"Füles mackó mond most nektek
szép meséket gyerekek.
Lekonyuló két fülemnek
köszönhetem nevemet.
Kedvencem a friss méz,
s más finom falatok.
De azért szerettek,
hogyha kövér is vagyok?
Brumm, brumbumm brumma brumm,
brumma brumma brummbrummbrumm."
Ezek a dolgok igen mélyen gyökeret vertek a fejemben. Más versekre képtelen vagyok így emlékezni. ;)
Köszönöm a segítséget,nagyon kellett.Most egy másik rajzfilm zenéjére kattantam rá mégpedig az Ezüst nyíl c.-re.Nem tudom hogy fogjak hozzá a kereséshez.Remélem tud vki segíteni.
Előre is köszi.
Sziasztok.
Én keresek egy olyan rajzfilmet ami kb 10 éve mehetett a tv-ben és iszonyú jó zenéj volt amit mostanában hallottam feldolgozva.A meséből annyi rémlik hogy volt egy fiú aki egy hóemberrel barátkozott és repültek is együtt,mi.A lényeg hogy ha valaki tudna segiteni akkor azt megköszönném.
Jamie, Jamie
Jamie and The Magic Torch
Down the helter skelter
Faster and faster
towards Cuckoo Land
Wordsworth, Wordsworth
Following hard behind
Ready for adventure
Always there to lend a paw
or hand
Mr Boo and all the others too
The strangest people you've ever seen
And the torch with its magical beam
If I hadn't really been there
I'd think that I was dreaming
Jamie, Jamie
No two nights are the same
And life is one long glorious game
With Jamie
Jamie and the Magic Torch.
az Ido Urai-t imadtam. ugy latom, a fent levo verzio fekete-feher, en most keszulok megvenni DVDn szinesben francia/angol szinkronnal. csinalhatnank esetleg szines, magyar hangos valtozatot miniDVD formatumban... (DivX)
Elsős voltam amikor elősször láttam. Késöbb elfelejtettem mi volt a címe, csak a főcímre emlékeztem meg hogy kicsit olyasmi volt mint az Asterix. De senki nem emlékezett rá:-(
Aztán egyszer csak megláttam valamelyik kereskedelmi csatornán:-))
Akkor ment az alig-aligátor, Flúgos futam - ne mardell Mardell!
Hajánálhülyénahejénahiéna - mondta Simon - Frédi a titkos ügynök :-)
Sajnos az új szinkronokkal sok emléket megölnek. Ez nem csak a rajzfilmmel van így...
Biztos volt már a Viki, a viking. Nem is ezért írom, de most adja a Viasat v. a Satelit és újra leszinkronizálták, átirva az "eredeti" szinkront. Így a fögonosz, "Ártány, a rettentö", egyszerüen csak Sven. :(((
Pityke volt vasárnap a Minimaxon. Király volt, csak a 3 éves lányomnak kellett elmagyarázni, hogy hogyan lehet lila egy kutya (Marcipán).
Egyébként van esti mese, az m2-n. Általában a régi jó kis mesék mennek, Vizipókot már tutira láttam :))