Szeretnék úgy írni, mint Bayer.
Egyetlen egyszer sem pereltek.
Állítólag Bolgár György bűnvádi eljárást akar inditani ellenem. A rendőrség keresett a Demokrata szerkesztőségében, de nem járok oda. Most - gondolom - nyomoznak.
Lassan értelmét veszti az egész! Nem tudom követni a topicot, mert olyan lassan jön minden!
Lehet, hogy kiszállok, így kevesebben lesztek, legalább ti tudjátok élvezni...
Elnézést, ha olyat kérdezek, ami esetleg már elhangzott, de sajnos nem volt időm végigolvasni az egész topicot.
Az MTV Akadémiával kapcsolatban hallottam, hogy csakis kétdiplomás jelentkezőket várnak/vártak. Miért? Nem az lesz így, hogy megint a budai gazdaggyerekek kerülhetnek a képzés közelébe?
Azért kérdezem én ezt, mert ahány fiatalt ismerek, még az egy diplomát is komoly nélkülözés árán szerezék meg, vagy pedig – anyagi háttér híján – dolgoznak, hogy ehessenek és lakhassanak. Ilyenformán sok arra érdemes érdeklődő fiatal előtt örökre zárva maradnak felsőoktatás kapui.
Nem tudom, mi van a hozzáféréssel. -Teljesen bedugultak a vonalak...
Két olyan publicista van - vezető újságírók -, akikkel nagyon összebarátkoztam és nagyon jó véleménnyel vagyunk egymásról. Csupán az ő egzisztenciális védelmükre nem írhatom meg.
Érdekelne, hogy mi a véleménye arról, hogy állítólag a Vasárnapi Újság felelős szerkesztőjének szerződését Hajdú elnök nem kívánja meghosszabbítani. Ezt támasztja al, hogy állítólag Kondor Katalin már aláírta, Hajdú meg piszmog.
Ki az a publicista a masik oldalrol, aki fuggetlenul az altala kepviselt eszmektol, korrekt es ha nyilvanosan nem is, de szemelyesen esetleg elfogadja munkassagod lenyeget, azaz a lepellerantast elv es eszmetarsairol? (sikerult valakit esetleg megteritened ezen a szinten?)
Egyik Jobbegyenesében írja, hogy ha a magyarok baszkok lennének, felrobbantanák az Eiffel-tornyot(Trianon miatt).
A baszk kisebbség terrortámadásokat indít az "elnyomó" spanyol politikusok, katonatisztek ellen.
Biztosra veszem, hogy nem híve az erőszaknak, mindazonáltal a határon túli magyar szervezetek nem vádolhatók radikalizmussal és erőteljes fellépéssel, ezért úgy érzem, hogy a fenti mondata kritika a határon túl élő magyarság érdekvédelmi szervezetei felé. Ha nem ismeri tevékenységüket, miért kritizálja -igaz közvetett módon- azt?