nyesze minősítés van,azt tudom, de  gyakorlatban  milyen?)

carby303 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 14
guaaa! hivd ezt a szamot, kapsz nyelvtanart: 20/ 3523573. hivatkozz szabo timeara
Előzmény: guaaa29 (11)
carby303 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 13
Angol nyelvtanfolyam magántanárral a Corvin mozinál (Ferenc körúti
metrónál)!
Azonnali kezdés! Minden szinten!
Jelentkezni lehet: tanulasi@vipmail.hu
Előzmény: guaaa29 (11)
Daneel15 Creative Commons License 2004.08.24 0 0 12

Klingonul szerenék tanulni, aki tud segíteni tegye meg: r.daneel@freemail.hu

 

guaaa29 Creative Commons License 2003.08.26 0 0 11
Csókolom!
Itt először járok. A kérdésem annyi, hogy angolt tanulnék és tud e valaki itt Budapesten, lehetőleg Budán jó angoltanárt ajánlani. Németül folyékonyan beszélek, mert tanultam is, meg dolgoztam is náluk. Most azonban úgy érzem, hogy az agol nélkülözhetetlen. Szóval egy harminc éves srác ( amennyiben az srácnak tekinthető, már a kora miatt), szóval Budán, tapasztalt angol tanárt keres. Na, hát ennyi . Válaszotokat előre is köszönöm.
Ja és még valami. Nagyon fontosnak tartom a hagyományos tanulási módszereket: alapos nyelvtan, szövegek kívülről való megtanulása (memoriter), írásbeli rendszeres munka,szavak biflázása. Másképpen ugyanis nem megy!!!! A német nyelv tanulásakor azt is szerettem, hogy a szavakat nem külön tanították, hanem apró mondatokba helyezve. Nagyjából ilyen elképezelésem van egy jó nyelvtanárról. Ha van még ötlet, hogy mely topic-ba kéne még írnom ez ügyben akkor írjátok meg nyugodtan. Szép napokat, üdvözlettel Gábor bácsi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!